Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'dan selamlar
16aydır punto kullanıyorum.. bu araca sahip olmaktan ve punto kullanmaktan dolayı gurur duyuyorum. :)
StrawBeeRy
02/08/2010, 01:51
hoşgeldiniz keyifli forumlar
hoş geldin aramıza 16 aydır kullanıyorsun ve foruma yeni geldin :)
tesekkür ederim.aslında daha önce gelmiştim ama okuyordum sadece:)
Aramıza hoşgeldin. Keyifli ve aktif forumlar
oda iyi :) aktif olursun artık
StrawBeeRy
02/08/2010, 02:00
06/05/2009 üye olmuşsunuz 1.5 senedir okuyarak forum geçermi ya :)
06/05/2009 üye olmuşsunuz 1.5 senedir okuyarak forum geçermi ya :)
:)
GP COSKUN
02/08/2010, 02:09
aramıza hoşgeldiniz
gecti valla ama o da doğru:)
hoşbulduk teşekkür ederim
valla şimdi daha çabuk geçer zaman
alperyonar
02/08/2010, 02:21
Aramıza hoşgeldin. Aktif forumlar..
ademtahir
02/08/2010, 09:56
hoşgeldiniz aramıza
keyifle en güzel vakit geçirebileceğin mekan bu mekandır
aktif forumlar :)
erdiyilmaz
02/08/2010, 11:42
hosgeldiniz keyifli forumlar
krakercocuk
02/08/2010, 11:53
hoşgeldiniz..
aramıza hosgeldiniz, keyifli forumlar.bu arada özel plakayı kapmışsınız.
Hoşgeldin :)
Ben de bugün plakamı bekliyorum.. :) ve de sabırsızlanıyorum:)
hoşbulduk tesekkür ederimmm:) evet plaka özel oldu. sonunda ki 23 elazığlı olduğum için 23. tabi biraz zor oldu ama çok şükür istediğim plaka oldu:)
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
hoşbulduk tesekkür ederimmm:) evet plaka özel oldu. sonunda ki 23 elazığlı olduğum için 23. tabi biraz zor oldu ama çok şükür istediğim plaka oldu:)
Vallahi süper olmuş. Harfler tamam da sondaki 23'ün özel bir anlamı olduğunu düşünmemiştim. Şansın hep böyle güzel gitsin :) :)
evet istediğim gibi oldu inşallah hep böyle gider :) tabi almya gidince sorn çıktı oturdugmz ilçeyle plaka harfleri uymadı ama halledildi bi şekilde:)
Forumu keyifle takip edeceğine eminim, hoşgeldin.
evet kesinlikle öyle..hoşbulduk..
hoşgeldin.... keyifli forumlar...
Aramıza hoşgeldin, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
bugün kütahyada gördüm aracı :D
Hoşgeldiniz...
Bursa yollarında görüşmek dileğiyle....
hosgeldın arkadas kazasız belasız surusler
bugün kütahyada gördüm aracı :D
Gerçekten mi.. Evet dün bir kaç saatliğine kütahyadaydm ben başka sticker li araç görmedim :) bursa da görülmüyorum ama kütahyada görüldük demek ki :)
Hoşgeldiniz...
Bursa yollarında görüşmek dileğiyle....
Hoşbulduk sizde hoşgeldiniz..
hosgeldın arkadas kazasız belasız surusler
Hoşbulduk sizde hoşgeldiniz teşekkür ederim
Gerçekten mi.. Evet dün bir kaç saatliğine kütahyadaydm ben başka sticker li araç görmedim :) bursa da görülmüyorum ama kütahyada görüldük demek ki :)
kütahya kücük yer dogrusu altımda punto olsaydı farkederdiniz zaten kütahyada 2 tane üye var digeride kendi arkadasım oda gordu bende :D bidaha bekleriz
Mustafa helal olsun Kütahyada gördünüz ama biz Bursada onca üye birtülü göremiyoruz ...Bursada hayalet mi oluyor ne...?...:) CLN
Mustafa helal olsun Kütahyada gördünüz ama biz Bursada onca üye birtülü göremiyoruz ...Bursada hayalet mi oluyor ne...?...:) CLN
2 hafta once bende bursadayken 2 gun bursada durdum en son bursadan cıkarken bir kişi ile denk gelmiştim bir cok punto var ama foruma giren cok az kişi
kütahya kücük yer dogrusu altımda punto olsaydı farkederdiniz zaten kütahyada 2 tane üye var digeride kendi arkadasım oda gordu bende :D bidaha bekleriz
evet punto olsa farkederdim.:) inşallah bi daha gelicem tesekkür ederim..
evet bi kere kütahyaya gitim gördüler. bursa da görünmez oluyorum:) :)
Görünmez mi oluyosun :) çilem sevgilimle senin arabanı gördük geçen hafta sonu saklıbahçe miydi?Yani seninle aynı cafedeydik bu dağ yolunun başlangıcındaki...Benim de sevgilimin Puntosu imzada görünen orleans mavi arkasında sticker vardı kaldırıma bıraktık senin arabanın arkasına...Plakayı isminle özdeşleştiği için tanıdık hatta Elif'in dikkatini çekti o fark etti...:)
Görünmez mi oluyosun :) çilem sevgilimle senin arabanı gördük geçen hafta sonu saklıbahçe miydi?Yani seninle aynı cafedeydik bu dağ yolunun başlangıcındaki...Benim de sevgilimin Puntosu imzada görünen orleans mavi arkasında sticker vardı kaldırıma bıraktık senin arabanın arkasına...Plakayı isminle özdeşleştiği için tanıdık hatta Elif'in dikkatini çekti o fark etti...:)
evet kendisiyle konustuk söyledi:) ben görmedim görseydim üzerine forumun kartını bırakırdım gördüğümü belli etmek için:)dediğiniz gibi çekirge saklıbahcedeydim bu haftada gittim bu defada ben göreym diye baktım ama kısmet baska zamana artık:)