Orijinalini görmek için tıklayınız : Üyelerimiz İnan ve Mert evleniyor.. Tebrikler...
Arkadaşlar İnan ve Mert arkadaşlarımızın düğününe hep birlikte konvoy halinde gidelim diyoruz.
Otobandan çıktıktan sonra Seferihisar yoluna girince sağda Petrol Ofisi karşısında karpuzcunun yanında saat 19:30'da buluşuyoruz.
Saat 20:30 itibariyle nikah kıyılacağı için en geç 20:00'de orada olalım diyorum. O nedenle gecikme ve zorunlu bekletme yaptırmayalım lütfen:) :)
İzmirin iki güzide insanı bu akşam hayatlarını birleştiriyor...
İnan ve Mert ikinizide ömür boyu mutluluklar diliyorum... Allah bir yastıkta kocatsın... tebrik ediyorum...
Az önce konuştum Mert ile stresten karnına ağrılar girmiş. :) Felaket bir heyecan var :)
Şimdiden ömür boyu mutluluklar.
alperyonar
24/07/2010, 16:34
Mutluluklar :)
ademtahir
24/07/2010, 16:51
ömür boyu mutluluklar.....
bir ömür boyu mutluluklar...
Ziyaretci046
24/07/2010, 17:24
ömür boyu mutluluklar
BuRaK-BG
24/07/2010, 17:51
inan ve mert le tanışmıştık çok cana yakın ve sıcak kanlı insanlar. bir ömür boyu mutluluklar dilerim,ankara temsilcimiz bozkurt bey düğünlerinde olacaklar.:)
edelsang
24/07/2010, 17:55
Allah bir yastıkda kocatsın.Ömür boyu mutluluklar
inan ve mert le tanışmıştık çok cana yakın ve sıcak kanlı insanlar. bir ömür boyu mutluluklar dilerim,ankara temsilcimiz bozkurt bey düğünlerinde olacaklar.:)
Buraaaakkkkkk haberleri yok kardeşim sürpriz olacakkkktı :(
Umarım şu anda foruma girme gibi bir durumları olmaz :)
Buraaaakkkkkk haberleri yok kardeşim sürpriz olacakkkktı :(
Umarım şu anda foruma girme gibi bir durumları olmaz :)
foruma girmek mi.. kesinlikle olamaz emin ol...
bir yastıkta kocasınlar.mutluluklar.
Sonradan ben görmedim. Düğün ne zamandı, Nasıl gidiyorduk, nerde buluşacaktık dememek için son saatler.
foruma girmek mi.. kesinlikle olamaz emin ol...
Mert için olmayabilir ancak söz konusu İnan ise 2 kez düşünmek lazım :)
Yakinen gördüğünde hak vereceksin :) :)
İnan ve Mert bırbırlerıylemı evlenıyorlar buradan gorunen ıkı erkek evlenıyor gıbıde Mert bay mı yoksa İnanmı bay ?
Saka bır yana cıdden bır yastıkta kocarlar ınsallah gunumuzde evlılılerın omru kısa bılıyorusnuz bu kısalık onlardan uzak olsun
İnan ve Mert bırbırlerıylemı evlenıyorlar buradan gorunen ıkı erkek evlenıyor gıbıde Mert bay mı yoksa İnanmı bay ?
Saka bır yana cıdden bır yastıkta kocarlar ınsallah gunumuzde evlılılerın omru kısa bılıyorusnuz bu kısalık onlardan uzak olsun
Zeynel bu benzetme ve şaka sana pahalıya patlayacak kardeşim söyleyeyim. Seni İnan ablanın elinden inan ben bile alamam artık :) :)
Zeynel bu benzetme ve şaka sana pahalıya patlayacak kardeşim söyleyeyim. Seni İnan ablanın elinden inan ben bile alamam artık :) :)
Benım bı sucum yok Yasemın abla cevrenın sucu bugune kadar İnan ısmınde 5 kısı tanıdım hepsı erkek idi ilkkez bir bayan ismi oldugunu sizlerden ögrendim bende amma cahılım yav
Ziyaretci046
24/07/2010, 19:23
ayvayı yedin usta geçmiş olsun:cheers00:
erdiyilmaz
24/07/2010, 20:00
yasemin abla selam soylersin, tebriklerimizi de iletiver
operatormurat
24/07/2010, 20:07
haydi selametle,düğünde bol resim çekerim ,oğlan bizim kızbizim,tey tey şimdiden oynamaya başladm.....
