PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Haydi bizimkiler yenin hepsini

alpimmm
19/08/2010, 22:16
bu akşam uefa akşamı, umarım Galatasarayımız, Fenerbahçemiz ve Trabzonsporumuz başarılı sonuç alırlar. hepsine başarılar yürekten

Ogulcan.Öğüt
20/08/2010, 00:31
Belliydi zaten böle olacagı galatasaray kendi evinde zar zor berabere kaldı , fenerbahçe yenildi , Trabzondan Pekde Umutlu Değildim Zaten Acıkcası :/ Gutili , Quaresmalı , İnşallah Robinholu Kadrosyula tek umudumuz Beşiktaş bu sene avrupada ..

evolodi
20/08/2010, 10:43
3ü de hüsran oldu:(

Kriminal
20/08/2010, 10:43
Warsa yoksa Beşiktaş..Gerisi hikaye

WiSTaRiA
20/08/2010, 10:47
Galatasaraylı olmama rağmen galatasaray vasat bu sene... Ve maçları bile zevksizz... Kalbimiz beşiktaştan yana.. Uç kartalım avrupalarda uçççççççççç..........

Kriminal
20/08/2010, 10:56
Galatasaraylı olmama rağmen galatasaray vasat bu sene... Ve maçları bile zevksizz... Kalbimiz beşiktaştan yana.. Uç kartalım avrupalarda uçççççççççç..........

Eywallah orçun içinden gelenleri söyluyor olman senın ne kadar Mert bır ınsan oldugun anlamına gelır

Scottie
20/08/2010, 11:26
geçen seneyi hatırlayın bu sene BJK olduğu gibi GS de sezonu erken açmış.. önüne geleni dümdüz edip geçiyordu... geçen sezon başında herkes GS açık ara şampiyon demişti... beyler daha geçen seneyi ne çabuk unuttunuz.GS erken havlu attı lige.. BJK de aynı sonla karşılaşacak. bir hatrılatayım dedim... ama bu sezon bence şampiyon FB veya GS başka ihtimal yok...

guven_ogun
20/08/2010, 19:21
geçen seneyi hatırlayın bu sene BJK olduğu gibi GS de sezonu erken açmış.. önüne geleni dümdüz edip geçiyordu... geçen sezon başında herkes GS açık ara şampiyon demişti... beyler daha geçen seneyi ne çabuk unuttunuz.GS erken havlu attı lige.. BJK de aynı sonla karşılaşacak. bir hatrılatayım dedim... ama bu sezon bence şampiyon FB veya GS başka ihtimal yok...
galatasaraylı olarak bende aynı şeyi düşünüyorum,galatasarayın geçen sezonki ilk 7 maçı beşikteştan çok daha umut vericiydi,ama arkasından gelen sakatlıklar ve sezonu çok erken açmanın yorgunluğu olabilir çabuk pes etti,umarım beşiktaş aynı duruma gelmez en azından avrupada...

alpimmm
20/08/2010, 21:44
3ü de hüsran oldu:(
sorma Onur. Fenerbahçe geçer, Trabzon ve Galatasaray inşallah.
Beşiktaş zaten uçuşta. helal olsun Beşiktaş'a.

Scottie
22/08/2010, 10:52
al işte beşiktaş a ne oldu dolu dizgin gidiyordu... tökezledi.... böyle olacağı beliydi....

Q7 falan hikaye..

ibrahim06
22/08/2010, 13:45
al işte beşiktaş a ne oldu dolu dizgin gidiyordu... tökezledi.... böyle olacağı beliydi....

Q7 falan hikaye..

Rıdvan Dilmen'e katılıyorum.Beşiktaş teknik direktörü Türkiye ligini hafife almış.