PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kartaş'tan yediğim kazık yardım lütfen!

puntobilo
28/07/2010, 16:36
arkadaslar kısaca özetleyim kartastan 27.08.07 trafik çıkışlı puntomu ordaki satış görevlisinin baskılari ve ısrarlarıyla 2008 model olmasına karar verdik.yani trafik çıkısı 2007 ruhsat model olarak 2008.o satıcı arkadaş bana garantinin de 2008 e göre olacağını ısrarla belirtmişti.bu gün air bag arızası nedeniyle, bir şekilde aracımın garantisinin dolduğunu uzatılmış garantisinin olmadıgını söylediler.airbaG arizasıda sag kemerin içinde bi yerdeymiş ve komple değişmesi gerekiyormuş.fiyati 550 +işçilik ..ben garantiden yaptiririm diye rahat rahat giderken aldığım bu haber hakkatten moralimi bozdu.şimdi sizden yardım olarak ne yapabilirim bu konuda ???
haa bu arada aracla yaptıgım bir kaza sonucu alt kısımda değişen birkaç parca vsvs ..ve bu olay kazadan sonra cıktı başıma.
sizlerden öneri ve görüş bekliyorum
şimdien herkese teşekkürler

zafermutlu
28/07/2010, 16:40
garanti fatura kesim tarihinden itibaren başlar..

ademtahir
28/07/2010, 16:54
garanti fatura kesim tarihinden itibaren başlar..
doğru

ama yinede şansını dene fiat müşteri hizm. ara belki bişeyler olur

zafermutlu
28/07/2010, 16:58
faturana bir bakarmısın tarih kaç atmışlar trafik çıkış tarihiyle aynı mı?

SRDR KRKC
28/07/2010, 17:00
Sözlü Verilen Tahattütler Hiçbir Şirkette Kabul Görmez Sadece Satış Temsilcisini İşinden Eder Uğraşırsan, Sana Ne Olur Garantin Bitti Derler O Kadar Kusura Bakmayın Özür Dileriz Felan Filan.

puntobilo
28/07/2010, 17:05
faturayla cıkış aynı

zafermutlu
28/07/2010, 17:05
arkadaşın garantisi trafige çıkış tarihi 01 01 2008 de olsa bitmiş oluyor.. ama ozmanlar 2+1 ler filan vardı garanti süresini bilemiyorum..

faturayla cıkış aynı

birde faturanın en altında fabrikanın bayiye arabayı faturaladıgı tarih var onu yazabilirmisin..

femoli
28/07/2010, 18:22
garanti faturadan başlar aracın 2008 olması tabikide bağlamaz şirketi yani prosedür bu kızmadan derdinizi uygun dille anlatınn belki bir şekilde garantiye sokup hallettirebilirsiniz :)

onderbaki
28/07/2010, 19:09
geçmiş olsun. böyle birşeye maruz kalmak istemez kimse.kartaşla ilgili başka birşey paylaşayım.
ben aracımı ali uğurlu dan aldım.aracımı alırken bir çok bayi ye sordum. ankara dışındakilerde dahil.en yüksek fiyatı kartaş vermişti. 33,250 den aşağı inmediler+ aldığım araçta 400 liralık asist kit de var. 32500 e aldım. servis konusundaki kalitesini bilemiyorum ama satış konusunda çok karnı tok davranıyorlar.

GP COSKUN
28/07/2010, 21:22
Sözlü Verilen Tahattütler Hiçbir Şirkette Kabul Görmez Sadece Satış Temsilcisini İşinden Eder Uğraşırsan, Sana Ne Olur Garantin Bitti Derler O Kadar Kusura Bakmayın Özür Dileriz Felan Filan.

+1000
tamamen katılıyorum

Scottie
28/07/2010, 21:38
iş işten geçmiş... geçmiş olsun..

