Orijinalini görmek için tıklayınız : Kavaklıdere Otomotiv
berkeraaa
16/08/2010, 22:38
Arkadaşlar bugün 20.000 bakımı sebebi ile Müslüm abiyi ziyaret ettim ve kavaklıderenin üstün hizmetinden yararlanan şanslılardan biride ben oldum...Aracımla ilgili bazı şikayetlerim vardı ve Müslüm abi tek tek hepsiyle ilgilendi şikayetlerimi giderdi hatta üstüne birde çanta verdi :D :D
:scooter0:
Müslüm abi başta olmak üzere tüm kavaklıdere ekibine çok teşekkür ederim.... :) :) :)
because it's Kavaklıdere :)
saolsunlar çok güzel ilgileniyorlar gerçekten Müslüm Bey ve ekibi.
çanta hediyesi de güzelmiş bu arada :):)
ferruh25
17/08/2010, 00:59
Istanbul dan erzurum a gelirken aracım otobanda mola verdiğim de marş basmadı bir iki denemeden sonra çalıştı ama beni korkuttu ankaraya geldiğim de aynı sorun tekrarladı bende acil yardımı aradım ve kavaklıdere servisinden arkadaslar geldi aracımı servise götürdük memet usta sğolsun arızayı giderdi müslüm beyde ilgilendi ve tanıştık ben tüm çalışanlara ve de müslüm beye çok teşekkür ediyorum
SRDR KRKC
17/08/2010, 01:20
Arkadaşlar bugün 20.000 bakımı sebebi ile Müslüm abiyi ziyaret ettim ve kavaklıderenin üstün hizmetinden yararlanan şanslılardan biride ben oldum...Aracımla ilgili bazı şikayetlerim vardı ve Müslüm abi tek tek hepsiyle ilgilendi şikayetlerimi giderdi hatta üstüne birde çanta verdi :D :D
:scooter0:
Müslüm abi başta olmak üzere tüm kavaklıdere ekibine çok teşekkür ederim.... :) :) :)
Evet Saolsun Müslüm Benlede İlgilendide Bana Çanta Felan Vermedi :) :) Ama Yakında Tekrar Gidicem Paspas + Çanta Alıcam :) Bu Arada Müslüm Ve Ekibi ON Numara...
berkeraaa
17/08/2010, 10:42
Evet Saolsun Müslüm Benlede İlgilendide Bana Çanta Felan Vermedi :) :) Ama Yakında Tekrar Gidicem Paspas + Çanta Alıcam :) Bu Arada Müslüm Ve Ekibi ON Numara...
benim çanta world card avantajı Serdar abi :D :D
SRDR KRKC
17/08/2010, 11:30
benim çanta world card avantajı Serdar abi :D :D
Vay Anasını Bizde Sabancıyla Çalışıos Ama Hiçbir Avantajı Yok Demekki Müslümle Alakalı Değilmiş:)
suvari_84
17/08/2010, 12:32
ben size dedim müslüm abi bir numara ankarada gidilmesi gereken bir servis .. :)
nerhal61
19/08/2010, 18:18
Yarın gideceğim.
nerhal61
20/08/2010, 14:22
Arkadaşlar bu sabah Kavaklıdere Ankara Servise gittim. Dün Remzi Bey ile telefonlaşmıştık. Bu sabah da Müslüm kardeşle tanıştık. Açıkcası bir serviste böyle bir hizmet beklemezdim. Bugüne kadar gittiğim opeli, vw ni, hondası dahil....Neden mi? İlgi alaka zaten güzel de sorun çözme, teşhis koyma konusunda yetenekli buldum. Aracımda bi sıkntı yoktu zaten ama sıfır araba alınca pimpirik sahibi oluyorsunuz :) Sorun şu idi. Araba rölantide ufaktan bir titreşim yapıyordu. İçerden hissedebiliyordunuz. Diğeri klima full iken direksiyonda az da olsa rahatsız eden bir titreşim alıyordunuz. Son olarak çamurluklardan motor kaputu içine özellikle tazyikli oto yıkamalarda su gelebiliyordu. Sonuç. Bu 3 konuya da cevabımı aldım. Nasıl mı? Rölanti konusunda araç öncelikle bilgisayara bağlandı. En ufak bir hata kodu yok idi. Bu sevindirici. Peki nedendir dedik, bujilere bakıldı ve kirlenmiş hava filtremi değitirdik. Bujileri de temizleyerek yerine taktık. Müslüm okuyor isen burdan belirteyim, arabadaki o titreşimden eser yok :) Bu 2 ufak ayar bile çözdü. Klimadaki durum ise bircok puntoda oldugu üzere gücünü motor devirdaiminden aldıgı icin normal dendi ki ben bunu pimpirik yaptıgımı söyleyebilirim. Yani sorun yok. Davlumbazdan su gelme konusuna çözüm önerdiler. Ama Müslüm kardeşin dediği, punto ve evolarda kronik bir sıkıntı davlumbazın , mesela sağ ön en alttaki cıkıntısı sebebiyle cabuk kırılma eğiliminde, sonradan değiştirilmesi gerektiginde buraya yapılacak iyileştirme yeniden yapılacak dendi. O acıklık ise tam olarak giderilemez dendi. Mantıklı geldi ve şimdilik bisey yaptırmadık. Hatta izolasyon malzemesi ile de kaplayabiliriz dedi ama tutmayacaktır dedi. Sonuç olarak bu fiatın bir tür tasarım hatası, servise maledilemez.
Bütün bu yukarıda yazdıklarıma hava filtresi için sadece 10 TL ödedim. Aracımı da yıkayıp teslim ettiler. Ve de rölantideki titreme gitti. Zaten belli belirsiz yapıyordu ama sık yapabiliyordu.
Kendilerine sonsuz teşekkürler.
benide dün aradılar servisten anket için dedim siz herşeyi mükkemmel olarak işaretleyin. Bakımlarda kampanya varmış boya koruma vs. hediye imiş.. teşekür ettim ilginin devamını diledim. bakımlar kavaklıdereye artık
güleryüz + kalite + çözüm = kavaklıdere