PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Arabanızmı sevgilinizmi ?

SRDR KRKC
21/07/2010, 12:50
Daha Bu Konu Açılıp Açılmadığını Arattım Ama Bulamadım Forumda Varsa Silinebilir.

Bazı Bayan Arkadaşlar Erkeklerin Otomobil Tutkusunu Kendi Sevgilerine Karşılık Kıskanırlar. Erkekler Otomobillerine Gösterdiği İlgiyi Bazen Abartıp Kız Arkadaşlarını Unuttuğu Veya Ektiği Vakitler Oluyor :) Beklenen Son Geldiği Zaman Kız Arkadaşınız Arabanmı Benmi Derse Sat Bu Arabayı Dese :@ Cevabınız Ne Olurdu ? :welcome: Lütfen Dürüst Olalım :)

Scottie
21/07/2010, 12:52
satmazdım kesinlikle... benim için sevgilim daha önemlidir. fakat arabanı sat derse de satmam.. zaten kendilerini araba ile bir tutmalarını da anlamış değilim.. zaten arabanı benden çok seviyorsun diyecek kadar aptal bir sevgilim olsaydı onu terkederdim...

atom43
21/07/2010, 12:55
saçmalama canım der ayar cekmeye cabalarım ama satmam hayatta :D evet kızlar kıskanıyor arabaya gosterdigin ilgiyi ama söyle birşey var ben arabaya verdigim ilgiyi hayatımda hiçbirseye vermiyorum

SRDR KRKC
21/07/2010, 12:56
Arkadaşlar Büyük Konuşmayın Bunun Bir Çok Örneğini Görmüş Yaşamış Biriyim :) Modifiyeli Bir Arabayla Kız İstemeye Gittiğinizi Düşünün:) Gibi V.s ...

Scottie
21/07/2010, 12:58
Arkadaşlar Büyük Konuşmayın Bunun Bir Çok Örneğini Görmüş Yaşamış Biriyim :) Modifiyeli Bir Arabayla Kız İstemeye Gittiğinizi Düşünün:) Gibi V.s ...

arabayla sevgili bir tutulur mu onu anlamıyorum.. anne - eş aynı kefeye konulabilir ama.. araba ile sevgili olmaz herhalde...

atom43
21/07/2010, 12:59
:kicking0::kicking0: :D

alperyonar
21/07/2010, 13:01
Asla satmazdım. Çünkü benim kız arkadaşım arabanmı benmi diyecek kadar salak olamaz :)

SRDR KRKC
21/07/2010, 13:02
Eser Konmaz İllaki Aynı Kefeye Ama Sen İnadına Denk Gelmemişin :) Sıfır 206 ımı Sattım O Kadar Modifiye Ettim Dünya Para Harcadım :) Sanayide Geçirdiğim Vakitlerden Dolayı İhmaliyet Kıskançlık Getirdi :) Çok Sevdiğim Vazgeçemem Dediğim Arabamı Sattım :)

Asla satmazdım. Çünkü benim kız arkadaşım arabanmı benmi diyecek kadar salak olamaz :)

Arabanla Fazla İlgilenirsen Der :)

StrawBeeRy
21/07/2010, 13:04
onunla gittiğiniz zaman insanlar serseri gözüyle bakarlar :)

SRDR KRKC
21/07/2010, 13:06
onunla gittiğiniz zaman insanlar serseri gözüyle bakarlar :)

Doğru Cevap :) İsterse Altında En Yapılısından M3 Olsun Ama Abart Egzos Jant Cam Filmi Gibi V.s Şeyler O Damgayı Silmiyor İnsanlardan. Her Ne Kadar Araba 40.000 € Olsada Farketmiyor :):kicking0:

ozdem
21/07/2010, 13:07
Valla araban mı ben mi konumuna geldiyse
her iki taraf için de hayırlı olan arabanın satılması değil, ilişkinin bitmesidir.
Çünkü ortada ya arabayı kıskanacak kadar sizlerinde tabir ettiği gibi salak bir sevgili var
ya da arabayı kıskandıracak kadar takıntılı bir psikopat var demektir ;)

ademtahir
21/07/2010, 13:07
araba ile kendini kıyas ediyor sa hangisi daha masraflı oluyor diye hesap çıkarırım masraflı olanı gönderirim (her zaman bayanlar masraflı olur) :D