tek kelimeyle muhteşem bir düğün oldu,pistten inmeyen üyelerimiz düğüne ayrı bir renk kattı.... fotolar yarın...
narkoz30
25/07/2010, 00:03
ahahah :) :D geçmiş olsun pardon mutluluklar forumdan evlenen kaçıncı çift oluyor bunlar peki?
WiSTaRiA
25/07/2010, 00:21
Hayırlısı olsun.. Bir yastıkta kocasınlar....
GP COSKUN
25/07/2010, 01:26
allah
bir yastıkta kocatsın
yarım düzinede çocuk versin =))
operatormurat
25/07/2010, 01:53
evet arkadaşlar,şimdi inan hanımla mert beyin düğününden geldik tek kelimeyle muhteşemdi çok eğlendik,izmir ekibi olarak yanlarındaydık,allah mesut bahtiyar etsin....
Çok tebrikler...
Allah bir yastık da kocatsın, mutlulukları daim olsun.
burhankutlu
25/07/2010, 04:55
Allah mutlu mesut etsin sağlıklı huzurlu yaşamlar nasip etsin..
Çok tebrikler...
Allah bir yastık da kocatsın, mutlulukları daim olsun.
Fotolar nerde, biraz gecikmedi mi? Ayıp oluyor :)
34ozkankurtuldu34
25/07/2010, 17:04
Kendi adıma Çifte bir ömür boyu mutluluklar dilerim... Geçmiş olsun zor iş bu dügün dernek işleri kendimden biliyorum 3 gün 3 gece dügün yaptım bıkmıştım artık oynamaya :)
operatormurat
25/07/2010, 22:20
bütün gün bekledim kimse konu açmayınca dayanamadım.dün akşam izmir ekibinin bel kemiği iki kardeşimiz birlikte yuva kurdular,bu mutlu günlerinde yanlarında bulunmamızı istediler,bizde izmirekibi olarakta(jasmine,krakerçocuk,muratkaplan,leon48,ça ğdaş oto,operator) bu güzel, birbirine çok yakışan çiftin yanında olduk,sağolsunlar ankara ekibine vekaleten bozkurt kardeşimiz ve eşi zeynep hanımda düğünde bulundular,mutluluklarına ortak oldular.bu güzel çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor,bu ömrü bir yastıkta sürdürmelerini temenni ediyorum...
operatormurat
25/07/2010, 22:55
haydi bismillah resimler yüklensin...
..
operatör abi sen neredesin ya resimlerde...
genç çiftlere ömür boyu mutluluklar...sabır et eserim önemli şahsiyetler hep arka plandadır unutma...
...
düğün boyunca alperle ilgilenip rahat etmemizi sağlayan zeynep hanıma müteşekkiriz...
..
..
8 tane efes içtiği halde,milim falso vermeyen kardeşimiz,düğün boyunca neşe kaynağımız oldu....
..
SpyHunter33
25/07/2010, 22:59
Allah mesut bahtiyar etsin Çok yakışmışlar. ( Darısı bana :D )
operatör abi sen neredesin ya resimlerde...
genç çiftlere ömür boyu mutluluklar...
sabır et eserim önemli şahsiyetler hep arka plandadır unutma...
eyvallah abi...
bütün gün bekledim kimse konu açmayınca dayanamadım.dün akşam izmir ekibinin bel kemiği iki kardeşimiz birlikte yuva kurdular,bu mutlu günlerinde yanlarında bulunmamızı istediler,bizde izmirekibi olarakta(jasmine,krakerçocuk,muratkaplan,leon48,ça ğdaş oto,operator) bu güzel, birbirine çok yakışan çiftin yanında olduk,sağolsunlar ankara ekibine vekaleten bozkurt kardeşimiz ve eşi zeynep hanımda düğünde bulundular,mutluluklarına ortak oldular.bu güzel çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyor,bu ömrü bir yastıkta sürdürmelerini temenni ediyorum...
