PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir grande punto hikayesi

GP COSKUN
20/07/2010, 22:45
onu ilk defa 2005 yılının sonunda bir televizyon reklamında kıpkırmızı elbisesiyle büyük bir cam parçasının içinden hızla geçerken gördüm
offf dedim içimden ne kadar güzel bir araba bu
sonra ilerleyen günlerde tekrar tekrar reklamlarda görmeye başladım
sanırım aşık oluyordum
eşime döndüm kesinlikle bu arabadan alıcam dedim eşimde içini çekerek
inşalah diye cevap verdi
aradan 1,5 yıl kadar geçtikten sonra bravomu satmıştım
fellik fellik grande punto aramaya başladım bütçem gereği 16 -17 bin liranın üstüne çıkamıyordum
2 ay boyunca oto pazarlarını galerileri interneti araştırdım ama o fiyatlara punto bulmak imkansızdı yavaş yavaş umutlarımızı kaybetmeye başladık
derken bostancıda bir reno megane hatcback buldum
2005 model beyaz çelik jantlı 40 bin km de 16,500 tl idi
gittim aracı inceledim pazarlığını yaptık satıcısıyla 15,850 tl anlaştık
o gün ona 150 tl kapora verdim ertesi gün noterde satış yapmak için buluşmak üzere ayrıldık
ben eve otobüs ile dönerken kartal da ışıklarda yanımıza kırmızı bir grande punto geldi durdu o an içim cız etti
düşünüyordum nasıl yapmalıydım bilmiyordum ama puntoyu muhakkak almalıydım eve geldiğimde eşime renonun sahibiyle anlaştığımı yarın arabayı alacağımı söyledim peşindende ekledim biraz önce yanımızda duran puntoyu anlattım çok üzüldüğümü söyledim oda üzülüyordu ama bana belli etmemek için olsun ilerde alırız inşallah diyordu
yemekten sonra ben tekrar bilgisayarın başına oturdum oyun oynamaya başladım yine şeytan dürttü sahibindene girdim tekrar
düşünsenize araba almışım sevinmiyorum sevinemiyorum hala internette puntolara bakıyorum derken birden daha ilanı yeni koyulmuş benim
arizona yıldızıyla karşılaştım
o anda bu arabanın sanki benim olacağı içime doğdu 2007 model daha 3 aylık sıfır gibi karşımda duruyordu 20,750 tl fiyat biçmişler
hemen aradım pazarlık için konuştum ama 20 bin liranın altına inmediler
sabah geleceğimi söyleyerek adreslerini aldım ve erkenden kalktım gittim
durumumu tüm açıklığıyla anlattım ve çok zorlasam bankadan kredi alarak aracı 19,000 tl ye alabileceğimi söyledim adamın eşinin baskısı sonucu
adamı zor bela razı ettik kaporasını verip kredi işlemlerine başladım bir gün içinde kredi onaylandı ve nihayet hayallerimin aracına kavuştum
ilk bindiğim gün hala inanamıyordum bu araba benim miydi diye
durup dururken dolaşmaya çıkıyor kasıla kasıla dolaşıyordum o zamanlar şimdiki kadar punto yoktu çok nadir görebiliyordunuz ve bunlardan bir tanesinin sahibide bendim
ilk günlerde gece yarısı kalkıp camdan arabamı seyrediyordum sanki bakmaya doyamıyordum
yaklaşık aradan üç sene geçti ne ben onu üzdüm ne o beni üzdü
dün akşam yine balkondan ona bakarken aklıma geldi dedim 3 yıl geçti yavaş yavaş yaşlanıyor daha dün bebekti şimdi 3 yaşında ve 53 bin km de
içimi hüzün kapladı baya bir üzüldüm oda günün birinde eskiycek ve ayrılmak zorunda kalacağız ama inanın bana dün akşam eşimede söyledim
bundan sonra alacağım aracı bunun kadar sevebilecekmiyim yada bunun kadar sahip olmayı isteyeceğim bir araba olacakmı
nasıl unutabilirimki puntoyla gezmelerimden tutunda forum buluşmaları gptr forumu bir sürü bana arkadaş dost kazandıran arabayı
belki o gün renoyu alsaydım hiç birinizle tanışamıyacaktım
kim ne derse desin ben grande puntoyu seviyorum
o yaşlanıyor ben kahroluyorum ama yinede sonuna dek onu seviyorum

