PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Hepinize teşekkürler arkadaşlar

ademtahir
31/07/2010, 09:51
belki ilk başta veda ediyor heralde diyeceksiniz ama öyle bir salaklık söz konusu değil :D

siz can arkadaşlarıma teşekkür borcum olduğunu düşündüğüm için bu mesajı yazma kararı aldım.

ben biraz araba konusunda maymun iştahlıyımdır çabuk vazgeçerim hemen satar başka model başka bişey alırım ilk defa bir arabayı bu kadar çok sevdim bu kadar benimsedim böyle olmasıda sizlerin sayesindedir canlar.
arabayı aldığım ilk gün forumu keşfetmiştim bi bakıyım bu kadar üyesi var ne yaparlar burda neyin peşindeler diye düşündümJ
ilk defa bir foruma üye oldum konu açmayı beceremedim bi baktım ki jasmine moderatör yazıyor bi msj atıyım dedim bakalım yardımcı olacakmı çok önemsemez diye düşünmüştüm ama yanlış düşünmüşüm ve sonrasında eser kardeşimin yakınlığı çok hoşuma gitmişti zaman içindede bir çok arkadaşımızla tanışma imkanı doğdu özellikle bir kaç arkadaşım var ismini belirteceğim lütfen diğer canlar yanlış anlamasın hepinize canı gönülden teşekkürü borç bilirim can arkadaşlar...

eser
yasemin
erkan
coşkun
murat
soner
fırat
özlem
orçun
femoli

özellikle ismini belirttiğim canlarıma ayrıca teşekkür ederim
harika insanlarsınız iyiki GP almışım iyiki sizleri tanımışım...

saygılar
sevgiler.....
:group000::group000::group000::group000::group000: :group000::group000:

SpyHunter33
31/07/2010, 10:00
özellikle ismini belirttiğim canlarıma ayrıca teşekkür ederim
harika insanlarsınız iyiki GP almışım iyiki sizleri tanımışım...

saygılar
sevgiler.....
:group000::group000::group000::group000::group000: :group000::group000:

Adem Abi

İşin aslı çok basit sen bizden hak ettiğini alıyorsun :) aynı şekilde bizde senden hak ettiğimizi. Sen bu kadar harika kişilik olmasan bizde sana bu kadar ısınamaz alışamaz. Abi Diyemezdim :)

WiSTaRiA
31/07/2010, 10:51
Adem abi herşey insanlar içindir.. Buradaki arkadaşlarım diyemiyorum çünkü hepsi benim birer dostlarım okadar iyi niyetli pırlanta gibi insanlarki anlatamam.Bir GP aldım ve bu forum üyelerini tanıdım.. Kurucumuz erdi, moderatörlerimiz çoşkun abi yasemin ve yeni moderatörüümüz eser hepsi birbirinden değerli insanlar.. Ve diğer dostlarım sürekli telefonla olsun buluşmalarla olsun birbirimizden kopmuyoruz. Gecenin bir vakti rakı açtık yada berbaeriz aklımıza geldin aradık diye arıyan dostlarım var. En büyük mutluluk budur benim için işte. Esas ben kendi adıma teşekkür ederim. Sende iyiki varsın iyiki bu forumu Erdi kardeşimiz dostumuz açmışta pırlanta gibi insanları ve seni tanımışım... Sağolun varolun can dostlarım....

femoli
31/07/2010, 11:22
benim ismim neden sona yazıldı acaba beni en sonmu seviyorsun :D:D

şaka bir yana böyle bir aileye sahip olduğum için bende çok şanslıyım :)

ademtahir
31/07/2010, 13:14
Adem Abi

İşin aslı çok basit sen bizden hak ettiğini alıyorsun :) aynı şekilde bizde senden hak ettiğimizi. Sen bu kadar harika kişilik olmasan bizde sana bu kadar ısınamaz alışamaz. Abi Diyemezdim :)

saol hemşerim

Adem abi herşey insanlar içindir.. Buradaki arkadaşlarım diyemiyorum çünkü hepsi benim birer dostlarım okadar iyi niyetli pırlanta gibi insanlarki anlatamam.Bir GP aldım ve bu forum üyelerini tanıdım.. Kurucumuz erdi, moderatörlerimiz çoşkun abi yasemin ve yeni moderatörüümüz eser hepsi birbirinden değerli insanlar.. Ve diğer dostlarım sürekli telefonla olsun buluşmalarla olsun birbirimizden kopmuyoruz. Gecenin bir vakti rakı açtık yada berbaeriz aklımıza geldin aradık diye arıyan dostlarım var. En büyük mutluluk budur benim için işte. Esas ben kendi adıma teşekkür ederim. Sende iyiki varsın iyiki bu forumu Erdi kardeşimiz dostumuz açmışta pırlanta gibi insanları ve seni tanımışım... Sağolun varolun can dostlarım....

