Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık orjinal t jet jantı
izmirden getirtip hiç takmadığım orjinal tjet jantları ve 205 40 17 falken lastikler satılıktır. lastiklerde herhangi bir balon deformasyon vs yoktur. sıfır gibidir. jantlarda çiziksiz kaynaksız tertemizdir. pazarlıksız 950 tl ( otoya sorulabilir 10 gun önce 1000 tl ye aldım)
Punto_Can
14/08/2010, 17:00
özel mesaj gönderdim abi...
suvari_84
14/08/2010, 17:17
hayırlı satışlar
ömer ne oldu neden aldın neden satıyorsun ?
ömer ne oldu neden aldın neden satıyorsun ?
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/19379-t-jet-janti-aldim-takamiyorum.html
açıkcası bende merak ettim neden satıyorsunuz
https://forum.grandepuntotr.com/teknik-yardim/19379-t-jet-janti-aldim-takamiyorum.html
iyi güzelde bunu alan ne yapsun siz takamamışsınız millet nasıl taksın
iyi güzelde bunu alan ne yapsun siz takamamışsınız millet nasıl taksın
takamama sebebine baktınızmı? aracım 4*98 demiş(her nekadar garip olsada) jantlar zaten orjinal fiat jant normalde uyması gerekir + jantların eski sahibi atalayx kendi arabasında kullanıyordu hiç bir bilezik vs olmadan(gözümle gördüm)
keşke param olsaydı ve lastiklerim eski olsaydı...
takamama sebebine baktım ama madem bu jantları daha önce kullanan vardı bu arkadaş neden takamıyor ???
takamama sebebine baktım ama madem bu jantları daha önce kullanan vardı bu arkadaş neden takamıyor ???
ya bi yerde bi yanlışlık var yada fiat saçmalığı arada 4*98 olanlar var...
atalayın jantları satmasının sebebi lpg için paraya ihtiyacı olması.
açıkcası daha öncelerdende duymuştum galiba ben bu muhabbetti 4*98 araçlar vardı
GP COSKUN
14/08/2010, 19:37
bu jantlar linea jantı olmasın
puntonun 4*98 i yok bir yerde bir yanlışlık var arkadaşlar
tam olarak hatırlamıyorum ama daha öncede böyle muhabbetler olmuştu
siyahinci83
14/08/2010, 19:55
bu jantları ben atalaydan almak istedim hatta 'ın dükkanda takıp beraber teste çıktık hiç bir sorun yoktu ancak atalay ile para konusunda anlaşamayınca almak nasip olmadı bence jantlar kusursuz!!
yok abi olurmu orjinal Tjet jantı bunlar, zaten dediğim gibi atalayın arabadan çıktı. anlamadım bu nasıl iş
ozaman sorun jantlarda deyil Ömer arkadaşımızın aracında veya başka sorunlar var
ozaman sorun jantlarda deyil Ömer arkadaşımızın aracında veya başka sorunlar var
çok merak ediyorum altından ne çıkıcak :)
Punto_Can
14/08/2010, 20:16
kendisine pm attım ama hala cevap yok, vazgeçti galiba...
çok merak ediyorum altından ne çıkıcak :)
açıkcası bende merak ediyorum
krakercocuk
14/08/2010, 21:55
4*98 olduğunu arkadaş lastikçiden duymuş..montajı yapacak olan arkadaşın yanlış tespiti olabılır bence..sonuc olarak daha once sorunsuz olarak kullanılan bır jant..başka yerlerle görüşülmesinde fayda var..yada bunu açıklığa kavuşturacak olan atalaydır ki şakir arkadaşımda takıp kullandığını söylemiş..bence jantlarda bır sıkıntı yok
4*98 olduğunu arkadaş lastikçiden duymuş..montajı yapacak olan arkadaşın yanlış tespiti olabılır bence..sonuc olarak daha once sorunsuz olarak kullanılan bır jant..başka yerlerle görüşülmesinde fayda var..yada bunu açıklığa kavuşturacak olan atalaydır ki şakir arkadaşımda takıp kullandığını söylemiş..bence jantlarda bır sıkıntı yok
lastikçi muhtemelen bakmadan kafasındaki yanlış bilgiyi aktardı. ki oldukça yüksek bi ihtimal :D:D
@omerv
hocam eğer jantı kullanmak istiyorsanız, çıkan jantın biryerinde yazması lazım bijon aralığı veya ölçebilirsiniz(sanırım çapraz bijonlar ölüçülüyodu) aracınızın 4*98 olması sıfıra yakın ihtimal...
yeni girebildim nete. arkadaşlar benim bijon aralıklarım ne yazık ki 4*98 imkansız diyenler var ama bugun 4 adet jant lastikçi gezdim benimkiler 4*98. jant ve lastiklerde tekrar yazıyorum orjinal ve hiç bir sıkıntı yok. ama kısmet değilmiş benim arabama. merak eden ankara içinde yakından görebilir.
StrawBeeRy
15/08/2010, 00:42
yeni girebildim nete. arkadaşlar benim bijon aralıklarım ne yazık ki 4*98 imkansız diyenler var ama bugun 4 adet jant lastikçi gezdim benimkiler 4*98. jant ve lastiklerde tekrar yazıyorum orjinal ve hiç bir sıkıntı yok. ama kısmet değilmiş benim arabama. merak eden ankara içinde yakından görebilir.
o jantların aynı puntolarda veya dobloda takılı fotoları var sizin aracınıza uymaması ilginç bence servise götürün jantları herşeyden anlıyor ya servisler belki bunuda çözerler..
hafta içi kavaklıdereye götürüp göstereceğim. çözerse müslüm çözer
sonucu paylaşırsanız çok sevinirim, arabamı ilk gördüğümde söküp jantına bakıcam bende :)
Romeo_er2
15/08/2010, 02:50
nerden baksanız 7-8 tane jant takımı değiştirdim puntoda belki 200 çeşit jant takanını gördüm hepside 4x100 olarak uydu valla..heleki orjinal jantta..garip..
konu kilitlenebilir. jantlar bugun uzun uğraşlardan sonra takılmıştır. ve benim bijon aralığım 4*98 olduğu kesin bir şekilde görülmüştür.
StrawBeeRy
15/08/2010, 23:05
konu kilitlenebilir. jantlar bugun uzun uğraşlardan sonra takılmıştır. ve benim bijon aralığım 4*98 olduğu kesin bir şekilde görülmüştür.
peki nasıl taktınız tornacıda felanmı hallettiniz?
açıkcası bende çok merak ettim nasıl taktınız ayrıca 4*98 olduğunu nasıl anladınız servise gittinizmi sonuçta 4*98 ile 4*100 arasında fazla bir fark yok en azından gözle görülebilinen bir fark yok
peki çıkan jantların üzerine baktınızmı ne yazıyo?
jantları ölçtüm 4*100 göbek poryasındaki aralığı ölçtüm (bizzat) 4*98. 2 mm boşluk yaptı. göbek üzerine bant sardılar. ancak o şekilde takılabildi. jant üzerinde kaç yazıyo inanın bakmayı unuttum.