Orijinalini görmek için tıklayınız : Bu jantlar hakkında fikir verirmisiniz
zafermutlu
21/07/2010, 13:02
evo siyah arabaya bu 17 jantı düşünüyorum benim en çok begendigim bu oldu sizce nasıl olur ?
StrawBeeRy
21/07/2010, 13:05
resmi büyük göremiyoruz yada benmi göremiyorum
zafermutlu
21/07/2010, 13:10
resim küçük sende sorun yok büyügünü bulamadım elif tuning de var momo 17 inç siyah serisi..
tutkuaydin41
21/07/2010, 13:10
resmi büyük göremiyoruz yada benmi göremiyorum
AYnen büyümüyorr..
SRDR KRKC
21/07/2010, 13:12
Çok Kullanışlı Değil Ve Çok Çabuk Çizilebilen Yapıda Bir Jant Kullanan Arkadaşlarım Oldu Tavsiye Etmem Ofsetli Bir Jant Almanı Tavsiye Ederim.
tutkuaydin41
21/07/2010, 13:15
Alıcaksan Lenso al butcen uygunsa cok iyi duruyor puntoda
zafermutlu
21/07/2010, 13:18
Çok Kullanışlı Değil Ve Çok Çabuk Çizilebilen Yapıda Bir Jant Kullanan Arkadaşlarım Oldu Tavsiye Etmem Ofsetli Bir Jant Almanı Tavsiye Ederim.
tavsiyen varmı arkadaşım.. resmi olan. ben hayalimi anlatayım ona göre bir jant arıyorum arabayı tamamen kara olmasını istemiyorum krom modifiye yapacam üstünde.. jantlarda çok siyah olmasın uyumu saglasın istiyorum.. ayna kapakları cam çıtası bagaj çıtası sadece deneme olarakda kapı kollarınıda deneyecegim olmazsa kapı kollarına yapmayabilirim. hayalim böyle..
ademtahir
21/07/2010, 13:19
her zaman ofsetli jant derim şahsıma
zafermutlu
21/07/2010, 13:19
güzel jant siyah düşünsem kırmızı soksam modifiyeye.. tşkler..
SRDR KRKC
21/07/2010, 13:23
Zafer Sana İlk Önce Şunu Söyleyim Krom Devri Bitti Ve Dünyanın Parasını Verme Derim Kesinlikle Sade Çok Daha İyi. Kromları Doldurma Aracına, Anlamsız Ve Pahalı Malzemeler Onlara Vereceğin Paralara Güzel Bir Boya Koruma Pasta Cila Yaptır Güzel Bir Jant Müzik Tesisatı Yaptır Ama Krom Olayına Girme Derim Ama Zevk Senin....
zafermutlu
21/07/2010, 13:31
Zafer Sana İlk Önce Şunu Söyleyim Krom Devri Bitti Ve Dünyanın Parasını Verme Derim Kesinlikle Sade Çok Daha İyi. Kromları Doldurma Aracına, Anlamsız Ve Pahalı Malzemeler Onlara Vereceğin Paralara Güzel Bir Boya Koruma Pasta Cila Yaptır Güzel Bir Jant Müzik Tesisatı Yaptır Ama Krom Olayına Girme Derim Ama Zevk Senin....
serdar haklısın siyah daha güzel duruyor.. çok zor karar veremiyorum.. bi resim vardı orda ayna kapakları hoş durmuş bak bakalım senin görüşün ne olacak?
tutkuaydin41
21/07/2010, 13:40
t-jet hantı da guzel durur bıraz düşürürseniz aracı
serdar haklısın siyah daha güzel duruyor.. çok zor karar veremiyorum.. bi resim vardı orda ayna kapakları hoş durmuş bak bakalım senin görüşün ne olacak?
