Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'den sıcak sıcak(evo)
Selam ,
ben de sizler için birkaç foto ekleyeyim gerçi sizlerinki kadar profosyonel fotolar değil ama idare edin artikin:D
https://img175.imageshack.us/img175/7039/grnt0196.jpg
https://img717.imageshack.us/img717/4053/grnt0184.jpg
Saygilar.
maşallah allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin
sağolasin kanka allah daha iyilerini sana nasip etsin
şu resim ekleme olayini hiç sevmiyorum sirf eziyet:D
maşallah ... kazasız belasız kullanman dileğiyle....
şu resim ekleme olayini hiç sevmiyorum sirf eziyet:D
küçük çerceve halinde ekliyorlar öyle eklemeyi bende bilmiyorum link olarak atıyorum foruma
küçük çerceve halinde ekliyorlar öyle eklemeyi bende bilmiyorum link olarak atıyorum foruma
aynen böyle çok tipsiz oldu:D
Maşallah çok güzel. Kazasız belasız kullan Onur.
Bu arada minik çerçeve şeklinde resim eklemek için gelişmiş cevap bölümünü tıklayın. Altta eklenti ekleyi tıkla. Fotoğrafın olduğu yeri işaretle ve bekle. Aynı anda 5 tane resim eklenebiliyor. :D
sağolasın yasemin böyle daha iyi oldu:D
EvoKoray
15/08/2010, 22:00
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :) araçlarımız aynı ;)
krakercocuk
15/08/2010, 22:11
kazasız belasız kullanman dileğiyle onur..
Ah o göstergeler :) aracın hayırlı olsun
kaptan_ahab
15/08/2010, 22:28
Kazasız belasız.
StrawBeeRy
15/08/2010, 22:30
ıyyy ne kadan ıyrenç :D:D maşallah kazasız belasız gez :)
krakercocuk
15/08/2010, 22:35
ıyyy ne kadan ıyrenç :D:D maşallah kazasız belasız gez :)
siyah arabanmı var derdın var arkadas göze geliyo:( bugun küçük bi çizik gördüm arabada başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla okadar özen göster göster elin i...ti gelsin......
StrawBeeRy
15/08/2010, 22:43
siyah arabanmı var derdın var arkadas göze geliyo:( bugun küçük bi çizik gördüm arabada başımdan aşağı kaynar sular döküldü valla okadar özen göster göster elin i...ti gelsin......
amann takmicaksın benim arka çamurluklarda taş izleri var boyanıcak ama takmıyorum yapıcak birşey yok her ne kadar üzülsende olan olmuş..
edelsang
15/08/2010, 23:11
amann takmicaksın benim arka çamurluklarda taş izleri var boyanıcak ama takmıyorum yapıcak birşey yok her ne kadar üzülsende olan olmuş..
geçen benim aracada bisikletli biri çarptı az daha öldürücektim adamı arkadaşlar zor ayırdılar oda dikiz aynasına çarptı :D birde çizseydi alamazlardı valla elimden araban mı var dedin var birde 0 olunca daha bi koyuyo adama
Ziyaretci046
15/08/2010, 23:12
geçerli kazasız belasız kullan
FeyyazYavuz
16/08/2010, 00:12
geçen benim aracada bisikletli biri çarptı az daha öldürücektim adamı arkadaşlar zor ayırdılar oda dikiz aynasına çarptı :D birde çizseydi alamazlardı valla elimden araban mı var dedin var birde 0 olunca daha bi koyuyo adama
Aynen öyle araban 0 olunca böyle şeyler çok koyuyor
StrawBeeRy
16/08/2010, 00:13
gene sana bisiklet çarpmış bana daha 1 haftalıkken ışıklarda arkadan jip çarpmıştı :)
FeyyazYavuz
16/08/2010, 00:22
gene sana bisiklet çarpmış bana daha 1 haftalıkken ışıklarda arkadan jip çarpmıştı :)
Kamyon çarpsa daha iyidir valla :)
Başa gelebilecek en kötü şey, hemde daha 1 haftalıkken :)
StrawBeeRy
16/08/2010, 00:33
Kamyon çarpsa daha iyidir valla :)
Başa gelebilecek en kötü şey, hemde daha 1 haftalıkken :)
:) o sebeple arkadaki logoyuda iptal ettirmiş oldum :)
sağolun arkadaşlar.ben de geçen yikadim arabayi saatine üstüne kedi yatmiş arabanin her yeri pati izi:Ddikiz ayna çizik ön alt taraf çizik uğraşmiyorum bile nazarlik hesabi:)
ademtahir
16/08/2010, 10:50
lastiklerini keserim :D
lastiklerini keserim :D
niye abi piskopatmisin:D
ademtahir
16/08/2010, 10:54
niye abi piskopatmisin:D
senin araban olunca heralde içimden bir ses öyle dedi daha hiç böyle bişey yapmadım :D
senin araban olunca heralde içimden bir ses öyle dedi daha hiç böyle bişey yapmadım :D
farkindaysan yorum yapmiyorum cünkü niyetliyim ama sevinme niyeti bozmucam:D:D
ademtahir
16/08/2010, 11:08
farkindaysan yorum yapmiyorum cünkü niyetliyim ama sevinme niyeti bozmucam:D:D
tmm anladık oruçsun (iyiki 1 gün oruç tuttun) :D
sinirlendirme beni sadce lastiklerini kesmem birde benzin döker yakarım otur ağla :D :D :D
tmm anladık oruçsun (iyiki 1 gün oruç tuttun) :D
sinirlendirme beni sadce lastiklerini kesmem birde benzin döker yakarım otur ağla :D :D :D
bu üçüncü gün:Dfazla görüşmeylim:D:D
ademtahir
16/08/2010, 11:19
bu üçüncü gün:Dfazla görüşmeylim:D:D
Allah kabul etsin kardeşim inş. devamında tutarsın sağlıkla...
