Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 2.evomuzu sipariş verdik:))

beyaz evo80
11/08/2010, 11:36
arkadaşlar 2'inci siyah renk 1.3 multijet +ak bordo iç döşeme evomuzu aldık 2 haftaya kadar geleceğini söylediler

JASMINE
11/08/2010, 11:38
Hayırlısı olsun. Filo yapma yönünde ilerliyorsunuz yani :)

Scottie
11/08/2010, 11:41
hayırlı olsun..... kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....

magic
11/08/2010, 11:58
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.

krakercocuk
11/08/2010, 12:00
hayırlı olsun aracınız

StrawBeeRy
11/08/2010, 12:00
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

Erdem Bozdağ
11/08/2010, 12:03
hayırlı olsun

evolodi
11/08/2010, 12:18
hayirlisi olsun ikisini de kazasız belasız kullanın inş.

zafermutlu
11/08/2010, 12:35
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.. başka hangi renklerini alcaksınız:)

EvoKoray
11/08/2010, 12:50
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :D çok çabuk kirleniyor ya yıkatıyorum daha binemeden kirleniyor araba :)

beyaz evo80
11/08/2010, 13:32
Hayırlısı olsun. Filo yapma yönünde ilerliyorsunuz yani :)

teşekkürler ne yaparsın 22 yıl tofaş fiat bunyesınde yetkili servıs olarak çalısınca ve halen özel olarak devam edince bağımlılık yaptı bırakamıyoruz şimdilik siyah ve beyaz 1 tanede kırmzı gp vardı sattık :))

evolodi
11/08/2010, 13:35
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :D çok çabuk kirleniyor ya yıkatıyorum daha binemeden kirleniyor araba :)

siyah araban mi var derdin var:D

beyaz evo80
11/08/2010, 13:41
arkadaşlar yorum yapan yapmayan GP üyelerine tek tek tesekkur ederim onur ve koray kardeşim haklısınız siyah araban varmı derdın var artık hergün yıkatırız:) zafercim artık bakacaz kısmet olursa sıradakı renk'e:)

zafermutlu
11/08/2010, 14:11
arkadaşlar yorum yapan yapmayan GP üyelerine tek tek tesekkur ederim onur ve koray kardeşim haklısınız siyah araban varmı derdın var artık hergün yıkatırız:) zafercim artık bakacaz kısmet olursa sıradakı renk'e:)

bu adaletmi ya kardeşim bizim ki hala gelecek dün aradılar 20 gün daha ileri attılar gümrükteymiş sorun çıkmış dediler ( artık gümrükten benim arabayı kaçakmı sokmak istediler naptılarsa:) ) biz bu durumdayken sen ikinci geliyor diyosun.. benim araba gelene kadar sen kare yaparsın gibime geliyor.. şaka bir tarafa iki aracınada güle güle binin...

beyaz evo80
11/08/2010, 14:50
bu adaletmi ya kardeşim bizim ki hala gelecek dün aradılar 20 gün daha ileri attılar gümrükteymiş sorun çıkmış dediler ( artık gümrükten benim arabayı kaçakmı sokmak istediler naptılarsa:) ) biz bu durumdayken sen ikinci geliyor diyosun.. benim araba gelene kadar sen kare yaparsın gibime geliyor.. şaka bir tarafa iki aracınada güle güle binin...

kardeşim bira ayrıcalığımız olsun demi:)) kaçmaz kaçmaz korkma:)ben de ilk arabayı 1,5 ay bekledim bu arabayıda en geç haftaya teslim ederiz diyor mersın bılen otomotiv burdan mursel abı ve çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum

hsyn28
11/08/2010, 15:01
Hayırlı olsun ve şükürler olsun dizel almışsın abi yoksa bide bunun için ugrascaktın lpg yaptırayım diye gerci artık tecrübe sahibi oldun ama:)Renk uyumu çok güzel bendede var ordan biliyorum:) beyazı kenara bırakmaya hazırlan bunu yıkatmaya verince beyazı kullanırsın sürekli yıkatcagın için:D

beyaz evo80
11/08/2010, 15:12
Hayırlı olsun ve şükürler olsun dizel almışsın abi yoksa bide bunun için ugrascaktın lpg yaptırayım diye gerci artık tecrübe sahibi oldun ama:)Renk uyumu çok güzel bendede var ordan biliyorum:) beyazı kenara bırakmaya hazırlan bunu yıkatmaya verince beyazı kullanırsın sürekli yıkatcagın için:D