Scottie
20/07/2010, 22:50
valla ne yazmışsın çoşkun abi... hikaye gibi.. bende çok severek almıştım... aldığım ilk günü hatırlattın... yüreğine sağlık..

srkn15
20/07/2010, 23:01
abi güzel yazmışsın gerçekten.

punto sevdası farklı...

bbya
20/07/2010, 23:04
Coşkun bey anlattıklarınızda inanın kendimi gördüm bende topkapıya golf almaya giderken sattığım starjeti gördüm ve onu almaya karar verdim.2008 yılında aldım iki yıl severek kullandım sattığımda neredeyse ağlamışstım.İnsan bu arabaları neredeyse kendi çocuğu yerine koyuyor öyle seviyor.Şimdi yeni evomu bekliyorum inşallah onuda öyle severim.Ağustosun ilk haftasında elimde olacak sanıyorum.Paylaşımınız tşklr.

PLaTiNuN
20/07/2010, 23:05
Ellerine sağlık abi bu kadar içten anlatılabilirdi bu sevgi...Benimde hiç aklımda yoktu grande punto...aslında çok beğeniyordum ama beni aşar diyordum öyleydi böyleydi derken şimdi grande punto sahibiyim iyi ki de almışım...

SRDR KRKC
20/07/2010, 23:06
Güzel Bir Hikaye Allah Sizi Aracınızdan Ayırmasın İnş. Kazasız Belasız Sürüşler Dilerim...

sawyer
20/07/2010, 23:16
Bir Garip Aşk İşte Abi Bu Bizim ki

silentscream
20/07/2010, 23:16
2008 de arac almaya karar verdiğimde aynı sınıfdaki diger araclara baktım.Ama Zincirlikuyu Birmotta GP yi görünce " bu arac benim ruh ikizim dedim" Hırcın duruyordu iri gözleriyle meraklı bakıyordu hadi gitmiyormuyuz diye soracak gibiydi..Keşke ilk buraya gelseymişim dedim. Hele Gürses Oto da asansörün kapıları açıldıgında gözlerim kamaştı kıpkırmızı yanıyordu...

Benzin fiyatları dayanılmaz hale geldiğinden dolayı kendisiyle vedalaştım.Ama alan kişi en az benim kadar titiz ona eminim..O yüzden için rahat.Hatta arkadaşım gecenlerde trafikte görmüş beni aradı ilk sorduğum şey sağında solunda vuruk ezik varmı? oldu..Sanki hala benim arabam :(

Saygılar..

GP COSKUN
20/07/2010, 23:20
tolga sana hemen bir dizel ya gp yada evo alalım
yoksa için içini yer günden güne

Scottie
20/07/2010, 23:27
tam bir sene GP almayı bekledim.. ilk bakmaya gittiğim zaman param yetişmemişti.. sonra tam 11 ay sonra GP yi alırken en yakın arkadaşlarıma hiç söylemiştim..

aldığım günün akşamı hepsini teker teker dolaştım arabamı gösterdim.. Herkes şok olmuştu.. ben havalardayım tabiki...

Çoşkun abi iyi ki böyle bir konu açtın... anlarımızı depreştirdin.. sanki hala ilk aldığım günü heyacanı var hala.. Hala GP mu çok seviyorum..