Valla zevk senin ama aynı arac bende var ön ve arka tamponda ki plastik kısmı hatta önde logo altındaki metal cıtayıda aracın rengine boyatacam serviste bi tane gördüm boyatmıs 10 numara olmustu.arac haşinleşmiş GP nin ön durusundan daha sert duruyordu.
zafermutlu
21/07/2010, 13:47
Valla zevk senin ama aynı arac bende var ön ve arka tamponda ki plastik kısmı hatta önde logo altındaki metal cıtayıda aracın rengine boyatacam serviste bi tane gördüm boyatmıs 10 numara olmustu.arac haşinleşmiş GP nin ön durusundan daha sert duruyordu.
tahmin edebiliyorum zamanında çok arabada yaptım bunları.. bunu öle kroma bogmuyacam sadece önden arkaya sade bir bütünlük saglamaya çalışacam .. kapı kollarının yakışmayacagını tahmin ediyorum.. ama bu ayna kapagı cam çıtası arkada bagaj çıtası jantlar siyah krom görüntü filmli camlarla bir bütünlük oluşaturur diye düşünüyorum.. yoksa tabiki siyah komple bir araç çok daha sert durur ve dikkat çeker onda hem fikiriz ...
SRDR KRKC
21/07/2010, 13:48
Ayna Kapakları Tam Krom Değil Bunu Unutma Plastik Üzeri Krom Kaplama En Kalitelisi Bile Olsa Birgün Mutlaka Kararma Yapıyor. Temizliği Bakımı Yapılması Lazım Oda Zor Ve Zahmetli İş. Bana Kalırsa Onun Yerine Araban Siyahsa Siyah Beyaz Dama Yaptır Folyo Kaplama İle Hem Daha Hesaplı Hem Daha Gösterişli. Jant İşinede Gelince Jantı Sıfır Alma Model Felan Beğenme Netten. İkinci El İyi Araştır Temiz Hatasız Jantlar Düşüyor Takip Et Onlardan Al. Ben Hep Sıfır Aldım Taktım Araçlarıma Ama Sonradan Satarken Yarısından Daha Ucuza Gidiyor Arabayı Satarken Üstünde Para Etmiyor Söküyorsun Satana Kadar Göbeğin Çatlıyor Felan. Ama Modifiye İşinde Sana Şu Kadarını Söyleyim Acele Etmeden Yaparsan Hem Hesaplı Hemde Çok Güzel Bir Araç Sahibi Olursun.
zafermutlu
21/07/2010, 13:57
Ayna Kapakları Tam Krom Değil Bunu Unutma Plastik Üzeri Krom Kaplama En Kalitelisi Bile Olsa Birgün Mutlaka Kararma Yapıyor. Temizliği Bakımı Yapılması Lazım Oda Zor Ve Zahmetli İş. Bana Kalırsa Onun Yerine Araban Siyahsa Siyah Beyaz Dama Yaptır Folyo Kaplama İle Hem Daha Hesaplı Hem Daha Gösterişli. Jant İşinede Gelince Jantı Sıfır Alma Model Felan Beğenme Netten. İkinci El İyi Araştır Temiz Hatasız Jantlar Düşüyor Takip Et Onlardan Al. Ben Hep Sıfır Aldım Taktım Araçlarıma Ama Sonradan Satarken Yarısından Daha Ucuza Gidiyor Arabayı Satarken Üstünde Para Etmiyor Söküyorsun Satana Kadar Göbeğin Çatlıyor Felan. Ama Modifiye İşinde Sana Şu Kadarını Söyleyim Acele Etmeden Yaparsan Hem Hesaplı Hemde Çok Güzel Bir Araç Sahibi Olursun.
haklısın ne diyeyim bi ton para ver al satarken ugraş dur.. gerçi sadece jantı deil arabayıda satarken adamın göbegi çatlıyor.. sen nekadar iyi bakarsan bak alıcı fiyatına bakıyor...
çok iyi jant... çok hoş bence de resimdeki jant..