saol trakyalı hemşerim

benim ismim neden sona yazıldı acaba beni en sonmu seviyorsun :D:D

şaka bir yana böyle bir aileye sahip olduğum için bende çok şanslıyım :)

mehmetcim isimleri yazarken 1. 2. 3. sevdiğim olarak yazmadım hiç birinizin diğerinden bir farkı yok hepiniz özel insanlarsınız

JASMINE
31/07/2010, 13:25
Adem, konu başlığını ilk gördüğümde diğer konuyla ilgili bir gelişme olduğunu düşünmüştüm.

Gerçekten yazdıkların beni duygulandırdı. Bende çok teşekkür ederim.
Dün gece tamda bu konuyu konuştuk (Leon48) kardeşim ile. Her sene araba değiştiren ben 5. yılına girdiği halde arabama kıyamıyorum. Onu satarsam bu ortamdan kopacakmışım gibi korkuyorum. Bende bütün arkadaşlarımı çok seviyorum (Femoli hariç çünkü sis farı getirmiyor bana:siritma:) ve iyiki varsınız, iyiki sizi tanımışım diyorum.

Başta Erdi olmak üzere foruma gönül veren tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ederim.

ademtahir
31/07/2010, 13:39
Adem, konu başlığını ilk gördüğümde diğer konuyla ilgili bir gelişme olduğunu düşünmüştüm.

Dün gece tamda bu konuyu konuştuk (Leon48) kardeşim ile. Her sene araba değiştiren ben 5. yılına girdiği halde arabama kıyamıyorum. Onu satarsam bu ortamdan kopacakmışım gibi korkuyorum. Bende bütün arkadaşlarımı çok seviyorum (Femoli hariç çünkü sis farı getirmiyor bana:siritma:) ve iyiki varsınız, iyiki sizi tanımışım diyorum.

Başta Erdi olmak üzere foruma gönül veren tüm arkadaşlarıma, kardeşlerime teşekkür ederim.
yasmincim keşke diğer konuyla alakalı bi gelişme olma ama daha tık yok ama olacak olacak olacak biiznillah sabretmeye çalışıyorum umutlarım dağlar kadar büyük..

erdi beye gelmişken sıra onun adını yazmayı unuttum tanışma fırsatımızda olmadı hiç bu formu kurduğu ayrı bir teşekkür gerekiyor siz değerleri insanları bir arada tutmak için çabaladığı kesin olarak ortada nasip olur bir gün tanışırız inş. :)

hakan26
31/07/2010, 15:04
Hepinizi Eskişehir buluşmamıza bekliyoruz.Ben,Eser ve Kemal abi organizasyona başladık..

JASMINE
31/07/2010, 15:07
Biz 9-10 Ekim Es-Es'te GP rüzgarı estireceğiz. Herkesi bekliyoruz.

Ayrıca organizasyon çalışmaları için şimdiden teşekkürler :)

Scottie
31/07/2010, 15:11
Adem abi düşüncelerin için sağol..ben de senin gibi düşünüyorum...buradaki aile ortamını yaratan herkese teşekkür ediyorum.... biz büyük kocaman bir aileyiz.. bende seniz tanıdığıma ve burada bir çok arkadaş edindiğim için çok mutluyum....

Adem Abi

+ 100000

Hepinizi Eskişehir buluşmamıza bekliyoruz.Ben,Eser ve Kemal abi organizasyona başladık..

+ 100000

ozdem
31/07/2010, 22:50
Adem böylesine duygulu mesajın çoook teşekkürler.
Yüreği gerçekten sevgi dolu bir insansın...

Burası gerçekten bir aile ortamı gibi.
Ben de aranıza çok kısa süre önce katılmama rağmen
hiç yabancılık çekmedim, sanki hepinizi uzun süredir tanıyormuşum gibi.
Herkes o kadar yardım sever ve içten ki sanal ortam da nerede imkansız
olacak güçlü bir bağ var burada. Herkes herkese oldukça saygılı ve sevgili.
Böylesine güçlü bir bağın oluşması günümüz çıkar dünyasında imkansız iken
burada bu bağı ayakta tutmak için çabalayan çok kişi var.
Başta Erdi olmak üzere bu ortamı oluşturan ve devamını sağlayan herkese
milyonlarca kez teşekkürler.
Hepiniz iyi ki varsınız...