PLaTiNuN
20/07/2010, 23:44
Abi konunu kirletiyoruz belki ama affına sığınırak depreşen anıları yazıyoruz...
2 yıl önce araba almaya karar verdiğimde en fazla 15 binlirayı gözden çıkarabiliyordum eski kasa polo,fiesta veya 206 olabilirdi 5-6 ay gibi bir süre hem araştırdım hemde para biriktiriyordum..grande punto mu? Sadece yanımdan geçip giderken bakıyordum..beğeniyordum ama nafile çünkü fiyatlar beni aşıyordu..Neden sonra kendimde bir cesaretlenme hissettim baktım ki active model puntolar var 17 bin'e biraz zorlarsam 16 ya alırım falan derken tam da en sevdiğim renk vals mavi puntoyu sahibinden de gördüm hem de bizim semtten...aradım sahibini geldi aracı inceliyorum ama içim kıpır kıpır sanki alıcakmışım gibi...ama tüm tuş takımları silinmiş beyazlaşmış...torpido kapağı yamulmuş tam kapanmıyo o zamanlar active nedir dynamic nedir bilmem..araba active idi direksiyon ve vites yıpranmıştı bunlar sadece içinde gördüklerimdi..Dışına baktığımdaysa arka tamponda delik vardı vurulmuş çizilmiş bazı yerler sürtülmüş ama ben nasıl vurulduysam karar vermiştim alıcaktım üzerinde sadece 4 çelik jant vardı ve ben bunu avantaj olarak görüyordum saçmalığa bakın onca hasar vaken ben jantları kar görüyodum :)Kredim çıkmamıştı kefil gerekliydi tatile de gidecektim ama arabanın sahibi beni beklemezdi daha o zaman çok isteyen var diyordu zaten bende üstelemedim sat madem öyle seni bekletemem dedim o yine de bana 1 hafta zaman tanımıştı saolsun...Tatile gitmeden öncede şu an ki arabamı sahibinden de görüp beğenmiştim 20 bin liraydı dynamic modeli ve akdeniz mavi rengi resmen yanıyordu gıcır gıcırdı éé noldu vals mavi söndü birden :) iyi ki de sönmüş tatilden dönmeme bikaç gün kala tekrardan ilanı incelediğimde baktım ki şimdiki aracımın sahibi fiyatı düşürmüş 19 bin liraya...Bu arada diğer taraftan vals mavinin sahibi arıyor aracı bugün görmeye gelcekler alıp gidecekler diyordu hayırlısı olsun dedim...İstanbul'a döndüm ama aklımda hep akdeniz mavi...Kredim çıktı ama halen yeterli param yoktu napsam diyordum...derken hesabımın olduğu başka bir banka kredim onaylandığı için otomatikman 3 binlira kredimin çıktığını istersem kullanabileceğimi söylediler istemez miyim koşa koşa gittim parayı aldım ilk iş aracın sahibini aradım ve fazla bekleyemedim akşamı gidip arabayı gördüm pazarlığımı yaptım kaporamı verdim 1 gün sonrada üzerime aldım..Her işte bir hayır vardır derler ya gerçekten doğrudur..
Coşkun abi konuyu açtığın için tekrar teşekkür ederim...

smartmavi
20/07/2010, 23:46
Ne reno ne pejo ne audi,

cokta umrumda bu dunya,

duysun alem boyle aski,

bu alemde kral PUNTO...

GP COSKUN
20/07/2010, 23:55
ne demek konuyu kirletmek tolga herkez gönlünden puntoyla ilgili anılarını yazabilir
önemli olan paylaşarak birbirimizin hikayelerini ve punto sevdasını öğrenmek değil mi
bakalım daha ne hikayeler gelecek

PLaTiNuN
20/07/2010, 23:58
O zaman başlığı değiştirelim binbir grande punto hikayesi :D

farukileri
21/07/2010, 00:09
Seninki de çok ayrı bir sevdaymış be coşkun abi.Arabayı çok sevdiğin zaten her zaman belli oluyor.Allah bozmasın...

Bu da benden gelsin...