teşekkür ederim kardeşim evet dizeli de aldık dediğin gibi yıkamadan herzaman cıkamıyacağı için benzınlıye bınecez :) bu arada benzınlıye lpg taktırdım ve süper 10 numara artık her ikisininde zevkıne varacaz :)

edelsang
11/08/2010, 15:15
hayırlı olsun
kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah

hsyn28
11/08/2010, 15:16
teşekkür ederim kardeşim evet dizeli de aldık dediğin gibi yıkamadan herzaman cıkamıyacağı için benzınlıye bınecez :) bu arada benzınlıye lpg taktırdım ve süper 10 numara artık her ikisininde zevkıne varacaz :)
biliyorum abi lpg olayını yaptırdıgını bişe sorcam konu dagılmasında neler garanti dısı kaldı.

onderbaki
11/08/2010, 15:48

fanatik beşiktaşlımısınız yoksa :)hayırlı uğurlu olsun. lpg-mazot kıyaslamasını en iyi siz yaparsınız artık bizde fikirlerinizi alırız.

no_fear
11/08/2010, 16:32
hayırlı ugurlu olsun güle güle kullan.

beyaz evo80
11/08/2010, 16:35
biliyorum abi lpg olayını yaptırdıgını bişe sorcam konu dagılmasında neler garanti dısı kaldı.

şahsıma konusuyorum garanti dışı dıye bır durum olmayacak cunku 1.brc 2.si ise 22 yıl yetkılı servıslık yaptık ve halen ozel olarak devam edıyoruz yanı bağlarımız bayıler ıle kopmadığı için sıkıntı olmaz:)

beyaz evo80
11/08/2010, 16:41
fanatik beşiktaşlımısınız yoksa :)hayırlı uğurlu olsun. lpg-mazot kıyaslamasını en iyi siz yaparsınız artık bizde fikirlerinizi alırız.

ALLAH korusun beşiktaşlı olamam herzaman heryerde galatasaray kıyaslamayı nasıl yaparız herzaman suratlı ve devırlı kullanıyoruz nasıl ölçüm yaparız artık bılmıyorum kardeşim:)

arslanbicakci
11/08/2010, 16:44
hayırlı olsun güle kullanın kazasız suruşler.

beyaz evo80
19/08/2010, 10:27
Beklemekde olduğumuz evomuza kavuşutuuk 80 EG 078 artık yollardaaa:))

kaptan_ahab
19/08/2010, 10:34
Hayırlı uğurlu olsun, 1-2 foto alaydık eyiydi ;)

zafermutlu
19/08/2010, 10:37
gözünüz aydın güle güle kullanın daha yeni sipariş verdiniz hemen geldi.. ben umudumu kestim arabadan.. ben sipariş vereli 2 ayı geçti. hala gelecek..

evolodi
19/08/2010, 10:59
hayirli olsun abi kazasizbelasiz kullanin ikisini de.nasil ikinci de sorun yoktur inş:)

beyaz evo80
19/08/2010, 11:34
Hayırlı uğurlu olsun, 1-2 foto alaydık eyiydi ;)

en kısa zamanda eklıyecem

beyaz evo80
19/08/2010, 11:36
gözünüz aydın güle güle kullanın daha yeni sipariş verdiniz hemen geldi.. ben umudumu kestim arabadan.. ben sipariş vereli 2 ayı geçti. hala gelecek..

teşekkür ederim umudunu kesme gelır kardesım fabrıkada hazırda varmıs bızımkı bu yüzden erken geldi

beyaz evo80
19/08/2010, 11:39
hayirli olsun abi kazasizbelasiz kullanin ikisini de.nasil ikinci de sorun yoktur inş:)

teşekkür edrim onurcum çok şükür bir sorun yok şimdilik zaten ben fazla göremıyecem sıyaha sade olarak abım bınecek beyazada ben birazcık oynayarak binecem ama aralıklı değişiklik olsun diye siyahada binecem hem multijet hemde multiair zevkıne varacağım:)

evolodi
19/08/2010, 11:43
teşekkür edrim onurcum çok şükür bir sorun yok şimdilik zaten ben fazla göremıyecem sıyaha sade olarak abım bınecek beyazada ben birazcık oynayarak binecem ama aralıklı değişiklik olsun diye siyahada binecem hem multijet hemde multiair zevkıne varacağım:)
süpersin abi allah utandirmasin çok binme ama bikma evodan:)

Scottie
19/08/2010, 11:43
tekrar hayırlı olsun... kazasız belasız...

