Orijinalini görmek için tıklayınız : Abarth Multijet
KaMiKaZe
29/07/2010, 13:19
2008 1.3 Multijet 90Hp 6 Speed SP + GP (ESP, ASR, HillHolder)
Kat Iptali
K&N Apollo CAI
Grande Punto Abarth Exhaust
17" König Daylite Gold (6.4kg)
215 40 17 Toyo Proxes T1R
Eibach Sportline
EBC Greenstuff
Abarth Far + H4 55W 4300K Far
Abarth Sis Farı + H1 55W 4300K Sis
Abarth Stop
Stebel Nautilus Brio BP3
Apexi Turbo Timer
Abarth Vites Topuzu
Momo Pedal Seti
Abarth Ön Tampon
Abarth Arka Tampon
Abarth Çamurluk Dodikleri
Abarth Marşpiyeller
Abarth Izgaralar
Abarth Logolar
4x16 Alpine SPG 17C2
Sport Paket Subwoofer
Resimlere devam ediyoruz.
StrawBeeRy
29/07/2010, 13:23
maşallah abi bu konulada üstüne tanımam Allah kaza bela vermesin
nazar değmesinn çok gzllll olmus aracınn
emrequzel
29/07/2010, 13:28
Orhan aracına herzaman hasta olmusumdur..Kazasız belasız kullan kardeşim. yapılacak şey varmı daha aklında olan :)
Punto_Can
29/07/2010, 13:31
10 numara 10 puan :)
ellerine sağlık abicim, bende 5-6 aya kadar yaptırıyorum inşallah :)
dünyadaki tek 4 kapı abarth olcam :D
ademtahir
29/07/2010, 13:31
maşallah maşallah Allah nazarladan saklasın
maşallah 10 numara valla ne yalan söliyim keşke benimkide böyle olsaydı dedirttin.
Far ve sislerde beyaz ampul kullanmıssın galiba xenon takmamanda bir sebep mi var birde ampul markası nedir.
eexelanss
29/07/2010, 13:39
Bu arabayı yakından görmek isterim.. Gerçekten çok güzel olmuş. Nazar değmesin..
Bu
Abarth Ön Tampon
Abarth Arka Tampon
Abarth Marşpiyeller
Abarth Izgaralar
Abarth Logolar
Toplamda nekada mal olduğu konusunda bilgi verirmisin?
Punto_Can
29/07/2010, 13:46
abarth far ve stoplarla birlikte tamamı yaklaşık 5,000TL tutuyor...
eexelanss
29/07/2010, 14:09
Güzel para.. Ama değmiş... Daimi punto kullanıcısı olsam gözden çıkarırdım...
Erdem Bozdağ
29/07/2010, 14:10
ata plakadan sonra gördüğün en güzel gp geçrekten artık gp bile denmez abarth olmuş resmen.Abicim maşallah ya gerçekten kusursuz söylencek hiçbişey yok.Kazasız belasız cezasız günlerde kullanırsın inşallah.
jip havası sezdim gp de :D sanki büyümüş gibi böyle olunca :)
kaptan_ahab
29/07/2010, 14:21
Katalog aracı gibi maaşallah,kazasız belasız.
krakercocuk
29/07/2010, 14:25
harika olmuş...sadece kampananın rengi hoşuma gitmedi:)
GP COSKUN
29/07/2010, 14:26
FORUMUN EN GÜZEL ARAÇLARINDAN BİRİ
allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
KaMiKaZe
29/07/2010, 14:53
herkeze tek tek teşekkür ederim daha iyileri sizlere kısmet olur umarım.
bana bu projemde maddi-manevi destek olan emeklerini eksik etmeyen ali öztürk(bahcelili_ali) tertibim birmot servis müdürü erdem akbaş ve aksesuar bölümü sorumlusu özer yarar ayrı ayrı teşekkür ederim.
KaMiKaZe
29/07/2010, 14:55
10 numara 10 puan :)
ellerine sağlık abicim, bende 5-6 aya kadar yaptırıyorum inşallah :)
dünyadaki tek 4 kapı abarth olcam :D
Kısmet alican bence güzel bir proje olur elimden gelen yardımı yaparım.
maşallah 10 numara valla ne yalan söliyim keşke benimkide böyle olsaydı dedirttin.
Far ve sislerde beyaz ampul kullanmıssın galiba xenon takmamanda bir sebep mi var birde ampul markası nedir.
Ön farlarda xenon var fakat piyasadaki gibi 35w değil 55w yakında görme fırsatınız olsa farkı anlarsınız.
harika olmuş...sadece kampananın rengi hoşuma gitmedi:)
yap teklifini değerlendirelim :D
puntoloji
29/07/2010, 14:58
Allah kaza bela vermesin kardeşim 10 numara bir araç.
zafermutlu
29/07/2010, 15:00
gördügüm en güzel multijet maşallah demekten alamıyor insan kendini.. ALLAH kazasız belasız kullandırsın.. gerçekten sergilik bir araç olmuş.. bu aracı görünce verilen emek vede parayı.. en güzel plakadan sonra en güzel punto diye bir konu açılsada oy versek..
krakercocuk
29/07/2010, 15:17
en azından araç rengi olan maviye boyanabilir...kırmızıda hoş durur kanımca
imdesign
29/07/2010, 15:18
Maşallah Allah kaza bela vermesin orhan...
Aracın dizeldi galiba bu K&N Apollo CAI filtreyi biraz açıklarmısın?
KaMiKaZe
29/07/2010, 15:26
Maşallah Allah kaza bela vermesin orhan...
Aracın dizeldi galiba bu K&N Apollo CAI filtreyi biraz açıklarmısın?
Tamamen kapalı bir sistem bir ucu maf sensöründe diğer ucu ise radyatör ızgarasına ters olarak duruyor. Uygulama soğuk ve temiz hava çekmeye yönelik bir çalışma.
tutkuaydin41
29/07/2010, 15:34
Çok ii bee.
sonunda görebildik
çok güzel olmuş abi güle güle kullan
ufuk_punto
29/07/2010, 16:19
arac on numara da bu tamponları nerden bulabilrz ki yaw:D cok hosuma gitti.özellikle ön tampon:D
tutkuaydin41
29/07/2010, 16:20
Tamamen kapalı bir sistem bir ucu maf sensöründe diğer ucu ise radyatör ızgarasına ters olarak duruyor. Uygulama soğuk ve temiz hava çekmeye yönelik bir çalışma.
goruldugu kadarıyla acık hawa fıltresı heralde bu ses cıkıyormu abi bundan. ses cıkıyorsa wıdeo alabilirmiyiz :))
goruldugu kadarıyla acık hawa fıltresı heralde bu ses cıkıyormu abi bundan. ses cıkıyorsa wıdeo alabilirmiyiz :))
ses ve performans saglama garantisi vermişler internette fiyatı 450-500TL civarı.
KaMiKaZe
29/07/2010, 16:24
Çok ii bee.
teşekkürler
sonunda görebildik
çok güzel olmuş abi güle güle kullan
merak ediyodun madem sorsan ozan, abi ne durumda nasıl gidiyor diye :D
arac on numara da bu tamponları nerden bulabilrz ki yaw:D cok hosuma gitti.özellikle ön tampon:D
orhanstore dan buluruz da evo ya ne kadar oturur bakmak lazım.
evet açıkta duruyor ama kapalı filtre, ses çıkartıyor ama tok bir ses değil gelen ses turbonun emmesi ile birlikte ızgaranın ordaki hortumdan çıkıyor.
ufuk_punto
29/07/2010, 16:37
punto evo abartha baktm.aynı tampondan onda da war..cok da hos duruo
Punto_Can
29/07/2010, 16:44
şimdi aklım xenonlara takıldı :D
angelları parçaladıktan sonra abarth farlara henüz xenon takmadım ve araştırma içindeyim.