Ehliyetimi aldığımdan beridir bir araba sevdasıdır gidiyor.Arabaları çok sevdiğimden kendimin de yakın zamanda bir arabamın olmasını istiyordum.O zamanlar Opel Vectra'ya hasta oluyordum.Babamın arabasını alma düşüncesindeydim.3 sene boyunca Vectra benzinli ve dizelleri araştırıyordum.Buna alternatif olarak Astra alayım düşüncesindeydim.Ancak 3 senenin sonunda araç almaktan vazgeçtim.Yakıtını nasıl karşılayacaktım ve diğer harcamaları toplu taşıma kullanmaktan pahalıya gelecekti(Sabancı Üniversitesi'nin kampüsünün nerede olduğunu bilmeyenler için,İstanbul Park pistine çok yakın bir yerde,otoyolda Ankara'dan İstanbul yönüne giderken Şekerpınar gişelerinden sonra İstanbul il sınır tabelasından hemen sonra sağda).Yılbaşı için Ankara'ya gittiğimde annemler bana araba almayı düşündüklerini söyleyince sevinçten uyuyamamıştım.O dönemde Punto'ların nasıl olduğunu bilmediğim için araştırmaya Opel Corsa'dan başlamıştım.Ancak 17 ocak akşamı bir Punto'nun içerisinde yaşadığım talihsiz ancak maddi hasarlı bir trafik kazasından sonra fikrim değişti ve Punto almaya karar verdim.Babamla uzun tartışmalar sonrasında şu andaki aracımı sahibinden üzerinde tam olarak 3 günlük bir araştırma sonucunda buldum.İlk bakışta bu araba benim olmalı düşüncesindeydim.15 Mart 2010 tarihinde aracı satın aldım ve ilk haftada uzun bir yol yapmak zorunda kaldım ruhsat işlemleri için.Fakat o kadar güzel bir araçmış ki ikinci günde ben bu arabaya aşık oldum dedim kendime.Ve bu aşkı olabildiğince devam ettirme düşüncesindeyim.Bu kadar aracı sevmeseydim onu kullananları da,buradaki insanları da sevmeyebilirdim...Her şey için kapımın önünde duran gümüş kurşunuma(ya da Orçun abimin dediği gibi, puntişime) teşekkürlerimi sunarım.O olmasaydı böyle bir yeri görmemiş olacak,şu ana kadar tanıdığım güzide ve muhabbetine doyum olmayan insanları tanımamış olacaktım.

aslam0740
21/07/2010, 00:57
sene 2006 haziran, bende 1980 model 131 var arabanın amortisörlerini değiştirmek için bizim korkutelindeki yaşar ustanın yanına gittim orda bi tane hafif önden vurmalı bi tane grande punto vardı. araba gri renkte idi. içini açtım oturdum dreksiyonuna vay be dedim millet neasıl arabalara biniyor dedim kendimce. acaba biz böyle bi araba alırda binebilirmiyiz dedim kendimce
ama yıllar sonra bundan 6 ay önce yine şahin brodwaylara bakerken, bizim hanım sende hep eski arabalara bakıyorsun yeni bişey al dedi ve o an web sitesinde bi tane grande punto vardı. puntoyu göstererek bunu al dedi. parada yok. ama içimdede kaldı, korkutelindeki yaşar ustanın dükkanındaki araba aklıma geldi. kendime"ulan mustafa el senden iyimi biniyor" dedim kredi çektim siyah bi punto ile anlaştım ama ben istanbula gelinceye kadar araba satılmış 2. bi araba daha vardı gri renke idi o o biraz pahalı olunca alamıyordum, sonra adama tel açtım adam başladı telde fiyat inmeye, nasip olacak ya, yanına geliyorum dedim ve adamın yanına gittim biraz daha pazarlıkla istediğim fiyata hatta o siyahtan daha ucuza aldım şuan memnunum çok şükür azda yakıyor eskişehir antalya ayda bi gelip gidiyoruz.bende sahibinden.comdan almıştım.

femoli
21/07/2010, 10:34
OLm sabah sabah içme hüzün çöktürdün biraz sonra arabama bakmaya gelecekler kısmetse uu yolcu bugün :(

ademtahir
21/07/2010, 11:11
coşkun kardeş öyle bir anlatmışın ki imrendim vallahi leyle mecnun hikayesi gibi helal yani arabana bu kadar aşık olmuşun.

StrawBeeRy
21/07/2010, 11:37
çok güzel anlatmışsın coşkun abi ağlayasım geldi :)

