Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Teslimat

vek66
27/07/2010, 17:42
arkadaslar bısey merak ettım gecen ıkı hafta once punto aldım ağustos 5 cıvarı teslımat demıslerdı sımdı satıs temsılcısını aradım aracın gemide oldugunu soyledı ve gümrükten ancak 1 haftada cıkabılecegınden bahsettı bu konuyla ılgılı bılgısı olan varmı aceba arac suan gemıde ıse ortalama ne zman elıme gecer saborsızlıktan cıldırıyorum valla....:cool:

kaptan_ahab
27/07/2010, 17:44
Dedikleri tarihte verirler merak etme:cool:

ademtahir
27/07/2010, 17:44
gemi türkiyeye ne zaman girecekmiş ?

zafermutlu
27/07/2010, 17:54
15 gün içinde elinde olacak.. aynı gemide bizim araçlar anlaşılan:)

vek66
27/07/2010, 18:03
gemi türkiyeye ne zaman girecekmiş ?

kesın tarıh vermedıler sadece bu ay sonuna girısı yapacak buyuk ıhtımalle dedıler bırde faturayı bu ayın sonunda kesıp ıslemlere baslarız dedı ama kafam cok karıstı bı konuyla ılgılı

pdr42
27/07/2010, 18:04
ben 1 ay sonra teslim almıstım umarım sennkide ole olmaz

Scottie
27/07/2010, 18:05
valla 15 gün sürer herhalde...

ademtahir
27/07/2010, 18:05
genelde sorun çıkmıyor dedikleri tarihte ama çok nadirede olsa olabiliyor araç teslimatı tüm bayiler için en öenmli konudur yanlış yapmazlar.
sende heyecanlısın tabi günler geçmez şimdi sıfır araba mis gibi tertemiz alıp binip gezmek lazım :)

vek66
27/07/2010, 18:06
15 gün içinde elinde olacak.. aynı gemide bizim araçlar anlaşılan:)

nere teslımat yapacaklar ben aracı eskısehırden aldım ama teslımat ankara olacak dogal olarak tescıl ıslemlerı burdan yapılacak benım kafama takılan bana 8. ayın 5 i cıvarında teslım ederız dedıler sımdı gumruk falan işlerı cıktı hadı gec olsun guc olmasın dıyorum ama yıne olmuyor heyecan bastırıyor her gecen gun bırde esımın dogumu var ayın 8 ınde ınsallah ona bari yetısır

vek66
27/07/2010, 18:07
ben 1 ay sonra teslim almıstım umarım sennkide ole olmaz
zaten ıkı haftadır beklıyorum

vek66
27/07/2010, 18:08
valla 15 gün sürer herhalde...

ya arkadaslar sız boyle dedıkce ıcıme ıyıce sıkıntı cokuyor yavvvvv:help::wallbash:

evolodi
27/07/2010, 18:10
italyadan gelicek gemi ortalama 2haftayi bulur limanda gümrük işlemleri olacak sanırım tırlarla da 1günde ankara da olur araciniz ben 1ay bekledim artik resimlerine bakmaktan sıkılmıştım:D

vek66
27/07/2010, 18:11
genelde sorun çıkmıyor dedikleri tarihte ama çok nadirede olsa olabiliyor araç teslimatı tüm bayiler için en öenmli konudur yanlış yapmazlar.
sende heyecanlısın tabi günler geçmez şimdi sıfır araba mis gibi tertemiz alıp binip gezmek lazım :)

gunlerı bıraktım gecelerı artık uyuyamaz oldum valla uyusam dahi hep rüyamda ayını seyleri görüyorum beyaz puntoyla uğrasıp duruyorum bırde heyecan bır degıl ıkı tane bırde ınsallah sag salım bırde olan gelıyor of of Allah ım kafayı yıyecegım.....

ademtahir
27/07/2010, 18:12
gunlerı bıraktım gecelerı artık uyuyamaz oldum valla uyusam dahi hep rüyamda ayını seyleri görüyorum beyaz puntoyla uğrasıp duruyorum bırde heyecan bır degıl ıkı tane bırde ınsallah sag salım bırde olan gelıyor of of Allah ım kafayı yıyecegım.....
ikiside hayırlısyla gelir inş.
ALLAH sağlık sıhhat versin gerisi kolay olur biiznillah...

