Orijinalini görmek için tıklayınız : Tft 711
acaba bizim araçlara tft 711 jant uyum sağlarmı? photoshop ta bu kadar oldu. yorumlarınızı bekliyorum. sürtme yapabileceğinden endişeliyim
WiSTaRiA
18/07/2010, 20:03
Çok güzel olmuş harika duruyor ama bir bilenin yorum yapması lazım..
on numara bi jant kuşadasında bi grandepuntoda var. ama arabayı tank gibi gösteriyor
StrawBeeRy
18/07/2010, 21:57
tft insan sağlığı açısından güvenli olmayan bir jant olduğu artık ülkemize giremiyor alırken bunuda aklınızda bulundurun
tft jantın özelligi güvensilzigi nedir acaba ben ilk defa duyuyorum bu arada cok guzel olmus
StrawBeeRy
18/07/2010, 23:42
tft jantın özelligi güvensilzigi nedir acaba ben ilk defa duyuyorum bu arada cok guzel olmus
tam olarak bende bilmiyorum ama jant satan bir abimiz var oda geçen seneye kadar tft satıyordu artık gelmiyor demişti neden diye sordum oda aynı bu şekilde dedi TSE den geçemiyormuş ve ülkeye almıyorlarmış
whitegold
19/07/2010, 17:36
tft jantın özelligi güvensilzigi nedir acaba ben ilk defa duyuyorum bu arada cok guzel olmusjant hamur gıbı her cukurda hemen eğilebılıyor bı arkadasta var tft alıbeyköyde gayette güzel yapmıs ama cok ugrasmıs.resmını bulursam koyarım
resmi ekleyebilirsen sevinirim