2006 senesinde puntodan önce honda civic VTI vardı yaklaşık 250 hp civarındaydı antalyada oturuyoruz bir gün gazlarken antalya kemerde önümüze bir polo çıkıyor ve ona arkadan vurup poloyu ön cama kadar alıyoruz sonra araç pert oluyor hayliyle tabi beygiri yüksek olduğu için kasko yapılabilmesi için yüksek fiyat istediklerinden kasko yapılamıyordu neyse öyle böyle derken arabanın hurdasına 7500 lira para verdiler aldık parayı aradan 1 veya 1.5 hafta geçti daha reklamlar yeni çıkmış vay be diyoruz tabi hasta olduk alıcaz bundan antalya birmota gidip grande punto baktık ellerinde olmadığını ama siparişle alabilceğimizi söylediler tabi evdekiler benzinli araç aldırmıyorlar mecbur dizel olucak baktık beğendik 1 ay sonra araba gelmiş aradılar birmota gittik daha kimsede yok içeriye girdik araba nerde diyoruz artık meraktan çatlıyoruz satış sorumlusu arabanınz burada telaşlanmayın sonra köşede kırmızı peluşla kapalı bir araba vardı herşeyi hallettikten sonra adam kırmızı peluşu bir çekti amanın o benim aracımdı biz orda araca bakarken istanbul beylikdüzü birmottan plakalar geldi takıldı araç teslim edildi ve çıktık tabi önceki araca göre bas bas gitmiyor sonradan yavaş yavaş alıştık ve punto hastalığıda oradan geliyor :)

Scottie
21/07/2010, 12:50
OLm sabah sabah içme hüzün çöktürdün biraz sonra arabama bakmaya gelecekler kısmetse uu yolcu bugün :(

hayırlı olsun Mehmet satıyormusun arabanı.. şimdi ne alacaksın..

silentscream
21/07/2010, 14:18
tolga sana hemen bir dizel ya gp yada evo alalım
yoksa için içini yer günden güne

o kadar keyifle biniyordumki sağından solundan gelen seslere rağmen..o fiyata başka markalar önerenler cok oldu bir daha alsam yine GP derdim..
Ama yine bir FİAT aldım .Büyük ağabey Bravo(multijet 105) .Gerçi trafikte her Gp gördüğümde içim bir cızz ediyor ama alışırım heralde :)

Saygılar..

Not : Evonun içi GPnin dışını birleştirisek olabilir Coşkun Bey :)

serkan86
21/07/2010, 18:33
o yaşlanıyor ben kahroluyorum ama yinede sonuna dek onu seviyorum

diyorsunda, sende kahroluyor iken yaşlanıyorsun aman dikkat et.forumda sana ihtiyacımız var.

narkoz30
21/07/2010, 21:56
çoşkun gp ye bi ben ısınamadım 1 yılda sattım bravo 8 ayı doldurdu gp den nedense daha güzel geliyor yoksa bana mı öyle geliyor anlamadım ama bakım yapılınca fiat kullanıcıyı pek üzmüyor. Hislerini anlayabiliyorum ama arabalara aileden biri gibi bağlanmamak lazım araç sevgisi başka sen o sevgiyi doruklarda yaşıyorsun peki ah bi bravom olsa demedin mi?

GP COSKUN
21/07/2010, 22:51
hakan abi sen bize bakma be
kedi ulaşamıyacağı ciğere mundar dermiş misali
biz bunun parasını zor denkleştirdik bravo bizim neyimize
ama son zamanlarda şu son kasa beyaz bir c180 mercedesim olsa dediğim oldu

yucelbasoglu
21/07/2010, 23:43
Benimde ilk aracım focus idi. Gerçekten focusa aşık olmuştum. Bütçem yetmediği halde aldım. fakat ilerleyen zamanlarda birkaç sorun ve üstüne benzin fiyatları eklenince satmaya karar verdim. Açıkçası grande puntosu olan bir arkadaşla devamlı dalga geçiyordum. Sonra birgün oğlumu doktora götürebilmek için arabaya ihtiyacım oldu. Arkadaşım hiç düşünmeden verdi anahtarı. Ve bu anahtar beni gp almaya davet etti. Tabiiki devri focus gibi değildi. Ama sürüş keyfi ve o ufak ve sevimli duruşu bütün önyargılarımı kırdı. Arabayı arkadaşıma vermek için şirkete döndüğümde aynı zamanda sahibindende gp aramaya başladım. Ve şu anki çeşmi siyahımı gördüm. Öyle hoşuma gitmiştiki, dakika dakika adamı arayıp duruyordum. Ben gelmeden satmasın diye. Sonra anlaştık. ilk gün noterde satışı tamamlayamadık. ve o gün sanki araba benimmiş gibi gidince üzüldüm. neyseki daha sonra hallettik. Şu an aracımdan çok memnunum. Bana iyi bir sürüş keyfi ve bir sürü abi ve kardeş kazandırdı.