EvoKoray
19/08/2010, 17:06
hayırlı olsun ;) herkesin merak ettiği foto ve karşılaştırmaları bekliyoruz :)

evolodi
19/08/2010, 17:47
aynen abi görelim fotolari:)

fuzzylife
22/08/2010, 13:22

abicim benim bildiğim multiair motora lpg takılamayacağı yönünde idi? sen nasıl taktırdın? ner de ve ne kadara taktırdın eğer bilgilendirme yapabilirsen çok sevinirim. Bu arada ikinci araç hayırlı uğurlu olsun...

beyaz evo80
23/08/2010, 13:43
abicim benim bildiğim multiair motora lpg takılamayacağı yönünde idi? sen nasıl taktırdın? ner de ve ne kadara taktırdın eğer bilgilendirme yapabilirsen çok sevinirim. Bu arada ikinci araç hayırlı uğurlu olsun...

bende çok araştırdım ve takılmayacagını söyledıler bır gun sahıbınden com gırdım ve orda araba fiyatlarına bakarken tesadus bır ılan gördum ilandakı araba benımkı ıle aynı ve lpg'li yazıyordu ve sahıbını aradım ve sordum nasıl taktırdınız ne marka dıye ben 500 km taktırdım ve sımdı 9000 km yaklastı ve hiç bir sorun yok dedı ,markasıda brc dedı hemen tekrardan arastırdım adanada polat oto gaz brc akdenız bölge dıstırıbıtöru arabayı göturdum takabılırmısınız dedım takarız dedıler ve taktırdım montaj 2 saat surdu ve super oldu tavsıye ederım

fuzzylife
23/08/2010, 16:43
bende çok araştırdım ve takılmayacagını söyledıler bır gun sahıbınden com gırdım ve orda araba fiyatlarına bakarken tesadus bır ılan gördum ilandakı araba benımkı ıle aynı ve lpg'li yazıyordu ve sahıbını aradım ve sordum nasıl taktırdınız ne marka dıye ben 500 km taktırdım ve sımdı 9000 km yaklastı ve hiç bir sorun yok dedı ,markasıda brc dedı hemen tekrardan arastırdım adanada polat oto gaz brc akdenız bölge dıstırıbıtöru arabayı göturdum takabılırmısınız dedım takarız dedıler ve taktırdım montaj 2 saat surdu ve super oldu tavsıye ederım

performansta herhangi bir düşme yada şikayet durumu söz konusu mu? çünkü çok fazla derecede kafamı kurcalayan bir konu. Lpg taktırdıktan sonra aracın start&stop özelliğinde herhangi bir sorun oluştu mu veya buna nasıl bir çözüm buldun merak ettim açıkçası.

Bi de bagaj içnden bir foto yükleyebilirsen eğer çok iyi olur.Tüp sonunda bagajda meydana gelen daralmayı görmek için.

beyaz evo80
25/08/2010, 17:17
performansta herhangi bir düşme yada şikayet durumu söz konusu mu? çünkü çok fazla derecede kafamı kurcalayan bir konu. Lpg taktırdıktan sonra aracın start&stop özelliğinde herhangi bir sorun oluştu mu veya buna nasıl bir çözüm buldun merak ettim açıkçası.

Bi de bagaj içnden bir foto yükleyebilirsen eğer çok iyi olur.Tüp sonunda bagajda meydana gelen daralmayı görmek için.

aracın performansı,star stop ile ilgili hiç bir sıkıntı prolem olmadı 10 numara lpg tankı simit olduğu içinde yer kaplamadı yedek lastiğide uzun yola gıdeceğim zaman araya koyuyorum

fuzzylife
26/08/2010, 12:59
yedek lastiğinolduğu yere monte ettiler tankı diyorsun.böylece tank bagaja pakıldığında görülmüyor.Yanlış anlamadıysam böyle. maliyet ne kadar tuttu hocam acaba? ruhsata işleme dahil.

beyaz evo80
26/08/2010, 13:13
yedek lastiğinolduğu yere monte ettiler tankı diyorsun.böylece tank bagaja pakıldığında görülmüyor.Yanlış anlamadıysam böyle. maliyet ne kadar tuttu hocam acaba? ruhsata işleme dahil.

evet simip depo taktılar ve bgajda yer kaplamadı 1600 tl proje dahil yanlız ben ruhsata işletmedim daha cunkü sıfır aracların 3 yıl muayene derdı yok ne zaman yakalanırsam o zaman ruhsata işletirim:)