araban çok güzel siyah olunca sarı far güzel olmuyor xenon far şart gibi geldi bana :D
StrawBeeRy
16/08/2010, 11:24
sakın xenon takma sen takarsan ben sökerim apaçilerde xenon olmaz :D:D
Allah kabul etsin kardeşim inş. devamında tutarsın sağlıkla...
araban çok güzel siyah olunca sarı far güzel olmuyor xenon far şart gibi geldi bana :D
aynen onu düşünüyorum ama şuan değil zamani var daha:D
bu nedir yaa külüstürü yıkamış bişeye benzedi diye foto eklemiş yöneticiler konu kilitlenebilir:D:D maşallah kanka kazasız belasız cezasız keyifle binmen dileklerimle:D
bu nedir yaa külüstürü yıkamış bişeye benzedi diye foto eklemiş yöneticiler konu kilitlenebilir:D:D maşallah kanka kazasız belasız cezasız keyifle binmen dileklerimle:D
naber lan ben de diyodum hüseyin gelse de bi gereksiz yorum yapsa:D:D
StrawBeeRy
16/08/2010, 11:45
hadi konusunu dağıtalım dağıtırız len burayı uleennn :D:D:D
abi nerdesn sen ya hani gelicektin ektin bizi :)
civima 2dk.da :D
StrawBeeRy
16/08/2010, 11:57
civima 2dk.da :D
:-( :D
güle güle kulllan kazasız belasızz
Bırak sunu ya urasma yumurcakla Mert zaten arabası bişeye benzemiyo getirmiş koymus resimlerde bişeye benzemio araba kötüyse resmi bari iyi cek hersey kötü olmasın:D
Sana gelince Mert cumartesi günü saat15.13 te seni aradım acmadın teli nedennnnnn.sonu 19 lu olan senin numaran demi bi bak cevapsızlara 18 olanda benim cumartesi 15.13 te:S
StrawBeeRy
16/08/2010, 12:22
Bırak sunu ya urasma yumurcakla Mert zaten arabası bişeye benzemiyo getirmiş koymus resimlerde bişeye benzemio araba kötüyse resmi bari iyi cek hersey kötü olmasın:D
Sana gelince Mert cumartesi günü saat15.13 te seni aradım acmadın teli nedennnnnn.sonu 19 lu olan senin numaran demi bi bak cevapsızlara 18 olanda benim cumartesi 15.13 te:S
aynen abi aramışsın teli dolaba koymuştum çalmış ama duymadım sonra baktım tam aricaktım seni 1.5 saat olmuş arayalı aramadım kaybolmadın inşallah
yok sizin oraya gelmedim Silivri çerkezköy ve kıyıköyde işlerim vardı onları hallettim ilk giderkende senin yanına ugrayacaktım sen acmayınca teli biraz takıldım belk ararsın diye sonra ses cıkmayınca transit gecip devam ettim.aksamda iftara yetişmek için silivriden otobana girdim ugrayamadım o yüzden görüsmek nasip olmadı neyse bundan sonra sık sık gidip gelcem bi süre kıyıköye bi ara ugrarım yanına.