55w'ın aydınlatmasının çok daha iyi olduğunu tahmin edebiliyorum :) ancak ne kadar fiyata hangi markada var abi?
KaMiKaZe
29/07/2010, 16:47
alican performans seninde düşündüğün gibi daha iyi, fiyatıda normal xenonlardan biraz daha farklı marka model yok made in PRC :D
kazasız belasız. jant rengi new orleans maviye cuk oturmuş ayrıca jant seçimi de başarılı,arka kampanalara disk görümümlü metal levhalar var her renktende var yakışabilir...birde arka çeki demiri kapağı orda yokken göze batıyor :)
KaMiKaZe
29/07/2010, 16:53
teşekkürler, disk görünümlü metal levham var bu sene yazlıklara geçişte takasım gelmedi nedense :D arka çeki demir kapağını bir acemilik yapıp sipariş vermemiştik, 2 ay önce verdik halen bekliyoruz kendisi 60 tl civarı bir parça :D bu arada dikkatinizede hayran kaldım merak ediyordum kim soracak diye :D
Punto_Can
29/07/2010, 16:54
alican performans seninde düşündüğün gibi daha iyi, fiyatıda normal xenonlardan biraz daha farklı marka model yok made in PRC :D
PRC'mi :) abi bu ne cesaret :D
bende şunu buldum ama????
https://www.newcomdigi.com/?product-484--75W@hid@wholesale@xenon@kit@h7-index.html
abdurrahman aslan
29/07/2010, 17:15
Orhan merhaba, on numara kapak araç olmuş.
Allah kaza bela göstermesin. Emeğine sağlık tebrik ederim.
teşekkürler, disk görünümlü metal levham var bu sene yazlıklara geçişte takasım gelmedi nedense :D arka çeki demir kapağını bir acemilik yapıp sipariş vermemiştik, 2 ay önce verdik halen bekliyoruz kendisi 60 tl civarı bir parça :D bu arada dikkatinizede hayran kaldım merak ediyordum kim soracak diye :D
aracın modu zevkime uyunca ,insan daha bir alıcı gözüyle bakıyor :D
jantların aynı renk çok kollu olanı varmıdır acaba?
KaMiKaZe
29/07/2010, 17:19
PRC'mi :) abi bu ne cesaret :D
bende şunu buldum ama????
75w HID Conversion Xenon KIT brighter than 55W H7 H4 - Slim Kit Newcomdigi (https://www.newcomdigi.com/?product-484--75W@hid@wholesale@xenon@kit@h7-index.html)
gözün kapalı al newcomdigi efsanedir :D
Orhan merhaba, on numara kapak araç olmuş.
Allah kaza bela göstermesin. Emeğine sağlık tebrik ederim.
teşekkürler
aracın modu zevkime uyunca ,insan daha bir alıcı gözüyle bakıyor :D
jantların aynı renk çok kollu olanı varmıdır acaba?
valla araştırmak lazım bir kaç marka daha var altın rengi yapan.
merak ediyodun madem sorsan ozan, abi ne durumda nasıl gidiyor diye :D
bir iki yerde bitincebaşlık açıcam tarzında yazmıştın bende bekliyodum abi :D:D
krakercocuk
29/07/2010, 17:41
birşey merak ediyorum arka tampon ile yandaki devam eden marşpiyele uzanan plastik aksam.. takım halindemi kullanılmak zorunda sadece arka tampon alsak takıp kullanım nasıl olur böyle birsey varmı
KaMiKaZe
29/07/2010, 17:45
valla hepsi ayrı parça alıp almamak size kalmış tabi ama o parçalar olmazsa arka tampon bol gelicektir.
krakercocuk
29/07/2010, 17:48
nasıl yani bir bütün halinde gelmiyor haralde dimi..arada ek yerleri var çünkü..benmi yanlış anladım :S
KaMiKaZe
29/07/2010, 17:50
yok bütün halinde değil arka tampon ayrı arka tamponun bitiminden marşpiyele kadar ayrı marşpiyelde ön kapının başlangıcına kadar bir parça ordan ön çamurluğa kadar bir tane daha parça var :D
hocam maşallah bn bu araci farketmemiştim üye oldugum kisa süre zara , gerçekten emsalsiz güzellikte bir araciniz var , allah kazalardan belalardan korusun sizi v aracinizi.
coilover tercih etmemenizin belirli bir sebebi varmi?
KaMiKaZe
29/07/2010, 18:13
teşekkürler.
coilover tercih etmemin sebeplerinden birincisi h&r veya kw ye gücüm yetmiyecek olması, ikincisi aldıktan sonra kamber yükseklik vs gibi ayarları yapacak bilgili kişi sayısının az olması.
Ziyaretçi049
29/07/2010, 18:18
:shutup20:
Çok güzel kaliteli hakkı verilmiş bi çalışma maddi manevi..... tebrik ediyorum :)
daha iyisi yapilana kadar en iyisi budur düsüncesindeyim.tebrik ederim güle güle kullanmaniz dilegimle
Punto_Can
29/07/2010, 18:42
daha iyisi yapilana kadar en iyisi budur düsüncesindeyim.tebrik ederim güle güle kullanmaniz dilegimle
sabredin bende geliyorum.
75W'lık xenon takınca en iyisi benimki olcak :D :D :D
75 w kola zarar verir sonra 409 tl sıkışmasın :)
Punto_Can
29/07/2010, 19:08
75 w kola zarar verir sonra 409 tl sıkışmasın :)
o zaman en az 56W'lık bulmalıyım ki en iyisi benimki olsun :D
krakercocuk
29/07/2010, 19:19
adam hırs yaptı ya:D
bravo_sercan
29/07/2010, 19:22
hastayım buna =)
maşallah.
Kazasız belasız kullan Orhan abi.
shadow35
29/07/2010, 19:24
Süper bişey olmuş. Maşallah diyelim nazar değmesin
Romeo_er2
29/07/2010, 20:49
Bize tesekkur yokmu alicaan olsun corbada tuzumuz var :)
serkankucuk
30/07/2010, 00:32
ben bu aracı canlı da gördüm, gerçekten süper ama bi de yolda görün derim :)
gerçi gördüğüm başka iyi araçlar da oldu mesela ertuğ'un aracı, bir de alper'in auto engineer'ın aracı. bence siyah ve kırmızı ayrı bi yakışıo bizim gp'lere...
StrawBeeRy
30/07/2010, 00:59
önümüzdeki hafta içi ertuğ beyin makinayı denicez bakalım yarım deposu bize ait :D
Ben bu aracı hemen hemen her gün görüyorum, 2 bina altımızda duruyor :) gerçekten fotoğraflardan değil de yanına gidip öyle bakılması gereken bir araç.
KaMiKaZe
30/07/2010, 01:10
Çok güzel kaliteli hakkı verilmiş bi çalışma maddi manevi..... tebrik ediyorum :)
teşekkürler.
çok teşekkür ederim.
sabredin bende geliyorum.
75W'lık xenon takınca en iyisi benimki olcak :D :D :D
o zaman en az 56W'lık bulmalıyım ki en iyisi benimki olsun :D
hadi bakalım alican aradaki 15bg farkı nasıl kapatıcan peki :D
adam hırs yaptı ya:D
genç işte :D
hastayım buna =)
maşallah.
Kazasız belasız kullan Orhan abi.
sercan bende sana hastayım :D
Süper bişey olmuş. Maşallah diyelim nazar değmesin
teşekkürler
Bize tesekkur yokmu alicaan olsun corbada tuzumuz var :)
allah var arka tamponu alarak destekte bulundu kendiside :D
kardeşimsin.
ben bu aracı canlı da gördüm, gerçekten süper ama bi de yolda görün derim :)
gerçi gördüğüm başka iyi araçlar da oldu mesela ertuğ'un aracı, bir de alper'in auto engineer'ın aracı. bence siyah ve kırmızı ayrı bi yakışıo bizim gp'lere...
teşekkürler serkan sen siyah seviyorsun ama koyu renklerin kullanımı zor siyahın daha da zor.
