Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni grande punto opsiyonları ve fiyatları

serkangsk
15/07/2010, 23:14
Arkadaşlar fiatın sitesinde grande punto için yeni paketler gördüm ve sizinle paylaşmak istedim..
Fiyatlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?
Birde önceden bir paketi vardı 1000.TLlik bunun içinde arabanın renginde yan aynalar ve kapı kolları vardı ben onları göremedim onla ilgili bilgisi olan varmı?

byspayn
16/07/2010, 00:06
Teşekkürler ama bişi anlamadım.

:)

4 ayrı versiyon mu var şimdi?? Hani sadece active üretiliyordu?

serkangsk
16/07/2010, 00:12
Bundan bi kaç gün önce bile tek paket yazıyordu ekstra olarak fiyatı 1000.TLydi şimdi baktım bayağı seçenek olmuş banada ilginç geldi..

EvoKoray
16/07/2010, 00:20
Teşekkürler ama bişi anlamadım.

:)

4 ayrı versiyon mu var şimdi?? Hani sadece active üretiliyordu?

15 Temmuz bu gün sondu, "fırsat araçlarında" sanırım o versiyonlar ,artık üretimi kesip ellerinde kalanları satıyorlardır heralde :)

serkangsk
16/07/2010, 00:51
Yani şimdi bu paketler yokmu grande puntolarda?

WiSTaRiA
16/07/2010, 01:59
en güzel ve ençok satılan araçları neden üretimden kaldırırlarki.. Sanki evolar bizimkilerden dama mı güzel.. Evo kullanıcıları kızıp alınmasın bana arabaları gayet güzel hele içi mükemmel ama dışına hiç alışamadım.. Tekrar özür dilerim yorumumdan.. Sadece düşüncem..

ademtahir
16/07/2010, 10:07
evonun içini gp ye yapsalarda süper olurdu.

defeat
16/07/2010, 10:09
en güzel ve ençok satılan araçları neden üretimden kaldırırlarki.. Sanki evolar bizimkilerden dama mı güzel.. Evo kullanıcıları kızıp alınmasın bana arabaları gayet güzel hele içi mükemmel ama dışına hiç alışamadım.. Tekrar özür dilerim yorumumdan.. Sadece düşüncem..
Katılıyorum.Çok az aracın makyajı eskisinden güzelleştiriyor.
Bu arada belki ben yeni duyuyorum ama,Fiat bayinde çalışan arkadaşım 90'lık GP dizelin üretiminin bittiğini söyledi?Niyeki şimdi?

serkangsk
16/07/2010, 23:58
evonun içini gp ye yapsalarda süper olurdu.

Zaten evonun tek beğendiğim yeri içi ön tampon kısmı filan berbat..

serkangsk
19/07/2010, 11:56
Bu yeni opsiyonlar sitede hala duruyo acaba yeni punto alanlara bu seçenekler sunuldumu bilen varmı?

vek66
19/07/2010, 12:15
gecen hafta aracı aldıgımda sadece active modelının oldugunu ve yıne sadece full kit+skydome eklenıyor baska bır secenek malesef eklenmıyor dendı

Scottie
19/07/2010, 12:34
dynamic versiyon üretilmiyor.. sadece active... onada listedeki ekleri yapabiliyorsun.... dynamic almak isteyene evo gösterilir.... bu da bir satış stratejisi... yoksa evo yu nasıl satacaklar..

serkangsk
20/07/2010, 00:45
Buradan skydome ve ikinci sıradaki 750.TLlik güvenlik paketini almayı düşünüyorum..
Sensörler ve cruise control konusunda kararsızım.. Çok fazla şehirlerarası yol giden bir insan değilim sizce cruise control yeterince randımanlı ve gerekli bir özellikmi?
Park sensörü ve yağmur sensörü bir şekilde halledilir ucuza ama cruise control olayına takıldım biraz..

krakercocuk
21/07/2010, 00:46
bu araçlar active adı altında satılmıyor arkadaslar grandepunto 5 olarak geçiyor..yoksa active araclara skydome ekleyemessin

aslam0740
21/07/2010, 01:04
banada grande puntoların içi hoşuma gidiyor evolarında dışı

NightShift
21/07/2010, 15:50
gecen hafta aracı aldıgımda sadece active modelının oldugunu ve yıne sadece full kit+skydome eklenıyor baska bır secenek malesef eklenmıyor dendı

Banada aynısı söylendi, bende aracı bu opsiyonlarla aldım, görmüş olduğunuz liste eski, bunları seçemiyorsunuz.

krakercocuk
21/07/2010, 15:56
banada grande puntoların içi hoşuma gidiyor evolarında dışı

bu zevke sahip olan tek kişisiniz forumda sanırım:fun:

serkangsk
22/07/2010, 00:09
Banada aynısı söylendi, bende aracı bu opsiyonlarla aldım, görmüş olduğunuz liste eski, bunları seçemiyorsunuz.

Peki ben bu listeden bi kaç şey almak istesem ücretiyle takmayacaklarmı?
Mesela güvenlik paketi mesela sensörlerin olduğu paket ben bunları istiyorum arabaya takmayacaklarmı öyle şeymi olur parasını verince takılır yani...

SRDR KRKC
22/07/2010, 00:17
Buradan skydome ve ikinci sıradaki 750.TLlik güvenlik paketini almayı düşünüyorum..
Sensörler ve cruise control konusunda kararsızım.. Çok fazla şehirlerarası yol giden bir insan değilim sizce cruise control yeterince randımanlı ve gerekli bir özellikmi?
Park sensörü ve yağmur sensörü bir şekilde halledilir ucuza ama cruise control olayına takıldım biraz..

Cruise Control Uzun Yollarda Veya Büyükşehir Uzun Mesafeli Şehir İçi Yollarında İdeal Çok Kullanışlı Birşey Yakıtı İnanılmaz Etkiliyor Tasarruflu Hale Geliyor. Artık Cruise Controlun Neden Halen Standart Olmadığını Anlamış Değilim. Otomobil Firmaları Çala Çala Bir Hal Oluyorlar. 2 Hava Yastığı Hangi Devirde Kaldı Standart Sunuyorlar. Millet 12 13 Hava Yastığına Ulaştı Bazı Markalar 2 +2 ye Bile Dünya Para İstiyorlar.

NightShift
23/07/2010, 23:15
Peki ben bu listeden bi kaç şey almak istesem ücretiyle takmayacaklarmı?
Mesela güvenlik paketi mesela sensörlerin olduğu paket ben bunları istiyorum arabaya takmayacaklarmı öyle şeymi olur parasını verince takılır yani...

ben Erkay Otomotiv satış temsilcisine tüm opsiyonları satın almak istediğimi söyledim ancak alabileceğim iki opsiyon olduğunu söyledi, ısrarla sordum başka opsiyon olup olmadığını ve kendisi yok dedi, bunu benzinli araçlar için söylemiş olabilir emin değilim, benim istediğim ful kit ve skydome olduğu için gerisini pek dikkate almadım.