bak ne kadar gereksizsin gelcem demişsin adam teline bi de bakmamiş üstüne geri dönememiş aferin mert böle ol:D:D
StrawBeeRy
16/08/2010, 12:31
yok sizin oraya gelmedim Silivri çerkezköy ve kıyıköyde işlerim vardı onları hallettim ilk giderkende senin yanına ugrayacaktım sen acmayınca teli biraz takıldım belk ararsın diye sonra ses cıkmayınca transit gecip devam ettim.aksamda iftara yetişmek için silivriden otobana girdim ugrayamadım o yüzden görüsmek nasip olmadı neyse bundan sonra sık sık gidip gelcem bi süre kıyıköye bi ara ugrarım yanına.
abi dolaba koydum cepten düşmesin diye iş çoktu gelen giden bitmedi valla bir daha gelirken haritayı kağıda çiz takip et hayatta kaybolmassın :)
bak ne kadar gereksizsin gelcem demişsin adam teline bi de bakmamiş üstüne geri dönememiş aferin mert böle ol:D:D
kasıt yok sadece duymadık :D:D
sen İstanbul a gelirsin egitime yavrum beklerim bakalım o zaman sen ne kadr gerekli olcan:D:D
StrawBeeRy
16/08/2010, 12:32
sen istanbul a gelirsin egitime yavrum beklerim bakalım o zaman sen ne kadr gerekli olcan:d:d
:d:d:d
sen İstanbul a gelirsin egitime yavrum beklerim bakalım o zaman sen ne kadr gerekli olcan:D:D
gelcem gelcem az kaldi merak etme hele sen de bir izmire gel de ne kadar gereksiz oldugunu görelim:D:D
gelcem gelcem az kaldi merak etme hele sen de bir izmire gel de ne kadar gereksiz oldugunu görelim:D:D
ne gelcem la izmir e hem gelsem senden hariç 10 kişi var beni karsılayacak senden hariç dedim bilerek alınma taam mı cücük yani adam yerine koyulmadıgını anla:D:D
Bu sana son mesajım artık polimiklerinle urasamam konu acıcam birazdan onla ilgileniyorum:D
ne gelcem la izmir e hem gelsem senden hariç 10 kişi var beni karsılayacak senden hariç dedim bilerek alınma taam mı cücük yani adam yerine koyulmadıgını anla:D:D
Bu sana son mesajım artık polimiklerinle urasamam konu acıcam birazdan onla ilgileniyorum:D
madem karşilicak o kadar kişi var jant sor diye bana neden yalvariyosun gereksiz insan:D:D:D
iyi günlerde kazasız, belasız, cezasız kullanman dileğiyle...
madem karşilicak o kadar kişi var jant sor diye bana neden yalvariyosun gereksiz insan:D:D:D
Boş işlerle ugrasacak bi kişi lazım o da sen oldun napayım diger arkadaslarımla yeme içme gezip eglenme tarzı aktivitelerimiz olacagı için onları yormak istemem böyle boş şeylerle boş kişilikler urasıyo zaten:D:D kapagınıda al git hadi dahada yazma:D:D
Boş işlerle ugrasacak bi kişi lazım o da sen oldun napayım diger arkadaslarımla yeme içme gezip eglenme tarzı aktivitelerimiz olacagı için onları yormak istemem böyle boş şeylerle boş kişilikler urasıyo zaten:D:D kapagınıda al git hadi dahada yazma:D:D
yok merak etme zahmet edip de sormadim zaten hatta direksiyona bile bakmadim o derece yani:D:D
bu arada sağolasın özlem allah daha iyilerini sana nasip etsin:)
Onur çok güzelmiş valla, rengi de harika. güle güle ve kazasız, belasız kullan kardeş
eyvallah alper rengi güzel de uğraşmasi dert.geçen yikadim yine ertesi gün kedi yatmiş üstünde heryer pati izi hey allam:D
eyvallah alper rengi güzel de uğraşmasi dert.geçen yikadim yine ertesi gün kedi yatmiş üstünde heryer pati izi hey allam:D
:D:D
Allah iyiliğini versin.
boşuna demiyorlar siyah göz alıcı diye, kedi bile biliyor valla gözünün zevkini :)
:D:D
Allah iyiliğini versin.
boşuna demiyorlar siyah göz alıcı diye, kedi bile biliyor valla gözünün zevkini :)
he valla:Dsence xenon nasil gider arabaya?
