Orijinalini görmek için tıklayınız : Ancester's GP
ancester
14/08/2010, 20:26
fırından yeni çıktı...
ancester
14/08/2010, 20:29
devamı...
Maşallah Hilmi. Yakıyor :)
Hem rock, hem siyah, havası yeter :)
Ziyaretci046
14/08/2010, 20:52
hilmi abi kazasız belasız bi daha geldiğinde şu plakalara ben bi ayar vereyim
ancester
14/08/2010, 20:57
hilmi abi kazasız belasız bi daha geldiğinde şu plakalara ben bi ayar vereyim
di mi? gelicem bi ara zaten aklımdasın. sen çayı demle.
Vallahi Cem'in konusuna da yazdım. İzmir'li siyahlara bir şeyler oldu bugünlerde. Hepsi birbirinden güzel oluyor gün geçtikçe :D
ancester
14/08/2010, 21:06
valla tek hatam geçen hafta fıratın yanına park etmem oldu. koşarak sonaxa gittim.
Bir eksiğimiz daha var Hilmi. O gün sadece sende ve bende olmayan bir şey. En kısa sürede onuda halletmek şart arkadaşım :D
Maşallahı var. güle güle keyifli günlerde kullan.
Ziyaretci046
14/08/2010, 21:12
di mi? gelicem bi ara zaten aklımdasın. sen çayı demle.
abi bana araba buldun mu geçen dedin bakarız
ancester
14/08/2010, 21:15
Bir eksiğimiz daha var Hilmi. O gün sadece sende ve bende olmayan bir şey. En kısa sürede onuda halletmek şart arkadaşım :D
Maşallahı var. güle güle keyifli günlerde kullan.
onun farkındayım çok zoruma gitti zaten. farkettiysen iğnciraltına giderken en arkada gidiyordum. dikiz aynasından başka GP görmiyim diye. hafta içi femoliye sordum ama pek sallamadı gibi geldi. en kısa zamanda tamamlıcaz.
kaptan_ahab
14/08/2010, 21:16
Şık bir araç, kazasız belasız.
ancester
14/08/2010, 21:16
abi bana araba buldun mu geçen dedin bakarız
olum sen net konuş da buluruz. benzin-dizel, km aralığı, yıl aralığı, renk tercihi var mı vs. benim dediğim taktiği uygula. sahibinden.comdaki fiyatlar hikaye. piyasa başka. buluruz.
onun farkındayım çok zoruma gitti zaten. farkettiysen iğnciraltına giderken en arkada gidiyordum. dikiz aynasından başka GP görmiyim diye. hafta içi femoliye sordum ama pek sallamadı gibi geldi. en kısa zamanda tamamlıcaz.
İstese de sallayamaz. Beklediği ürünler gelemedi. Bende bekliyorum, liste gittikçe uzuyor :D
Ziyaretci046
14/08/2010, 21:19
olum sen net konuş da buluruz. benzin-dizel, km aralığı, yıl aralığı, renk tercihi var mı vs. benim dediğim taktiği uygula. sahibinden.comdaki fiyatlar hikaye. piyasa başka. buluruz.
abi galericileri gibisin he otokentte bir yer açalım:fun:
ancester
14/08/2010, 21:25
abi galericileri gibisin he otokentte bir yer açalım:fun:
galericiler benim eski arabayı almaya çok yeltendilerdi de gördük boy ölçülerini. bu arada benim puntoyu alırken satanın biraz ciğerini aldım sanırım herif bi daha araba almadı, satarken çok ütüyorlar diye düşündü heralde. sen gözüne kestir bikaç tane hallederiz.
İstese de sallayamaz. Beklediği ürünler gelemedi. Bende bekliyorum, liste gittikçe uzuyor :D
benim olay biraz toplu alım ama pazarlık sürecini başlamadan kapattı. ben de ufaktan başladım toparlamaya.
arabanız güzel parlıyor kazasız belasız kullanın inş.
krakercocuk
14/08/2010, 22:20
valla tek hatam geçen hafta fıratın yanına park etmem oldu. koşarak sonaxa gittim.
aksam aksam iyi güldüm valla okuyunca:D kazasız belasız aabı yakından ınceleme şansım oldu gercekten cok temız arac
ancester
14/08/2010, 22:23
aksam aksam iyi güldüm valla okuyunca:D kazasız belasız aabı yakından ınceleme şansım oldu gercekten cok temız arac
gülersin tabi. sen açtın bu işi başıma.
şaka bi yana saol.
StrawBeeRy
14/08/2010, 22:54
maşallah ne güzel parlıyor kazasız belasız kullanın
temiz ve parlayarak sürmen dilegiyle hilmi abi
nazar değmesın kazasız belasız inş..
Hilmi maşallah... nazar değmesin yakıyor.... kazasız belasız....
Maşallah kazasız belasız.
yakıyor yakıyor :) güle güle kullanın, çok güzel maşşallah