Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyurun hikaye yazalım... :)
arkadaşlar bir çok oyuna iştirak ediyoruz. birde bu oyunu deneyelim. bir müddet sonra ortaya nasıl bir eser çıkacak merak ediyorum. herkes bir öncekinin yazdığını tamamlayacak şekilde hikayeyi devam ettirmeye çalışsın, hayal güçlerimizi konuşturalım biraz :) başlıyorum...
Yine bir pazar sabahı ormanda yürüyüş yapıyordum. Birden çalıların arasında gürültüyle ....
hadi bakalım devamı bir kaç cümlelerle sizde :)
Kriminal
13/07/2010, 11:35
İlk önce korktum fakat cesaretımı toplayarak sese doğru yönelmeye başladım...
yavaş adımlarla ilerlerken kendi ayak seslerim bile ürpertiyordu beni kalp atışlarım o kadar hızlandı ki...
Erdem Bozdağ
13/07/2010, 11:51
kimsecikler yoktu etrafta sadece değişik çalı sesleri geliyordu
Kriminal
13/07/2010, 11:57
Çalıları aralamak ıstıyordum fakat bır yandanda gp me ceza yazarlarmı dıye yola bakınıyordum...
Çalıları aralamak ıstıyordum fakat bır yandanda gp me ceza yazarlarmı dıye yola bakınıyordum...
Ya çık git abi ya seni kim dahil etti buraya yarıldım gülmekten:D:D GP me ceza yazarlar mı heee:D:D
Neyse bi üstten devam.
birden ormanda olduğumu hatırladım arabam çok uzakta bense doğayla iç içeydim ....
Kriminal
13/07/2010, 12:13
Doğayla iç içe olmak Gp mi özletmişti bana..Yol kenarında yanlız duruyordu.Birden yıne çalılardan aynı ürkütücü sesi duydum..Yavaşça yaklaşıyordum bilinmezliğe :)
Erdem Bozdağ
13/07/2010, 13:13
bu egsoz ve hava filtre sesini tanıyordum yoksa o bir lamborghini olabilirmiydi
StrawBeeRy
13/07/2010, 13:15
hayır o güzel egsozuyla geçen bir lamborghini değil kırmızı bir gp ydi :D
Kriminal
13/07/2010, 13:19
Hikayemize lamborginin geçişinden sonra devam edelim mi?
krakercocuk
13/07/2010, 13:20
açın artık şu çalıları:D
Doğayla iç içe olmak Gp mi özletmişti bana..Yol kenarında yanlız duruyordu.Birden yıne çalılardan aynı ürkütücü sesi duydum..Yavaşça yaklaşıyordum bilinmezliğe :)
hadi ya hikayeye devam. akıcı bir konu bekliyorum sizden.. çalıların arasında bir araba ne arasın.. :D saçmalamayın :P
çalılara yaklaştığımda yaralanmış bir avcı gördüm. yeni yaralanmış ama kan kaybediyordu...
Erdem Bozdağ
13/07/2010, 14:30
necla necla diye sayıklıyordu
Kriminal
13/07/2010, 14:42
çalılara yaklaştığımda yaralanmış bir avcı gördüm. yeni yaralanmış ama kan kaybediyordu...
Nasıl olabılırkı boyle bırsey dıye kendı kendıme sorarken ıkı kısının uzaklardan konusmalarını duydum ve hemen yardım edın yardım edın dıye feryat figan bagırmaya bögürmeye basladım...
bögürünce avcı beni ayı sandı ve tüfegine davrandı tam vuracaktı ki...
krakercocuk
13/07/2010, 15:02
dur! dedim böğürmem sana deil:D .."hemen seni tedavi etmeliyiz çok kan kaybetmissin" deyip ona elimi uzattım bu arada dosthani yaklaşımımı görüp bir an tereddüt etsede surat ifadesi gittikçe yumuşadı ve oda elini uzatarak destek alıp kalktı..onu sırtıma alırken nehrin karşısında ışıkları yanan ahşap bungalov evini gördüm...ancak o evde bizi hoş olmayan süprizlerin beklediğini hisseder gibiydim...ama başka şansımız yoktu..eve doğru yol aldık kapıyı çaldığımda..karşıma çıkan...
fazla kaptırdım sanırım:D
Kriminal
13/07/2010, 15:02
Birden fişeginin bittiğini farketti.Avcı yaralanmıstı ayı kapanına sıkışmış ayagını göstererek yardım et puntona at hastaneye 2 dk da yetıstır benı dıyordu...Sizin arabalar ıyı kaçıyor forumda gormustum falan dıyordu yarı ayık haliyle...
