Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ksk** Le Pacte des Loups / Kurtların kardeşliği **KsK**

AGUS
18/08/2010, 22:31
Bu gün izinli olmam sebebiyle gp'me boya koruma yaptırdım ve kardeşim anılda ''punto35'' yanımdaydı yorgunluğumuzu yaparken fotoladık... :D

AGUS
18/08/2010, 22:32
devamı.....

AGUS
18/08/2010, 22:34
ve devamı....

Scottie
18/08/2010, 22:34
iki arabada çok güzel... maşallah..... kazasız belasız...

AGUS
18/08/2010, 22:36
yorgunduk ama aslında keyifli bir yorgunluktu kurtların kardeşliğindeki... :)

iki arabada çok güzel... maşallah..... kazasız belasız...

teşekkür ederim eser...

Ziyaretci046
18/08/2010, 22:39
güle güle kullanın abi kaçak toplantı yaptınız anlaşılan kaçaklara devam

AGUS
18/08/2010, 22:43
yok yahu zaten beraberdik benim ön tanponda sıkıntı vardı ''kırık'' onu yaptırdık ardından boya koruma falan yok rot balans yok bilmemne kilma bakım falan filan yorulduk koşuşturmadan benim garaj fotolarım eski idi beraber fotolandık ki + benim genelde izinli olduğum vakitler çoğu insan çalıştığı için bu günlerde kaçak kaçak takılıyoruz işte... :D

StrawBeeRy
18/08/2010, 22:47
maşallah iki araçta güzel jantlarda benim eski jantlardan :)

LeoN48
18/08/2010, 22:53
Kaptan bi buluşamadık yav seninle, 3K'ları yanyana getiremedik.

AGUS
18/08/2010, 22:58
Kaptan bi buluşamadık yav seninle, 3K'ları yanyana getiremedik.

valla yapalım bişeyler yahu dostum yahu... bak benim mekan belli ben çarşamba hariç her gün karabağlar garanti bankasının önündeyim ''gaziemir istikametinde mondi mağazası '' kesin benimkini görürsün oralarda her zaman beklerim ''tüm arkadaşları'' ve seni dostum unutmayın her zaman çayım taze ve sıcak suyumda soğuk karnınız aç gelirsede yiyecek çok... :D

Ziyaretci046
18/08/2010, 23:00
valla yapalım bişeyler yahu dostum yahu... bak benim mekan belli ben çarşamba hariç her gün karabağlar garanti bankasının önündeyim ''gaziemir istikametinde mondi mağazası '' kesin benimkini görürsün oralarda her zaman beklerim ''tüm arkadaşları'' ve seni dostum unutmayın her zaman çayım taze ve sıcak suyumda soğuk karnınız aç gelirsede yiyecek çok... :D

adaş bir gün beni de al sezgin abi bana gelmiyo çay içmeye biz ona gidelim bi de yemek veriyo kovalasıya kadar dururuz:siritma:

AGUS
18/08/2010, 23:04
adaş bir gün beni de al sezgin abi bana gelmiyo çay içmeye biz ona gidelim bi de yemek veriyo kovalasıya kadar dururuz:siritma:

ALLAA.... ne demek ne kovalaması... başım üstünde yeriniz var arkadaşlar... yaa inan ki o kadar yoğun ki işler... tahmin edebilirsin ben mobilyacıyım ve şu an çeyiz sezonu... ama kışın da sen beni kovalarsın hadi abi kapatıyoruz diye... :D

Genius
18/08/2010, 23:51
Sezgin Reno'dan kardeş mi olurmuş :P Olsa olsa üvey evlat falan olur :D :D Hadi Anıl kardeşim desen anlarımda :) :)

Kazasız belasız, maşallah. Ramazan çıksın gelicez elbette ;)

punto35
18/08/2010, 23:52
canım abim özlemişim seni yaa:)valla süper bi gündü hızlı karşıyakalılar yine buluştu esti geçti:Dfotolar şahane abicim benim sağolasın herşey için:)kurtların kardeşliği