WiSTaRiA
28/07/2010, 21:51
geçmş olsun...

puntobilo
29/07/2010, 00:40
:(((

parada pulda falan değilim kandırılmak kötü koyuyor bana

OzzY
29/07/2010, 01:01
kandırılmakla ne alakası var anlayamadım. model yılı ağustosa kadar o yıl ağustostan sonra bir sonraki yıl olarak geçer. bu iş kararla filan olmuyo yani tescil tarihine bakıyo. garantide faturadan itiraben 2 yıl. ben ne kandırılma görüyorum nede haksızlık.

alperyonar
29/07/2010, 01:10
Burda bir sıkıntı yok. 1 Ağustostan sonra, bir sonra ki yılın arabaları satılmaya başlar. Sizede öyle yapmışlar. 27.08.2007 de başlamış garantisi 27.08.2009 da bitmiş. Uzatılmış garanti yaptırmanız gerekiyordu.

suvari_84
29/07/2010, 09:27
kardeşim kartaş istanbulu yani merkezi ara şikayetini belirt. mail atabilirsin 2 gün içinde sana kesin dönüş yapıyorlar gerçi hata asla onlarda olmuyor ama sana gene bahaneler anlatmaya devam ediyorlar eğer haklıysan dava yoluna gittt hem aracını yaptırmak zorundalar hemde avukat ve dava harçlarını karşılamak zorundalar haberin olsun ben senin yerinde olsam ilk şikayet ederdim istanbula baktm olmadı sizi dava edicem diye tehdit ederdimmm baktım oda mı olmadı giderdim dava açardım (fakat kazanabilecek bi dava olması şart) daha sonra sen kenara çekil bırak uğraşsın dursunlar :))))

DAYI
29/07/2010, 10:55
arkadaslar kısaca özetleyim kartastan 27.08.07 trafik çıkışlı puntomu ordaki satış görevlisinin baskılari ve ısrarlarıyla 2008 model olmasına karar verdik.yani trafik çıkısı 2007 ruhsat model olarak 2008.o satıcı arkadaş bana garantinin de 2008 e göre olacağını ısrarla belirtmişti.bu gün air bag arızası nedeniyle, bir şekilde aracımın garantisinin dolduğunu uzatılmış garantisinin olmadıgını söylediler.airbaG arizasıda sag kemerin içinde bi yerdeymiş ve komple değişmesi gerekiyormuş.fiyati 550 +işçilik ..ben garantiden yaptiririm diye rahat rahat giderken aldığım bu haber hakkatten moralimi bozdu.şimdi sizden yardım olarak ne yapabilirim bu konuda ???
haa bu arada aracla yaptıgım bir kaza sonucu alt kısımda değişen birkaç parca vsvs ..ve bu olay kazadan sonra cıktı başıma.
sizlerden öneri ve görüş bekliyorum
şimdien herkese teşekkürler

Merhabalar arkadaşımızın da belirtmiş olduğu gibi ruhsatta yazılan model yılı 8.aydan sonra bir sonraki yıl olarak geçer.Bu uygulama Kartaş a mahsus bir uygulama değildir.Fatura tarihi itibari ile sizin garantiniz bitmiş görünüyor.Uzatılmış garanti yaptırmış olsaydınız bile araçtaki hasar incelemesi sonrasında hatanın kazadanmı yoksa parça kaynaklı olduğuna karar verilir.Saygılarımla.

puntobilo
29/07/2010, 13:33
Merhabalar arkadaşımızın da belirtmiş olduğu gibi ruhsatta yazılan model yılı 8.aydan sonra bir sonraki yıl olarak geçer.Bu uygulama Kartaş a mahsus bir uygulama değildir.Fatura tarihi itibari ile sizin garantiniz bitmiş görünüyor.Uzatılmış garanti yaptırmış olsaydınız bile araçtaki hasar incelemesi sonrasında hatanın kazadanmı yoksa parça kaynaklı olduğuna karar verilir.Saygılarımla.

tamam da abicim ilk defa 0 km araba aldığım için öyle oldugunu bilmiyordum artı satan arkadas bana o şeklide lanse etti.yani 2008 model yazılacağı için garantidende 2008 -2010 arasi geçerli olacağını söyledi.ben kafama göre değil söyleme göre hareket ettim. sonuçta da kandırldığımı öğrendim

puntobilo
29/07/2010, 13:34
kandırılmakla ne alakası var anlayamadım. model yılı ağustosa kadar o yıl ağustostan sonra bir sonraki yıl olarak geçer. bu iş kararla filan olmuyo yani tescil tarihine bakıyo. garantide faturadan itiraben 2 yıl. ben ne kandırılma görüyorum nede haksızlık.

tamam da abicim ilk defa 0 km araba aldığım için öyle oldugunu bilmiyordum artı satan arkadas bana o şeklide lanse etti.yani 2008 model yazılacağı için garantidende 2008 -2010 arasi geçerli olacağını söyledi.ben kafama göre değil söyleme göre hareket ettim. sonuçta da kandırldığımı öğrendim