Orijinalini görmek için tıklayınız : Tamponum ezildi
selimoglu
01/08/2010, 14:15
Arkadaşlar dün servis alanından çıkarken dalgınlıktan arabanın önünü vurdum. Alt hava menfezi çıktı, altdaki demir ve sol köşedeki plastik yamuldu. Ayrıca torpido altından az da olsa klima suyu geliyor. Aracın kaskosu mevcut ancak herhangi bir tutanak tutturmadım. Sizce ne kadar masraf çıkar ve anadolu yakasında önerebileceğiniz bir servis varmı? Kasko bu hasarı karşılarmı.?? Şimdiden teşekkür ederim..
gemlikli_55
01/08/2010, 14:51
geçmiş olsun
geçmiş olsun... kaskodan yaptırabilirsin...yalnız dilekçe yazman gerek tutanağa gerek yok... ben öyle yaptırmıştım...
GP COSKUN
01/08/2010, 15:11
fatih öncelikle geçmiş olsun
kaskodan hasarını karşılayabilirsin
anadolu yakasında önerebileceğim ve memnun kalacağın medos otomotive gidebilirsin
forumdan geldiğinide söylersen ilgi ve alakaları hat safhada olacaktır
alperyonar
01/08/2010, 15:36
Geçmiş olsun..
fatih öncelikle geçmiş olsun
kaskodan hasarını karşılayabilirsin
anadolu yakasında önerebileceğim ve memnun kalacağın medos otomotive gidebilirsin
forumdan geldiğinide söylersen ilgi ve alakaları hat safhada olacaktır
Bizzat tecrübeyle sabittir Kadir ve Kemal Bey işlerinizi hallettirir.
Bu arada geçmiş olsun.
Fatih geçmiş olsun kardeşim, en kısa sürede halledersin inşallah.
küçük hatalar nelere mall oluo geçmişş olsunn ...
edelsang
01/08/2010, 23:28
çok geçmiş olsun ben yine arabanın altını vurdum bakalım bu 2.ci 3.cüsünde kesin bişileri patlıcam :S
Otoparka girerken bir bölgede yükseklik var orayı kırmam şart oldu :S
selimoglu
01/08/2010, 23:49
İlgilenen ve geçmiş olsun diyem tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim...
Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun...
geçmş olsun fatih nazarlık
PLaTiNuN
02/08/2010, 03:05
geçmiş olsun
önce bir autoking e göster derim tabi kasko şirketin auto king küçük hasar onarım hizmeti veriyor mu ? sonrasında geri kalanı auto king halleder kaskon bozulmamış olur..
zafer murat
22/08/2010, 00:16
Kaskonuz full kasko ise ve axa sigorta hariç tüm sigorta kurumları ile anlaşmalı Auto King firması vardır.Tamponunuz renklimi yoksa siyah plastikmi plastik ise auto king'te tampon tamirleri limitsiz ve hasarınız bozulmadan yapılıyor.Renkli ise ölçülere göre kaskonuzun belirlediği kaç tane boya hakkı varsa ona göre bakılıyor.Poliçeniz ile autoking bayisine gidip ücretsiz hasar tespiti yapsınlar mini onarım ile kasko delinmeden oluyorsa orada yaptırın.Delinicek bir durum var ise sigortacınıza gidip o sizi anlaşmalı servise yönlendiricektir.
WiSTaRiA
22/08/2010, 01:32
Çok geçmiş olsun...