Orijinalini görmek için tıklayınız : 07/08/2010 Mini GPTR Türkiye buluşması İzmir Etabı ** Foto Eklendi**
fırat fotolar için ayrıca teşekkürler sağolasın...
Kriminal
09/08/2010, 20:02
bu akşam müsaitim , yanlız gidiyorum foçaya buyur gel. İngiliz burnunda beklerim seni :P
Güzel bi seçim bende cok severım orayı
Butun yazilanlari okudum ama maleser cavaplamak icin bir dunya yazmam lazim phone la bu kadar :)
Hepiniz mukemmel kisilikli insanlarsiniz ....
Firat izmire geldigimde 5 mi 6 mi o D ye gidelim tekrar bir daha sansimizi deneyelim ;)
kardeşim sen daha benden mangal yememişsin :) bu konuyu ondan sonra konuşalım...
O zaman bayram sonrası deniyoruz Hüseyin. Kararımı ondan sonra gözden geçireceğim :)
krakercocuk
09/08/2010, 22:54
Butun yazilanlari okudum ama maleser cavaplamak icin bir dunya yazmam lazim phone la bu kadar :)
Hepiniz mukemmel kisilikli insanlarsiniz ....
Firat izmire geldigimde 5 mi 6 mi o D ye gidelim tekrar bir daha sansimizi deneyelim ;)
abi seni postaladıksan sonra ben gerı döndüm hemen beklıyolardı orda:D:D ehue işin gerceği bu:D
Rakı yok Adem. Ramazanda meşrubat ile mangal olur. Gavuruz denildiyse de o kadar değiliz :) :)
Bende GAVURUM Yasemın abla gurban olam boyle gavura gavur olmayanlar vatanı satıyor zaten ne varsa gavurda var
operatormurat
10/08/2010, 01:46
arkadaşlar fotolarda ben niye yokum,buluşmaya gittiğimi sezgi hanıma ispatlayamıyorum....
Ziyaretci046
10/08/2010, 01:50
arkadaşlar fotolarda ben niye yokum,buluşmaya gittiğimi sezgi hanıma ispatlayamıyorum....
operator abi sen nerdesin harbiden :bye10000:
operatormurat
10/08/2010, 01:58
valla yasemin çekiyodu ama göremedim kendimi,ben makinayı getirmedim,yoksa 40,50 tane foto çekerdim....
Murat sen geldinmiki kardesim kandirma yengeyi nerdeydin bakim :D:D
arslanbicakci
10/08/2010, 11:02
izmirde bir hemşeri buldum onuda sattırmam didimde cook bulunmuş zamanında didimede faydası olmuş yani degilmi operatormurat
valla yasemin çekiyodu ama göremedim kendimi,ben makinayı getirmedim,yoksa 40,50 tane foto çekerdim....
Ben Fırat'ın makine ile çektim seni. Hem de klasik Murat pozları ile. Çekerken sağa, sola ve yukarı baktığın 5-6 foton olması lazım. Kaptan'dan isteyelim onları. Facebook'tan Sezgi'ye gönderirim ben sen merak etme. Dünde söyledim çok pis görümcelik yaparım sen söyle ona :)
ben şahidim abi...
Murat sen geldinmiki kardesim kandirma yengeyi nerdeydin bakim :D:D
benim yanımda oturuyordu görmedin mi...
oyyy oyyy beyler hep birlikte başınızı yakacaksınız bak. :) :)
Yengeler basarsa onlardan yana olurum ona göre :) Görümcelikte bir yere kadar
Operatör abim yanındayım.... merak etme..... valla Yasemin haklı ben sözlerimi geri alıyorum...
arslanbicakci
10/08/2010, 16:16
oyyy oyyy beyler hep birlikte başınızı yakacaksınız bak. :) :)
Yengeler basarsa onlardan yana olurum ona göre :) Görümcelikte bir yere kadar
benim korkum yok o günde belirttim ! :thumbs_up2:
hadi hadi herkes korkuyorda belli etmiyor... Aslan yeme bizi....
boş yere niyaziliğe soyunmayalım beyler :D illa soyuncaksanız sanat sizi bekliyor :D
krakercocuk
10/08/2010, 16:29
femolinin nü tablosunu düşünemiyorum:D
arslanbicakci
10/08/2010, 16:30
umarım bir sonraki buluşmamızda hanımlarda yanımızda olur. beni ozaman sıkıştırın belki eskişehirde bakalım
umarım bir sonraki buluşmamızda hanımlarda yanımızda olur. beni ozaman sıkıştırın belki eskişehirde bakalım
hadi bakalım hayırlısı... kesin gelin bak...
femolinin nü tablosunu düşünemiyorum:D
ben düşünebiliyorum : nümoli :D :D
Valla çok alemsiniz umarım buluşmada bu kadar eğlenceli geçer sıkıntıdan bunalırken güldürdünüz beni Allah sizide güldürsün.:)
nümoli ye bittim :)
Ayıp ettin kaptan, neler yapçaz neler o buluşmada :D
krakercocuk
10/08/2010, 17:07
bekleyin bizi;)
çok pis geliyoruz :gunsmilie:
çok pis bekliyoruz....karşılarız....