SRDR KRKC
21/07/2010, 13:10
her iki taraf için de hayırlı olan arabanın satılması değil, ilişkinin bitmesidir.
Çünkü ortada ya arabayı kıskanacak kadar sizlerinde tabir ettiği gibi salak bir sevgili var

Güzel Bir Yaklaşım, Ama Yaşanmadığı Sürece Çok Çabuk Cvp Verilecek Tavrınızı Net Olarak Yazabileceğiniz Bir Konu. Yaşanmadıkça Anlaşılmaz Fakat Şu Bir Gerçekki Otomobil Tutkusu Olan Kişiler Kesinlikle Yine Aynı Tutkuya Ortak Olacak Kişilerle Birlikte Olmalı .:ryb:

alperyonar
21/07/2010, 13:23
Arabanla Fazla İlgilenirsen Der :)
Arabamla vakit geçirmek benim için bir zevktir. Herkesin kendince bir zevki vardır, benim içinde arabamdır. Oda buna saygı göstermeli diye düşünüyorum. Eğer saygı göstermiyorsa, arabayla kendini bir görüyorsa benden uzak dursun öylesi.. :)

GP COSKUN
21/07/2010, 13:23

+1000
kesinlikle katılıyorum
ikisinede gerekli özen ve ilgi göstererek denge kurulmalı
önemli olan ikisinide elinde tutmayı başarabilmektir diye düşünüyorum

SRDR KRKC
21/07/2010, 13:27
+1000
kesinlikle katılıyorum

Ben O Dengeyi Biraz Abartmıştım Arabadan Yana, Her Gün Sanayi Yaz Aylarında İl İl Drag Organizasyonları Kovalamaktan Evin Yolunu Unuttuk Derler Yha :) Sevgilimizi İhmal Ettik Kızda Tabi Haklı Olarak Sitem Ediyordu :):)

Ziyaretçi049
21/07/2010, 13:53
Öyle saçma bir soru sorarsa bana "Arabam" derim geçerim gerisi ona kalmış artık ya terk eder gider yada yanımda kalır daha beterine katlanır :D

Diyelimki arabayı satmayı daha önceden kafama koydum ama bundan sevgilimin haberi yok, yinede "Arabam" derim ve inadımdan satmam :)

Moosty
21/07/2010, 14:30
Benimki kıskanmıyor arabayı. Ama ben ikisini bir arada görünce arabayı kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim. GP yi paylaşasım gelmiyor.

Tutturdu yine son günlerde 'ver ben kullanayım' diye.

'Uzun zamandır trafiğe çıkmadın, çok değişti trafik, eskisi gibi değil bazı şeyler' deyip geçiştirmeye çalışıyorum.

Şaka maka durum 'araba mı, ben mi' polemiğine gitmez umarım.

Scottie
21/07/2010, 14:36
Benimki kıskanmıyor arabayı. Ama ben ikisini bir arada görünce arabayı kıskanıyorum ne yalan söyleyeyim. GP yi paylaşasım gelmiyor.

Tutturdu yine son günlerde 'ver ben kullanayım' diye.

'Uzun zamandır trafiğe çıkmadın, çok değişti trafik, eskisi gibi değil bazı şeyler' deyip geçiştirmeye çalışıyorum.

Şaka maka durum 'araba mı, ben mi' polemiğine gitmez umarım.

eyvah Mustafa.. bak bunlar kanıt niteliği taşır.. haber vereyim..

krakercocuk
21/07/2010, 14:41
bu soruyu bana soran kıza cevabım araba olur..dua etsin başka şeylerle ilgilenmiyorum..erkeklerin üzerine çok geliyorlar bazen saçma sapan konularla..zaten insanın iki hanımı var derler:D biri eşi dieri arabası..:d

JASMINE
22/07/2010, 20:16
arabayla sevgili bir tutulur mu onu anlamıyorum.. anne - eş aynı kefeye konulabilir ama.. araba ile sevgili olmaz herhalde...