önümüzdeki hafta içi ertuğ beyin makinayı denicez bakalım yarım deposu bize ait :D
mert gitmediğini anlayınca mazeretlere hazır ol downfife bozuk debriyaj ayırmıyor diyebilir :D
KaMiKaZe
30/07/2010, 01:12
Ben bu aracı hemen hemen her gün görüyorum, 2 bina altımızda duruyor :) gerçekten fotoğraflardan değil de yanına gidip öyle bakılması gereken bir araç.
fatih ben senin aracı hiç görmüyorum abi aynı sokaktayız anladığım kadarı ile, sokakta 2 tane kırmızı var ama siyah görmüyorum.
StrawBeeRy
30/07/2010, 01:12
mert gitmediğini anlayınca mazeretlere hazır ol downfife bozuk debriyaj ayırmıyor diyebilir :D
abi daha gelmeden başladı msn de dabriyaj bozuk ankaraya döndüğümde yaptırıcam felan ne iş bu :D :D :D
KaMiKaZe
30/07/2010, 01:13
dedim sana bitmez eksiği fırsat bulsa şanzımanıda değişir :D
fatih ben senin aracı hiç görmüyorum abi aynı sokaktayız anladığım kadarı ile, sokakta 2 tane kırmızı var ama siyah görmüyorum.
Abi geçenlerde geldim ya yanına kırmızı ön logo almıştım hani, 29 numara aynalı binadayız biz, aracım hep arka garajda duruyor :)
StrawBeeRy
30/07/2010, 01:16
dedim sana bitmez eksiği fırsat bulsa şanzımanıda değişir :D
ahaha :D şaka bir yana o anlamda denemicez abi verirse biz kullanıcaz bakalım nasıl gidiyor :) yoksa kalasmanımız değil biliyorsun..
KaMiKaZe
30/07/2010, 01:20
Abi geçenlerde geldim ya yanına kırmızı ön logo almıştım hani, 29 numara aynalı binadayız biz, aracım hep arka garajda duruyor :)
tamamdır kardeş benim aklım eve gitti türksatın olduğu binayı diyorsun hatırladım valla gördüğün zaman gel abi muhabbet ederiz.
ahaha :D şaka bir yana o anlamda denemicez abi verirse biz kullanıcaz bakalım nasıl gidiyor :) yoksa kalasmanımız değil biliyorsun..
anladım canım takılıyorum bende :D
StrawBeeRy
30/07/2010, 01:23
anladım canım takılıyorum bende :D
yoksa t-jette neymiş mjetin yanından bile geçemez :P :D :D ama içinden geçer orayı karıştırmayın :D
KaMiKaZe
30/07/2010, 01:24
içinden geçerken yol bilgisayarından ortalamayı gösterirsin yetmezse ilk benzinlikte fiyatları gösterirsin :D
StrawBeeRy
30/07/2010, 01:28
içinden geçerken yol bilgisayarından ortalamayı gösterirsin yetmezse ilk benzinlikte fiyatları gösterirsin :D
o yüzden ne diyoruz dizel power mjetle dalga geçenler var dizel diye hepsini e-5 te gördük nasıl gittiklerini :D sonra birde demezlermi harbiden dizel ama nasıl gidiyor öyle zaten mahallede dedikodu çıkarmışlar siyah punto kendi gibi siyah duman atıyor diye motoru bitik demişler hepsini bekliyorum e-5 te :D
Romeo_er2
30/07/2010, 01:31
boşuna umutlanmayın ben babama vermiyom arabamı :D yanıma oturursunuz:D
+mazot neymiş ya tekerimi silmem ben mazotla :D
StrawBeeRy
30/07/2010, 01:33
boşuna umutlanmayın ben babama vermiyom arabamı :D yanıma oturursunuz:D
+mazot neymiş ya tekerimi silmem ben mazotla :D
tabi arabana zift gelsin bakim neyle siliyosun :D
shadow_dancer
30/07/2010, 01:49
Çok begendim Allah esirgesin bin kere..
nacizane tavsiyemdir.. güzel bir oz yakışır ayagına..
bendekilerin beyazı yani superturismo wrc..
bu kadar para harcamışken onu da yapın bence.
serkankucuk
30/07/2010, 02:35
orhan abi siyah iyidir ya bakımı hakeder o görüntüsüyle bence :)
yani şimdi bizimkinin 90 bg'liği T-Jet'e kafa tutuyo ha :) keşke benimki de 90'lık olaydı o zaman yaw...
Romeo_er2
30/07/2010, 02:41
anca kafa tutuyo ama :D denesek bi ilçe boy açarım araya :D
serkankucuk
30/07/2010, 11:10
anca kafa tutuyo ama :D denesek bi ilçe boy açarım araya :D
ahahah :) o kadar da deildir heralde... bi rampada filan farkını gösterir bence M-Jet'ler...
StrawBeeRy
30/07/2010, 15:52
tjetler klasmanım değil mazotumu harcamam zaten çok yakıyo :D :D
Erdem Bozdağ
30/07/2010, 16:27
orhan abi siyah iyidir ya bakımı hakeder o görüntüsüyle bence :)
yani şimdi bizimkinin 90 bg'liği T-Jet'e kafa tutuyo ha :) keşke benimki de 90'lık olaydı o zaman yaw...
aracı chipleyin neden 90 lık almadım derdinden kurtulun
serkankucuk
30/07/2010, 18:54
dert değil de merak ediyorum aradaki farkı bi keresinde 2009 model 105 bg doblo sürdüm süper gidiyodu.. 90 bg'lik motor punto'yu uçurur o zaman diye düşünüyorum. 75'liği chipleyince yakıtı nasıl oluyor peki?
StrawBeeRy
30/07/2010, 21:29
dert değil de merak ediyorum aradaki farkı bi keresinde 2009 model 105 bg doblo sürdüm süper gidiyodu.. 90 bg'lik motor punto'yu uçurur o zaman diye düşünüyorum. 75'liği chipleyince yakıtı nasıl oluyor peki?
chipleyince yakıtta düşüyor artmıyor diye biliyorum
Orhan hakkaten yapılacakların hepsini yapmışsın kardeşim. Bence artık sür, keyfini çıkar. Kazasız, belasız diyelim sonra nazarımız değmesin ;)
Maşallah. Canavar gibi olmuş araç. Kazasız belasız kardeşim
Erdem Bozdağ
31/07/2010, 10:20
eğer eskisi gibi kullanmaya devam ederseniz yakıt tüketimi düşüyor
araç alt devirde daha çok tork verdiğinden daha az gaza basıyor ve araç daha az yakıyor
ama araç chipli diye sıkıştırmaya başlanırsa tabiiki daha çok yakmaya başlar:)
çok güzel olmuş güle güle kullan orhan.
kaskoya ekletebiliyormusun bu kit ve diğer parçaları?
serkankucuk
31/07/2010, 15:12
eğer eskisi gibi kullanmaya devam ederseniz yakıt tüketimi düşüyor
araç alt devirde daha çok tork verdiğinden daha az gaza basıyor ve araç daha az yakıyor
ama araç chipli diye sıkıştırmaya başlanırsa tabiiki daha çok yakmaya başlar:)
hıııııımmmm o zaman yapılır ya bu iş... var mı ankara'da bildiğiniz bi yer bir de fiyatı nedir bu işlemin??
disconnected
02/08/2010, 12:16
araciniza bayildim, massallah, harika olmus
KaMiKaZe
02/08/2010, 14:37
:D chip yetmez erdem söyleyim :D
Orhan hakkaten yapılacakların hepsini yapmışsın kardeşim. Bence artık sür, keyfini çıkar. Kazasız, belasız diyelim sonra nazarımız değmesin ;)
teşekkürler engin abi zaten şimdilik dur dedim bu baya götürür beni :D
Maşallah. Canavar gibi olmuş araç. Kazasız belasız kardeşim
teşekkürler.
