Orijinalini görmek için tıklayınız : Gp mod hakkında
bkarahan61
06/08/2010, 18:41
Arkadaşlar aracım arizona beji. aracıma bodykit + far boyama + kule gergisi + 16'' jant lastik + 5 cm yay + cam filmi + ayna direkler ve ön konsol karbon kaplama. bunların ortalama bi tutarını werebilecek arkadaş war mı?
kullanılacak malzemeler ne çok pahalı olsun nede çok kalitesiz olsun istiyorum orta halli bişey istiyorum. eminimki bana kafadan 2 kişi yardım eder bunlarda GPCOSKUN ve femoli.
Yardımcı olursanız sevinirim :)
GP COSKUN
06/08/2010, 19:12
ule özelden dünyanın yardımını ettik daha ne edeyim ben sana
allah seni kahretmesin yardıma doymuyon
ne açgözsün sen yaw
kule gergisi yok bizim araclara gerisi 2700 TL tutar.
:D
Fiyatlar hakkinda msn kaydet oradan yardimci olurum
bkarahan61
06/08/2010, 19:27
coskun abi paralandım sanki bıraz ekstralarıda yaptıram biraz para warken ben sana onun sözünü werdim ayıp ediosun haftaya çözecez o işi ;) konuştuk zaten biz ;) rahat ol da sen. bizim lafımız sözümüz birdir abi ;)
coskun abi kardeşin msn bakmıo heralde :D ekledm ama hala foto atcak
:D
Fiyatlar hakkinda msn kaydet oradan yardimci olurum
abi sen bende eklisinde kabul etmedin sanırım :S
StrawBeeRy
06/08/2010, 22:54
Arkadaşlar aracım arizona beji. aracıma bodykit + far boyama + kule gergisi + 16'' jant lastik + 5 cm yay + cam filmi + ayna direkler ve ön konsol karbon kaplama. bunların ortalama bi tutarını werebilecek arkadaş war mı?
kullanılacak malzemeler ne çok pahalı olsun nede çok kalitesiz olsun istiyorum orta halli bişey istiyorum. eminimki bana kafadan 2 kişi yardım eder bunlarda GPCOSKUN ve femoli.
Yardımcı olursanız sevinirim :)
bi kerem kule gergisini unutun :)
body kit=femoli abi yardımcı olur
far boyama=100 lira
jant+lastik=1000-1300 lira
5 cm yay=250-350 lira(sıfır)
cam filmi= 300 lirayada var 100 liraya var hangisini isterseniz
karbon kaplama=kendin alıp yaparsan 3M ürününü kullanırsan yaklaşık 70 lira ile 100 lira arası tutar
krakercocuk
09/08/2010, 19:24
ule özelden dünyanın yardımını ettik daha ne edeyim ben sana
allah seni kahretmesin yardıma doymuyon
ne açgözsün sen yaw
yarıldım abi ya:D:D:D:D:D:D