Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir 'den selamlar...
Merhaba arkadaşlar, 8 gün önce 0 km gp 'mizi aldık. Kazasız belasız inşallah... Herkese tekrar selamlar, Scottie 'ye de ayrıca selam :)
hoşgeldin, aracın hayırlı olsun. keyifli ve aktif forumlar diliyorum...
Ziyaretci046
22/07/2010, 15:01
hoşgeldiniz
Hosgeldınız, aktıf forumlar.
krakercocuk
22/07/2010, 16:45
abi hoşgeldin..buluşmalarda da seni görmek isteriz aracın hayırlı olsun kazasız belasız
yoğun bir mesaim var ama denk gelirse tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak çok iyi olur :)
farukileri
22/07/2010, 17:28
Hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah
hoşgeldin.. keyifli forumlar... kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Aramıza hoşgeldin Başar, aracın hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar.
Hoşgeldin Başar. Keyifli ve aktif forumlar.
Hoş geldin hayırlı olsun...
Hoşgeldin, aracın hayırlı olsun.
Kazasız, belasız keyifli sürüşler...
GP COSKUN
23/07/2010, 23:21
aramıza hoşgeldin başar
aktif ve keyifli forumlar bu arada
aracında hayırlı uğurlu olsun
iyi forumlar. hoş geldiniz...
kazasız belasız ii forumlarr
Merhaba arkadaşlar, 8 gün önce 0 km gp 'mizi aldık. Kazasız belasız inşallah... Herkese tekrar selamlar, Scottie 'ye de ayrıca selam :)
vay be asker arkadaşım gelmiş.... 13 ay dile kolay aynı yerde görev yaptık...daha yeni farkediyorum.... başar naber abi ya... nasıl gidiyor... tekrar hoşgeldin diyim ben sana .... mesajı doğru dürüdt okumamışım.. valla kusura bakma ya....
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar :)
:) 1 seneden fazla hakkaten...
Şimdi orda olanlara allah sabır versin :)
İyidir, herşey yolunda, çalışıyoruz, çabalıyoruz...
Bu arada iyi dilekler için herkese topluca teşekkür ederim.
vay be asker arkadaşım gelmiş.... 13 ay dile kolay aynı yerde görev yaptık...daha yeni farkediyorum.... başar naber abi ya... nasıl gidiyor... tekrar hoşgeldin diyim ben sana .... mesajı doğru dürüdt okumamışım.. valla kusura bakma ya....
alperyonar
24/07/2010, 16:37
Aramıza hoşgeldin. Aktif forumlar..
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.