Teşekkürler GP.

kaptan_ahab
22/07/2010, 00:17
Üstad kalemine sağlık harika anlatmışsın GP sevgisini.

narkoz30
22/07/2010, 12:03
içi seni dışı beni yakar tavsiyem hiç özenme :)

magic
22/07/2010, 13:19
Coşkun walla anılarımı depreştirdin. İlk çıktığında ben de senin gibi çok beğenmiştim GP'leri. Hanımın bir arkadaşı almıştı bir tane. Bir gün beraber takılıyorlar, arabayı bir yere park etmişler, gezmişler dolanmışlar, geri geldiklerinde arabayı çalıştıramamışlar. Beni aradılar 2 günlük araba bozuldu, çalışmıyor, bütün ışıklar yanıyor ama marş basmıyor diye. Atladım gittim yanlarına, geçtim arabanın direksiyonuna, direksiyon kitli olduğu için ışıklar yanıyor ama marş basmıyordu. Direksiyonu hareket ettirdim, kontağı çevirip çalıştırdım. Nasıl yaptın, biz bir saattir uğraşıyoruz beceremedik dediler. Dedim meslek sırrı :) Hazır beğendiğim arabanın koltuğuna oturmuşum bırakır mıyım? Hanımın arkadaşına dedim sen bi geç bakalım arkaya da şunun tadına bi bakalım. Yaklaşık bir 10 dakika kullandım arabayı. Ankaralılar bilirler, Nenehatun yokuşundan çıkıyordum, turbo devreye giripte beni koltuğa yapıştırınca işte o an iyice aşık oldum arabaya. Hanıma dedim kesinlikle bundan alıyoruz. Ama daha zamanı vardı çünkü maddi durumlar henüz elvermiyordu. Bu anlattığım olay 2006 sonuna doğru oldu. 2008 yılı başlarında araba almaya karar verdik ve arayışlara başladık, ufaklık da doğunca araba şart olmuştu çünkü. Ama yine bir GP almak zordu bizim için. Yine ilanlarda kırmızı bir GP aramaya başladım ama ne yazıkki temiz bir tane bulamadım. Derken şimdiki vals mavi arabamın ilanını gördüm. Birkaç araba daha vardı bakmak istediğim, önce onlara baktım ama beğenmedim. Sonra tekrar bu arabanın ilanına girerek telefon numarasını almak istedim ama ilan yayından kaldırılmıştı. Çok üzüldüm çünkü km'si en düşük araba buydu, 20 bindeydi. 1 hafta kadar rolantiye aldık işi. 1 hafta sonra tekrar ilanlara bakmaya başladım, bir de ne göreyim ilan yeniden aktif durumda. 2008 yılının Mayıs ayıydı. Hemen aradım, iş çıkışına sözleştik, üstelik araba burnumun dibindeymiş, sahibi oturduğum evin 2 sokak arkasındaymış. Akşam olunca hemen gittim, sahibi Elmadağ'da doktordu, haftada 3 gün Elmadağ'a giderken kullanmış arabayı, bütün km'sini uzun yolda yapmış yani. 2007 modeldi, Haziran 2007'de tarafiğe çıkmıştı. Çok temiz görünüyordu, ertesi gün hemen tanıdık servise gösterdim, sordum soruşturdum ve sahibinin 23.500 TL istediği arabayı 22.500 TL'ye aldım. O günden beri beraberiz kendisiyle ve ailecek GP'mizi çok seviyoruz. Özellikle de kızım. Görünce hep baba benim arabam diyor. Evet kızım diyorum senin araban...

