PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ön ızgara boyama (femoli)

serkankucuk
30/07/2010, 10:11
Merhabalar arkadaşlar,
Ön ızgaram femoli'nin elinden geçti de dün (ellerine sağlık)... Siyah araç üstüne gri yakışıyormuş yaw :)

WiSTaRiA
30/07/2010, 10:14
güzel olmuş güle güle kullanın... Yapanında eline sağlık :):)

ademtahir
30/07/2010, 10:32
nazar değmesin maşallah
femoli olmasa halimiz harap :)

serkankucuk
30/07/2010, 10:32
güzel olmuş güle güle kullanın... Yapanında eline sağlık :):)

sağolasın orçun.

nazar değmesin maşallah
femoli olmasa halimiz harap :)
öyle valla :)

krakercocuk
30/07/2010, 10:35
kaptan güzel olmuş güle güle kullan...nasıl bir boyayla boyadınız acaba..bende düşünüyorum sprey boyamı?

ferikci
30/07/2010, 11:00
Siyahta güzel durmuş valla, ben de ızgaranın dış kenarlarını kırmızıya boyatmayı düşünüyorum, golf gti lardaki gibi

serkankucuk
30/07/2010, 11:07
kaptan güzel olmuş güle güle kullan...nasıl bir boyayla boyadınız acaba..bende düşünüyorum sprey boyamı?

sağolasın... valla boyanın cinsini ve uygulamasını femoli'ye sormak lazım. benim bildiğim griye boyadı ardındna vernik attı :)

Siyahta güzel durmuş valla, ben de ızgaranın dış kenarlarını kırmızıya boyatmayı düşünüyorum, golf gti lardaki gibi
ya aslında ben de kırmızı istiyorum önce bi yerlerde ama nerde ve nasıl kafamda canlandıramıorum. aslında snn fikrini photoshop bilgisi iyi olan bi arkadaş sanal ortamda uygulasa da görsek iyi olur.

femoli
30/07/2010, 11:19
Güle güle kullan serkan ;)

Tüm arkdaşlarada teşekkür ederim :)

Panjuru güzel bir temizleyin leke kalmayacak şekilde sonra plastik astar , kuruduktan sonra simli gri boya tekrar kuruduktan sonra şeffaf vernik atıyorsunuz ve işlem tamam :)

ademtahir
30/07/2010, 11:21
Kaç beş lira tutuyor bu dediklerin femoli :d

serkankucuk
30/07/2010, 11:31

Panjuru güzel bir temizleyin leke kalmayacak şekilde sonra plastik astar , kuruduktan sonra simli gri boya tekrar kuruduktan sonra şeffaf vernik atıyorsunuz ve işlem tamam :)

sağolasın Mehmet abi ellerine sağlık. ama bu birkaç yüz yıkamadan sonra atma yapmaz demi :)

krakercocuk
30/07/2010, 11:46

abi bildiğimiz sprey boyayla siyaha boyamak istiyorum panjuru acaba sağlıklı olurmu

femoli
30/07/2010, 11:57
Kaç beş lira tutuyor bu dediklerin femoli :dYaklaşık 10 tane 5 tl turuyor adem :D

sağolasın Mehmet abi ellerine sağlık. ama bu birkaç yüz yıkamadan sonra atma yapmaz demi :)
Astar onun için atılıyor ama yinede fabrikanın platiğe gri katılarak kalıp yapıldığı gibi olmaz :) Bir kaç yüzbin yıkamada gider bir kaç yıkamada :D

abi bildiğimiz sprey boyayla siyaha boyamak istiyorum panjuru acaba sağlıklı olurmu
direk boya atarsan pul pul olur dökülür bir iki gün sonra hemde mat durur..

whitegold
30/07/2010, 12:31

Panjuru güzel bir temizleyin leke kalmayacak şekilde sonra plastik astar , kuruduktan sonra simli gri boya tekrar kuruduktan sonra şeffaf vernik atıyorsunuz ve işlem tamam :)mehmet bu plastık astar dedıgınde sprey mı yoksa macun gıbı bırseymıdır arkadasım?

femoli
30/07/2010, 13:04
sıvı sprey macun değil macun çekmekle baş olmaz..