hsyn28
27/07/2010, 18:16
italyadan gelicek gemi ortalama 2haftayi bulur limanda gümrük işlemleri olacak sanırım tırlarla da 1günde ankara da olur araciniz ben 1ay bekledim artik resimlerine bakmaktan sıkılmıştım:D
sanki aldıda hep biniyo sanacak duyanda:D:D ayda bi bindi arabaya ilk baslarda şekil yapıyo:D
Hocam senin arac muhtemelen ayın 5 i gibi dedilerse o tarihte elinde olur ay sonunda işlemleri başlatırız demişler dikkat et 2011 olsun aracın gözden kacırma sakın belli olmaz nolacagı.

okansys
27/07/2010, 18:21
bana da 2 sinde dediler 1 hafta da plaka işlemleri sürüyormuş. 2 siyle 10 u arası elimizde olacak anlaşılan. Plaka işlemleriyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi ? Ne kadar sürüyor acaba ?

hsyn28
27/07/2010, 18:25
bana da 2 sinde dediler 1 hafta da plaka işlemleri sürüyormuş. 2 siyle 10 u arası elimizde olacak anlaşılan. Plaka işlemleriyle ilgili bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatabilir mi ? Ne kadar sürüyor acaba ?
benim plaka aksam müracaat ettiler ertesi sabah 10 da geldi.yani 1 günde halloluyor.

evolodi
27/07/2010, 18:29
sanki aldıda hep biniyo sanacak duyanda:D:D ayda bi bindi arabaya ilk baslarda şekil yapıyo:D
Hocam senin arac muhtemelen ayın 5 i gibi dedilerse o tarihte elinde olur ay sonunda işlemleri başlatırız demişler dikkat et 2011 olsun aracın gözden kacırma sakın belli olmaz nolacagı.

şişirdin benii haci kanser ettin:D

kardeşim kazasiz belasiz kullanda 1-2 gün geç gelsin ama plaka ıvır zıvır 1günde halloluyor

okansys
27/07/2010, 18:29
benim plaka aksam müracaat ettiler ertesi sabah 10 da geldi.yani 1 günde halloluyor.
bana temsilcim eskiden 1 günde halloluyordu ama artık yeni sistemle 1 haftayı buluyor dedi hocam :yucky000:

hsyn28
27/07/2010, 18:33
bana temsilcim eskiden 1 günde halloluyordu ama artık yeni sistemle 1 haftayı buluyor dedi hocam :yucky000:
ben alalı 2,5 ay oldu ondan sonra yeni bi sistem geldi mi bilgim yok ama sanmıyorum ki istanbuldasın bi hafta cok abartı bir zaman.

okansys
27/07/2010, 18:35
ben alalı 2,5 ay oldu ondan sonra yeni bi sistem geldi mi bilgim yok ama sanmıyorum ki istanbuldasın bi hafta cok abartı bir zaman.
evet bencede. 1 hafta yatıcak araç orda biz de bekliycez :thumbdown:

hsyn28
27/07/2010, 18:37
evet bencede. 1 hafta yatıcak araç orda biz de bekliycez :thumbdown:
valla İtalya dan gelmesi bile adamı gererken orda senin olan aracın yatması adamı fıtık eder bence başka bi bayiyi arayın ve plaka kac günde cıkar diye bir sorun ona göre tekrar degerlendirme yapın derim 1 haftada bi plaka cıkarsa artık millet araba almaz:)

okansys
27/07/2010, 18:40
valla İtalya dan gelmesi bile adamı gererken orda senin olan aracın yatması adamı fıtık eder bence başka bi bayiyi arayın ve plaka kac günde cıkar diye bir sorun ona göre tekrar degerlendirme yapın derim 1 haftada bi plaka cıkarsa artık millet araba almaz:)
aynen hocam geldiğinde tekrar konuşucam zaten bekle bekle nereye kadar. daha 2 sini bile bekleyemiyorum tekrar 1 hafta derlerse gece bayiye girip kendi aracımı çalmayı düşünüyorum :D

