Orijinalini görmek için tıklayınız : Digitürk web tv
oguzhan ozcan
19/08/2010, 13:24
Aramızda digitürk web tv ile LİG TV izleyen varmı acaba ? 23 Ağustos'a kadar 2010-2011 tüm lig maçları 99,99 TL'miş.Acaba alan kullanan varmı acaba ? Ben arayıp sordum 2mb bağlantı hızınız varsa sorunsuz donmadan izleyebilirsiniz dedi üstelik maç başlamadan 1 saat önce ve bittikten 1 saat sonra'da lig tv açık izleyebiliyorsunuz.Kullanıcı adı ve şifre ile istenilen pc'den de izleme şansımız varmış.
bide baya araştırdık ama vazgeçtik sonunda... 8 mb. bağlantılı bilgisayardan bağlanıyorduk.. ama güvenemedik. sonuçta internet.. ayrıca internet bağlantısınız sınırsız olması geekiyor. saatte 500 mb kotadan götürüyor diye biliyorum. yani 100 lira veriyorsunuz sonra 4 gb sa internet paketiniz sınırsız yapıyorsunuz bu da 50 lira desek 8 ayda fazladan 160 lira yapar... 100 lirada maçlar 260 lira. bize bu yönde mantıksız geldi. birde internet üzerinden olduğu için güvenemedik.
oguzhan ozcan
19/08/2010, 14:25
İnternetim sınırsız o bakımdan sorunum olmıcak ama emin değilim nette baktım bazıları sorun yok diyor en fazla 1-2 dk donma yapıyor diyende var
valla bizde ona güvenemedik işte... internet bu sonuçta tam maç izlerken donarsa sinir olduğunla kalırsın... biz birde lcd ye aktarmayı falan düşündük. denedik aktarılıyor...
oguzhan ozcan
19/08/2010, 14:33
Evet aktarılıyor :) Denemek lasım aslında.İnterneti aldıgım günden beri nazar değmesin hiç kesinti olmadı
teset yayınında sıkıntı yok... herkes aynı anda aynı server a yüklenecek muamma....
oguzhan ozcan
19/08/2010, 14:44
Evet test yayını güzel izlenebilecek kalitede ama maçlarda nasıl olacak acaba bi yandan alıyım boşver diyorum bi yandan da başına iş alma diyorum ya :)
Slm, ben geçen yıl evden uzakken birkaç derbi izlemiştim bu şekilde, bu kampanyadan bir fenerli arkadaşla birlikte aldım sonucta tüm maçları izlemicem.
Görüntü kalitesi ve kotadan götüreceği miktar dinamik olarak değişiyor yani 8 mbit varsa kotadan 500 den fazla götürür,
1 mbit sınırsız ile 70 ekr tv ye verdiğimde anlaşılır şekilde izleyebilmiştim, daha büyüklerde hoş olmaz.
birde geçen yıl bir kaç dakika geriden geliyordu.
bahsettiğim maçlarda takılma vs yaşamamıştım.
oguzhan ozcan
19/08/2010, 14:54
Takılma donma yapmıyorsa sorun yok demekki 1-2dk geriden gelmesi benim için sorun olmaz
Ben kullanıyorum, 10 mb internet var ama genelde hızı 1500 kb'i geçmiyor yayının. 500 ile dahi takılmadan izlenebiliyor. Yanlız siteleri yavaş önemli maç günleri yayını 1 saat önce açmak gerekiyor video yayınında sıkıntı yok ancak site sayfaları açılmadığı için video yayınına giremiyorsunuz .
Fazla tavsiye etmeyin ne kadar çok kullanıcı o kadar yavaş açılan site :P
Bu arada yayın 55 sn gecikmeli geliyor. Derbi maçlarında gol sesi duyduktan sonra golü beklemek kötü :S
yayını hd kanaldan yapıyorlar görüntü kalitesi gayet iyi (hızınız iyiyse) ayrıca hdmi kabloyla lcdye aktarıyorum normal karasal yayından farkı olmuyor.
oguzhan ozcan
19/08/2010, 15:21
Süper o zaman almak şart oldu çünkü 100 Lira hiçbişey değil tüm sezon için :) Bende 1mb sınırsız var ama sorun olmaz sanırım
erdiyilmaz
19/08/2010, 15:29
valla bunu ben de uzun zamandir dusunuyordum ama en son ekospor paketinde karar kildim (aylik 43,90tl), adsl parasi + digiweb asagi yukari ayni fiyata geliyordu. acikcasi bir de netten izlerken takilma sorunlari vs. olursa keyif alamayiz gibime geliyor :)
oguzhan ozcan
19/08/2010, 15:35
Ama erdi abi yine internet aboneliğin devam ediyor sanırım.Ben kafama koydum sanki alıcam bakalım artık şansıma :)
Bende geçen sene ekospor paketi vardı 12 ay sözleşmeli aylık 29,90 dı bu sene yenilemek için 40 lira dediler. 1 ay önce 34,90'a uydu anteni hediyeli kampanyası vardı :S Üye yapalımda gerisi önemli diil derdindeler ...
Bu kampanyayı zaten kotalı paket ile düşünmeyin, evinizde sınırsız internet olması lazım kesinlikle.
Tv den izlemek kadar zevkli olmadığı kesin bunu bilerek alın ; ama arada 5 katı fiyat farkı var . .
oguzhan ozcan
19/08/2010, 15:37
Peki mehmet abi 1mb sınırsız ile izledinmi ? Yukarıda engin abi sorun yok demiş ama sence nasıl ?
valla bunu ben de uzun zamandir dusunuyordum ama en son ekospor paketinde karar kildim (aylik 43,90tl), adsl parasi + digiweb asagi yukari ayni fiyata geliyordu. acikcasi bir de netten izlerken takilma sorunlari vs. olursa keyif alamayiz gibime geliyor :)
banada bu mantıklı gelmişti. o yüzden web tvden vazgeçtik...
WiSTaRiA
19/08/2010, 18:08
Biraz ısrar edilirse digitürk paketleri çok uygun.. İnternetten seyretmeye 99.99TL verilmez bence.. Ben 50 TL civarı ödüyorum her ay ve digitürk kanallarıyla ligtv yi sürekli seyrediyorum.. Bence digitürk kampanyalarını araştırın.. Netten hiç uğraşmayın zevk vermez...
zafermutlu
19/08/2010, 18:12
yaklaşık 10 yıllık digitürk üyesiyim . bu yıl ilk defa lig tv yi kapattırdım. nedeni ise galatasarayın yaptıgı transfer politikasına tepkimdi. gs tv de üyeydim kapattırdım.. galatasaray store vede dergiyede üyeydim artık almıyorum.. ve bunları resmi sitede aynı burda ki gibi belirttim..
oguzhan ozcan
19/08/2010, 18:41
D-Smart oldugu için diğer kanallara gerek yok benim için sadece LİG TV olsa yeterli ondan almak istiyorum web tv'yi
Peki mehmet abi 1mb sınırsız ile izledinmi ? Yukarıda engin abi sorun yok demiş ama sence nasıl ?
izlenir sanırım, dediğim gibi yayın dinamik 1500 de gördüm 500 de. genel anlamda 1000 yani 1mb yayının hızı.
ayrıca Digiturk'un Ligtv haricinde avantajı yok . Discovery Ch. dahi olmayan makinesi yavaş çalışan garip bi sistem. Uydunet(Kablo Tv) + Dsmart çok çok daha iyi. Uydunetin Hd yayını+ interneti aylık 29 Tl (24 ay sonra makine de sizde kalıyor).