xenon süper gider tabiki. resimde xenon'lu görünüyor Evo'n. :)
ademtahir
17/08/2010, 17:37
xenon süper gider tabiki. resimde xenon'lu görünüyor Evo'n. :)
alpi sende böyle dersen var ya neresi xenonlu kardeşim akp ampülü gibi sarı yanıyor :D
xenon yakısmaz bu dandik arabaya sisleride sökün bence cok kötü duruyor:D
xenon yakısmaz bu dandik arabaya sisleride sökün bence cok kötü duruyor:D
de get lahn:Dsence hangi model taktirayim forumda yapan var mi 6000,8000 hankisi?
siyasete girmeyelim adem abi:D
alpi sende böyle dersen var ya neresi xenonlu kardeşim akp ampülü gibi sarı yanıyor :D
abi benim ekran fazla parlak sanırım :D
ademtahir
17/08/2010, 17:44
ben 8000k aldım bugün kargo ile geldi inş. bir kaç içinde montajında halledecem
femoli kardeşimizden aldım çok uygun fiyatları var bilgin olsun ama sen yine kazık yemek istersen her hangi bir yerden alabilirsin :D :D :D
sence hangi model taktirayim forumda yapan var mi 6000,8000 hankisi?
onunla ilgili açıklayıcı güzel bi konu var. bende henüz xenon olmadığı için siyaha hangisi iyi gider yorum yapmıyım :)
femoli kardeşime bir ulaşayım.konu nerde alper:D:D
ben 8000k aldım bugün kargo ile geldi inş. bir kaç içinde montajında halledecem
femoli kardeşimizden aldım çok uygun fiyatları var bilgin olsun ama sen yine kazık yemek istersen her hangi bir yerden alabilirsin :D :D :D
hayırlı olsun abi. camdaki imza süper olmuş bu arada.
ademtahir
17/08/2010, 17:48
saol alperim yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum...
onur femolinin msn adresi: puntocuyum@hotmail.com
femoli senin gibi değil yardımcı olur herkeze :D :D :D
ya xenon alacakmış gibi şekil yapma sen arabanın camı garanti dışı kalır diye korkudan cam filmi yaptırmayan adamsın farlara hiç kıyamazsaın:D:D 6000K iyi olur bana güven kanka 8000 de görüş düşüyor artı 6000 siyaha çok yakısıyor.
https://forum.grandepuntotr.com/modifiye/17995-xenon-6000kmi-yoksa-8000kmi.html?highlight=6000k+8000k
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/15352-xenon-marka-fiyat-oneri-rahatsizlik-verme.html?highlight=6000k+8000k
https://forum.grandepuntotr.com/gorsel-modifikasyon/14444-xenon-far-icin-yardim.html?highlight=6000k+8000k
inşallah fikir edinmende yardımcı olur
saol alperim yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışıyorum...
onur femolinin msn adresi: puntocuyum@hotmail.com
femoli senin gibi değil yardımcı olur herkeze :D :D :D
ayip sana lahn kenyali:D:D
ademtahir
17/08/2010, 17:53
femolinin cep telde verirdim ama şimdi adamı arasın gece gündüz xenon far 6000k olsun 8000k olsun diye hayatını zindan edersin ondan vermedim :D :D:D
krakercocuk
17/08/2010, 17:54
Kemal Oto - Shark Xenon Kampanya (https://www.kemaloto.com/magaza/product.php?id_product=212) ;)
femolinin cep telde verirdim ama şimdi adamı arasın gece gündüz xenon far 6000k olsun 8000k olsun diye hayatını zindan edersin ondan vermedim :D :D:D
seviyorum seni:Dteşekkür ederim firatim
ademtahir
17/08/2010, 17:57
bugün aricam seni bizzat kendi sesimle sövecem sana:Dteşekkür ederim firatim
istediğin zaman arayabilirsin 20:30- 23:00 saatleri arasında ulaşmazsın bilgin olsun gece 00:00 zaten hiç ulaşma şansın yok cebim kapalı olur :D
ya xenon alacakmış gibi şekil yapma sen arabanın camı garanti dışı kalır diye korkudan cam filmi yaptırmayan adamsın farlara hiç kıyamazsaın:D:D 6000K iyi olur bana güven kanka 8000 de görüş düşüyor artı 6000 siyaha çok yakısıyor.
sen nerde yaptirdin haci?msn de niye yoksun iyice ulasilmaz adam oldun lahn:D
kazasız belasız kullan :D güzel araaba
eyvallah atahan allah daha iyilerini sana nasip etsin :)
sen nerde yaptirdin haci?msn de niye yoksun iyice ulasilmaz adam oldun lahn:D
Bu ara ne var ne yok satıoyom üzerime zimmetli olanları o yüzden mesgulüm:D msn i acıom dur bekle:D