Orijinalini görmek için tıklayınız : Çocukken olmak istenen meslekler ?
imdesign
15/07/2010, 13:58
Evet arkadaşlar oyunumuz çocukken olmak istediğimiz ve edindiğimiz meslekler :)
Benden başlıyorum;
Kurabiye canavarı olmak istiyodum... onu bir meslek sanıyordum :D
Şuan yaptığım meslek Görsel sanat yönetmenliği - Grafik Tasarım
polis olmak istiyordum....
şimdi kimyagerim...
ademtahir
15/07/2010, 14:34
cüneyt arkın olmak istiyordum :D
eczacı oldum ne alakaysa :)
Kriminal
15/07/2010, 14:55
Walla buyuyunce hep şöför olmak ıstermişim babamın dedıgı o bende hatırlıyorum aslında sonra bır polis merakı sarmıstı :D
Ziyaretçi049
15/07/2010, 15:27
İstediğim bi meslek yoktu benim, rahatız nasılsa banane derdim hep :D
Şimdi Zirai İlaç şirketinde sarış elemanıyım ve ön muhasebesine bakıyorum :)
çocukken astronot olmak isterdim.... sora aldı babamız yanına outboard deniz motoru tamircisi yaptı ama liseyi elektrik bölümünde okudum ve şimdide üniversitede biomedikal teknikerlik okuyorum
Erdem Bozdağ
15/07/2010, 16:02
tır şoförü olmak isterdim :)
şimdi turizm sektöründeyim
tolgaank88
15/07/2010, 16:16
kücükken taksici olmak istemiştim hep
suan ise son 16 yıldır oldugu gibi eğitim sektörunde ogrencilik gorevi yapıyorum :D :D
seneye matematikçi olacam inşallahh :D
Bakkallık.. olmadı.
'Araba mühendisi' olmayı istemiştim bir ara, kısmen de olsa başardık. Bir ara Oyak-Renault ana üretim hattının otomasyonu için çalışmıştım.
'Robot mühendisi' olmayı istemiştim, oldum.
Bir rivayete göre inek olmayı da istemişim, hatırlamıyorum; ama yemin ederim şu an kendimi günde 24 saat sağılan bir inek gibi hissediyorum. İliğim kemiğim kurudu yav.
walla bende otobüs veya tır şoförü olmak istiyodum halada istiyorum :))
ama şimdi petrol arıyorum...
kuleye nerdeyse hergün tırlar yanaşıyo bende hemen yanlarına yanaşıyorum bir nevi gerçekleştiriyoruz hayallerimizi az da olsa...
ilginç meslekler... çıkmış çocuk aklı işte
WiSTaRiA
15/07/2010, 21:49
Valla kahkaha atacağınıza eminim benim çocukken hep olmak istediğim mesleği.. Ben çocukken itfaiyeci olmak istemiştim hele en komiği tombalacı olmayı çok istemiştim neye hikmetse. Çocuk aklı işte.. Ama gıdacı oldum... :):)
SpyHunter33
15/07/2010, 21:58
:) benim de ilginç sayılır.
Önce Astranot. Sonra şampiyon :D sonrada sunucu olmak istemiştim.
Astronot olamadım :D şampiyon hiç alaka yok ama sunuculuğu bir fiil 8 sene yaptım :)
Şimdi de özel bir karayolları firmasın da araştırma teknisyeniyim :)
babamın inşaat malzemeleri satışı , hafriyat ve nakliyat firması vardı. hep kepçe operatörü olmak istedim :) öğrenmeye başlayınca 6 sene kitlediler kepçeyi bana. her sabah masa başında bir işte çalışma hayaliyle bindim kepçeye , kamyona :)
şimdi 9 senedir muhasebecilik yapıyorum. 3 senedir her sabah kepçeye binip çalışma hayaliyle geliyorum büroya :)
Romeo_er2
15/07/2010, 22:09
tamirci olmak istiyodum..sanayide :D
StrawBeeRy
15/07/2010, 22:24
ambulans şoförü olmak istiyordum :) matbaacı olucaz inşallah :)