Orijinalini görmek için tıklayınız : 2008 satılık t-jet
kehud-34
07/08/2010, 14:36
2008 Model 20000km de darbe -boyama kesınlıkle yok.araca serviste ek olarak kol dayama....xenon far.....metal cam çıtası.....mesafe göstergeli park sensörü takılmıştır.
sahibinden linki aşagıdadır.ilgilenenler bakabilir.saygılarımla
Grande Punto T-Jet Dynamic 1.4 16V Turbo 120Bg.
https://image5.sahibinden.com/photos/40/02/92/29400292rzy.jpg
https://image5.sahibinden.com/photos/40/02/92/29400292lpk.jpg
Fiat / Punto / Grande 1.4 T-jet Dynamic / SAHİBİNDEN 20.000 KM DE G.PUNTOKAZASIZ BOYASIZ FULLL sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-fiat-punto-sahibinden-20-000-km-de-g-puntokazasiz-boyasiz-fulll-29400292/detay)
AHMET KARALOĞLU
0532-236-89-71
alperyonar
07/08/2010, 15:04
Hayırlı satışlar..
krakercocuk
08/08/2010, 01:40
hayırlı satışlar
hayırlı satışlar alanada satana da hayırlı olsun.
kehud-34
27/08/2010, 19:12
fiyat düştü 21500 tl
WiSTaRiA
27/08/2010, 20:16
Hayırlı Satışlar...
StrawBeeRy
27/08/2010, 22:39
yükske tutun dedikçe düşük yazıyorsunuz düşürün fiyatları yakında bedavaya vericez artık hayırlı satışlar
araç en son bağcılar otocenterdaydı arkadaş galerici olabilirmi :D:D
sıteye ugramayan bır arkadas gelıp burda ılan acabılıyormu....yapdıgı 19 ılanda da yıne arac satıyor bu nasıl ısdır anlıyamadım.....
İlanlar ve Kampanyalar bölümleri özel bölümlerdir. Kendilerine özel kuralları vardır. Bu kurallar bahsi geçen forum bölümlerinin içinde ilk mesaj olarak yer almaktadır. O nedenle ilan konusu açmadan önce mutlaka bu kuralları gözden geçiriniz. Unutmayınız ki, GrandePuntoTR hiçbir kişinin ya da firmanın ticari kazanç kapısı değildir. Bu kurallara uymama: Süresiz uzaklaştırma
kehud-34
29/08/2010, 01:45
aracımın galerıde olması dogrudur.arabamı satmak ıstıyorsam halıyle bır akrabamda bu iş içinde ıse galerıcılık yanı tabıkı onun vıtrınıne aracımı koymak en dogal hakkım.
gelelım forum kurallarına eger ben tıcarı amac ıcın forumu kullanmıs olsaydım zaten moderator arkadaslar o kanıya varır benı uzaklastırılardı sanırım .haa şunuda söylemek isterim ben satmaz zorunda olup aracımdan uzaklaştıktan sonra forumdan uzaklaşmışım sanırım okadar acıtmaz beni.
sevgiler saygılar
aracımın galerıde olması dogrudur.arabamı satmak ıstıyorsam halıyle bır akrabamda bu iş içinde ıse galerıcılık yanı tabıkı onun vıtrınıne aracımı koymak en dogal hakkım.
gelelım forum kurallarına eger ben tıcarı amac ıcın forumu kullanmıs olsaydım zaten moderator arkadaslar o kanıya varır benı uzaklastırılardı sanırım .haa şunuda söylemek isterim ben satmaz zorunda olup aracımdan uzaklaştıktan sonra forumdan uzaklaşmışım sanırım okadar acıtmaz beni.
sevgiler saygılar
tıcarı bır amacla buraya yazdıgın dogru 15 mesaj atmıssın arac alıp satmıssın moderator arkadaslar dan torpıllı gectıgınden bellı ılanlar konusunda cıddı olan mod arkadaslar senı es gecmısler veya torpıl gecmısler bıde durumu acıte ederek komık olmussun arabamdan uzaklastıktan sonra forumdan uzaklasmam benı acıtmaz fılan komık bır durum cıdden zaten 15 mesaj atmıssın forumdan uzaklassan ne olur uzaklasmasan ne olur ....
mod arkadaslar da bıraz daha dıkkatlı olurlarsa veya herkese esıt adalet dagıtırlarsa sevınırım
baslıgın kapanmasını bu arkadasında burdan kurallar geregı suresız uzaklastırlmasını en kısa zamanda beklıyorum
İlanlar ve Kampanyalar bölümleri özel bölümlerdir. Kendilerine özel kuralları vardır. Bu kurallar bahsi geçen forum bölümlerinin içinde ilk mesaj olarak yer almaktadır. O nedenle ilan konusu açmadan önce mutlaka bu kuralları gözden geçiriniz. Unutmayınız ki, GrandePuntoTR hiçbir kişinin ya da firmanın ticari kazanç kapısı değildir. Bu kurallara uymama: Süresiz uzaklaştırma