çok güzel olmuş güle güle kullan orhan.
kaskoya ekletebiliyormusun bu kit ve diğer parçaları?
teşekkürler, evet bu sene hepsini kaskoya işlettim herhangi bir sıkıntı yok.
araciniza bayildim, massallah, harika olmus
teşekkürler.
Bu arada benim gibi bodrum da tatilde olan arkadaşlara duyrulur araç bodrum yollarında dolanıyor :D
bahcelili_ali
03/08/2010, 20:00
sözde değil özde abarth baya uğraştık ama değdi. tr de değil şuan için avrupada bile hiçbir dizelde yok. yolda bakmayan yok tüm gözler üstünüzde süper bişey
novemberpasali
04/08/2010, 15:23
maşallah orhan:) tamam alıyorum bi punto olmayacak böyle zaten nissandan zevk almıyorum:)
kazasız belasız masallah cok iyi duruyor.bence forumun en iii arabası
barish12
04/08/2010, 23:23
şimdiye kadar gördüğüm en iyi punto.. Çok şaşırdım aslında abarth tamponların türkiyede satıldığını bilmiyordum.. Jantlar mükemmel aynı arabayı NFS most wanted da yapıpı oyun bitirmiştim bi kaçsene önce.. Tesadüf:) Güle güle kullan gören bi daha dönüp bakıyodur eminim.
StrawBeeRy
04/08/2010, 23:35
şimdiye kadar gördüğüm en iyi punto.. Çok şaşırdım aslında abarth tamponların türkiyede satıldığını bilmiyordum.. Jantlar mükemmel aynı arabayı NFS most wanted da yapıpı oyun bitirmiştim bi kaçsene önce.. Tesadüf:) Güle güle kullan gören bi daha dönüp bakıyodur eminim.
öncelikle hoşgeldiniz tanışma bölümünde kendinizi tanıtırsanız seviniriz
bu arada tamponlar türkiyede satılmıyor orhan abi yurtdışından özel olarak getirtti
KaMiKaZe
05/08/2010, 10:26
maşallah orhan:) tamam alıyorum bi punto olmayacak böyle zaten nissandan zevk almıyorum:)
teşekkürler, nissanlarda güzel araçlar beğeniyorum.
kazasız belasız masallah cok iyi duruyor.bence forumun en iii arabası
teşekkürler.
Satılmıyor du uzun uğraşlar sonucu önünü açmış olduk, bazı arkadaşlar eper den kodunu alıp siparişini veriyorsun gibi düşünebilir ama araştırırlarsa görücekler ki süreç böyle işlemiyor :D
ankara yanmasın bu araçla:)allah nazarlardan kazalardan saklasın çok şekil bir araba herhalde forumda şu ana gördüğüm nadir güzel arabalardan biri tekrardan kazasiz belasiz günlerde kullanman dileğiyle
Orhan tebrik ederim çok güzel olmuş, kazasız belasız nazar değmesin...
Bu şekilde modifikasyonla Abarth logosunu da hak etmiş. Forumda bir çok arkadaşımız bir modofikasyon yapmadan Fiat logosu ile Abarth logosunu değiştiriyor. Bana hep garip geldiğini söylüyordum. Sen maşallah her şeyiyle eksiksiz yapmışsın aracı Abarth logosunu fazlasıyla hak etmiş
KaMiKaZe
05/08/2010, 15:54
ankara yanmasın bu araçla:)allah nazarlardan kazalardan saklasın çok şekil bir araba herhalde forumda şu ana gördüğüm nadir güzel arabalardan biri tekrardan kazasiz belasiz günlerde kullanman dileğiyle
teşekkürler daha iyisi sizin olsun.
Orhan tebrik ederim çok güzel olmuş, kazasız belasız nazar değmesin...
Bu şekilde modifikasyonla Abarth logosunu da hak etmiş. Forumda bir çok arkadaşımız bir modofikasyon yapmadan Fiat logosu ile Abarth logosunu değiştiriyor. Bana hep garip geldiğini söylüyordum. Sen maşallah her şeyiyle eksiksiz yapmışsın aracı Abarth logosunu fazlasıyla hak etmiş
ertan sonuçta imkan meselesi herkezin imkanı olmadığı için olduğu kadarı ile yetinmek zorunda kalıyor. teşekkürler
Bu arada benim gibi bodrum da tatilde olan arkadaşlara duyrulur araç bodrum yollarında dolanıyor :D
Ne zamana kadar bodrumdasın bende yarın öğleden sonra bodruma dogru yola cıkacagım. Belki bu efsane aracı görme şansım olur ;)
tebrik ediyorum valla sırıtan hiç bişey yok çok orjinal bi çalışma olmuş mükemmel, maşallah kazasız belasız ...
Sözün bittiği yer, Orhan kardeşim araç 10+10 numara olmuş, emeğine sağlık, güle güle, zevkle ve kazasız belasız kullan :)
KaMiKaZe
10/08/2010, 17:50
Ne zamana kadar bodrumdasın bende yarın öğleden sonra bodruma dogru yola cıkacagım. Belki bu efsane aracı görme şansım olur ;)
merhabalar pazar sabah erken saatte yola çıktım mesajlara bugün bakabildiğim için çok birşey ifade etmedi mesajınız :D teşekkürler
tebrik ediyorum valla sırıtan hiç bişey yok çok orjinal bi çalışma olmuş mükemmel, maşallah kazasız belasız ...
teşekkürler
Sözün bittiği yer, Orhan kardeşim araç 10+10 numara olmuş, emeğine sağlık, güle güle, zevkle ve kazasız belasız kullan :)
sağolasın daha iyisi sizlere nasip olsun.
omurkuru08
29/11/2010, 21:28
baya bi geç yazıyorum yorumumu k.bakma abi ama geç de olsa bu kadar müthişş bi arabaya yorum yapmamak ayıp olurdu. hayatımda gördüğüm en güzel puntican bu gerçekten... ellerinize emeğinize sağlık... :D:D:D:D:D:D
KaMiKaZe
30/11/2010, 11:16
teşekkür ettim daha iyileri senin olsun.
shadow_dancer
01/12/2010, 22:13
Çok güzel maşallah..
Dokunmuşluğum var :D tr de tektir...
KaMiKaZe
02/12/2010, 00:52
Çok güzel maşallah..
teşekkürler.
Dokunmuşluğum var :D tr de tektir...
Bu sefer geldiğinde gezelim gezmişliğinde olsun.
Yarın geliyorum zaten uğrayacam sana müsait bi zamanda :D
kadir_emre1
02/12/2010, 11:07
maşallah no comment son nokta.. güle güle kullan
By_HaNNibaLL
03/12/2010, 00:43
Maşallah sahibindede ilanini görmüştüm ciddi emek harcanmiş bi araç cokta güzel olmuş kazasiz belasiz kullanişlar diliyorum.
KaMiKaZe
03/12/2010, 00:52
Yarın geliyorum zaten uğrayacam sana müsait bi zamanda :D
gelde takalım artık filtreni.
maşallah no comment son nokta.. güle güle kullan
teşekkürler
Maşallah sahibindede ilanini görmüştüm ciddi emek harcanmiş bi araç cokta güzel olmuş kazasiz belasiz kullanişlar diliyorum.
eyvallah teşekkürler.
KaMiKaZe
28/12/2010, 22:58
arkadaşım aracınızda ki siyah dodikleri nerden buldunuz acaba ? fiyatı nedir öğrenebilirmiyim?
merhaba arkadaşım.bu marşpiyel ve tampondaki siyah kaplama gibi şeyleri nerden yaptırabiliriz.ben bursada oturuyorum gerçi.servisler falan yapabilir mi?
