Orijinalini görmek için tıklayınız : Yağmur grisine aynalar kırmızı folyo.... (fotolu)
Bugün aynalar kırmızı folyo yaptırdım... plaka altını siyah mat folyo ile kaplattım...
stopları kırmızı folyo ile kaplattım... nasıl olmuş...
AUTOBAHN...... Ahmet abiye teşekkürler.....
Çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Bende yaptırmak istemiştim ama aynalara tutmaz dediler nasıl yaptılar biraz bilgi verebilirmisin? Bu arada gri ye kırmızı harika olmuş.
eyvallah....valla aslında çok zor oldu... Ahmet abi çok zorlandı... bunlar ilk resimler... hala devam ediyor.... 3 kez uyguladık söktük.... yine söküp yeniden yapacağız.. galiba boya daha iyi olacak...
Haklı olabilirsin boya daha iyi olur sanırım.
Peki farlara uygulanan malzeme kırmızı cam filmi gibi birşeymi?
on tarafa farlara mı yaparsın artık bir tarafa kırmızı birseyler yapman lazım butunluk olusması acısından yoksa sadece aynalar kırmızı olması cok iyi gelmedi bana
SpyHunter33
13/07/2010, 17:03
Üstad dediğini yapmışın :D valla süper bir çalışma oluyor anlaşılan heyecanla diğer fotoları bekliyoruz :D
Peki farlara uygulanan malzeme kırmızı cam filmi gibi birşeymi?
uygulama kırmızı şeffaf folyo... sinyal ler de kırmızı oldu... farlara filim veya folyo yapmıyorlar...ışığı kırıyormuş.. valla ben aynaları çok isteyerek yaptım... çok da memnunum...
Üstad dediğini yapmışın :D valla süper bir çalışma oluyor anlaşılan heyecanla diğer fotoları bekliyoruz :D
son halinin fotolarını çekmedim.. kardeşim...
Eser çok güzel olmuş kardeş, güle güle kullan. bu arada kırmızı -gri uyumu çok hoş gerçekten. ustanın da eline sağlık
Eser çok güzel olmuş kardeş, güle güle kullan. bu arada kırmızı -gri uyumu çok hoş gerçekten. ustanın da eline sağlık
eyvallah kardeşim.... sağol....
Eser, maşallah nazar değmesin güzel olmuş. :)
İyi günlerde kullan.
Eser, maşallah nazar değmesin güzel olmuş. :)
İyi günlerde kullan.
çok teşekkürler... hepimizin arabasına nazar değmesin...
Güle güle kullan Eser, çok hoş olmuş
PLaTiNuN
13/07/2010, 18:39
Yakışıklı olmuş güle güle kullan...
silentscream
13/07/2010, 18:46
Gri üzerinde kırmızı cok hoş duruyor.Yeni aracınızı güle güle kullanın:)
güle güle kullan abi cok şık durmuş
Güle güle kullan Eser, çok hoş olmuş
çok sağol.. Mustafa...
Yakışıklı olmuş güle güle kullan...
sağol Tolga...
Gri üzerinde kırmızı cok hoş duruyor.Yeni aracınızı güle güle kullanın:)
teşekür ederim..... valla çok uğraştık ama oldu sonunda.. ama en iyisi boyatmak..
güle güle kullan abi cok şık durmuş
çok sağol..
gzlll olmus stoplara bnde dusunuomm ne kadara mal oldu acaba??
gzlll olmus stoplara bnde dusunuomm ne kadara mal oldu acaba??
sağol.... darısı başına... panjurların arası siyah folyo... aynalar ve stoplara kırmızı folyo.... toplam hepsi beraber 50 lira...
uygunmus fıyatt walllaa ya
ademtahir
13/07/2010, 19:51
esercim
süper olmuş darısı benim arabanın başına :)
uygunmus fıyatt walllaa ya
banada çok uygun geldi.. aslında daha fazla fiyat vermişti... ama forumdan falan bahsettim... ahmet abi 50 lira dedi.
sadece aynalar ve pnnjur arası için 60 demişti.. stoplara sonradan karar verdim...