krakercocuk
23/07/2010, 02:18
gözlerim doldu valla okurken...coşkun abı valla yaşadığın olayları bırebır ben yaşadım...içime sinmeyen bir arabayı almak üzereyken son 5 dk da araba com a düşen granit gri fire dynamic ilanını hayatta unutmam nasip işte onu aldık ve cok uygun fıyata alıp 3-5 ay bındıkden sonra askere gıdecegım ıcın sattım karlı fiyatına... ve şuan canavar gıbı bir siyahım var ve aşığım resmen aracıma..aracım yüksek meblağdan nette tok fiyatına satılıkda..ve ortalama her gun bırı arıyor ama ben telefonda geyık yapıyordum müşteriyle..ve bugun biri aradıki sanırım niyetlenmiş almaya ücreti göze alıp:( ve ben çok üzülmeye başladım birden...veremem abi dedim telefonu kapattıkdan sonra kendı kendıme..:(ve benım ıcın cok karlı bır alısverş olacak belki...belki bravo alabılırım o praya ama yinede.....:(

can-asan
05/01/2012, 14:11
1buçuk yıllık konuyu hortlatıyorum ama okudum hepsini tek tek... ne güzel hikayeler varmış burda ya.. aklımda bunu satıp başka araba almak vardı ama erteliycem bu düşünceyi, biraz daha tadını çıkarayım puntonun :)

GP COSKUN
06/01/2012, 01:57
1buçuk yıllık konuyu hortlatıyorum ama okudum hepsini tek tek... ne güzel hikayeler varmış burda ya.. aklımda bunu satıp başka araba almak vardı ama erteliycem bu düşünceyi, biraz daha tadını çıkarayım puntonun :)

dah dur bakalım can erken tabi biraz eskit ondan sonra değiştirirsin len :gunsmilie:

ABNEW
06/01/2012, 21:00
dah dur bakalım can erken tabi biraz eskit ondan sonra değiştirirsin len :gunsmilie:

Coşkunumun Grande Punto Hikayesinin üstünde yeller pardon civicler esmekte şimdi :D :)

uLTRa GP
07/01/2012, 00:25
okurken tüylerim diken diken oldu benim hikayemde buna benzer ama arabayı ben almadım bende daha ehliyet yoktu babam araba değişecek sırf ben istiyorum diye yoksa eski arabamız yetiyordu bize 307 de karar kıldık ben daha küçüğüm ama babam benim araba merakı sayesinde öğrenddiğim bilgilere güvenerek arabayı bana seçtirdi tabi bende 307 istiyorum aynen sizin gibi bende o camları kıran kırmızı gp yi gördüm ve aşık oldum daha ilk reklam oynadı dün gibi hatırlarım okula ben yaydım grande puntonun çıktığını :D arkadaşada diyorum şu araba bizim olsa ne güzel olur babamada gösterdim beğendi ve 307 ile fiyatlar yakındı 307ye 35000 gp ye 33000 dediler ve gp almak için anlaşmaya gittik orada adamla tartışmamıza rağmen zorla bu arabayı sipariş verdirttim babama ama kaç günde geleceğini bilmiyordum arabanın ertesi gün okula gidip en yakın arkadaşıma söyledim inanmadı daha dün hayal kuruyordun dedi sallama dedi :) neyse araba gelince inandı ama 1 aya yakın sürdü araba evin önüne geldiğiinde benim haberim yok tabi okuldan geldim ve çanta mont ne varsa salladım elimden koştum arabama ertesi gün içinden çıkmadım tabi bide çocuğuz ayrıca ilk siparişlerden biridir bizim siparişimiz 2006 nın en başlarında çıktı trafiğe ah ozmnlar bide ehliyet olsa :D ne havam olurdu ama her gittiğimiz yerde çok ilgi gördü araba ben sabırsızlıkla ehliyet alacağım günü bekledim gpyle başbaşa kalacağım günü...ve 2 sene önce o da oldu 2 senedir benden başkası oturamıyor şöför koltuğuna ara sıra benide üzsede gp memnunum ilk arabam olarak anısı hayat boyu kalacak ama öyle hızlı geçtiki zaman daha yeni doğdunda tanıştığım arabam şimdi 6 yaşında

GP COSKUN
07/01/2012, 03:02
Coşkunumun Grande Punto Hikayesinin üstünde yeller pardon civicler esmekte şimdi :D :)

inana bana puntodan aldığım zevk civic te yok arda :fish0000:

uraaal
07/01/2012, 03:14
veren Allah veriyor dimi çoskun abi :D

GP COSKUN
07/01/2012, 03:16
veren Allah veriyor dimi çoskun abi :D

valla hakılısın