Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul halkalıdan
bkarahan61
24/07/2010, 19:11
ARKADASLAR UZUN ZAMANDITAKİPTEYİM GERÇEKTEN ÇOK GUZEL BI ORTAM YAPMISINIZ SANAL ALEMDE ENDINIZE BU GUzEL ORTAMINIZA BENIDE KABUL EDERSENIZ HERSEYE WARIM ;) stock bi 75hp bej renginde bi gp'm war zaten bu renge fazla bısey yapılamaz hatta hıc yapılamaz afedersınız bıraz boh rengi :)))
Aramıza hoş geldin iyi forumlar.
bkarahan61
24/07/2010, 19:24
hb kardes eywallah hepımıze ıı forumlar
ARKADASLAR UZUN ZAMANDITAKİPTEYİM GERÇEKTEN ÇOK GUZEL BI ORTAM YAPMISINIZ SANAL ALEMDE ENDINIZE BU GUzEL ORTAMINIZA BENIDE KABUL EDERSENIZ HERSEYE WARIM ;) stock bi 75hp bej renginde bi gp'm war zaten bu renge fazla bısey yapılamaz hatta hıc yapılamaz afedersınız bıraz boh rengi :)))
hayırlı olsun dostum. sen halkalının neresındesın? bende halkalı konutbırlık tarafındayım :)
hoşgeldin.. keyifli forumlar... renk hakkında katılmıyorumm güzel renk...
WiSTaRiA
25/07/2010, 00:13
Hoşgeldin aramıza.. Başımızın üstünde yerin var.... İstanbul grubuna dahil olman dileğiyle.. Sürekli buluşmalar ve organizasyonlar yapıyorlar... Arizona beji harika bir renk. Çok şeker duruyor.. Öyle deme puntişine... :):)
GP COSKUN
25/07/2010, 01:24
aramıza hoşgeldin burak
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
shadow_dancer
25/07/2010, 03:29
bende halkalıdanım.. beyaz fun 18 jantlı
Punto_Can
25/07/2010, 03:56
hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim...
bkarahan61
25/07/2010, 07:45
hosbulduk arkadaslar. coskun abı namını cok duyduk :)
bende halkalıdanım.. beyaz fun 18 jantlı
lale şehir konaklarındanım ben. fantom supurge fabrıkasının arka tarafında
hayırlı olsun dostum. sen halkalının neresındesın? bende halkalı konutbırlık tarafındayım :)
lale sehir konakları fantom upurge fabrıkasının hemen altında halkalı meydna 2 dk
hoşgeldin.. keyifli forumlar... renk hakkında katılmıyorumm güzel renk...
hosbulduk belkı alışılmışın dısında bı renk oldugu ıcın bende alısamadım o yuzden kotuluo olabılırım:D
hoş geldiniz, keyifli forumlar dilerim...
hosbulduk
Hoşgeldin, keyifli forumlar...
hosbulduk saol sanada
Hoşgeldin aramıza.. Başımızın üstünde yerin var.... İstanbul grubuna dahil olman dileğiyle.. Sürekli buluşmalar ve organizasyonlar yapıyorlar... Arizona beji harika bir renk. Çok şeker duruyor.. Öyle deme puntişine... :):)
elimde oldukca butun organızasyonlara katılmaya calısıcam ama once su stock puntomu bıraz dagıtmak gerek :D
alperyonar
25/07/2010, 11:34
Aramıza hoşgeldin. Aktif forumlar..
StrawBeeRy
25/07/2010, 11:59
hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar
hosbulduk arkadaslar. coskun abı namını cok duyduk :)
lale sehir konakları fantom upurge fabrıkasının hemen altında halkalı meydna 2 dk
hosbulduk belkı alışılmışın dısında bı renk oldugu ıcın bende alısamadım o yuzden kotuluo olabılırım:D
hosbulduk
hosbulduk saol sanada
elimde oldukca butun organızasyonlara katılmaya calısıcam ama once su stock puntomu bıraz dagıtmak gerek :D
7 mesaj arka arkaya bu bir rekor mu...
WiSTaRiA
25/07/2010, 12:10
evet rekor resmen..
o zaman en kısa zamanda halkalı dakı arklarla bı bulusalım :)
34ozkankurtuldu34
25/07/2010, 16:11
Burak aramıza hoşgeldin iyi formlar dilerim. Buluşmaları takip edersen bir çok keyifli arkadaş edinebilirsin avrupa yakası olarak hemen hemen her hafta sonu avcılar sahilinde buluşuyoruz. En kısa zamanda tanışmak ümidiyle...
bkarahan61
27/07/2010, 18:50
Burak aramıza hoşgeldin iyi formlar dilerim. Buluşmaları takip edersen bir çok keyifli arkadaş edinebilirsin avrupa yakası olarak hemen hemen her hafta sonu avcılar sahilinde buluşuyoruz. En kısa zamanda tanışmak ümidiyle...
tabıkıde mutluluk duyarım takıp edemesem bıle bı mesaj atmanız yeterlı
bkarahan61
27/07/2010, 18:50
o zaman en kısa zamanda halkalı dakı arklarla bı bulusalım :)
warsa dahası bulusalım :)
bkarahan61
27/07/2010, 18:51
evet rekor resmen..
yok orcun abı yazmısken hepsi bi arada kurtulayım dedm :)
bkarahan61
27/07/2010, 18:52
7 mesaj arka arkaya bu bir rekor mu...
daha hızlısı wardır emınım :) benım amacım hepsini bi arada cıkarmatkı rekor kırmak degıl :) ıı forumlar :D
whitegold
27/07/2010, 18:56
burak aramıza hosgeldın ıyı ve keyıflı forumlar bu arada bu pazar gunu tekne bulusmamız var eger katılmayı dusunursen num 0534 660 66 60
bkarahan61
27/07/2010, 19:04
eywallah saolsın soner hepimize ii forumlar
krakercocuk
27/07/2010, 19:44
hoşgeldin kaptan..
moderator arkadaslar şu msjları birleştirin yahu:/
burak sende ard arda msj atma abi çoklu alıntı yap..
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.