Ahmet abi çok uğraştı ama özellikle aynaları 6-7 kez söktü taktı...
esercim
süper olmuş darısı benim arabanın başına :)
sağol abi... amin...
darısı bıızm basımıza:) bıde gece stopların fotolarını koysan tmm super olucakk
tamam... bu gece çekerim...
Of of of Eser Abi ne yaptın sen dehşet-ül vahşet olmuş.:)
Güle güle kullanasın :)
Aaa yeni farkettim Autobahn di mi burası ;) Valla iyiymiş adamın işçiliği gerçekten. Bi kapı kolların kalmış eser abi. Onlarda kırmızı olabilir aslında ;)
StrawBeeRy
13/07/2010, 21:50
çok güzel olmuş abi elinize sağlık
yeni resimler... geçe çekimleri.... en son hali budur arkadaşlar....
StrawBeeRy
14/07/2010, 00:14
abi şimdi farkettim aynalara neden yarım kaplattın tam kaplattırsaydın daha güzel durmazmıydı
valla 7 -8 kez kapladık... ama tutmuyor... atıyor hemen.. aynalar çok girintili çıkıntılı.. tam kapladık 3 kez yarım saat sonra attı... bu da güzel duruyor... bakalım böyle deneyeceğim... memnun kalmazsam yine götürecceğim...
StrawBeeRy
14/07/2010, 00:25
abi benim aynalar tamdı hiç atma felan yoktu üstelik yaklaşık 5-6 aydır öyleydi hiç sorun yaşamadım ama sonra söktüm tabi orası ayrı :)
valla yapamadık biz bu kadar oldu..
usta da çok uğraştı... atıyor..... kaç kez söktü yine yaptı... sıcaktan atıyor herhalde... güneşin altında.. çıkardım eve geldim.. yarım saat sonra bir baktım atmış.. sonra böyle yaptırdım...
StrawBeeRy
14/07/2010, 00:38
hem ondan hemde kullanılan malzemeden kaynaklanıyor olabilirmi
valla reklamcıdan aldım nasıl bir malzeme olmalı ki...sen biliyorsan alalım yaptıralım... şeffar olmayacak değil mi...
Stoplar çok hoşuma gitti renkle güzel uymuş. sinyal verince kırmızı mı yanıyor?
Stoplar çok hoşuma gitti renkle güzel uymuş. sinyal verince kırmızı mı yanıyor?
evet kırmızı yanıyor...çok sağol..
StrawBeeRy
14/07/2010, 01:25
valla reklamcıdan aldım nasıl bir malzeme olmalı ki...sen biliyorsan alalım yaptıralım... şeffar olmayacak değil mi...
ben anlamam abi o folyo işlerinden ama en kalitelisi 3m herkezin bilidği bir şey yani benimkini protac kaplamıştı
nerden bulabilirim ki....
StrawBeeRy
14/07/2010, 01:32
bilmiyorum valla abi beni yanlış anlama önemli olan senin beğenmen eğer böyle güzel diyorsan hiç elleme kalsın
valla benim hoşuma gitti.. ama birde şu 3 m den bulursam onuda denerim...
bravo_sercan
14/07/2010, 02:04
Aynalar bas bas bagrıyor burdayım diye =)
sanırım ayna kapagı sokulup oyle kaplandı..
kırmızı olan stop, tekrar kırmızıya kaplanına bence hoş olmuyor, inceden siyaha boyatsanız bence daha güzel olurdu, tabi zevkler tartışılmaz.
plakalık kısmı goze alışık olduugu için tabikide güzel , puntolara yakışıyor, ama piano black deneseydiniz keşke bide =)
StrawBeeRy
14/07/2010, 02:06
hayır sakın siyaha boyatmayın gündüz belli olmuyor kaç kere kaza yapmaktan yırttım
stoplar kırmızı oldu ama... siyah ben istemedim... özellik sinyaller kırmızı daha güzel oldu..
ilk defa yaptırıyorum... Eskişehir de bu kadarını yapan ustayı zor buldum..