Murat'cım konu dün Eser tarafından açılmıştı zaten :)
İzninizle 2 hatta 3 konuyu birleştiriyorum :)
İnan ve Mert tekrardan ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Allah mesut bahtiyar etsin Çok yakışmışlar. ( Darısı bana :D )
Aminnnn Erkan. Sen evlenmeye hazırsan hemen evlendirelim ablacım. :) :)
operatormurat
25/07/2010, 23:40
Murat'cım konu dün Eser tarafından açılmıştı zaten :)
İzninizle 2 hatta 3 konuyu birleştiriyorum :)
İnan ve Mert tekrardan ömür boyu mutluluklar diliyorum.
yasemin benim niyetim evli çiftlere biraz yağ çekme ve çektiğimiz fotoları koymak için yeni bir konu açmaktı..ayrıca senin yaş gününde çektiğim fotolar var en sona onlarıda ekleyeyimmi?
Ziyaretci046
25/07/2010, 23:42
fotoları çeken tüm arkadaşlara teşekkür ederiz elinize kolunuza sağlık
yasemin benim niyetim evli çiftlere biraz yağ çekme ve çektiğimiz fotoları koymak için yeni bir konu açmaktı..ayrıca senin yaş gününde çektiğim fotolar var en sona onlarıda ekleyeyimmi?
Yağ çekelim derken konu fazlalığından adminden fırça yemeyelim :)
O fotolarıda at istersen sorun yok benim açımdan :)
oh göbecikler atılmış, keyifler yerinde. :)
Allah keyfinizi bozmasın, hep böyle mutlu görünmeniz dileğiyle...
06kaymak
26/07/2010, 00:35
mutluluklar.....:=)
operatormurat
26/07/2010, 00:46
gördüğün gibi bütün yaz yazlığımın havuzundan çıkmıyorum...
gördüğün gibi bütün yaz yazlığımın havuzundan çıkmıyorum...
havuz mükemmel abi..... vuvuzelan bile var.. ne eğleniyorsun abi sen öyle....
süpersin... fotolardan zaten ne kadar neşeli bir insan olduğun anlaşılıyor... İzmir e gelince mutlaka görüşelim abi...
operatormurat
26/07/2010, 01:22
yasemin senin yaşgününe ait olan fotolar koymaya başlamıştım ama fotolar kayboldu. yarın kaldığım yerden devam edeceğim...
bende sevgili arkadaşlarıma bir ömür boyu mutluluk diliyorum. onların en güzel gecesinde birlikte olduğum tüm hemşehrilerime ve ankaradan gelen, bizler için çok değerli iki insan Bozkurt ve Zeynep çiftine çok güzel , çok eylendiğim akşam için teşekkür ediyorum.
StrawBeeRy
26/07/2010, 09:06
Allah mutlu etsin bir ömür boyu mutluluklar diliyorum
SpyHunter33
26/07/2010, 09:39
Aminnnn Erkan. Sen evlenmeye hazırsan hemen evlendirelim ablacım. :) :)
Valla Ablası ben hazırım da :D Da da da da :)
Valla Ablası ben hazırım da :D Da da da da :)
Erkan takma kafana bu kadar daha gençsin kardeşim.. bize bak yaş oldu 30 hiç dert etmiyorum.. olur sa olur..
SpyHunter33
26/07/2010, 09:50
üstad kasım 22 yaş 29 :D saçlara ak düşeli gönlümüze dert düştü :)
bende şubatta 31 olucağım... valla hiç takmıyorum... nerde akşam orada sabah... salla gitsin... dert etme o kadar ben evleneyim baldızı sana vereceğim.. senden iyisinimi bulucaz... hem de tatar olacak.. haberin olsun..
ademtahir
26/07/2010, 09:55
erkancım hatırlatırım geçen gün facende evlenme tarihin 2016 çıkmıştı 6 yıl daha var çok takma yoksa 6 yıl içinde saçların bembeyaz olur pamukdede gibi olursun :D
kaptan_ahab
26/07/2010, 11:22
Allah mesut ve bahtiyar eylesin inşallah.
bozkurt0632
26/07/2010, 12:34
mert ve inana ömür boyu mutluluklar. bize izmirde güzel bir gece geçirten izmir ekibine( yasemin , murat - fatoş ve sevgili kızları ilayda, murat - sezgi ve küçük adam alper , lar :) , fırat) tekrar teşekkürler.
