Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Porselene resim yardım

WiSTaRiA
15/08/2010, 16:19
Merhaba Dostlarım...

Belki bu açtığım konunun yeri burası değildir ama istek bölümüne açayım dedim sizden bir isteğim ricam olucak çünkü... Ben geçen sene hayatta çok sevdiğim varlığa canıma bir kabristan yaptırdım.. Mezar taşınada resim yaptırdım 11x11 ebadında porselen tabak gibi bişeye resim yaptık ama zamanla güneşten vs'lerden resim attı.. Resmi yaptırdığım yer 3 kere yapmasına rağmen dayanmadı.. Şuanda resimsiz mezar taşı ve içimi acıtıyor... Nereye sorduysam ne yaptıysam bana yardım edebilecek kimseyi bulamadım.. İşlerimin yoğunluğundan İstanbul tarafınada inemiyorum...

Bana bu konuda yardımcı olabilecek dostlarıma ihtiyacım var... Porselene yağmurda çamurda güneşte solmuyacak deforme olmuyacak şekilde resim yapan bir yer bildiğiniz varmı??? Mezar taşı yapanlara sordum ama hiçbirinden yanıt alamadım.. Mezarlıktakilere bakıyorum rahmetli vefat edeli 10 sene olmuş hadi mezar taşıda 8 yıllık olsun resim hala ilk günkü gibi.. Yardımlarınızı bekliyorum... Şimdiden teşekkürler....

evolodi
16/08/2010, 19:09
öncelikle allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun orçun abi.izmir taraflarina yakin olsan seve seve yardimci olmaya çalişirdim ama ille de istersen özelden ulaşabilirsin bana bakarım bir kaçyere ben de

ademtahir
16/08/2010, 19:17
Allah gani gani rahmet eylesin cennet ehillerinden olsun inşallah...

böyle şeyleri en iyi kütahyada olduğunu bilirim veya kütahyalı ustalar düzgün yapar diye bilinir forumda kütahyalı bir arkadaşımız vardı konuyu görürse yardımcı olur inş.

alpimmm
17/08/2010, 00:03
Orçun kardeşim Allah rahmet eylesin, inşallah istediğin gibi birşey yaptırabilirsin.

WiSTaRiA
17/08/2010, 21:14
Teşekkürler Arkadaşlar....

BuRaK-BG
20/08/2010, 18:00
öncelikle başınız sağolsun,mekanı cennet olsun. sorunuza gelince resmin boya ile yapılması şartmıdır? bir reklamcı veya digital baskıcıda resmi istediğiniz adette bastırabilir ve taşa uygulayabilirsiniz. solma işine gölgelik harici bir çözüm bulmanız bence zor.11x11 bir resmi yine 13 cmlik acılı bir gölgelik kurtaracaktır diye düşünüyorum. baskı yaptırdıgınız takdirde resim solsa bile elinizdeki yedeklerden hemen tekrar yapıştırabilirisiniz ve m2 si en fazla 8-10 $ a bastırırsınız.

ozdem
21/08/2010, 03:51
Orçun başın sağ olsun, nur içinde yatsın...

WiSTaRiA
21/08/2010, 10:51
öncelikle başınız sağolsun,mekanı cennet olsun. sorunuza gelince resmin boya ile yapılması şartmıdır? bir reklamcı veya digital baskıcıda resmi istediğiniz adette bastırabilir ve taşa uygulayabilirsiniz. solma işine gölgelik harici bir çözüm bulmanız bence zor.11x11 bir resmi yine 13 cmlik acılı bir gölgelik kurtaracaktır diye düşünüyorum. baskı yaptırdıgınız takdirde resim solsa bile elinizdeki yedeklerden hemen tekrar yapıştırabilirisiniz ve m2 si en fazla 8-10 $ a bastırırsınız.

Yardımın için teşekkürler öncelikle.. Genelde mezar taşlarında görüyorum yıllardır ne solma ne sökülme var ve buralarda yapan yok. Nasıl yapıyolar nasıl ediyorlar tam bir bilgim yok ama dediğiniz aklıma geldi gelmedi değilde sürekli tak çıkar tak çıkar bir anlamı kalmıyor ben kalıcı istiyorum malesefki...

Orçun başın sağ olsun, nur içinde yatsın...

Çok sağol özlem.. Allah razı olsun....

PLaTiNuN
21/08/2010, 10:56
Orçun abi tekrardan başın saolsun rahmetlinin mekanı cennet olsun...Bende araştırayım konu hiç dikkatimi çekmemişti şimdi okudum...