Arkadaşlar aşağı yukarı haftaya bir aldığım yukarıdaki özel mesajlardan dolayı cevabı direk buraya yazma gereği hissettim.
Aracımı Ankara Yenimahalle Birmot yetkili fiat servisinde yaptırdım, detaylı bilgiyi(fiyat montaj vs) aksesuar bölümünden Özer bey ile görüşebilirsiniz. Benden öncesi için parçalar sipariş ile temin edilemiyordu ama şuanda kendisi ile irtibat kurup temin edebilirsiniz.
parola13
28/12/2010, 23:07
Arkadaşlar aşağı yukarı haftaya bir aldığım yukarıdaki özel mesajlardan dolayı cevabı direk buraya yazma gereği hissettim.
Aracımı Ankara Yenimahalle Birmot yetkili fiat servisinde yaptırdım, detaylı bilgiyi(fiyat montaj vs) aksesuar bölümünden Özer bey ile görüşebilirsiniz. Benden öncesi için parçalar sipariş ile temin edilemiyordu ama şuanda kendisi ile irtibat kurup temin edebilirsiniz.
teşekkürler:) bir de maliyetini yazsaydın tam açıklayıcı bir cevap olucaktı :P
KaMiKaZe
29/12/2010, 00:43
ben fiyat sormadımda en son ali can arkadaşın sorduğunda aldığı fiyat 5000 tl civarı idi.
Punto_Can
29/12/2010, 01:29
ben fiyat sormadımda en son ali can arkadaşın sorduğunda aldığı fiyat 5000 tl civarı idi.
evet üç aşağı beş yukarı boya+işçilik falan ortalama 5000TL civarına geliyor, belki biraz daha fazla veya eksik olabilir.
bende çok istiyorum ancak bir türlü cesaret edemiyorum (para yok :D )
parola13
29/12/2010, 15:45
5000 tl mi :motorcu: 1 ocak 2011 de yaptırayım ben o zaman. ( tabi ikramiye bize çıkarsa :D )
KaMiKaZe
11/02/2011, 23:58
Evet uzun süredir araç garajda mışıl mışıl uyuyordu fakat aracın ilk muaynesi yaklaşıyor o yüzden yavaş yavaş muayneye hazırlanmam gerek diye düşündüm. Şuan için muayneyi etkileyecek arka camlardaki film ve orjinal olmayan eksoz dışında bir sıkıntımız gözükmüyor.
Filmin işçiliği zaten güzel değildi uzun süredir söküp atmak istiyordum o yüzden ilk fırsatta söküp atıcam. Beni asıl düşündüren eksozdu modifiyeden ödün vermeyim, sök tak olmasın kalıcı birşey olsun istedim ve aşağıdaki linkteki abarth eksozu satın aldım. Araştırdığım kadarı ile abarth eksozların girişi 60mm buda orjinal borularımı genişleterek 60 mm yapmama olanak tanıyacak, tabiki orjinal ekipman olacağından muaynede de sorun çıkartmayacak diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz mantıklı bir seçim olmuş mu ?
Grande Punto Abarth Rear Exhaust Back Box on eBay (end time 11-Feb-11 20:16:00 GMT) (https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300524234464&ssPageName=STRK:MEWAX:**#ht_500wt_1156)
madenmaden
12/02/2011, 01:28
egzosu göremedim ama bence sorun çıkarmazlar ya sanmıorm
Romeo_er2
12/02/2011, 01:59
Evet uzun süredir araç garajda mışıl mışıl uyuyordu fakat aracın ilk muaynesi yaklaşıyor o yüzden yavaş yavaş muayneye hazırlanmam gerek diye düşündüm. Şuan için muayneyi etkileyecek arka camlardaki film ve orjinal olmayan eksoz dışında bir sıkıntımız gözükmüyor.
Filmin işçiliği zaten güzel değildi uzun süredir söküp atmak istiyordum o yüzden ilk fırsatta söküp atıcam. Beni asıl düşündüren eksozdu modifiyeden ödün vermeyim, sök tak olmasın kalıcı birşey olsun istedim ve aşağıdaki linkteki abarth eksozu satın aldım. Araştırdığım kadarı ile abarth eksozların girişi 60mm buda orjinal borularımı genişleterek 60 mm yapmama olanak tanıyacak, tabiki orjinal ekipman olacağından muaynede de sorun çıkartmayacak diye düşünüyorum. Ne diyorsunuz mantıklı bir seçim olmuş mu ?
Grande Punto Abarth Rear Exhaust Back Box on eBay (end time 11-Feb-11 20:16:00 GMT) (https://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300524234464&ssPageName=STRK:MEWAX:**#ht_500wt_1156)
60 çok gelir :D inşallah takılmaz gümrüğe..2. el geçişi yok biliyosun abi..paslı fln görüp geçirmeyebilirler..
StrawBeeRy
12/02/2011, 02:01
60 çok gelir :D inşallah takılmaz gümrüğe..2. el geçişi yok biliyosun abi..paslı fln görüp geçirmeyebilirler..
orhan abi yapıcam derse yapar herkes bizmi gümrüğe takılsın :D:D
KaMiKaZe
12/02/2011, 09:43
öpücük verir gene alırım gümrükten.
StrawBeeRy
13/02/2011, 10:06
öpücük verir gene alırım gümrükten.
https://img641.imageshack.us/img641/1914/41591300840897511747530.jpg (https://img641.imageshack.us/i/41591300840897511747530.jpg/)diyorsun abi
:)
KaMiKaZe
13/02/2011, 11:44
hiç olmadı bizde o dediğinden mert.
KaMiKaZe
14/03/2011, 14:48
Evettt neredeyse öpücük karşılığı almış olduğumuz Türkiye sınırları içindeki tek grande punto abarth eksozumuz elimize ulaştı. (Orjinali ürün kataloğuna işletilmemiş olmasına rağmen 900 tl civarıdır, kargo dahil 110 tl gibi bir rakama aldığım için öpücük karşılığı diyorum.
Montajını yaptık tam 5 dakkamızı aldı çünkü takozları vs hepsi orjinal eksoz ile aynıydı. Eksoz fotoğrafı yok araç çok kirli diye çekmedim ama görüntü ekteki punto ile aynı oldu.
StrawBeeRy
14/03/2011, 14:51
ses varmı abi sen onu söyle :D
senin egsozuda benmi alsam ne yapsam sattınmı abi? :)
KaMiKaZe
14/03/2011, 14:58
yok yaw ne sesi tısıl tısıl.
hks tip olanı takma parası + 25 liraya almıştım, şimdide takma parasına verdim gitti.
2500km de sökmüş olduğum orjinal eksoz duruyor, bir ara resimleri çekip onu satılığa çıkartacağım.
StrawBeeRy
14/03/2011, 15:00
ahh be kaçırdık yani :)
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:00
yok ya kaçan birşey yok, hayrına birine vermeye utandığım için orda bıraktım.
StrawBeeRy
14/03/2011, 15:02
bende istiyorum ama tampon kurtarmıyor yere sürter yakında orjinale dönücem o zaman takıcaktım neyse kısmet değilmiş :)
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:10
valla mert bilsem alırdım yanıma ama dediğim gibi iyi durumda değildi, gerçi içi baya dolduğu için güzel ses veriyordu hatta en son erdem bozdağ ile gezdiğimizde baya hoşuna gitmişti erdemin :D
StrawBeeRy
14/03/2011, 15:11
valla mert bilsem alırdım yanıma ama dediğim gibi iyi durumda değildi, gerçi içi baya dolduğu için güzel ses veriyordu hatta en son erdem bozdağ ile gezdiğimizde baya hoşuna gitmişti erdemin :D
evet abi içi dolması çok iyi birde derler dizelden ses çıkmaz nasıl çıkmazmış yaptık oldu :D
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:23
benzinli gibi değil tabi hiçbir zaman ama dizel olduğunu düşününce beklentilerimi karşılıyordu.