Erkan sen 28'de şikayet ediyorsan bizim yaşımıza geldiğinde ne yapacaksın bilmem artık :D
bodrumdan selamlar herkese ........
Dügünümüze gelip bizi şereflendiren İzmir GP ekibine ve burdan tebriklerini ileten tüm arkadaslara ayrıca ankaradan gelip bizleri yalnız bırakmayan bozkurt ve zeynep ciftine yine aramızda olamayıp telefonla bizleri yanlız bırakmayan ankaralı dostlarımıza çokkkkkkkk teşekkür ederiz....
sizler sayesinde güzel bir gece geçirdik.. Bizden şimdilik bu kadar biraz deniz ve güneşin tadını çıkaralım di mi:)
bodrumdan selamlar herkese ........
Dügünümüze gelip bizi şereflendiren İzmir GP ekibine ve burdan tebriklerini ileten tüm arkadaslara ayrıca ankaradan gelip bizleri yalnız bırakmayan bozkurt ve zeynep ciftine yine aramızda olamayıp telefonla bizleri yanlız bırakmayan ankaralı dostlarımıza çokkkkkkkk teşekkür ederiz....
sizler sayesinde güzel bir gece geçirdik.. Bizden şimdilik bu kadar biraz deniz ve güneşin tadını çıkaralım di mi:)
İyi tatiller ancak Bodrum'da güneş yok diye duyduk :) :)
yasemin senin yaşgününe ait olan fotolar koymaya başlamıştım ama fotolar kayboldu. yarın kaldığım yerden devam edeceğim...
bende görmüştüm fotoları Operatör abi.. sonra birden kayboldu resimler...
bende görmüştüm fotoları Operatör abi.. sonra birden kayboldu resimler...
Ben hiç göremedim :( :(
Ben hiç göremedim :( :(
hadi hadi senin parmağın var bu işte.... yutturamazsın bize... bizde bunu yiyecek göz var mı...
operatör abi demedi deme yasemin silmiştir o resimleri...
operatormurat
26/07/2010, 18:27
...
Operatör abi... ömürlüksün.....
abi sende tatarlık var mı?
resimler kaybolmasın yine...
Yasemin'siz bir kutlama gibi duruyor :)
Murat, 10 yıl geriye götürdüğün için teşekkür ederim. Bunlar henüz ben gelmeden önce çekilen fotolar. Ne yemek yermişsiniz yahu. Fırat beni oyalayacak diye göbeği çatladı resmen.
Yasemin'siz bir kutlama gibi duruyor :)
Özlem'cim sürpriz bir kutlama olduğu için beni farklı bir mekanda oyaladılar. Yemekleri bittikten sonra ben geldim :) :)
Diğer resimler benim facebook'ta var oradan bakabilirsin :)
Yasemin bari sen yapma... arka arkaya mesaj attın.. oldumu şimdi...
Yasemin bari sen yapma... arka arkaya mesaj attın.. oldumu şimdi...
Sen öyle san. :) :)
İmam ve cemaat gibi olurdu o zaman Eser :)
Sen öyle san. :) :)
İmam ve cemaat gibi olurdu o zaman Eser :)
valla gördüm.. billahi gördüm ya işte... kanıt yok ama... hemen birleştirdin... mesajı kanıtlayamam ama yaptın itiraf et...
operatormurat
26/07/2010, 18:37
...
valla gördüm.. billahi gördüm ya işte... kanıt yok ama... hemen birleştirdin... mesajı kanıtlayamam ama yaptın itiraf et...
Murat'a cevap yazdım. Sonradan Özlem'in yaxdığını gördüm ve cevap yazdım anında birleştirdim. :)
Düzeltme veya birleştirme aynı şey benim için :)
neyse canım insanlık hali..... sende insansın... maksat muhabbet...
operatormurat
26/07/2010, 18:56
Operatör abi... ömürlüksün.....
abi sende tatarlık var mı?
resimler kaybolmasın yine... vallaha var eserciğim ebem(yani babaanneme) tatarayşe derlerdi,bende az ama benim oğlanın gözleri hafif çekik...
neyse canım insanlık hali..... sende insansın... maksat muhabbet...