krakercocuk
13/07/2010, 15:04
Birden fişeginin bittiğini farketti.Avcı yaralanmıstı ayı kapanına sıkışmış ayagını göstererek yardım et puntona at hastaneye 2 dk da yetıstır benı dıyordu...Sizin arabalar ıyı kaçıyor forumda gormustum falan dıyordu yarı ayık haliyle...
geç kaldın:D evde şarap içiyolar şuan:D:D
dur! dedim böğürmem sana deil:D .."hemen seni tedavi etmeliyiz çok kan kaybetmissin" deyip ona elimi uzattım bu arada dosthani yaklaşımımı görüp bir an tereddüt etsede surat ifadesi gittikçe yumuşadı ve oda elini uzatarak destek alıp kalktı..onu sırtıma alırken nehrin karşısında ışıkları yanan ahşap bungalov evini gördüm...ancak o evde bizi hoş olmayan süprizlerin beklediğini hisseder gibiydim...ama başka şansımız yoktu..eve doğru yol aldık kapıyı çaldığımda..karşıma çıkan...
fazla kaptırdım sanırım:D
genç ve güzel bayana , bizi içeri almasını söyleyecekken arkadan içimi ürperten bir sesle " kim o" diyen bir erkek sesi duydum. ahşap evi sallayan yürüyüşü ile kapıya doğru geliyordu...
Kriminal
13/07/2010, 15:11
Avcı yaralanmıstı kapıyı açan kör ama gururlu bır kadındı yıllardır yanlız basına yasıyordu o masumane evde...Avcı hemen şarap işstedi belliki çok kan kaybetmıstı susamış olmalıydı.O sırada evın etrafında garip bir ses hatta sesler duyuluyordu ayı iniltisi gibi..
Kriminal
13/07/2010, 15:12
genç ve güzel bayana , bizi içeri almasını söyleyecekken arkadan içimi ürperten bir sesle " kim o" diyen bir erkek sesi duydum. ahşap evi sallayan yürüyüşü ile kapıya doğru geliyordu...
Yine gec kaldım
Yine gec kaldım
şimdi devam et , öle avaz avaz böğüreceğine hikayeye gerilim kat :) :D :D
krakercocuk
13/07/2010, 15:17
birde baktım koca ayaklı bir cüce karşımda...
krakercocuk
13/07/2010, 15:19
şimdi devam et , öle avaz avaz böğüreceğine hikayeye gerilim kat :) :D :D
allah seni naabsın ya öldüm burda:D:D:D:D:D:D
Kriminal
13/07/2010, 15:25
Hem koca ayaklıydı hemde cuce saskınlıktan ne yapacagımı bılemıyordum.Birden aklıma bir fikir gelmişti...!!!
aslında fikir değil bir düşünceydi aklımdan geçenler.. rüyaydamıydım ben , acaba bu yaşadıklarım bir şakamıydı. bir pazar sabahı spor yapmak için geldiğim bu ormanda yaşadıklarım bir tesadüf olamazdı. o sırada koca ayaklı cüce kimsiniz siz diye sordu.. ve kan kaybeden, baygın ve güçlükle tutmaya çalıştığım avcıyı gördü...
Kriminal
13/07/2010, 15:40
Bu olamaz buu ımkansız benım cuce kalmamı saglayan yıllar önce o kör kurşun ....!!!!Anlatamıyordu bırden hıckırıklara boguldu ki....
ben tam kötü şeyler olacak derken birden avcının eline ayagına sarıldı tesekkür ederim dedi sen olmasan bu sarısın ve genc bayanı ömrüm boyunc bu tiple ayarlayamazdım senin sayende oldu bu.çünkü sarısın ve güzel bayan cüceyi yaralı halde bulmus hayata döndürmüştü ve birbirlerine asık olmuslardı.Hemen cüce avcıyla beni içeri aldı ve avcıya...
Kriminal
13/07/2010, 15:56
Şimdi sıra bende dedii..ve..
kanamasını durdurmak için pansuman yaptı. genç ve güzel bayanda şaşkın ve korkmuş tavırlamı gördüğü için sıcak bir çorba verdi bana. o sırada sordum ıssız bir ormanda iki kişi nasıl yaşıyorsunuz diye..
tam o sırada cüce ve güzel bayanın 3 cocugu kosarak iceri girdi cücede iki kişi degil beş kişi yasıyoruz dedi gülerek.sonra cocuklardan biri buba buba dedi ve bubaları...
Kriminal
13/07/2010, 16:27
Oğluşummmmm ne kadanda buyudun sen benı ıkıye katladın dıyerek...
minik kollarıyla çocuklarını sarmalamaya çalıştı. yaralı avcıda gözlerini aralamaya çalışıyordu. Sonra sözlerine devam etti cüce..
