Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık güneş gözlüğü okaley oil rig. Lewis Hamilton'da takıyor

schumi
22/07/2010, 14:31
GÖZLÜK RESİMDE GÖRÜLENDİR... SIFIRDIR KUTUSU ÖZEL KILIFI VE BELGELERİ VERİCEM... AMERİKADAN ÖZEL SİPARİŞLE GELDİ... WRC F1 VE MOTO GP PİLOTLARI KULLANIYOR BKZ. PAZAR GÜNÜ EUROSPORT :) İLGİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR... GÖZLÜKTEN ANLAYAN MARKAYI VE MODELİ BİLİR BİLMEYENLER İNTERNETTEN ARAŞTIRSIN... KEKOLAR TAKMAZ ANLAMAZ NE OLDUĞUNU DA BİLMEZ ...ÇİZİĞİ FALANDA YOKTUR PARLAK SİYAH KASALI SİYAH HD CAMLIDIR... KODUDA 03 460 DIR ...AYRICA SAHTESİDE YOKTUR... :)

fiyat foruma özel 250 tl

sahibinden incelenmek isteyenler:OİL RİG MODELİDİR LEWİS HAMİLTON DA TAKIYOR !!!!! sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-erkek-aksesuar-gunes-gozlugu-oil-rig-modelidir-lewis-hamilton-da-takiyor-28598590/detay)

WiSTaRiA
22/07/2010, 19:16
Hayırlı satışlar.. Gözlük ve fiyat mükemmel...

schumi
23/07/2010, 09:58
ilginize teşekkürler konu hakkında bilgilisiniz ..... benimde favorim kendimede aldım.....foruma faydamız olsun ....yaşasın gp kardeşliği :)

akin78
23/07/2010, 11:56
Oakley sana çalışıyor valla ne çok modelini sattın.:)Senden bir gözlük almak nasip olmadı.Son fiyatı mıdır,taksit durumu falan var mıdır?

schumi
23/07/2010, 12:05
Taksit yok fiyat son dostum amerikada bağlantım var buradan bi firma sipariş geçtiği zaman banada gönderiyolar kayak ve snowboard hocası olduğum için yurt dışında tanışmıştık keyif için yapıyorum bana gelen fiyata 20 tl koyuyorum üstüne zevk işte :) ekonomiyede katkı arkadaşlarada faydam olsun ben zamanında çok paralar verdim bunlara şimdi benim gibi olanlara fayda sağlamaya çalışıyorum robin hood hesabı başka modellerde var sahibindene koydum görebilirsiniz :) ilgine teşekkür....

brabus
23/07/2010, 12:08
Selamlar ilanı baltalamak istemem ama TR'de daha uygun fiyata bulunabiliyor hem de TR garantili oluyor
Eğer yurtdışından burada satmak için getiriyorsanız bence araştırıp getirmek de fayda var.
Bi ara ben de bakmıştım eğer burdaki fiyatlarına göre daha uygun fiyata satarsanız ben düşünürüm

schumi
23/07/2010, 17:39
Sorun değil tabiki tercih sizin zaten ilanımada yazdım araştırın diye herhangi bir güneş gözlüğü satmıyorum "oakley oil rig modeli siyah parlak olanıdır" bu gözlüğü almak isteyenler araştırıp-bulup -mağazada deneyip -fiyatını alıp -daha sonra bana danışabilirler dediğim gibi ticari amaçlı değil 3 -5 ay dolabımdada durduğu oluyo bazen sonra da satılıyor acelesi yok ilginize yorumunuza teşekkürler...yani maksat sıradan bi güneş gözlüğü değil top modelleri türkiyede zor bulunabilecek modelleri getiriyorum durum birazda paradan farklı anlıyacağınız ...

SRDR KRKC
23/07/2010, 19:09
Ben Gözlük Sektörüne Güvenmiyorum. Çok Fazla Çakma Var, Mağazada Bile 2 Orjinal Varsa 1i Çakma Çıkıyor. Ama Sizinkini Bilemem Taksitli Olsa İlgi Fazla Olur. En Azından Sahibinden Comda GEt İlan Yapsan İnsanlarla Taksitle Sahip Olabilirler.

schumi
26/07/2010, 12:09
sahibinden com da get ilanım var sayın serdar bey yukarıda link i vermiş bulunmaktayım ilginize teşekkür ederim ...

schumi
28/07/2010, 11:03
Ürün hala güncel arkadaşlar bilginize....teşekkürler