Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık karartmalı ayna
Linea EMOTİON modellerinde kullanılan ayna modelidir. Ayna sıfır gibidir çizik yoktur fiyat 350 tl pazarlık sünnettir...
krakercocuk
07/08/2010, 01:29
fiyat cok bence hayırlı satıslar
bencede çok bu fiyata satamazsın diye düşünüyorum hayırlı satışlar
bencede çok bu fiyata satamazsın diye düşünüyorum hayırlı satışlar
söyleyin bir fiyat anlaşalım ??
krakercocuk
07/08/2010, 01:54
altı ustu bı ayna 350 lira:S ayna dükkanı acarım
PredatoR
07/08/2010, 01:58
Arkadaş servis fiyatına göre bir fiyat biçmiş. Bildiğiniz gibi en pahalı parçaları neredeyse Fiat satıyor piyasada. Alıcısı çok zor çıkar. Ben Punto evo mu satar ve yurtdışından döndüğümde Bravo alırsam karartmalı ayna almak istiyorum.
Sorum da şu ki; Tavandan hat mı çekilecek çalışması için, yoksa içten bir mekanizması var mı? Bildiğim kadarıyla Linealarda dışta kablo var, punto evolarda kablosuz düzenekli geliyor.
söyleyin bir fiyat anlaşalım ??
fiyat aralığı nedir bilmiyorum ama 350 lira bir dikiz aynası için çok para hiiç kimse vermez daha doğrusu deymez diye düşünür
pilotender
07/08/2010, 16:12
karartmalı ayna nasıl birşey ki? cahillime verin beni aydınlatır mısınız arkadaşlar ne işe yarar bu?
zafermutlu
07/08/2010, 16:22
ben genelde arka cama film çekmek gibi ucuz bir yöntem kullanıyorum..
karartmalı ayna nasıl birşey ki? cahillime verin beni aydınlatır mısınız arkadaşlar ne işe yarar bu?
arkadan ışık geldiğinde otomatik olarak kararıyo, elle kaldırmaya gerek kalmıyo. çok hoş bi özellik ama bu kadar paraya değmez bence.
Eveet ben açık artırmayı başlatıyorum ve helalinden bir 100 tl teklif ediyorum....PAZAROLA...
alperyonar
08/08/2010, 00:31
Bana da bu fiyat çok geldi. En az 100 tl indirin ki cazip hale gelsin. Hayırlı satışlar..
Bana da bu fiyat çok geldi. En az 100 tl indirin ki cazip hale gelsin. Hayırlı satışlar.. alper sana özel 100 tl indirdim hayırlı olsun :)
StrawBeeRy
26/08/2010, 10:45
zor satılan bir ürün inşallah en kısa sürede satarsınız hayırlı satışlar
abi çok para dikiz aynasına deymez diye düşünüyor millet
satıcının fiyatına yorum yapmayı ne kadar çok seviyoruz :)
hayırlı satışlar arkadaşım.
abi çok para dikiz aynasına deymez diye düşünüyor millet deger yada degmez orası alıcıya kalmış bir sey
hayırlı satışlar arkadaşım. saolasın savaş
hayırlı satışlar arkadaşım.
bizde satılması taraftarıyız yorumlar yapıyoruz sadece burası bir forum forumdada yorumların yapılması gayet normal
güncel yokmu ayna isteyen :)
WiSTaRiA
31/08/2010, 02:07
Hayırlı satışlar... Fiyatta güncelmi?
bizde satılması taraftarıyız yorumlar yapıyoruz sadece burası bir forum forumdada yorumların yapılması gayet normal
tabi ki her konuda yorum yapabilirsin.burası forum sonuçta.ama satıcı bir fiyat belirlemiş ucuz yada pahalı yorum yapmak bize düşmez.aaaa çok pahalı,aaaa çok ucuz.neye göre kime göre?hayırlı satışlar dilemekten başka bize söz düşmez diye düşünüyorum.
tekrar hayırlı satışlar kardeşim.
Ben ciddi alıcıyım 100 tl fiyat verdim alıcının da bana dönüp bir fiyat vermesi gerekir diye düşünüyorum.Serviste bu aynanın far ve yağmur sensörlü komple kit fiyatı 375 tl.İkinci el olarak mantıklı bir fiyat olursa ben alıcıyım...özelden dönebilirsin.Hayırlı satışlar.
Hayırlı satışlar... Fiyatta güncelmi?
fiyat güncell orcun abi
tabi ki her konuda yorum yapabilirsin.burası forum sonuçta.ama satıcı bir fiyat belirlemiş ucuz yada pahalı yorum yapmak bize düşmez.aaaa çok pahalı,aaaa çok ucuz.neye göre kime göre?hayırlı satışlar dilemekten başka bize söz düşmez diye düşünüyorum.
tekrar hayırlı satışlar kardeşim. tşk ederim savaş abi
ayna satılmıştır konu kilitlenebilir...
WiSTaRiA
10/09/2010, 01:21
Hayırlısı Olsun...