"soğuk savaşta İrlandada casus olarak görev yaptığı dönemlerde tanık olduğu büyük suç örgütünün eylemlerini bildiği için tanık koruma programı sebebiyle bu ormana gizlendiğini , eşiylede eşinin mahalle fertleri ile gelmiş olduğu bir piknikte mahallenin kızlarıyla dolaşırken onu yaralı halde bulup ilk görüşte aşık olmaları ile evlendiklerini" söyledi. o sırada avcı birşeyler söylemeye çalışıyordu...
(eyice kaptırdım kendimi ben yahu :D :D )
Kriminal
13/07/2010, 16:33
O sırada avcı zorlanarak agzından ıkı kelıme dökülüverdi korkuyla ''hadi len''...
ordan dedi iyi anladık bi güzel hatun tavladın diye kimi yiyiyon sen yok soguk savasmıs yok bildigi seyler varmıs gec bu ayakları dedi cüce sinirlenmeye baslamıstı bu avcıya ve ben de tırsıyordum.eee o zaman bana müsade dedim tam gitmek için kalkıcaktım ki cüce otur hiç bir yere gitmiyorsun dedi ve...
Kriminal
13/07/2010, 17:01
Daha kapruz kesecek yengen otur hele bi ...bugun bıyere bırakmam sızı daha bebelerın derslerı var kım vardım edecek derken bırden bıre...
Daha kapruz kesecek yengen otur hele bi ...bugun bıyere bırakmam sızı daha bebelerın derslerı var kım vardım edecek derken bırden bıre...
senden bu cevap gelir diye bekliyodum abi karpuza baglar bu işi demiştim:D:D
üstten devam...
kapı çalar ve cüce bir anda silahını ceker
Kriminal
13/07/2010, 17:16
Kaynanam bu saklanın der ve herkes ne oluyor demeye kalmadan saklanıverırler..Ardından cuce kım o der ?kapıdakı
ben CİA 'den bekçi ömer. bir durummu vardı michael bey der.. cüce'de bir sorun olmadığını söylediği anda..
krakercocuk
13/07/2010, 17:27
kapı tekmelenmeye başlar ve kırılır eli silahlı 4 adam belirir kapıda..aradıkları avcııdır..
Kriminal
13/07/2010, 17:31
Avcı saklandıgı yerde yarı baygın yatmaktadır bıraz once kesılen karpuzdan daha yememıstı bıle..Derken yenge olaya el koyar ve
elindeki kamayı adamlara savurarak saldırır heeeyyyytttt....
kimsenin göremediği hareketlerle 4 kişiyi etkisiz hale getirir. ben dahil herkes şaşkındır. cüce gözlerine inanamamaktadır. sonra çaresiz bir açıklama yapmak zorunda kalan kadın herşeyi anlatır. tanık koruma programında olan michael için özel olarak görevlendirilmiş gizli istikbarat mensubudur kendisi. cüce yere yakın mesafesiyle dizlerinin üzerine çöker ve ..
kadın bir anda cüceyi tersleyerek ”ağlamayı kes kaçmamız lazım artık yerimizi biliyorlar ” der
kaçmaya başladıklarında... arkalarından birinin seslendiğini duyup döner bakarlar.. ve...
Kriminal
13/07/2010, 18:05
bu taraftan dıye seslenır
avcı yapılan tedavinin etkisiyle birazda olsa ayaklanmış ve avucunun içi gibi bildiği ormandan bizi çabuk çıkarmak için kestirme yoldan gitmemizi istemişti. dönüp avcının dediği patikaya yönelmiştik ki....
bir anda karşılarına çıkan şeyin şokuyla donup öylece kalakalırlar...
Kriminal
13/07/2010, 18:15
HAla kalakalmıslardır uzun bı sure kalırlar daha sonra
daha sonra birbirlerine sarılırlar... bağırmaya başlarlar..
Kriminal
13/07/2010, 18:18
Kapanı kuran ayı karşılarındadır ve agzı yuzu kan ıcındedır...Ayrılın dıye bögurmeye baslar azgın ayı
karşımıza çıkan şey koca bir ayı. çok yaşlı olduğu üzerindeki yosunlardan belli.. cüce tüm bu olup bitenler sırasında soğukkanlılığını koruyarak belindeki ucu yere değen silahını çıkardı.. ayıya doğrulltu..
"aman tanrım şimdi ne yapacağız" diyerek kendi kendilerine söylenirken, avcının yaralanmadan önce vurmaya hazırlandığı geyik, birden karşılarında belirir ve onlara ormanın derinliklerinde gizlenmiş bir mağaraya doğru yol göstererek götürür...