Eser, herkesin yeri ayrıdır. Anne ve eşte bir tutulamaz bence :)

+1000
kesinlikle katılıyorum

Ne kadar doğru söylemişsiniz.

bu soruyu bana soran kıza cevabım araba olur..dua etsin başka şeylerle ilgilenmiyorum..erkeklerin üzerine çok geliyorlar bazen saçma sapan konularla..zaten insanın iki hanımı var derler:D biri eşi dieri arabası..:d

Vallahi her haftasonu 5 saat araba yıkarsan bu lafı duyma olasılığın yüksek kardeşim.

Benim erkek arkadaşımda her yere kendi arabam ile gitmemden şikayetçi idi. Zorunlu olarak 2 araba kullanılıyordu eğer tek araba kullanılıyorsa kesinlikle şoför ben ve araba da benim arabam oluyordu. Fazlada süremedi bu durum zaten :D :D

Sanırım tek kıskanan ve tavır yapan bizler değiliz.

SpyHunter33
22/07/2010, 21:14
Arabamda sigara içiyor diye kız arkadaşımdan ayrıldım ben :D

Yanlız şu var bir kaç kez uyardım aracımda sigara içirmem. İçme lütfen dedim !!!! Fakat küçük dağları ben yarattım edasın da pek bir sallamadı bende görüşmemizin artık uygun olmadığını söyledim :)
Bu arada arabamdaki çakmaklık yerindeki çakmak yok eve bıraktım :) aracımda taşımıyorum bile.

ozdem
23/07/2010, 00:44

Yanlız şu var bir kaç kez uyardım aracımda sigara içirmem. İçme lütfen dedim !!!! Fakat küçük dağları ben yarattım edasın da pek bir sallamadı bende görüşmemizin artık uygun olmadığını söyledim :)
Bu arada arabamdaki çakmaklık yerindeki çakmak yok eve bıraktım :) aracımda taşımıyorum bile.

E bravo yani Erkan, kızın sigara içip sağlığına zarar vermesine
değil arabanda içmesine takıldın öyle mi?? :)

kaptan_ahab
23/07/2010, 01:29

Erkanım hakikaten biraz abartmışsın :D
Aracımda kirliyken bende sigara içiyor ve içiriyorum ama temizken kıyılmıyor gerçekten.Birde arabaya binerken marşbiyelin üzerindeki plastiğe basarak kirleten bayanlardan nefret ediyorum, nasıl başarıyorlarki oraya basmayı :D

krakercocuk
23/07/2010, 01:45

umrumda olmaz:D

ozdem
23/07/2010, 02:04
umrumda olmaz:D

aaa ne kadan ayıııpp... :)

krakercocuk
23/07/2010, 02:06
o kendı sağlığını düşünmüyorsa benım elımden bısey gelmez..bende bari ikinci eşimi koruyorum:D..içmediği halde zehirleniyo garibim...dumansız hava sahası...ki bende sıgara kullanıyorum ve arabamda ıcmıyorum

ozdem
23/07/2010, 02:17
o kendı sağlığını düşünmüyorsa benım elımden bısey gelmez..bende bari ikinci eşimi koruyorum:D..içmediği halde zehirleniyo garibim...dumansız hava sahası...ki bende sıgara kullanıyorum ve arabamda ıcmıyorum

valla sizden korkulur, ikici eşim dedin yaaa :D :D :D

bu arada ben de sigara kullanıyorum ve ben de aracımda içmiyorum. :)