Valla çok alemsiniz umarım buluşmada bu kadar eğlenceli geçer sıkıntıdan bunalırken güldürdünüz beni Allah sizide güldürsün.:)
nümoli ye bittim :)
İsmail sen daha İzmir ekibini tanımadın. Diğer arkadaşlarda gelsin o zaman gör cümbüşü :) :)
Tanımaz olurmuyum bende sizdenim ben izmirde doğdum büyüdüm :)
Tanımaz olurmuyum bende sizdenim ben izmirde doğdum büyüdüm :)
O halde yapıalcak ilk İzmir buluşmasına gel ispatla arkadaşım :)
operatormurat
10/08/2010, 19:24
izmirde bir hemşeri buldum onuda sattırmam didimde cook bulunmuş zamanında didimede faydası olmuş yani degilmi operatormuratevet aslancığım didim bana çok şey borçlu 1999 da sizin alt yapınızda (kanalizasyon şebekesi) çok emeğim geçti.yani foseptik çukurlarından sivrisinekten kurtulmuşsanız benim sayemdedir...
arslanbicakci
10/08/2010, 19:32
cook şey borcluyuz sana :thankyou:
Ziyaretci046
10/08/2010, 19:44
evet aslancığım didim bana çok şey borçlu 1999 da sizin alt yapınızda (kanalizasyon şebekesi) çok emeğim geçti.yani foseptik çukurlarından sivrisinekten kurtulmuşsanız benim sayemdedir...
didimi sivrisinekten kurtarıyon urlada sivrisinek kaynıyo adanın etrafında öldürceklerdi az kalsın
Demekki apollonun oralara uğramamışsın murat hala sivri kaynıyor :) ulen off alıyoz poff alıyozda banamısın demiyor hayvanlar her yerimi yediler..
arslanbicakci
11/08/2010, 00:16
zaten sana bu sene tatil biraz eziyet oldu femoli
zaten sana bu sene tatil biraz eziyet oldu femoli
yok be iyiydi yinede :) en güzel kısmı 5 D idi :D
yok be iyiydi yinede :) en güzel kısmı 5 D idi :D
Sen artık Ankara'daki 5D'leri takip et arkadaş. İzmir'dekiler bize ait. Burada o kadar kardeş varken sana kaptırmayız :D
Aman ne var bitanecik sadece :P
Aman ne var bitanecik sadece :P
Gittiğimiz AVM'de sadece bir tanecik fakat farklı yerlerde de var :P :P
arslanbicakci
11/08/2010, 11:44
sen seneye tekrar gel bebelerde buyumuş olur. 5d orjinalini yaptırırım ben sana hiç merak etme hemde oyle 5 dk. degil tum gun
sen seneye tekrar gel bebelerde buyumuş olur. 5d orjinalini yaptırırım ben sana hiç merak etme hemde oyle 5 dk. degil tum gun
Hangi yönden orjinal Arslan ben çözemedim.
Kızıl deniz yönüyse işin kolayda araba yönünden epey kasman lazım be arkadaş :D :D
arslanbicakci
11/08/2010, 13:46
:boat0000: AQUAPARK ADALAND - KUSADASI / TURKEY The BIGGEST aquapark in Europe! (https://www.adaland.com/haber_goster.aspx?id=12) :surfing:
acıklayıcı oldumu suda:D orjinal hemde şaibe yok 10d
Haftasonu bir gp-adaland toplantısı yapmak çok cazip geliyor :)
krakercocuk
11/08/2010, 14:17
sayın bey sıra itibari ile şuanda iftar yemeği organizasyonu durumu mevcut.bir itirazınız yoksa uygun görürüseniz:D ramazan sonrası istediğiniz dikkate alıncaktır..rica ederim:D
Yapın yapın buradayız ya biz , siz yapın :P
Ben oradayken neden gelmediniz ,insan gelir mangal felan yapardık hazır kalacak yerde vardı bir dünya :D
Mehmet ta oralara kadar gitme 10 d için Eskişehirde de var... 10 d..... sen gel biletler benden....