Sağol Eser'cim. Çok anlayışlısın :) :)
operatormurat
26/07/2010, 19:05
...
operatormurat
26/07/2010, 19:14
serdar abi saygılar...
ademtahir
26/07/2010, 19:16
murat abi
dans ederken resimlerinide eklesin olmazmıydı
hep ağır abi durumda gördüm seni :D
operatormurat
26/07/2010, 19:30
murat abi
dans ederken resimlerinide eklesin olmazmıydı
hep ağır abi durumda gördüm seni :D ademim delikanlı adam kıvırtmaz olayı benimki,beni daha oynarken gören olmadı,kendi düğünümde bile ......
Sağol Eser'cim. Çok anlayışlısın :) :)
şaka yaptım... yanlış anlmadın değil mi....
WiSTaRiA
26/07/2010, 23:01
Esercim bu alıntı ve arka arkaya mesaj olayı takıntı yaptı galiba sana :)
ademim delikanlı adam kıvırtmaz olayı benimki,beni daha oynarken gören olmadı,kendi düğünümde bile ......
Alper'in sünnetinde oynatırız o halde Murat :) :)
Senin düğünde GPTR İzmr ekibi yoktu ondan oynamadın sen.
şaka yaptım... yanlış anlmadın değil mi....
Yok canım ya ne alınacağım. Takılıyoruz hep birlikte. Bak şimdide flood yapıyorum hemen birleştiricem :)
Bir kaç fotoda benden. Ağırlıklı olarak Fırat ve Murat'ın makineleri kullanıldığı için bende düğün sonrası klasik MİKROP turumuza ait olanlar var. Onlardan birkaç tane ekledim. Diğerlerini mail olarak göndereceğim :) :)
Esercim bu alıntı ve arka arkaya mesaj olayı takıntı yaptı galiba sana :)
aynen..... takıntı oldu...
devam...
1. foto kankam ve kardeşim dedikodu da :)
2. fotoda acaba ne konuşuyorlar diye meraklı gözlerle izliyor
3. fotoda Murat hayırdır ne bakıyorsunuz der gibi bakıyor :) :)
4. Olayların dışında kalan ben.
5. Efkarlanan arkadaşların sigara tüttürüşleri :)
Ziyaretci046
27/07/2010, 00:11
vay vay jass abla gazeteci olcakmışsın burn farkıyla gitmiş ben orda birşey düşünüyodum efinin tekeri patlamıştı
vay vay jass abla gazeteci olcakmışsın burn farkıyla gitmiş ben orda birşey düşünüyodum efinin tekeri patlamıştı
Sen aç şom ağzını sabahın 6sında gelip tamir etmek zorunda kalınca görücem ben seni :)
Ziyaretci046
27/07/2010, 00:18
Sen aç şom ağzını sabahın 6sında gelip tamir etmek zorunda kalınca görücem ben seni :)
nirde o günlr dermişim ef bozulmaz naza değmesin sabah 6 değil yılbaşında 00,00 da gelirim:grup:
krakercocuk
27/07/2010, 01:18
ademim delikanlı adam kıvırtmaz olayı benimki,beni daha oynarken gören olmadı,kendi düğünümde bile ......
o kolu çakmadan kırdırmazlar abı bı daha:D düğünde yaptığın gıbı:D
bu arada mert ınan cıftıne bır omur boyu mutluluk ve huzurlu günler diliyorum..bızı yanlız bırakmayan ve tanışmakdan cok mutlu olduğum bozkurt abim ve eşine... ve tüm izmirli GPcilere teşekkur edıyorum burdan tekrar..mukemmel bır geceydi mikropun sırnaşması dışında:D (bozkurt abı ve murat kaplan beyefendıyı bırdaha la aynı ortama sokmuyacağım..:D başıma bela oldunuz:D) ucuz atlattık geceyi
bir ömür boyu saglik ve mutluluk diliyorum.