WiSTaRiA
23/07/2010, 10:17
Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok güzel arkadaşlar ve sonsuz saygı duyuyorum hepinize... Erkan arkadaşım gibi benimde başımdan bir olay geçti kız arkadaşım kapıyı sert kapatırdı sanki kamyon kapısı kapatıyo uyarmalarıma rağmen hala yapıyordu.. Çok kıymetli galiba araban dedi birgün evet puntişim çok kıymetlidir dedim benden demi dedi evet senden de dedim ve oracıkta bitti zaten ilişki.. Çünkü sorduğu soru salakçaydı benim için.. Bir bayan yada erkek kendini bir mal ile kıyaslıyosa zaten yanımda işi olamaz. Artı arkadaşlar sonuçta puntişlerimiz hepimizin birer malı ben malımı mal almak için satarım ve genelde de öyle yapılır.. Arabalar bir mal almak için yada borç ödemeeye satılır.. Ya arabamı satar başka bir araba alırım yada ev alırım.. Anlıyacağınız eş almak kız arkadaş kazanmak için arabamdan vazgeçmem diyemiyorum satmam zaten bana bunu söylüyecekte zaten benim için o anda değerini bitirmiş biridir ve kendini salak yerine koymuştur sizin tabirinizce...

style07
23/07/2010, 11:39

Ben bu olayı yaşadım ve arabam dedim baktım ki bir problem yok ses soluk kesildi öylemi dedi bende aynen öyle dedim aradan bir kaç ay geçti herşey güzel sorun yok bende arabayı sattım ve düğün masrafları için kullandım.:)

iykide öyle yapmışım şimdi 1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım ve mutlu bir evliliğim var.

SpyHunter33
23/07/2010, 12:43

:) Aslın da daha önceki çalışmalarım sigaryı bırakması konusundaydı ama sigaranın kendisine ayrı bir hava kattığını söylemişti ( kokan bir ağız sapsarı dişler gibi :D )

Erkanım hakikaten biraz abartmışsın :D
Aracımda kirliyken bende sigara içiyor ve içiriyorum ama temizken kıyılmıyor gerçekten.Birde arabaya binerken marşbiyelin üzerindeki plastiğe basarak kirleten bayanlardan nefret ediyorum, nasıl başarıyorlarki oraya basmayı :D

Ben yan ceplere sarı silgi bezi koydum inderken yada binerken siliyorum oraları :D ( abartıyormuyum sizce :) )

Ben bu olayı yaşadım ve arabam dedim baktım ki bir problem yok ses soluk kesildi öylemi dedi bende aynen öyle dedim aradan bir kaç ay geçti herşey güzel sorun yok bende arabayı sattım ve düğün masrafları için kullandım.:)

iykide öyle yapmışım şimdi 1,5 yaşında dünyalar güzeli bir kızım ve mutlu bir evliliğim var.

Keşke bize de böylesine anlayışlı biri denk gelse de dünya güzeli çocuğum olsa :)

ZAK1980
23/07/2010, 12:58
bende satmazdım arabamı akıllı olan bır kızda sat demememlı bence sebebıne gelınce sevgılı kız arkadasım bu arabaya sende bınıyorsun oraya gıdelım buraya gıdelım suraya gotur dıye bılmen ıcın bana araba sart :)

PLaTiNuN
23/07/2010, 14:25
Yorumlarınız ve düşünceleriniz çok güzel arkadaşlar ve sonsuz saygı duyuyorum hepinize... Erkan arkadaşım gibi benimde başımdan bir olay geçti kız arkadaşım kapıyı sert kapatırdı sanki kamyon kapısı kapatıyo uyarmalarıma rağmen hala yapıyordu.. Çok kıymetli galiba araban dedi birgün evet puntişim çok kıymetlidir dedim benden demi dedi evet senden de dedim ve oracıkta bitti zaten ilişki.. Çünkü sorduğu soru salakçaydı benim için.. Bir bayan yada erkek kendini bir mal ile kıyaslıyosa zaten yanımda işi olamaz. Artı arkadaşlar sonuçta puntişlerimiz hepimizin birer malı ben malımı mal almak için satarım ve genelde de öyle yapılır.. Arabalar bir mal almak için yada borç ödemeeye satılır.. Ya arabamı satar başka bir araba alırım yada ev alırım.. Anlıyacağınız eş almak kız arkadaş kazanmak için arabamdan vazgeçmem diyemiyorum satmam zaten bana bunu söylüyecekte zaten benim için o anda değerini bitirmiş biridir ve kendini salak yerine koymuştur sizin tabirinizce...

