Orijinalini görmek için tıklayınız : Medos mu Arma Oto mu?
farukileri
21/07/2010, 22:29
Arkadaşlar merhaba,
Bir iki hafta içerisinde 50.000 km yi devireceğim,ve istanbul'da bakımını yaptırmayı düşünüyorum.Forumda gördüğüm ve Coşkun abimden duyduğum kadarıyla medos gerçekten iyi iş yapıyor;ancak aracımın kaskosunu Arma oto'dan yaptırdığım zamanki hizmetlerinden de memnun kaldım.Arma Oto'da bakımını yaptıran forumcu varsa bana ne kadar iyi olduklarını ve bu ikisinden hangisini tercih etmemin sağlıklı ve ucuz olabileceğini söyleyebilirlerse çok sevinirim,berhudar olurum :)
GP COSKUN
21/07/2010, 22:47
berhudar ol evladım
faruk tabiki medosa git derim ben çünki orada bütün arkadaşları tanıyoruz
araçla ilgili bilgi alabiliyoruz ayrıca forum üyelerinin orada karşılanmalarını ve üyelerimize özel indirimleri görsen hiç düşünmezsin
kadir bey veya kemal beye git selamımı söyle yeter gerisine karışma
he bu arada arma oto da muhakkak ki iyi bir servistir onların da verdiği hizmet
kesinlikle kalitelidir bir şey diyemem
ama medos otomotivle bağlarımız olduğu için tercihimiz bu yönde olur
Medos u bilemiyorum ama ben kozyatağı arma da 4 ay önce
40.000 bakımını yaptırmıştım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam kdv dahil 280,00 Tl. idi.
Çalışanları vs. çok ilgiliydi. Ayrıca davlumbazlarım çok kötüydü,
sağolsunlar kendileri ellerinde bulunan temiz çıkma ile değiştirmişler.
Coşkun Medos diyor ise kesin öyledir ancak fikrin olsun diye söyledim.
GP COSKUN
22/07/2010, 01:33
bu arada arma otoyada üyelerimize gösterdiği ilgi ve alakadan dolayıda teşekkür ederiz
ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme
Ben birebir yaşamadım tabii aba bir kaç arkadaşım medostan memnun değillerdi
yalnız bu kesin kötüler anlamını taşımıyor ve tabii coşkun bey de tavsiye ettiğine göre vardır bir bildiği..
Medos ' un sahipleride sanırım rente care işletmecesiydi
Forumda bir kaç kişininn lafına uyup Zincirlikuyu Birmot a gitmiştimm, ama sonradan Fiat müşterii memnuniyeti anket sonuçlarındaa en reziil servis olduğunu görünce bir daha gitmeme kararı aldım :) :) :) Forumda Medos servisi öven çok yazılar okudumm
Medos bizimde çalıştığımız bir firma gerek güler yüzü gerekse müşteri memnuniyeti yönünden bir numara tavsiye ederim ;) Kemal bey selam söyleyin yeter ..
farukileri
22/07/2010, 16:44
berhudar ol evladım
faruk tabiki medosa git derim ben çünki orada bütün arkadaşları tanıyoruz
araçla ilgili bilgi alabiliyoruz ayrıca forum üyelerinin orada karşılanmalarını ve üyelerimize özel indirimleri görsen hiç düşünmezsin
kadir bey veya kemal beye git selamımı söyle yeter gerisine karışma
he bu arada arma oto da muhakkak ki iyi bir servistir onların da verdiği hizmet
kesinlikle kalitelidir bir şey diyemem
ama medos otomotivle bağlarımız olduğu için tercihimiz bu yönde olur
Anladım coşkun abicim çok sağol,hakikaten berhudar oldum :).Peki hafta sonları aracı bırakabiliyor muyuz bilgin var mı?
Medos u bilemiyorum ama ben kozyatağı arma da 4 ay önce
40.000 bakımını yaptırmıştım. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam kdv dahil 280,00 Tl. idi.
Çalışanları vs. çok ilgiliydi. Ayrıca davlumbazlarım çok kötüydü,
sağolsunlar kendileri ellerinde bulunan temiz çıkma ile değiştirmişler.
Coşkun Medos diyor ise kesin öyledir ancak fikrin olsun diye söyledim.
Ben Arma'dan sigortamı yaptırmıştım,ve oradan bana söylenen aracın tüm bilgilerinin toplu durması açısından servisi de burada yaptırman mantıklı olur şeklindeydi.Şu anda düşünecek bir zamanım var,50.000 gelsin ondan sonra tam olarak kararımı vermiş olurum.Peki Arma hafta sonları bakım yapıyor mu?Onu da öğrenebilirsem sevinirim,şu sıra hafta içi çok fazla yol gidip gelmek zorunda olduğum için arabaya ihtiyacım var :) teşekkürler bu arada bilgi için
Faruk sıgortayı yaptırdıgın yer kendılerıne gelmen ıcın tum bılgıler bızde falan demısler benım aracın kasko sıgorta satıs herseyı ustun otoda fakat daha servısın kapısından gırmedım forum yorumlarından oturu Kavaklıdereye gıdıyorum ve oldukca memnunum Medos a karsı forumda pozıtıf dusunceler var fakat dıger servıste gayet ıyı olabılır yanlıs ınsanların Medos tecrubesıde onemlı
Anladım coşkun abicim çok sağol,hakikaten berhudar oldum :).Peki hafta sonları aracı bırakabiliyor muyuz bilgin var mı?