GP COSKUN
27/07/2010, 18:42
fırtına çıkmaz ve gemi batmaz ise
hatta israil gemiye operasyon düzenlemez ise
1 hafta 10 güne teslim ederler
tabi şu anda geminin nerede olduğuda önemli

hsyn28
27/07/2010, 18:42
aynen hocam geldiğinde tekrar konuşucam zaten bekle bekle nereye kadar. daha 2 sini bile bekleyemiyorum tekrar 1 hafta derlerse gece bayiye girip kendi aracımı çalmayı düşünüyorum :D
satış işlemi yapıldıktan sonra cal baride sadece iş yerine izinsiz girmeden yatarsın sadece 6 ay gibi kısa bir sürede de tahliye olursun:D:D sen cıkana kadarda ben senin aracı alırım motorunu acarım:D:D

okansys
27/07/2010, 18:46
satış işlemi yapıldıktan sonra cal baride sadece iş yerine izinsiz girmeden yatarsın sadece 6 ay gibi kısa bir sürede de tahliye olursun:D:D sen cıkana kadarda ben senin aracı alırım motorunu acarım:D:D
:D 1 hafta beklemeyi tercih edicem galiba:D ya da bayi sahibini tehdit ederim :D:D

vek66
27/07/2010, 19:36

kardes aynı kaderi paylasıyoruz sanırım hayırlı olsun senın puntonda bana agustosun 5 cıvarı demıslerdı araba beklemek cok sıkıntılı bıseymiş yahu. sen çalmayı düşünüyorsun ben işimi gücümü bırakıp orda arabamın başında yatmaya bile razıyım yeterki o tarıhten sonrasına atmasınlar:D bu arada full kitli mi kitsiz mi aldın neye mal oldu sana

vek66
27/07/2010, 19:37

kesınlıkle belırttım zaten illa 2011 olacak dıye

alperyonar
28/07/2010, 01:31
Net 3 haftan daha var ;)

dinomani
28/07/2010, 10:06
banada antalya bayisi temmuz sonu demişti şimdi ağustos 10 nunda gelirdedi bende oldu oldu yoksa başka markaya giderim dedim biraz suratı değişti. Zaten ben bu inatla ağustosun 10 nunda gelmezse eylülden önce aracı teslim almayada imza atmayada gitmem.

zafermutlu
28/07/2010, 10:31
nere teslımat yapacaklar ben aracı eskısehırden aldım ama teslımat ankara olacak dogal olarak tescıl ıslemlerı burdan yapılacak benım kafama takılan bana 8. ayın 5 i cıvarında teslım ederız dedıler sımdı gumruk falan işlerı cıktı hadı gec olsun guc olmasın dıyorum ama yıne olmuyor heyecan bastırıyor her gecen gun bırde esımın dogumu var ayın 8 ınde ınsallah ona bari yetısır

şöyle sölim aynı zamanda ikimizede fabrikadan çıktı gemide denmiş. benim teslimat sinop.. gümrük işleri biter bitmez direk teslimat için bayilere gönderiyorlarmış..

okansys
28/07/2010, 17:30
kardes aynı kaderi paylasıyoruz sanırım hayırlı olsun senın puntonda bana agustosun 5 cıvarı demıslerdı araba beklemek cok sıkıntılı bıseymiş yahu. sen çalmayı düşünüyorsun ben işimi gücümü bırakıp orda arabamın başında yatmaya bile razıyım yeterki o tarıhten sonrasına atmasınlar:D bu arada full kitli mi kitsiz mi aldın neye mal oldu sana
kitsiz kardeşim active kredisiyle 34 e mal oldu. senin durum nedir ?

vek66
28/07/2010, 17:42
kitsiz kardeşim active kredisiyle 34 e mal oldu. senin durum nedir ?

benımkı de kıtlı kredi faln hersey dahıl masraflar falan 34500 e mal oldu

vek66
28/07/2010, 17:46
bugun dayanamayıp tekrar aradım birmotu( onlar arayacaklarını soyledıler aramadıkları için) aracın yarın türkiye ye giriş yapacağını 30 unda fatura kesılıp ankaraya gonderılecegını gonderıldıkten sonra tescıl ıslemlerın baslanabılıp ayın 5 i cıvarı aracı alabılecegımı soyledıler ama gümrükte bır sorun olmazsa.. nasıl sevındım anlatamam...

okansys
28/07/2010, 18:49
bugun dayanamayıp tekrar aradım birmotu( onlar arayacaklarını soyledıler aramadıkları için) aracın yarın türkiye ye giriş yapacağını 30 unda fatura kesılıp ankaraya gonderılecegını gonderıldıkten sonra tescıl ıslemlerın baslanabılıp ayın 5 i cıvarı aracı alabılecegımı soyledıler ama gümrükte bır sorun olmazsa.. nasıl sevındım anlatamam...
aynı gün alıcaz galiba :) hayırlı olur inş.