GP COSKUN
01/08/2010, 02:00
adem asıl aramızda olduğun ve bizmle birşeyler paylaştığın için biz sana teşekkür ederiz
biz burada hepimiz bir aileyi gptr ailesini oluşturuyoruz

krakercocuk
01/08/2010, 02:32

bu durumda benım ledlerde hıkaye oldu:S
ortalığı sel basmış...duygu seli...:D bende adam ayırmadan hepinizi sevıyorum..adem abı ordaki fırat benmı oluyorum değilsemde üstüme alınıyorum:D...bızlerde senı sevıyoruz iyiki varsın iyiki varsınız arkadaşlar..

JASMINE
01/08/2010, 02:42
ortalığı sel basmış...duygu seli...:D bende adam ayırmadan hepinizi sevıyorum..adem abı ordaki fırat benmı oluyorum değilsemde üstüme alınıyorum:D...bızlerde senı sevıyoruz iyiki varsın iyiki varsınız arkadaşlar..

Koyun can derdinde kasap et derdinde :D:D

Ledlerde kalmamış canım. Bir başka bahara kaldı hayallerimiz.Bekleyeceğiz :)

ademtahir
02/08/2010, 09:44
evet fırat o fırat sen oluyorsun başka fırat ben görmedim zaten varsada tanışma fırsatı olmadı (fırat nehri hariç ) :D:D:D

whitegold
02/08/2010, 11:57
sende canımızsın adem abı bu forum sensız olmaz sakın bıryerlere gıtme arabanı degıstırsende form bahane maksat hep bırlıkde bı aıle catısı altında olabılmek,her bırımız 81 vılayete dagınıkta olsak burda cok guzel bır bag var,kımın kıme işi duşse canı gonulden yapmak ıcın bır bırıyle yarısır emın ol belkıde bızı bu denlı baglı tutanda budur,saygılar abıcım...

ademtahir
02/08/2010, 11:58
sende canımızsın adem abı bu forum sensız olmaz sakın bıryerlere gıtme arabanı degıstırsende form bahane maksat hep bırlıkde bı aıle catısı altında olabılmek,her bırımız 81 vılayete dagınıkta olsak burda cok guzel bır bag var,kımın kıme işi duşse canı gonulden yapmak ıcın bır bırıyle yarısır emın ol belkıde bızı bu denlı baglı tutanda budur,saygılar abıcım...
eyvallah sonerim tşk ederim
iki gözümsün..

k@pl@n
02/08/2010, 13:38
bu hisleri yaşamış olman senin ve bizim adımıza güzel bir sonuç. keşke herkez senin gibi içten ve yüreği ile konuşabilse ve bu ortama gönül verebilse. sen gibiler bu forumda oldukça çok sağlam dostluklar olur uzun yıllarca adem kardeş..

o murat benmiyim bilmem ama :P bende bişiler yazayım dedim :D :D

ademtahir
02/08/2010, 13:41
bu hisleri yaşamış olman senin ve bizim adımıza güzel bir sonuç. keşke herkez senin gibi içten ve yüreği ile konuşabilse ve bu ortama gönül verebilse. sen gibiler bu forumda oldukça çok sağlam dostluklar olur uzun yıllarca adem kardeş..

o murat benmiyim bilmem ama :P bende bişiler yazayım dedim :D :D
tşk ederim murat kardeş 2 murat var biri sen diğer operatör murat ikinizinde değeri ölçüyle gösterilemeyecek kadar çok...

bbya
02/08/2010, 13:49
tşk ederim murat kardeş 2 murat var biri sen diğer operatör murat ikinizinde değeri ölçüyle gösterilemeyecek kadar çok...
Eser kardeşim beni unutmuşsun ama olsun. bende 3. Murat olayım bari :)

k@pl@n
02/08/2010, 13:51

ben kuyuya bir taş attım gerisine karışmam :P

bbya
02/08/2010, 13:51
Pardon Adem kardeşim ismini yanlış yazmışım :)

ademtahir
02/08/2010, 14:00
ben kuyuya bir taş attım gerisine karışmam :P

kaç tane murat varsa sitede listesini gönder ekleyim ortalığı daha fazla karıştırma :D

tamam kardeş problem yok sende 3. muratsın herkezin ismini yazmamıştım ama her biribiriniz ayrı bir değeri var...

Pardon Adem kardeşim ismini yanlış yazmışım :)
isim düzeltmesi yaptığın için tşk ederim.
ama düzeltmesende problem değildi çünkü eser kardeşimle bir görmüşün demekki beni bu ayrıca onure eder..