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/gorsel-modifikasyon/9010d1279703714-bu-jantlar-hakkinda-fikir-verirmisiniz-asdas-jpg
SRDR KRKC
21/07/2010, 14:01
Aynen Öyle Taktır Para Söktür Para :) Hep Sana Hep Sana Olan Oluyor. Onun İçin Hesaplısını Al Üstünde Bedavada Gitse İçin Yanmasın :)
zafermutlu
21/07/2010, 14:07
çok iyi jant... çok hoş bence de resimdeki jant..
https://forum.grandepuntotr.com/attachments/gorsel-modifikasyon/9010d1279703714-bu-jantlar-hakkinda-fikir-verirmisiniz-asdas-jpg
çok güzel bencede.. 10 yaş genç olsaydım simsiyah yapardım bu arabayı.. bakan dönüp birkerede daha bakardı .. yanlış araba aldım galiba.. bir passat alsaydım agır oturaklı binseydim..( tabiki şaka) ben uzun araçları hiç sevmem makam arabası gibi olan araçlardan oldum olası ısınamadım..
KaMiKaZe
21/07/2010, 14:14
resimdeki jant momo ten-s
2 sene önce bende düşünmüştüm.
2 sene önce yeni seri olarak geçiyordu, çok özel bir jant değil ama düşünüyor olsanız bile Türkiyede bulmanız zor olucaktır.
zafermutlu
21/07/2010, 14:19
resimdeki jant momo ten-s
2 sene önce bende düşünmüştüm.
2 sene önce yeni seri olarak geçiyordu, çok özel bir jant değil ama düşünüyor olsanız bile Türkiyede bulmanız zor olucaktır.
elif tuningin sayfasında bulmuştum ama arayıp sormadım elinizde varmı diye bu olması şartda degil zaten.. bu jant seçimi herzaman çok zor olmuştur birde bizim burlarda olmadıgı için resimden sipariş vermek dahada zor..
GünahsizSeytan
21/07/2010, 14:30
elif tuningin sayfasında bulmuştum ama arayıp sormadım elinizde varmı diye bu olması şartda degil zaten.. bu jant seçimi herzaman çok zor olmuştur birde bizim burlarda olmadıgı için resimden sipariş vermek dahada zor..
Katılıyorum, resimden bakılıp jant alınmaz riskli olur..Zaten punto jant konusunda cok kritik bir arac. Fazla Köşesiz olduğu için cok kollu jantlar daha cok yakışıyor
krakercocuk
21/07/2010, 14:34
bu benim aracımdaki jant fikir verir belki
aracın üstünde tamamen nasıl durduğunu görmek istersen aşağıdaki linki tıkla fotolar orda
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/17254-firatin-kara-krakeri.html
zafermutlu
21/07/2010, 14:40
aracın üstünde tamamen nasıl durduğunu görmek istersen aşağıdaki linki tıkla fotolar orda
fırat aracın çok güzel kazasız belasız bin inşallah.. jantlarında çok güzel.. bu tip siyah ve kromlu olsun istiyorum kol sayısı fazla olabilir..jantlarının markası ne acaba?
krakercocuk
21/07/2010, 14:43
bugün içinde markasını yazarım...tesekkür ederim abi cümlemize kazasız belasız sürüşler
krakercocuk
21/07/2010, 15:09
burdan bakabilirsiniz
zafermutlu
21/07/2010, 15:55
burdan bakabilirsiniz
teşekkür ettim bulabilirmiyim bu jantlardan bir araştırayım netten..
tutkuaydin41
21/07/2010, 15:57
ßu jant Sizce Nası oLur Punto'ya ?