arslanbicakci
11/08/2010, 14:28
Yapın yapın buradayız ya biz , siz yapın :P
Ben oradayken neden gelmediniz ,insan gelir mangal felan yapardık hazır kalacak yerde vardı bir dünya :D
ben seni seney goturcem merak etme
sayın bey sıra itibari ile şuanda iftar yemeği organizasyonu durumu mevcut.bir itirazınız yoksa uygun görürüseniz:D ramazan sonrası istediğiniz dikkate alıncaktır..rica ederim:D
sayın cankuş bey, sıralama ne farkeder, gidelim işte, o iftar yemeği daha bikaç hafta sonraya anca olur, arayı boş bırakmamak lazım :) Yaz bitecek ramazandan sonra :) çok sofu gördüm seni recep :D
sayın cankuş bey, sıralama ne farkeder, gidelim işte, o iftar yemeği daha bikaç hafta sonraya anca olur, arayı boş bırakmamak lazım :) Yaz bitecek ramazandan sonra :) çok sofu gördüm seni recep :D
Kesinlikle katılıyorum. En son 2008'de denize giren İzmir'li olmaktan utanıyorum. :D
krakercocuk
11/08/2010, 15:16
ben gelirim ama girmem ağzıma su kaçar orucum bozulur:D
arslanbicakci
11/08/2010, 15:39
ondan emin olabilirsin
ben seni seney goturcem merak etme
way kardeşim nerelere götürcen bakim :) bu arada adres yolla kargonu çıkarıyım ..;)
tıkamak lazım fırat :D ama ne kadar tıkarsan tıka bir tarafalardan kaçıyor :D:D:D
sen uyma onlara :P
tam 1 ay süreniz var. ne isterseniz yapın. sonra size bir çeki düzen vermenin zamanı geldi. ikiniz bir oldumu pek sağlıklı olmuyor izmir açısından. muallayı sandala atmaktan başka bişi düşünmüyonuz.. :D :D
muallayı bulsalar atacakları kesin de gariplerin.. yazık çocuklara gitmeyin üstlerine.. ne yapsınlar bizim gibi moruklarla dolanmaktan mualla bulamıyorlar kendilerine:P
Haftasonu bir gp-adaland toplantısı yapmak çok cazip geliyor :)
al benden de o kadar.. zati hiiiççç tatilden bişi anlamadım. bari hep birlikte bi yerlere gidelim.
iftar sofrası kurmaya daha en az 2 hafta var evlat...:cool:
ağzını tıkarız o zaman biz de senin kaçmaz, hem gözünü de bağlarız cıbıldak kızlara bakınca da bozulur oruc :surfing:
krakercocuk
11/08/2010, 19:15
way kardeşim nerelere götürcen bakim :) bu arada adres yolla kargonu çıkarıyım ..;)
tıkamak lazım fırat :D ama ne kadar tıkarsan tıka bir tarafalardan kaçıyor :D:D:D
sen uyma onlara :P
yok abi bende şimdi kıyıda takılsam kaçırmaya kalkacak kızlar falan onun için hiç gitmesem daha iyi:D biliyosun bu ara bahtım açık
muallayı bulsalar atacakları kesin de gariplerin.. yazık çocuklara gitmeyin üstlerine.. ne yapsınlar bizim gibi moruklarla dolanmaktan mualla bulamıyorlar kendilerine:P
patron geldi olaya el attı bile:D
patron geldi olaya el attı bile:D
her zaman kardeşim:tongue00:
Vallahi siz öyle zannedin güzelim. Muallalar kervanına döndü ortalık :D Ben her iki kardeşimin durumunu bizzat yakinen görüyorum :D
Vallahi siz öyle zannedin güzelim. Muallalar kervanına döndü ortalık :D Ben her iki kardeşimin durumunu bizzat yakinen görüyorum :D
ee doğal olarak biraz uzak kaldık güzelim. dedikodular sende görüşünce alacağım artık :D
krakercocuk
11/08/2010, 19:36
noluyo orda:D
bişi olduğu yok ablalar sohbet ediyor:)
Ben neden göremiyorum senin gördüklerini :D
Ben neden göremiyorum senin gördüklerini :D
Len oğlum ömrüm size kız göstermekle geçiyor. Sizin objektiflerinizde sorun varsa ben daha ne yapim. Neyse yakında önemli gelişmeler olacak. Hadi bakalım hayırlısı :D :D
krakercocuk
12/08/2010, 01:24
neyden bahsedıosun jasmıne:D
neyden bahsedıosun jasmıne:D
Sen neden bahsettiğimi çoook iyi biliyorsunda hadi neyse söylemiycem. O şerefi sana bırakıyorm :D :D
kızılkraker iş üstünde, bu akşam sinemalarda :D
krakercocuk
12/08/2010, 15:42
:D şans dileyin...(bana diil ona:D)
aslında o da sensin :D çok aristoteles gördüm kendimi canım :D
:D şans dileyin...(bana diil ona:D)
Çok büyük konuşuyorsun ya hadi bakalım. Sonradan senin çok fazla şansa ihtiyacın olmasında dikkat et. :D
krakercocuk
12/08/2010, 17:31
biz nelerini gördük pehh:D
kadı kızıyla mı buluşçan yoksa :D
krakercocuk
12/08/2010, 18:11
Allahım cümle aleme reklam oldum yahu:) yeter dillendirmeyin arıtıkın
ay ben çok merak ettim ama şimdi..
kız güzel mi bari:)
ay ben çok merak ettim ama şimdi..
kız güzel mi bari:)
Heheyttttt ben gördüm ben gördüm :D :D
operatormurat
13/08/2010, 00:35
hadı gırakerim o panjurda boşuna boyanmadı değilmi?,senden güzel haberler bekliyoz...
Heheyttttt ben gördüm ben gördüm :D :D
:D hehehehe :kicking0::kicking0:
krakercocuk
13/08/2010, 18:44
hadı gırakerim o panjurda boşuna boyanmadı değilmi?,senden güzel haberler bekliyoz...
abicim benim elimden hiç bir kız kurtulamaz ama benim beenmem önemli:D