StrawBeeRy
14/03/2011, 15:25
benzinli gibi değil tabi hiçbir zaman ama dizel olduğunu düşününce beklentilerimi karşılıyordu.
orası öyle abi benzinli kadar çıkmaz zaten ama gene dizel olduğu halde motorun sesini kesiyor şuan
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 15:35
iyiydi orhan abi senin egsoz dizele göre baya tortorluyordu :):)
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:36
varsın tortorlamasın tipi acayip diye polisle içli dışlı oluyoruz böyle orjinal güzel.
Erdem Bozdağ
14/03/2011, 15:39
abi görende arabanın tipinde sadece egsoz göze batıyor sanır :):)
araba başlı başına emsalsiz zaten:)
KaMiKaZe
14/03/2011, 15:41
yaw durduran adam senin benim gibi değilki, çoğu cahil geçen motorlu bir polis kızılaydan demirtepeye kadar takip etti beni sonra durdurdu bunlar faybermi diye sordu, bende ceza yazacak dedimki onunda puntosu varmış :D
yunus kahraman
14/03/2011, 17:31
Aracından nazar boncuğu eksik eyleme.. Maşallah..
KaMiKaZe
15/03/2011, 00:29
teşekkürler pek inanmasamda nazara falan var kıyıda köşede bir nazar boncuğu :D
Raistlin
15/03/2011, 00:45
öpücük mü verdin bi tek orhan :D
KaMiKaZe
15/03/2011, 02:31
öpücük mü verdin bi tek orhan :D
çokmu kıskandın.
Raistlin
15/03/2011, 02:39
çokmu kıskandın.
bilmem ben öpücük vererek alamıyorum sen alabiliyosun öyle onu anlat sen bana :D
ilkersezgin
15/03/2011, 07:27
kamikaze arkadaş kat iptali ile araç muayenasinden geçtiniz mi? kat iptali derken tamamen sökme şeklimdemi yoksa içinimi boşaltma şeklindemi yardımcı olusanız sevinirim saygılar.
KaMiKaZe
16/03/2011, 01:23
ilker bey henüz gitmedim ama sadece içi boşaltılmış olduğu için sıkıntı yaratacaklarını sanmıyorum.
abi super olmus eline koluna saglik ALLAH kaza bela vermesin ;)
Ankaralı Orhan kardeşim aracın güsel kazası belasız ama şu yandaki kaplamlar varya çamurluk davlumbazının yanından başlayıp marşpiyerden devam eden onu nerden buldun ve biz nerden bulabilirizz..
KaMiKaZe
09/06/2011, 00:59
abi super olmus eline koluna saglik ALLAH kaza bela vermesin ;)
gp de son nokta :)
teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun.
Ankaralı Orhan kardeşim aracın güsel kazası belasız ama şu yandaki kaplamlar varya çamurluk davlumbazının yanından başlayıp marşpiyerden devam eden onu nerden buldun ve biz nerden bulabilirizz..
Abarth Grande Punto parçaları temin etmen konusunda yardımcı olurum ama genelde ücretlerini duyanlar vazgeçiyorlar.
Alp Er Tunga
19/01/2012, 04:01
Allah kaza bela vermesin hoş bi araban var.2-3 ay önce kumrularda görmüştüm gerçekten görülmeye değer bi arabaya sahipsin.
KaMiKaZe
19/01/2012, 10:27
Teşekkürler, Ankaradaki film bitti İstanbulda devam ediyoruz çekimlere :D
Orhan abarth stoplarının fiyatı hakkında bir bilgin varmı servis 240tl diyor
KaMiKaZe
19/01/2012, 12:13
Dolar, euro fiyatları çok değişti bir dönem 150 lira gibi rakamlara alınabiliyordu.
Akşam eve gidince bu ve benzeri sorulara cevap olarak aracın üzerindeki parçaları kodları ve o dönemki fiyatları ile birlikte buraya yazmayı düşünüyorum.
effect1903
19/01/2012, 12:26
Maşallah gerçekten çok güzel, olay budur işte.. Tam benim zevkime göre yapmışsınız :)
selahattincevik01
19/01/2012, 17:12
Maşallah Allah kaza bela vermesin.Kelimenin tam anlamıyla SEYİRLİK olmuş.
GP COSKUN
19/01/2012, 17:22
her iddaya girerim 230 yapar bu alet=))))
bence 225 den öteye gidemez =)
KaMiKaZe
19/01/2012, 17:40
Valla bizim keratanın doğumuna yetişmek için denedim bol bol eğimde 225 son oda gps üzerinde 205 civarına karşılık geliyor.
emegınıze saglık Allah kazasız belasız ve cezasız kullanmak nasıp etsın ınsallah.
jantlar ın rengı hos olmus fakat bu kampanalar yakısmamıs , adasıma katılıyrm kırmızı kampana cok yakısırdı , ama renkler ve zevkler tartısılmaz bız sadece onerıde bulunyrm yanlıs anlasılmasın. . . :)
bu aracı senin evinin garajında görmüştüm biz otoparkta cam flimi çekmeye çalısırken siyah bi bravom vardı hatırlarsın belki ne yalan söyleyim işi güçü bıraktık 15 dk senın aracı inceledim süper bi araç valla. :D
KaMiKaZe
29/02/2012, 11:55
Eyvallah senin arabanda gayet güzeldi. Senin haberin olmamıştır gerçi ama uzun süre apartmanda kimin olduğu ile ilgili söylentiler dolaştı en son senin aracınında benim olduğunu zannediyorlardı.
DarknessFall
29/02/2012, 14:22
Dolar, euro fiyatları çok değişti bir dönem 150 lira gibi rakamlara alınabiliyordu.
Akşam eve gidince bu ve benzeri sorulara cevap olarak aracın üzerindeki parçaları kodları ve o dönemki fiyatları ile birlikte buraya yazmayı düşünüyorum.
pek güzel olur :thumbup1:
aynı renk gp sahibi olan bir insan olarak orleans maviye olan aşkımı 2 ye katladı bu araba... gerçekten emeğine sağlık. güzel yapılan modifiyeler puntolarda hakkını veriyor kendini gösteriyor. imkan olur da bir gün ankara tarafına gelirsem aracı yakından görmek isterim Orhan..
KaMiKaZe
29/02/2012, 16:02
pek güzel olur :thumbup1:
Unutmuştum bu akşam yazıyorum parça listesini ve fiyatlarını.
aynı renk gp sahibi olan bir insan olarak orleans maviye olan aşkımı 2 ye katladı bu araba... gerçekten emeğine sağlık. güzel yapılan modifiyeler puntolarda hakkını veriyor kendini gösteriyor. imkan olur da bir gün ankara tarafına gelirsem aracı yakından görmek isterim Orhan..
Teşekkürler, araçta bende artık İstanbuldayız :D
Teşekkürler, araçta bende artık İstanbuldayız :D
Böylesi daha güzel istanbul'a yolumun düşebilme ihtimali ankara'ya düşmesinden daha yüksek iyi oldu bu :) bir aksilik olmazsa haftaya cmt pazar gelicem istanbula 2 gün için :)
Eyvallah senin arabanda gayet güzeldi. Senin haberin olmamıştır gerçi ama uzun süre apartmanda kimin olduğu ile ilgili söylentiler dolaştı en son senin aracınında benim olduğunu zannediyorlardı.
kız arkadsım oturuyo o binada ben emekte oturuyorum (bahçelinin sokakları malum gelen giden takıyo arabaya) fazla kullanmıyodum o ara şirket aracı olduğu için bi müddet bırakmak zorunda kaldım:D
KaMiKaZe
03/03/2012, 18:11
Aracımın üzerindeki Abarth parça listesini ve fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum.