ßence Çok guzel bi jant Fitayıda Uçuktur HeraLde bu jantın
krakercocuk
21/07/2010, 16:00
fena deil bence
tutkuaydin41
21/07/2010, 16:01
fena deil bence
senin jantın düz olanı heralde bunlar birazda buyuk uyar bnce puntoya guzelde durur.
krakercocuk
21/07/2010, 16:34
ancak bunların deformasyonu daha kolay olur dışa bakıyor kollar
zafermutlu
21/07/2010, 16:37
nette bulamadım senin jantlarından.
zafermutlu
21/07/2010, 16:52
resimde ki tipte bir jant bilen varsa lütfen bana haber versin almak istedigim jant tipi kafamdakine göre bu şekilde çok kollu bir jant ...
krakercocuk
21/07/2010, 17:44
tft nin bu tip jantları var diye biliyorum
zafermutlu
21/07/2010, 17:52
tft nin bu tip jantları var diye biliyorum
hemen araştırayım.. tşkler..
resimde ki tipte bir jant bilen varsa lütfen bana haber versin almak istedigim jant tipi kafamdakine göre bu şekilde çok kollu bir jant ...
90219022
Bu jantlar nasıl bulabilir miyiz.
zafermutlu
21/07/2010, 18:11
90219022
Bu jantlar nasıl bulabilir miyiz.
bunlar orjinal jantlar deilmi 16 inç ve 17inç ..
nette bulamadım adlarını bilmiyorum orjinalse bile katalogdada bulamadım Tr de yok galiba.12 bacaklı jant cok güzel duruyo 17 olan.
zafermutlu
21/07/2010, 18:16
nette bulamadım adlarını bilmiyorum orjinalse bile katalogdada bulamadım Tr de yok galiba.12 bacaklı jant cok güzel duruyo 17 olan.
vardır fiatın sitesine bak orjinal evo aksesuarlara paketini alırsan üstünde geliyor 750tl ye diye biliyorum.. sonradan almaya kalkarsan vardır 2000tl fiatın herzaman ki kazıklama taktigi..
ben bizimkine benzer 17 jant verirler diye almadım bunları vereceklerini bilseydim valla alırdım 750 daha katıp simdi yana yana jant arıom yaaa.
zafermutlu
21/07/2010, 18:25
sitedeki kaç kollu tam bilmiyorum 10 koldan başlıyor galiba 17 inç jantlar toplam 3 çeşitti.. çogu yerde test sürüşü için verdikleri siyah multiar 105lik arabalar bu opsiyonlu jantlar vardı bir bizim ordaki test aracında yoktu..
KaMiKaZe
21/07/2010, 18:28
ßu jant Sizce Nası oLur Punto'ya ?
ßence Çok guzel bi jant Fitayıda Uçuktur HeraLde bu jantın
Bu benim eski jantımın aynısı
könig markasının vision serisinin bir jantı yaklaşık 10 kg civarı biraz ağır bir model, vision serisi biraz da pahalı diğer serilere göre öteki yandan bu jantın üretimi yok türkiyede de bulmanız çok zor, benimkiler forumdan bir arkadaşımıza gitti ama fotoğraf çekipte koymadı kendisi:D
Bendeki krom kapaklıydı kapakları değiştirme şansınız mevcut. Örnek bir kaç resim ekledim.
zafermutlu
21/07/2010, 18:43
bu jantlarıda begendim ama nerden bulacam .. bide t-jette görmüştüm ortaları siyah bu jantlardan..
T-Jet jantı derim ben, gerçi biraz ağır ama çok güzel duruyor.
34ozkankurtuldu34
21/07/2010, 19:20
Ben bunlardan tavsiye ederim kolların geniş olması ve kol sayısı 8 yada 9 oldugunda daha şekil duruyor ve kullanışlı olur diye düşünüyorum birde şuna kesinlikle dikkat et bu garantiyi almadan kimseden alma cantlarını krom kaplama olan kısımları basınçlı su vuruldugunda zamanla kalkıyor buna kesinlikle dikkat et hayırlısı olsun umarım iyi bişey alırsın bende satıcam bu cant ve lastikleri ilgilenen arkadaşlar ulaşabilirler...