LeoN48
18/08/2010, 23:58
ALLAA.... ne demek ne kovalaması... başım üstünde yeriniz var arkadaşlar... yaa inan ki o kadar yoğun ki işler... tahmin edebilirsin ben mobilyacıyım ve şu an çeyiz sezonu... ama kışın da sen beni kovalarsın hadi abi kapatıyoruz diye... :D

2 adaş geliriz üstat, görüşmek üzere.

punto35
19/08/2010, 00:02
Sezgin Reno'dan kardeş mi olurmuş :P Olsa olsa üvey evlat falan olur :D :D Hadi Anıl kardeşim desen anlarımda :) :)

engin abim neden renoma laf atıyosun:Dtıngır mıngır gidiyoz aslanlar gibi:):D:D:D:dilcikartma:

Genius
19/08/2010, 00:02
canım abim özlemişim seni yaa:)valla süper bi gündü hızlı karşıyakalılar yine buluştu esti geçti:Dfotolar şahane abicim benim sağolasın herşey için:)kurtların kardeşliği

Evet uzun zaman oldu, buluşmaya gelebilirseniz orada görüşelim ;)

AGUS
19/08/2010, 00:17

abii... neden kurtların kardeşliği işte bunun için hepsi hem ayrı birer birey hemde avlanmaya gelice bir ordu hem kendisi için hem ekibi için :P bu arada anılım harbiden özlemişim yahu... güzel resimler oldu.. lar adaşlar her zaman dediğim gibi kardeşlerim... :)

krakercocuk
19/08/2010, 02:04
eski puntocu yeni cliocu anıl:) kazasız belasız guzel arabalar

utku952
19/08/2010, 04:52
le pacte des loups :) fransızcaya hakim arkadaşlarmı var oh ne guzel slmlar. araçlara laf yok zaten

AGUS
19/08/2010, 10:42
le pacte des loups :) fransızcaya hakim arkadaşlarmı var oh ne guzel slmlar. araçlara laf yok zaten

daha doğrusu fransızca bize hakimsede eh işte tıkır mıkır idare vaziyetleri... :D

evolodi
19/08/2010, 15:05
şekil olmuş abi aracin allah kaza bela vermesin.ksk her zaman bir numara:D

magic
19/08/2010, 15:10
Maşallah kazasız belasız.

AGUS
19/08/2010, 15:36
şekil olmuş abi aracin allah kaza bela vermesin.ksk her zaman bir numara:D

saol kardeşim teşekkür ederim sende karşıyakalısın galiba...?? bu arada reel'de olmasada gönlümüzde number one... :D

evolodi
19/08/2010, 15:40
saol kardeşim teşekkür ederim sende karşıyakalısın galiba...?? bu arada reel'de olmasada gönlümüzde number one... :D
yok ben bornovaliyim taraftar olarak ksk:D

punto35
19/08/2010, 16:18
eski puntocu yeni cliocu anıl:) kazasız belasız guzel arabalar

sağolasın kardeşim teşekkür ederim cumlemize kazasız belasız günler:)valla puntoyu sattığına pişmansın derseniz pişmanımm:)

AGUS
19/08/2010, 18:18
yok ben bornovaliyim taraftar olarak ksk:D

ooo dahada güzel o zaman....

evolodi
19/08/2010, 18:49
ooo dahada güzel o zaman....
o kadar job ve takıminin hüsranindan sonra iyi m kötü mü bilmiyorum artik:D

AGUS
19/08/2010, 20:08
olsun ben seni bilmem kardeş ama ben başarıları için sevmiyorum ki KsK'yi jop hikaye ne diyosun sen o meşhur aydın'da bıçaklanan inekler vardı ya bilmem bu efsaneyi hatırlarmısın ben yapmadım yapmam ama bende o gurup içindeydim hızlı zamanlarımızda... hızı gitti sevdası kaldı... :D:D:D

vedatx
19/08/2010, 20:26
anıl araban epey güzel olmuş. Sezgin abi sendende daha fazla atraksiyon bekliyordum, araba hala sade gibi geldi bana.

