Orijinalini görmek için tıklayınız : Geçmiş olsun cemal
suvari_84
30/07/2010, 09:33
arkadaşlar dün akşam cck1 adlı üyemiz ankara istanbul yolu sincan kavşağında kaza yapmıştır. kazada cemoya bişey olmadı Allah tan ama arabanın önü yoktu ALLAH korumuş kardeşimi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum cana gelen mala gelsin kardeşim kasko karşılar nasılsa geçmiş olsun
Geçmiş olsun fakat kazayı eşi yapmış diye hatırlıyorum.. kendiside konu açmıştı oradan biliyorum...
yucelbasoglu
30/07/2010, 09:36
çok geçmiş olsun, verilmiş sadakası varmış, hıza ve dengesiz sürücülere dikkat etmek lazım.
arkadaşlar dün akşam cck1 adlı üyemiz ankara istanbul yolu sincan kavşağında kaza yapmıştır. kazada cemoya bişey olmadı Allah tan ama arabanın önü yoktu ALLAH korumuş kardeşimi geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum cana gelen mala gelsin kardeşim kasko karşılar nasılsa geçmiş olsun
Barış arabanın başında benide görünce benim yaptığımı düşünmüş olmalısın?
suvari_84
30/07/2010, 10:01
dediğin doğru valla ben sen diye düşünmüştüm her ikinizede geçmiş olsun kardeşimmmm yapılacak bişey olursa arasın beni
WiSTaRiA
30/07/2010, 10:16
Tekrar çok geçmiş olsun...
abdurrahman aslan
30/07/2010, 10:36
büyük geçmiş olsun.
Allah daha beterlerinden korusun.
Tekrardan geçmiş olsun :(
krakercocuk
30/07/2010, 11:49
büyük geçmiş olsun Allah korumuş
berkeraaa
30/07/2010, 11:57
çok geçmiş olsun Cemal bey...
barbar74
30/07/2010, 14:43
çok geçmiş olsun
alperyonar
30/07/2010, 14:46
Tekrar geçmiş olsun..
GünahsizSeytan
30/07/2010, 15:08
Cok geçmiş olsun :(..Gercekten dengesiz sürücü cok, dikkat etmek lazım
dediğin doğru valla ben sen diye düşünmüştüm her ikinizede geçmiş olsun kardeşimmmm yapılacak bişey olursa arasın beni
barış abi Dün Gordionun önünden gectinizmi ?
whitegold
30/07/2010, 19:17
çok gecmış olsun cemal arkadasım.
Çok geçmiş olsun :(
Allah daha beterlerinden korusun...
Arkadaşlar hepineze ayrı ayrı teşekkür ediyorum forumdakı bu aile ortamını çok seviyorum. Allah kimseye kaza bela vermesin
geçmişş olsunn allah daha beterlerınden korusunn
Büyük geçmiş olsun. Inşallah birdaha yaşanmaz.
büyük geçmiş olsun,allah beterinden korusun.
kardeş geçmiş olsun, cana gelmesin valla. Allah beterinden saklasın
Geçmiş olsun arkadaşım. Sana birşey olmaması sevindirici. Buradan tüm arkadaşlara seslenmek istiyorum, LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLALIM. TAM TATİL ZAMANI OLMASI NEDENİYLE, TRAFİKTE GERÇEKTEN ÇOK ANLAYIŞSIZ İNSANLAR DOLAŞIYOR. Bana birşey olmaz diyerek trafiğe çıkmak kazaları beraberinde getiriyor.