çok teşekkürler..
SpyHunter33
14/07/2010, 09:41
Üstad süpper olmuş güle güle kullan ustanın işçilikte sağlammış valla. Hemde çok da ucuza geldi :D bu arada senin punto ben burdaaayımm diye bağırıyor :D
Üstad süpper olmuş güle güle kullan ustanın işçilikte sağlammış valla. Hemde çok da ucuza geldi :D bu arada senin punto ben burdaaayımm diye bağırıyor :D
sağol kardeşim...
mercortal
14/07/2010, 20:16
eser abi selamlar süper olmuş bencede bende dün tüm kapı kolarına boyasız olduğu için krom kaplama kolu takdırdım süper oldu 4 kapı açma yeri ve üst kısmı tamamıyla montaj dahil 50 tl mal oldu 10 yılda pazlanmazlık garantısı var tavsiye ederim yakında resimleri ilave ederim görürsün bu arada sinyallere bayıldım hayırlısı
Eser Abi sanayiye doğru git belki orda vardır 3M folyo. Orda bi sürü kaplamacı var diye hatırlıyorum. ;)
eser abi selamlar süper olmuş bencede bende dün tüm kapı kolarına boyasız olduğu için krom kaplama kolu takdırdım süper oldu 4 kapı açma yeri ve üst kısmı tamamıyla montaj dahil 50 tl mal oldu 10 yılda pazlanmazlık garantısı var tavsiye ederim yakında resimleri ilave ederim görürsün bu arada sinyallere bayıldım hayırlısı
Erkanda yaptı.. kendi yaptı yalnız.. internetten aldı.. o.. bende düşünüyorum ama bakalım kısmet...
mercortal
14/07/2010, 20:28
abi süper olmuş. msj link te göremedeim tekrar atayım dedim
SpyHunter33
14/07/2010, 20:29
Alalım üstad sana da alalım :D;)
Eser Abi sanayiye doğru git belki orda vardır 3M folyo. Orda bi sürü kaplamacı var diye hatırlıyorum. ;)
oğuz gezmedik yer bırakmadım.. sanayide yok.. bulamadım..
Alalım üstad sana da alalım :D;)
Alıcam Erkan ama önceliğimi başka bir işe yönlerdirdim... o benim için daha önemli...
SpyHunter33
14/07/2010, 20:34
oğuz gezmedik yer bırakmadım.. sanayide yok.. bulamadım..
Alıcam Erkan ama önceliğimi başka bir işe yönlerdirdim... o benim için daha önemli...
Sen işini bilirsin üstad...
Bu arada işi "Autobahn"da yaptırdın sanırım EFAL'in karşısındaki di mi Eser Abi? Eğer öyleyse adam yetenekliymiş :)
Eser punto harika olmuş güle güle kullan. Bence aynalar böyle çok daha iyi olmuş tam ES-ESli olmuş ;) Arabanı zaman zaman hallerin o tarafta görüyodum zaten artık dahada dikkat çekeceğe benziyor :)
Bu arada bende kapı kollarımı aracımla aynı renk yaptırmayı düşünüyorum titanyum gri kapı kolu nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?
Bu arada işi "Autobahn"da yaptırdın sanırım EFAL'in karşısındaki di mi Eser Abi? Eğer öyleyse adam yetenekliymiş :)
evet orası...
Eser punto harika olmuş güle güle kullan. Bence aynalar böyle çok daha iyi olmuş tam ES-ESli olmuş ;) Arabanı zaman zaman hallerin o tarafta görüyodum zaten artık dahada dikkat çekeceğe benziyor :)
Bu arada bende kapı kollarımı aracımla aynı renk yaptırmayı düşünüyorum titanyum gri kapı kolu nerden bulabilirim acaba bilgisi olan varmı?
