Orijinalini görmek için tıklayınız : 60000 km bakımı yapıldı
ademtahir
18/08/2010, 14:33
çok şükür sonunda bakımı yaptırdım arkadaşlar detaylarıda sizinle paylaşmak istedim fikir edinmek isteyenlere...
koyuncu serviste yapıldı ESMA ULUKAYA hanımefendiye tatlı dilli hoş sohbetiyle ilgisinden dolayı sonsuz teşekkürler..
ayrıca diğer servis çalışanlarınada tşkler..
arkadaş fatura ektedir...
ayrıca eklemeyi unuttum sis farına 125 tl fiyat verdiler montajınada 70 tl istediler ...
hayirlisi olsun adem abi.
artik esma hanima izmirden gelir bakimlari yaptiririz yardim olur herhal bizlerede:D
ademtahir
18/08/2010, 14:43
hayirlisi olsun adem abi.
artik esma hanima izmirden gelir bakimlari yaptiririz yardim olur herhal bizlerede:D
saol canım tşk ederim..
tabi ki olur sende gel bakımlarını yaptıralım burda.. :)
hayırlı olsun adem abi... güle güle kullan...
ademtahir
18/08/2010, 14:47
tşk ederim esercim
krakercocuk
18/08/2010, 14:55
abi sis farı orjinal siyah tabanmıymış peki
ademtahir
18/08/2010, 14:57
abi sis farı orjinal siyah tabanmıymış peki
orfinal sis farı dediler ama siyah tabanmı kırmızı tabanmı bilmiyorum valla :D
ama sorar öğrenirim..
Güle güle kullan Adem Abi, bi sonraki bakıma kadar 10 kere Urfa yapabilirsin :D
ademtahir
18/08/2010, 15:20
Güle güle kullan Adem Abi, bi sonraki bakıma kadar 10 kere Urfa yapabilirsin :D
tşk ederim
bayrama kadar bi yere gitmek yok bayram inş. marmaris armutluya gidecem...
krakercocuk
18/08/2010, 15:26
orfinal sis farı dediler ama siyah tabanmı kırmızı tabanmı bilmiyorum valla :D
ama sorar öğrenirim..
ben sordum abi ordaki telefondan:D 120 lira dediler ama tek fiyatı:S siyah tabanmı yoksa eski tip gümüş tabanmı bilmiyolar:S 240 lira takımı anlıcağınız
ademtahir
18/08/2010, 15:27
ben sordum abi ordaki telefondan:D 120 lira dediler ama tek fiyatı:S siyah tabanmı yoksa eski tip gümüş tabanmı bilmiyolar:S 240 lira takımı anlıcağınız
üle bunlar benimle dalgamı geçiyorlar çift fiyatı dediler hemen şimdi arıyorum... :S
aradım fırat bilgi verecekler:)
evet şimdi aradılar bu yedek parçada çalışan adam dünyadan haberi yok test edildi onaylandı arkadaşlar
120 tl dediğitek fiyatı ve ampül çerceve hiç bişey dahil değilmiş 800 tl ye yaklaşır dedi eleman bende dedim ki kapat tlfu boşuna yazmasın dedim :D :D :D
krakercocuk
18/08/2010, 15:52
hayal dünyasında yaşıyolar deli bu adamlar ya..pleksiglasdan yaparım abi ben sana üzülme:D
ademtahir
18/08/2010, 16:12
hayal dünyasında yaşıyolar deli bu adamlar ya..pleksiglasdan yaparım abi ben sana üzülme:D
süper olur fırat beyza durur orda içine birde xenon yerleştirirsin veya ledlide olabilir :D :D :D
PLaTiNuN
18/08/2010, 18:04
Hayırlı olsun Adem abi güzel fiyat..
ademtahir
18/08/2010, 18:05
saol canım tşk ederim...
var mi abi gelişme dünden beri:D
ademtahir
19/08/2010, 14:23
var mi abi gelişme dünden beri:D
senin aklın nerende hep merak ediyorum :D :D :D
senin aklın nerende hep merak ediyorum :D :D :D
ben de bilmiyorumki:D:D
ademtahir
19/08/2010, 14:25
seni bi muayene ettirecem olmayacak böyle konyaya geldiğinde tanıdığım iyi bir kaç doktor var chekup yaptıracam sana çözecem sorunlarını :D
Ziyaretçi049
19/08/2010, 14:26
Abi komedi yaa gerçekten çok komik,
Kullanılan malzeme tutarı 140TL ama alınan fiyat 260TL bu nedir ya :S
Ben sanayide Polen filtresi, yağ filtresi, yakıt pompası, 3lt yağ ve kampanaların boyatılması işlemine 110TL vermiştim. nerdeyse aynı işler yapıldı. Bu yetkili servisler habiden soyguncu ya :D
Edit: Boyayı kendim aldım
seni bi muayene ettirecem olmayacak böyle konyaya geldiğinde tanıdığım iyi bir kaç doktor var chekup yaptıracam sana çözecem sorunlarını :D
düşünceli adam :D
Adem abi hayırlı olsun, güzel fiyata yaptırmışsın. bu arada bakımdan sonra arabalar bi başka gidiyor :)
not: Adem abi adresini tespit ettik faturadan, ona göre, her an gelebiliriz :):):)
ademtahir
19/08/2010, 16:20
Adem abi hayırlı olsun, güzel fiyata yaptırmışsın. bu arada bakımdan sonra arabalar bi başka gidiyor :)
not: Adem abi adresini tespit ettik faturadan, ona göre, her an gelebiliriz :):):)
ilk başta kliması süper oldu çok güzel soğutuyor çok fark ediyor arabanın kalkışları..
ne zaman istersen alperim başım gözüm üstünde yerin var tlf edip gelmen yeterli canım..
ilk başta kliması süper oldu çok güzel soğutuyor çok fark ediyor arabanın kalkışları..
ne zaman istersen alperim başım gözüm üstünde yerin var tlf edip gelmen yeterli canım..
teşekkür ederim abi, biliyorum senin nasıl içten bi insan olduğunu.
ademtahir
19/08/2010, 16:30
eyvallah iki gözüm canımsın...