Euro : 2.33 TL olarak alınmıştır.
ÜRÜN KODU|ADET|TANIM|İLAVE TANIM|FİYAT(EUR)|FİYAT(TL)
50902174 1 ESSEESSE LOGO 14.40 EUR 33.55 TL
51702105 1 ÖN TAMPON ALT SPOİLER 17.75 EUR 41.36 TL
51782979 1 SİS LAMBASI ÇİFTİ İÇİN KOD 109.15 EUR 254.32 TL
51806537 1 FAR ABARTH SÜRÜCÜ TARAFI 227.00 EUR 528.91 TL
51806538 1 FAR ABARTH YOLCU TARAFI 227.00 EUR 528.91 TL
51807395 1 SİS LAMBASI APARAT(BRAKET) YOLCU TARAFI 15.07 EUR 35.11 TL
51807396 1 SİS LAMBASI APARAT(BRAKET) SÜRÜCÜ TARAFI 15.07 EUR 35.11 TL
51807413 1 STOP ABARTH YOLCU TARAFI 102.00 EUR 237.66 TL
51807414 1 STOP ABARTH SÜRÜCÜ TARAFI 102.00 EUR 237.66 TL
735458890 1 AKREP LOGO 19.07 EUR 44.43 TL
735461659 1 MARŞPİYEL ÖN ÇITA YOLCU TARAFI 58.46 EUR 136.21 TL
735461660 1 MARŞPİYEL ÖN ÇITA SÜRÜCÜ TARAFI 58.46 EUR 136.21 TL
735461661 1 MARŞPİYEL YOLCU TARAFI 164.58 EUR 383.47 TL
735461662 1 MARŞPİYEL SÜRÜCÜ TARAFI 164.58 EUR 383.47 TL
735461663 1 ÖN ÇITA (DODİK) YOLCU TARAFI 92.48 EUR 215.48 TL
735461664 1 ÖN ÇITA (DODİK) SÜRÜCÜ TARAFI 92.48 EUR 215.48 TL
735461665 1 ARKA ÇITA (DODİK) YOLCU TARAFI 91.28 EUR 212.68 TL
735461666 1 ARKA ÇITA (DODİK) SÜRÜCÜ TARAFI 91.28 EUR 212.68 TL
735466804 1 RADYATÖR IZGARA (ALT) 72.78 EUR 169.58 TL
735466806 1 SİS FARI KAPAK YOLCU TARAFI 56.28 EUR 131.13 TL
735466807 1 SİS FARI KAPAK SÜRÜCÜ TARAFI 56.28 EUR 131.13 TL
735466809 1 RADYATÖR IZGARA (ÜST) 69.98 EUR 163.05 TL
735467155 1 ON TAMPON 316.57 EUR 737.61 TL
735467156 1 ÖN TAMPON TAPA 24.72 EUR 57.60 TL
735467157 1 ARKA TAMPON 313.46 EUR 730.36 TL
735467158 1 ARKA TAMPON TAPA 24.72 EUR 57.60 TL
735495890 1 ARMA ARKA ABARTH 24.00 EUR 55.92 TL
735495891 1 ARMA ÖN ABARTH 20.00 EUR 46.60 TL
Not : Fiyatlara KDV dahil değildir.
KaMiKaZe
03/03/2012, 18:33
Böylesi daha güzel istanbul'a yolumun düşebilme ihtimali ankara'ya düşmesinden daha yüksek iyi oldu bu :) bir aksilik olmazsa haftaya cmt pazar gelicem istanbula 2 gün için :)
Çengelköy tarafındayım, yolunuz düşerse bu tarafa tanışırız.
kız arkadsım oturuyo o binada ben emekte oturuyorum (bahçelinin sokakları malum gelen giden takıyo arabaya) fazla kullanmıyodum o ara şirket aracı olduğu için bi müddet bırakmak zorunda kaldım:D
Anladım valla bizim açımızdan sorun yokda sahibinin kim olduğunu bilemeyince heyecan oluştu.
Ayberk0616
03/03/2012, 18:45
Ortalama 6200tl yapıyor ciddi maliyetli bi iş ama cidden çok güzel :)
KaMiKaZe
03/03/2012, 18:49
Ortalama 6200tl yapıyor ciddi maliyetli bi iş ama cidden çok güzel :)
Mesajın altına ufak bir not ekledim kdv siz fiyatlar olduğunu yazmayı unutmuşum.
KDV li toplam fiyat 7260 TL
Gerçekten maddi ve manevi çok büyük emek var.Görsel Gp modifikasyonda Türkiye'de tek.Emeğinize sağlık
Ayberk0616
03/03/2012, 18:59
Maddi manevi çok büyük bi iş emeğinize sağlık:)
FeyyazYavuz
04/03/2012, 01:06
maşallah maşallah bu ne böyle arkadaş :)
Ziyaretci037
04/03/2012, 01:48
Gerçekten maşallah :)
blackjack
04/03/2012, 03:05
helal olsun gerçekten cidden büyük emek harcanmış ama sonucu mükemmel olmuş görüntü süper. kazasız belasız sürüşler ;)
KaMiKaZe
04/03/2012, 18:34
Gerçekten maddi ve manevi çok büyük emek var.Görsel Gp modifikasyonda Türkiye'de tek.Emeğinize sağlık
teşekkürler fırsatlarda doğrultusunda yapabildiğimizin en iyisini yapmak istedik.
Maddi manevi çok büyük bi iş emeğinize sağlık:)
Maddiyat bir yana vakitsiz gönülsüz yapılacak iş değil. Teşekkürler
maşallah maşallah bu ne böyle arkadaş :)
Teşekkürler
Gerçekten maşallah :)
Teşekkürler
helal olsun gerçekten cidden büyük emek harcanmış ama sonucu mükemmel olmuş görüntü süper. kazasız belasız sürüşler ;)
Teşekkürler
DeepFear
05/03/2012, 00:56
Gördüğüm en güzel araçlardan biri çok emek harcamışsınız ve buna değmiş.
DarknessFall
05/03/2012, 13:05
Aracımın üzerindeki Abarth parça listesini ve fiyatlarını aşağıda paylaşıyorum.
Euro : 2.33 TL olarak alınmıştır.
