Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : MTV sonax boya koruma hediyeli

krakercocuk
17/07/2010, 12:19
arkadaşlar motorlu taşıtlar vergisini garanti bankasından yatırana sonax indirimi var aşağıdaki linkden detaylı bilgi alabilirsiniz..belki yararlanmak istersiniz diye bir konu açayım dedim:)

MTV Ödemesi | Kampanyalar | Garanti Bankası (https://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2010/temmuz/mtv_odemesi.page)

Erdem Bozdağ
17/07/2010, 12:45
ben yaptırdım geçen hafta bu kampanya dahilinde
fiyat olarak gayet uygun
işçilik zaten çok başarılı

PLaTiNuN
17/07/2010, 12:59
Bana da haziranın 25 inde bilyoner kampanyasından yararlanmk için gittiğimde bu kampanyadan yararlandırmışlardı saolsunlar :D

WiSTaRiA
17/07/2010, 13:19
güzel kampanya gerçekten...

pdr42
17/07/2010, 14:19
arkadaslar bu tarz kampanyaları her banka yapıyor biri navigasyonda indirim yapıyor halk bankası 10 tl puan falan veriyor en avantajlı kart hangisi bilgisi olan var mı acaba
akbank autokingte yuzde 50 indirim ve mtv yi 3 taksitle odeme imkanı saglıyor
(autokingi aradım detaylı ictemizlik 206 lira detasylı ic dıs ve boya koruma 506 lira ) bunun yarısını odeycegiz
halkbank 2 taksit ve 100 lira ustu alısveriste 10 lira nakit puan veriyor
Maximum kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 1 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip oluyor

bravo_sercan
17/07/2010, 14:34
Ya bunu ben yatırdım dun int'den. ama garantinin sitesinden degil, devlet sitesindenmi ne oyle bişi, ama garanti kartıyla yatırdık. biz garanti kartyla yatırılnca hediye veriyor diye biliyorduk megersem boyleymiş.
Benim bu kampanyadan yararlanma imkanım olmuyor sanırım :/ ?
extre'yi falan gotursek yada dekontu yemezmi acaba :(

PLaTiNuN
17/07/2010, 14:45
Garanti internet şubesi olası lazım ama internet alacağın dekontta garanti bankası kredi kartı falan yazıyosa kabul ederler sanırım kardeşim...

bravo_sercan
17/07/2010, 14:48
Garanti internet şubesi olası lazım ama internet alacağın dekontta garanti bankası kredi kartı falan yazıyosa kabul ederler sanırım kardeşim...

evet abi aradım az once sonax'ı tamam sorun yok dediler =)
hoşlaştım :hotornot:

eskibur
17/07/2010, 15:45
Arkadaşlar bunu internetten ödedikten sonra gidip bankadan dekont mu alıyoruz ?
Daha doğrusu tam olarak internetten ödediğimizi polise nasıl ispatlıyoruz :)

bravo_sercan
17/07/2010, 15:48
Arkadaşlar bunu internetten ödedikten sonra gidip bankadan dekont mu alıyoruz ?
Daha doğrusu tam olarak internetten ödediğimizi polise nasıl ispatlıyoruz :)

printerden çıktı alabiliyoruz abi =)
hem sonax'a hem polise dekontu gosterdigimiz surece sorun yok =)

krakercocuk
17/07/2010, 16:30
polis senın vergınle ılgılenmıyor dıye bılıorum... temiz kağıdı alırklen sıkıntı oluyor karşına cıkıyor borcun

brabus
17/07/2010, 17:01
ben de hsbc ile ödedim 1000 TL harcama yapınca yurtdışı gidiş geliş veriyor :) bana bu daha mantıklı geldi
Sonax'ın yaptığını zaten 1 gün uğraşırsam ben de yaklaşık yapıyorum :)