35mert
19/08/2010, 22:02
güle güle kullanın abi kaçak toplantı yaptınız anlaşılan kaçaklara devam

ben yakaladım mavişehir kavşagında ama..... turluyorlardı iki kafadar :)

AGUS
19/08/2010, 22:21
anıl araban epey güzel olmuş. Sezgin abi sendende daha fazla atraksiyon bekliyordum, araba hala sade gibi geldi bana.

aslında vedatım fotojenik değil benim arabam :D ama foto dışında iyidir... :D şaka şaka ön tanpon yeni değişti... kırık vardı ve az kalsın satıcaktım ilgilenmeyi bırakmıştım nasipse yine bir sene daha gp bende olucak hesaplarıma göre biraz daha ilgi alaka gerekiyor ama yavaş yavaş... :D

AGUS
19/08/2010, 22:22

valla mert yakalanmak yakalamak ayrı bir hikaye ama senide hep aynı yerlerde yakalıyoruz dikkatini çekerim :D:D:D:whip0000:

evolodi
20/08/2010, 11:04
olsun ben seni bilmem kardeş ama ben başarıları için sevmiyorum ki KsK'yi jop hikaye ne diyosun sen o meşhur aydın'da bıçaklanan inekler vardı ya bilmem bu efsaneyi hatırlarmısın ben yapmadım yapmam ama bende o gurup içindeydim hızlı zamanlarımızda... hızı gitti sevdası kaldı... :D:D:D
biliyorum abi bilmem mi:D2.lige çiktiğimiz maçi hatirliyormusun alsancaktan karşiyakaya belediye otobüsleri kaldirmişlardi otobüsün tavanini söküp atmişlardi sökenler arasinda ben de varim:D:D:D

AGUS
20/08/2010, 11:57
biliyorum abi bilmem mi:D2.lige çiktiğimiz maçi hatirliyormusun alsancaktan karşiyakaya belediye otobüsleri kaldirmişlardi otobüsün tavanini söküp atmişlardi sökenler arasinda ben de varim:D:D:D

yaşasın fanatizim :D :D ehuehue :ryb: ama artık malesef ben kendim için söyliyeyim ben uzaklaştım çarşı'dan ee malum evlendik barklandık sakalımızda ağardı eee etişir :D :welcome: :D

evolodi
20/08/2010, 12:06
yaşasın fanatizim :D :D ehuehue :ryb: ama artık malesef ben kendim için söyliyeyim ben uzaklaştım çarşı'dan ee malum evlendik barklandık sakalımızda ağardı eee etişir :D :welcome: :D
seni de kaybettik desene abi:Dallah mesut etsin.evlilik olunca insan kendini bile birakiyor:Darabayi bostanlidaki sahile çekiyormusunuz?şu herkesin toplandigi yer var ya

AGUS
20/08/2010, 13:27
tabi tabi her zaman kardeşim çekiyoruz toplanalım bi akşam bişeyler yapalım...

punto35
20/08/2010, 13:45
sağolasın kardeşim teşekkur ederim:)bişeler yapıoruz işte artık:D:Dsenin yeni jantlarla araba bi başka oldu ama:)sezgin abimin arabada iyi bi ara salmıştı satcam diye ama şimdi biraz silkelendi yapıcak bişeler artık:D:D:P

ben valla hep görüyorum arabayla oldumu bişekilde slmlaşıozda yayan oldummu hiç şansım yok:D

abicim afişimiz muhteşem olmuşşşş :D:D:D yakında sinemalarda

evolodi
20/08/2010, 17:55
tabi tabi her zaman kardeşim çekiyoruz toplanalım bi akşam bişeyler yapalım...
farketmez abi ne zaman nerde istersen:D

mert35
20/08/2010, 19:27
Gecen gun gormusun benı ben goremedım karsıyakada mı yakalandım yoksaa amaa araclar cok guzelll yaa

AGUS
21/08/2010, 00:23
farketmez abi ne zaman nerde istersen:D

GSM numaramı özelden atıyorum kardeşim...

Gecen gun gormusun benı ben goremedım karsıyakada mı yakalandım yoksaa amaa araclar cok guzelll yaa

evet mert ksk de sobeledim seni :D bu arada güzel düşüncelerin için saol dostum...