krakercocuk
21/07/2010, 20:15
bu jantlarıda begendim ama nerden bulacam .. bide t-jette görmüştüm ortaları siyah bu jantlardan..
bahsettiğiniz t-jet jantı take-off jantdır sanırım.. fiatın orjinal jantı..bu arada birazdan buluşmamız var izmir grubu olarak oraya gittiğimde jantcının kartına bakayım bulursam tel no veririm bir görüşürsünüz..ama izmirde tabi ona göre düşünürsünüz
tutkuaydin41
21/07/2010, 22:19
Bu benim eski jantımın aynısı
könig markasının vision serisinin bir jantı yaklaşık 10 kg civarı biraz ağır bir model, vision serisi biraz da pahalı diğer serilere göre öteki yandan bu jantın üretimi yok türkiyede de bulmanız çok zor, benimkiler forumdan bir arkadaşımıza gitti ama fotoğraf çekipte koymadı kendisi:D
Bendeki krom kapaklıydı kapakları değiştirme şansınız mevcut. Örnek bir kaç resim ekledim.
işte bu 10 numara...
zafermutlu
23/07/2010, 17:06
orjinal jantlardan bir tanesi fiat için.. 10 kollu ve 11 kollu iki tane daha var 17 jant için..
orjinal jantlardan bir tanesi fiat için.. 10 kollu ve 11 kollu iki tane daha var 17 jant için..
Bu jant take off olması lazım fiyatı 2000 lira civarı galiba ve getirtmesi zor.
zafermutlu
23/07/2010, 17:35
Bu jant take off olması lazım fiyatı 2000 lira civarı galiba ve getirtmesi zor.
fiyatı 980 1000 euro civari dedigin gibi getirtilebiliyor..
https://forum.grandepuntotr.com/ilanlar/15402-satilik-take-off-jant-1000tl-oldu.html bu janta o kadar para verilmez elinde olan birileri mutlaka satısa cıkarır tabi ne zaman olur bilinmez 2. el temizi maximum 1000 lira eder.bi arkadas satmıs mesela linkte.
zafermutlu
23/07/2010, 17:39
https://forum.grandepuntotr.com/ilanlar/15402-satilik-take-off-jant-1000tl-oldu.html bu janta o kadar para verilmez elinde olan birileri mutlaka satısa cıkarır tabi ne zaman olur bilinmez 2. el temizi maximum 1000 lira eder.bi arkadas satmıs mesela linkte.
verilmez tabiki aynen katılıyorum.. sana bişey soracaktım bu arka tamponda ekzos yeri varmı arbada?
verilmez tabiki aynen katılıyorum.. sana bişey soracaktım bu arka tamponda ekzos yeri varmı arbada?
arabada egzos yeri yok egzozda yere bakıyo.bende egzoz yaptırcaktım usta yapmam dedi tamponu kesecem dedi servisi aradım garanti muhabbeti yaptılar her seye yaptıkları gibi ama bi iki hafta icinde kestirmeden yaptıracam.oval geniş egzozlardan tampon altından uzattırcam.
Bu take off lar çok güzel, bizim arabalara da çok yakışıyor ama ne yazıkki çok pahalı...
zafermutlu
24/07/2010, 01:23
arabada egzos yeri yok egzozda yere bakıyo.bende egzoz yaptırcaktım usta yapmam dedi tamponu kesecem dedi servisi aradım garanti muhabbeti yaptılar her seye yaptıkları gibi ama bi iki hafta icinde kestirmeden yaptıracam.oval geniş egzozlardan tampon altından uzattırcam.
bende bir araştirim bu konuyu resimlerini bekliyorum...
zafermutlu
24/07/2010, 01:25
Bu take off lar çok güzel, bizim arabalara da çok yakışıyor ama ne yazıkki çok pahalı...
güzel ve kazık.. iki kelime bütün aksesuarları güzel orjinal ama adamlar euroyu tl gibi yazıyorlar yanına..