Aynen katılıyorum Orçun abime arabayla kendisini bir tutacak insan zaten maldır...Ama abartıpta svgilisiyle geçirdiği vakitten daha fazlasını arabasıyla geçirip sonrada sevgilisinden anlayış bekleyende maldır (lafım burada ki hiçbir arkadaşıma değil) :D O yüzden ne arabamı üzerim ne de sevgilimi böyle bir seçim söz konusu dahi olamaz benim için :D

bravo_sercan
23/07/2010, 14:43
cevabım : kendine hiç şans tanımıyorsun olurdu =)
Aşk tutulması flimnde duymuştum bu cevabı , kız fenermi ben mi diyordu :P

burhankutlu
23/07/2010, 15:31
bence güzel konu beni kız arkadaşım yolda bırakır ama arabam asla bırakmaz yagını suyunu koyarsan. herzaman yanında sevgilin deil araban oluyor sen nereye istersen gak guk olmaz etmez demeden goturuyor itiraz etmiyor en önemliside gereksiz zamanlarda kafa ütülemiyor yani araba araba araba :)

k@pl@n
23/07/2010, 15:33
bence güzel konu beni kız arkadaşım yolda bırakır ama arabam asla bırakmaz yagını suyunu koyarsan. herzaman yanında sevgilin deil araban oluyor sen nereye istersen gak guk olmaz etmez demeden goturuyor itiraz etmiyor en önemliside gereksiz zamanlarda kafa ütülemiyor yani araba araba araba :)

:D :D burhancım sanırım bu siteden kız arkadaşının haberi yok yada hiç görmüyor :D :D
bence bundan sonra hiç olmazsın, senin adına epey riskli cümleler bunlar :D

burhankutlu
23/07/2010, 15:39
:D :D burhancım sanırım bu siteden kız arkadaşının haberi yok yada hiç görmüyor :D :D
bence bundan sonra hiç olmazsın, senin adına epey riskli cümleler bunlar :D
murat abicim haksızmıyım ama :D

k@pl@n
23/07/2010, 15:41
murat abicim haksızmıyım ama :D

farkındamısın bilmiyorum ama , haklısın bile diyemiyorum korkudan :D :D

burhankutlu
23/07/2010, 15:42
farkındamısın bilmiyorum ama , haklısın bile diyemiyorum korkudan :D :D
hahahahahahah :D abi lihgtlık belirtileri var sanırım :DDDDDDD yengeeeeeeeeeeeeeeeeee gel gör ne yazmış bak :D hahaha abi bizimkiler derdi bekara eş boşamak kolay die ona döndük ya

evolodi
23/07/2010, 17:57
siz hiç arabasını 5 saat yıkadıktan sonra jantın arasındaki girintilerde kalmış olabilecek tozları kulak temizleme çubuğuyla temizleyen birini gördünüz mü?:D genelde erkeklerde araba aşkı fazla olur çünkü kontrol hep sendedir(genelde kadinlar pek kontrol edilemediği için:D) kafa dagitmak amaçli.zaten iş o konuma gelindiyse olay sevgilikten çıkmıştır.sevgili dediğin size tercih hakkı sunmaz.kendisini başka şeylerle kiyaslandirmaz eğer durumu buraya getirdiyseniz demekki o güveni verememişsiniz bence en iyisi sevgilinizi de birakin arabanizi da yeni bir sayfa açim derim hayatinizda:)

pilotender
23/07/2010, 20:37
seçim yok arabamı da seviyorum sevgilimi de seviyorum. ama illa ki bir seçim yapacaksın deseler, birirnden birini elimden alacak olsalar, alın araba sizin olsun sevdiğim yanımda kalsın derdim ben. saygılar.

Mjet
24/07/2010, 10:10
puntoyla olan aşk pahalıya geliyo alın bunu verin sewdgimi :D