ÜRÜN KODU|ADET|TANIM|İLAVE TANIM|FİYAT(EUR)|FİYAT(TL)
50902174 1 ESSEESSE LOGO 14.40 EUR 33.55 TL
51702105 1 ÖN TAMPON ALT SPOİLER 17.75 EUR 41.36 TL
51782979 1 SİS LAMBASI ÇİFTİ İÇİN KOD 109.15 EUR 254.32 TL
51806537 1 FAR ABARTH SÜRÜCÜ TARAFI 227.00 EUR 528.91 TL
51806538 1 FAR ABARTH YOLCU TARAFI 227.00 EUR 528.91 TL
51807395 1 SİS LAMBASI APARAT(BRAKET) YOLCU TARAFI 15.07 EUR 35.11 TL
51807396 1 SİS LAMBASI APARAT(BRAKET) SÜRÜCÜ TARAFI 15.07 EUR 35.11 TL
51807413 1 STOP ABARTH YOLCU TARAFI 102.00 EUR 237.66 TL
51807414 1 STOP ABARTH SÜRÜCÜ TARAFI 102.00 EUR 237.66 TL
735458890 1 AKREP LOGO 19.07 EUR 44.43 TL
735461659 1 MARŞPİYEL ÖN ÇITA YOLCU TARAFI 58.46 EUR 136.21 TL
735461660 1 MARŞPİYEL ÖN ÇITA SÜRÜCÜ TARAFI 58.46 EUR 136.21 TL
735461661 1 MARŞPİYEL YOLCU TARAFI 164.58 EUR 383.47 TL
735461662 1 MARŞPİYEL SÜRÜCÜ TARAFI 164.58 EUR 383.47 TL
735461663 1 ÖN ÇITA (DODİK) YOLCU TARAFI 92.48 EUR 215.48 TL
735461664 1 ÖN ÇITA (DODİK) SÜRÜCÜ TARAFI 92.48 EUR 215.48 TL
735461665 1 ARKA ÇITA (DODİK) YOLCU TARAFI 91.28 EUR 212.68 TL
735461666 1 ARKA ÇITA (DODİK) SÜRÜCÜ TARAFI 91.28 EUR 212.68 TL
735466804 1 RADYATÖR IZGARA (ALT) 72.78 EUR 169.58 TL
735466806 1 SİS FARI KAPAK YOLCU TARAFI 56.28 EUR 131.13 TL
735466807 1 SİS FARI KAPAK SÜRÜCÜ TARAFI 56.28 EUR 131.13 TL
735466809 1 RADYATÖR IZGARA (ÜST) 69.98 EUR 163.05 TL
735467155 1 ON TAMPON 316.57 EUR 737.61 TL
735467156 1 ÖN TAMPON TAPA 24.72 EUR 57.60 TL
735467157 1 ARKA TAMPON 313.46 EUR 730.36 TL
735467158 1 ARKA TAMPON TAPA 24.72 EUR 57.60 TL
735495890 1 ARMA ARKA ABARTH 24.00 EUR 55.92 TL
735495891 1 ARMA ÖN ABARTH 20.00 EUR 46.60 TL
Not : Fiyatlara KDV dahil değildir.
teşekkürler paylaşım için ,
peki iletişime nereden geçebiliriz parça siparişi için?
KaMiKaZe
05/03/2012, 15:08
Gördüğüm en güzel araçlardan biri çok emek harcamışsınız ve buna değmiş.
Teşekkürler.
teşekkürler paylaşım için ,
peki iletişime nereden geçebiliriz parça siparişi için?
Birmot Yenimahalle Aksesuar bölümü bu iş için yeterli bilgi birikimine ve beceriye sahip, iletişime geçebilirsiniz.
orhan senin aldığın fiyatlarla oparın sitesindeki fiyatlar arasındaki farkların sebebi nedir bilgin var mı..? :uhm00000:(mesela bende abarth stop almayı düşüdüğüm için opardan sorguladım teki 120 tl kdv dahil senin aldığın fiyatta teki 237 tl kdv hariç)
KaMiKaZe
05/03/2012, 18:42
Merhaba Kadir ben bu fiyatlara almadım bu fiyatlar benim elimdeki 2010 eper kataloğundaki fiyatlardır.
ok teşekkür ederim orhan. listedeki fiyatlara almamana sevindim :D keza 2010 daki fiyatlar şimdikine göre çok daha yüksekmiş...
KaMiKaZe
05/03/2012, 18:54
Euro olarak yüksek olduğu kadar, şuan kurda oldukça yüksek 2010 senesine göre.
msuermarta
06/03/2012, 00:18
selamlar.. o çamurluk dodikleri dediğin şeyler o teker üstlerindeki siyah yarım dairelermi kardeş? ben de istiyorum onlardasn nerden bulabilirim? yardımcı olsursan sevinirim
KaMiKaZe
06/03/2012, 00:35
4 mesaj üstünde sorunuza cevap vermiştim.
KaMiKaZe
23/03/2012, 18:53
Evet arkadaşlar aracım forumdan Mjet(Şenol) (https://forum.grandepuntotr.com/members/mjet.html) arkadaşımıza satılmıştır. Güle güle güzel günlerde kullansın.
1ocak2011
23/03/2012, 18:56
Hayırlı olsun, Buna En Çok Mehmet Usta üzülecek, Emekleri gitti :)
KaMiKaZe
23/03/2012, 19:00
Evet gerçektende Mehmet ustanın Erdemin emeklerini ödeyemem.
Neyse gidince yeni oyuncakla yemeğe götürürüm :D
1ocak2011
23/03/2012, 19:04
Evet gerçektende Mehmet ustanın Erdemin emeklerini ödeyemem.
Neyse gidince yeni oyuncakla yemeğe götürürüm :D
Mehmet Ustamı gidecek? Nerdee 1 yıldır yalvarıyorum adamı yemeğe götüremedim:uhm00000:
alanada satanada hayırlı olsun kıymetini bilecek birine gitmesi iyi olmuş...:wink:
saygin54
23/03/2012, 19:08
hayılrlı olsun...
Teşekkürler arkadaşlar allah daha iyilerini sizlere nasip etsin. Yalnız herkese bi önerim var; 75 lik ya da 90 lık olsun kesinlikle araclarınıza chip yaptırın arada dünyalar var canlı şahidiyim =)
hayırlı olsun aracını sattı sanırım şenol senikini aldığına göre abi :)
2 tarafa da hayırlı olsun
KaMiKaZe
23/03/2012, 20:36
Teşekkürler arkadaşlar adam çoktan tozunu attırıyormuş İstanbul yollarının :D
erdiyilmaz
23/03/2012, 20:42
Evet arkadaşlar aracım forumdan Mjet(Şenol) (https://forum.grandepuntotr.com/members/mjet.html) arkadaşımıza satılmıştır. Güle güle güzel günlerde kullansın.
hayirli olsun diyelim
hayırlı olsun...yeni aracı merak ettim :)
StrawBeeRy
23/03/2012, 22:54
hadi hayırlısı olsun Orhan abi sende güzel makina almışsın iki tarafada Allah kaza bela vermesin
teşekkürler arkadaşlar :) tozunu attırmaya daha çok devam edicez kanka :D
Orhan aile babası olduğu için araç tercih passat oldu :)
hayırlısı olsun yabancıya gitmemiş :)
Hayirli olsun
Sent my GT-I9100 using
KaMiKaZe
24/03/2012, 20:29
hayırlı ugurlu olsun
Teşekkürler
teşekkürler arkadaşlar :) tozunu attırmaya daha çok devam edicez kanka :D
Orhan aile babası olduğu için araç tercih passat oldu :)
Evet bugün Anadolu Kavağı tarafına bir ziyaret yaptık, bagaj kullanımı 220v prizi vs çok geniş iç kabin dsg vites 170bg 400nm tork passat da ayrı keyifli :D
hayırlısı olsun yabancıya gitmemiş :)
Kim demiş yabancı değil diye trabzon-giresun karışımı laz arkadaş :D
Hayirli olsun
Sent my GT-I9100 using
teşekkürler
2008 1.3 Multijet 90Hp 6 Speed SP + GP (ESP, ASR, HillHolder)
Kat Iptali
K&N Apollo CAI
Grande Punto Abarth Exhaust
17" König Daylite Gold (6.4kg)
215 40 17 Toyo Proxes T1R
Eibach Sportline
EBC Greenstuff
Abarth Far + H4 55W 4300K Far
Abarth Sis Farı + H1 55W 4300K Sis
Abarth Stop
Stebel Nautilus Brio BP3
Apexi Turbo Timer
Abarth Vites Topuzu
Momo Pedal Seti
Abarth Ön Tampon
Abarth Arka Tampon
Abarth Marşpiyeller
Abarth Izgaralar
Abarth Logolar
4x16 Alpine SPG 17C2
Sport Paket Subwoofer
Resimlere devam ediyoruz.
Arkadaşlar konu açılalı baya bir zaman olmuş ama yinede yazmak durumundaydım
bu aracın üzerindeki ön arka tamponu buldum ama çamurlık dodiklerini ve marşpiyelleri bulmadım nerden bulabileceğimize dair bilgisi olan varsa acil yardım istiyorum ;) teşekkürler