Ben Arma'dan sigortamı yaptırmıştım,ve oradan bana söylenen aracın tüm bilgilerinin toplu durması açısından servisi de burada yaptırman mantıklı olur şeklindeydi.Şu anda düşünecek bir zamanım var,50.000 gelsin ondan sonra tam olarak kararımı vermiş olurum.Peki Arma hafta sonları bakım yapıyor mu?Onu da öğrenebilirsem sevinirim,şu sıra hafta içi çok fazla yol gidip gelmek zorunda olduğum için arabaya ihtiyacım var :) teşekkürler bu arada bilgi için
Hafta sonu pazar günleri kapalı ancak cumartesi rutini dışında birşey çıkmazsa o gün içerisinde yapabileceklerini düşünüyorum.
Çünkü gerçekten hiç bekletmiyorlar. Ben cuma bırakıp, cumartesi almıştım.Tabi yine de arayıp, sormanda fayda var.
Tek kelimeyle MEDOSSSS. Bilen bilir giden memnun kalır.gerekirse benimde selamımı söyle.Kadir veya Kemal bey ikiside pırlanta insanlar.
farukileri
26/07/2010, 15:18
Herkese teşekkürlerimi sunarım yorumları için.Bir sorum daha olacak,1.3 Multijet 75 HP'nin 50.000 km bakımı ortalama olarak ne kadar tutar bir bilgisi olan var mı?
walla medosa p.tesi sabahı bıraktım arabayı hala ses yok sol on kapıı sacı duzelip boyanacaktı. onceden sahinim vardı alıstık sanayide bi gune hallettirmeye o yuzden uzun geldi heralde bu sure bana
farukileri
30/07/2010, 02:29
Belki işi daha iyi şekilde yapmak için tutuyorlardır aracı.Sonuçta tamamen bitsin isteyebilirler :)
Aracımı Medos'a götürüyorum cumartesi sabahı,hem Arma'dan hem de Medos'tan fiyat aldıktan sonra Medos'a gitmeye karar verdim.Oradaki servis müdürleri ile de tanışıp bir çaylarını içeriz umarım...
farukileri
31/07/2010, 18:22
Bugün sonuçlandırdım işi.Medos'a gittim,sabah aracımı teslim ettim,normal bakım işlerinin üzerine balata ve disk değişimi de gerçekleşti,motor koruma hediye ettiler ve çakmak sigortasını yenilediler.Söz verdikleri saatte de aracımı teslim aldım.Servisten gerçekten memnun kaldım bu arada.Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum buradan bir kez daha.
farukileri
31/07/2010, 20:43
ne kadar tuttu faruk ?
396 TL tuttu abi,fren balata-disk değişimi de içerisinde bunun.
GP COSKUN
01/08/2010, 02:06
Bugün sonuçlandırdım işi.Medos'a gittim,sabah aracımı teslim ettim,normal bakım işlerinin üzerine balata ve disk değişimi de gerçekleşti,motor koruma hediye ettiler ve çakmak sigortasını yenilediler.Söz verdikleri saatte de aracımı teslim aldım.Servisten gerçekten memnun kaldım bu arada.Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum buradan bir kez daha.
hadi geçmiş olsun faruk
ule serviste beni çekiştirmediniz dimi
bak duyarsam yakarım haberin olsun
farukileri
01/08/2010, 11:10
hadi geçmiş olsun faruk
ule serviste beni çekiştirmediniz dimi
bak duyarsam yakarım haberin olsun
Yok abi selamlarını ilettim bol keseden:-Dniye çekiştirelim ki senin gibi güzide bir insanı;-)
396 TL tuttu abi,fren balata-disk değişimi de içerisinde bunun.
süper fiyat.. hayırlı olsun Faruk...
medos banada boya koruma hediye etti saolsunlar..
selimoglu
04/08/2010, 23:28
Bakalım bizde bıraktık medosa salı günü benim arabayı.. Hasar tamiri ve bakım yapılıyor. Bakalım bizim araba ne zaman çıkacak...
uercan1907
13/12/2010, 11:53
Ben kesinlikle Arma diyorum, İstanbul'daki bütün servisleri neredeyse gezdim, Arma servisinde gördüğüm ilgiyi hiç bir serviste görmedim, hem bayi olarak hem de servis olarak acayip titizler, müşteri ilişkileri sorumlusu bire bir müşteriler ile ilgileniyor ve hatta Genel müdürleriyle bile görüştürüyorlar, her fikre açıklar, şu sıralar tadilattalar, buna ramen müşterilerini en iyi şekilde ağırlıyorlar, fiyat konusunda da çok çok iyiler, hiç kırmadan yardımcı oluyorlar, şiddetle tavsiye ediyorum, bir kez giden bir daha vazgeçemiyceğine eminim..
Armadan genel anlamda bende hep memnun kaldım ancak o kadar
bahsetmeme rağmen, sitemizle ilgilenmemeleri konusunda
kendilerine oldukça sitemliyim....
Keşke diğer servisler gibi forumumuzda olabilselerdi... ;)
Arma otomotiv
22/12/2010, 13:12
Merhabalar, Arma otomotiv ile ilgili sorularınızı fikir yada eleştirilerinizi bana buradan iletebilirsiniz arkadaşlar :)
Ben Arabamı Medos dan aldım. Elamanları ( özellikle satışdakiler ) ilgi alaka çok güzel ama iş reel kısma geldiğinde, pazarlama bittiğinde araç artık teslim alınırken Kredi vs. olaylarında biraz uğraşmam gerekti. Yoğunluktan dolayı biraz sallantıya geldim gibi hissettim. ( satıştakilerin elinden telefon düşmüyor kampanyadan dolayı yeterince ilgi gösterebildiklerini sanmıyorum ) Ama Genel olarak MEDOS bence başarılı...