çok sağol.. aracı hep oraya park ediyorum.. titanyum kapı kolu hazır yok.. boyatman lazım..
çok güzel olmuş bende çok beğendim ama sanki bi eksiklik var gibi ön tarafta bi kırmızı şerit nasıl olur diye düşündüm hatta düşünmekle kalmadım resimde uyguladım amatörce belki yararı olur :)
https://img51.imageshack.us/img51/3636/erit.jpg
olay budur abıı çok gzlll gecedede iyiki yaptırmıssıın walla
çok güzel olmuş bende çok beğendim ama sanki bi eksiklik var gibi ön tarafta bi kırmızı şerit nasıl olur diye düşündüm hatta düşünmekle kalmadım resimde uyguladım amatörce belki yararı olur :)
valla çalışma çok güzel ama yaptırmak çok zor..
olay budur abıı çok gzlll gecedede iyiki yaptırmıssıın walla
eyvallah... çok sağol...
StrawBeeRy
15/07/2010, 22:19
yok kırmızı şerit çekme abi ön taraf için abarth logo ve far karartma yeterli daha elleyip sadeliği bozmamak lazım
abi araç güzel olmuş bencede kırmızı şerit çektirme bende çok düsündüm onu ama sanki yakışıklılığı gidiyor gibi puntolarımızın yada bana öle geldi..aynaları kırmızı yapman dikkat çekmesi hoş durması için değilmi abi onuda başardın gerek yok bence araç burdayım diye bağrıyor diyen kacıncı kişiyim sayamadım :) :)
abi araç güzel olmuş bencede kırmızı şerit çektirme bende çok düsündüm onu ama sanki yakışıklılığı gidiyor gibi puntolarımızın yada bana öle geldi..aynaları kırmızı yapman dikkat çekmesi hoş durması için değilmi abi onuda başardın gerek yok bence araç burdayım diye bağrıyor diyen kacıncı kişiyim sayamadım :) :)
sağol... çok teşekkür..
seckinnn
17/07/2010, 12:45
süper olmuş abim..
süper olmuş abim..
eyvallah sagol....
mercortal
19/07/2010, 17:33
fiat iyişmiş hayırlısı olsun
fiat iyişmiş hayırlısı olsun
sağol.. teşekkürler..
tutkuaydin41
19/07/2010, 18:20
cok guzel olmus... aynaların kapaklarını cıkartarakmı yaptılar acaba ?
cok guzel olmus... aynaların kapaklarını cıkartarakmı yaptılar acaba ?
sağol... ayna kapakları sökülmüyor.. direk üstünde uygalanıyor...
HASANDURSUN
24/07/2010, 11:24
merhaba gri ile kırmızının hiç bu kadar güzel olucağını düşünmemiştim.bende komple kaplatmak istiyorum.tavan hariç komple beyaza.öneriniz ne olur.
merhaba gri ile kırmızının hiç bu kadar güzel olucağını düşünmemiştim.bende komple kaplatmak istiyorum.tavan hariç komple beyaza.öneriniz ne olur.
Hasan teşekkür ederim.. komple beyaz yapmak istiyorsun da millet siyah araba istiyor sen beyaz.. çevirmelerde sorun yaşayabilirsin... ama tabiki beyaz yapacağım diyorsan... GP.lara beyaz çok yakışıyor...
whitegold
24/07/2010, 13:09
hayır sakın siyaha boyatmayın gündüz belli olmuyor kaç kere kaza yapmaktan yırttımmert nereyi boyatmayın demışın anlayamadım konuyla baglantısını?
mert nereyi boyatmayın demışın anlayamadım konuyla baglantısını?
arka stop lambalarını siyaha boyatmayın demişti.. ben stop lambalarını ve sinyalleri kırmızı ile kaplattım.. kırmızıyı beğenmemişlerdi... siyah daha güzel olur demişlerdi... Mert te o açıklamayı yaptı..