Kriminal
13/07/2010, 18:26
karşımıza çıkan şey koca bir ayı. çok yaşlı olduğu üzerindeki yosunlardan belli.. cüce tüm bu olup bitenler sırasında soğukkanlılığını koruyarak belindeki ucu yere değen silahını çıkardı.. ayıya doğrulltu..
Vuruyummu len senı ha ne gelıyon pesımızden ...der ve ardında bır guruldu patlar
Vuruyummu len senı ha ne gelıyon pesımızden ...der ve ardında bır guruldu patlar
Ayıya yediği insan gaz yapmıstır ve ayı ihtişamlı bir şekilde geğirmiştir:D:D cüce bu olaydan cok etkilenmiştir ve....
Kriminal
13/07/2010, 18:32
Tüm sülalemi yedin doymadın daha ne ıstıyosun bızden der ve ayı ön patileriyle işaret ettiği..!!!!
arkamızdan gelen yamyam kabilesinin avcılarını gösteriyordu. elinde mızraklar onlarca yamyam etrafımızı sarmıştı. o an bir sıcaklık hissettim..
kalcamdan mızraklanmıştım ve yere düştüm "şimdi gittik" derken
kendimi farklı bir zaman diliminde buldum
yamyamlar kaybolmuş yerini ölüm sessizliği almıştı adeta.
Sadece çok derinlerden gelen bir uğultu vardı etrafda.
Uğultu giderek daha da yankılanıyordu ve o an....
Kriminal
13/07/2010, 19:23
O ugultunun karnımın zili oldugunu anladım ve urpertım bır an olsun azalmıstı...Dere kenarına ınıyordukkı
bir de ne görelim.. ne köprü var ne bişe..
Kriminal
13/07/2010, 19:57
Napsak dıye dusunurken bırden aklıma eskı gunlerdekı gıbı koşup koşup koskoca dereden karsıya atlamak geldı
geldi ama yanımızda yaralı bir avcı, arkamızda birçok yamyam ve yamyamları görüp uzaklaşan ve muhtemelen yakınlarda olan koca bir ayı vardı. avcıyı bırakıp kaçmak yada onunla kalıp başımızın çaresine bakmak. şimdi tek düşüncemiz buydu. o sırada cüce ....
ve herşey ortadan kayboldu ve büyük bir çığlıkla uyandım...Meğer herşey büyük bir kabusmuş...Yumuşacık yatağımdaydım ve sırılsıklam terlemiştim..Saate baktım sabah 04:30 du...Aklıma yatmadan önce yediğim kuru fasulye geldi ve muhtemelen bu kabusu yediğim kuru gördürmüştü bana...Odada çok kötü bir koku hakimdi ve muhtemelen de kabustaki korkumdan dolayı kuru sebep olmuştu bu kokuya da :) :) :) (buyrun burdan yakın) ehuehuehu
sonra kalkıp camı açtım.... odaya temiz bir hava hakim oldu... bir bardak su içtim.. içim yanmış.... sonra tekrar uykuya daldım..
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 00:25
uykumda sakallı bi dede çıkıverdi karşıma
sakalı dede beni çağrıyordu.. cüce ise sakın gitme diyordu..
Kriminal
14/07/2010, 09:33
Sakallı dede gel okeye 4.eksık dıyordu cüce ise bırak onları yengen yıne karpuz keser batak oynarız yüklemesine dıyordu...Aklım karısmıstı bır oyana bır buyana savruluyordumkı...
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 10:53
Sakallı dede gel okeye 4.eksık dıyordu cüce ise bırak onları yengen yıne karpuz keser batak oynarız yüklemesine dıyordu...Aklım karısmıstı bır oyana bır buyana savruluyordumkı...
ahahahahhaahahahahahaahaahahahahahahahahahaahahaah haah
ne güldüm abi ya sabah sabah
derken dedenin okey çaldıgını farkettim tam ıstakayı şakak kemiğine indircekken cüce bir anda bağırdı..
okeyinde, karpuzunda yeni bir tuzak olacağını düşündüm birden. etrafımda yine aynı kişiler duruyordu. cüce, güzel eşi, 3 velet, yaralı avcı , koca ayı :) ve yamyamlar. bitmeyecekmiydi bu kabus. kurufasulyenin suyunu haşladıktan sonra dökmedilermi acaba, çokmu ağır gelmişti bana, yoksa yanında yediğim kuru soğanınmı etkileriydi bunlar. ama sonuçta karşı karşıya kaldığım bu olayın üstesinden gelmeliydim artık. yüksek sesle..
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 10:58
ahahahahahahahaahahahahaahahahahahaahahahahahahaha hahhahaahahahahahahahaha
abi süpersiniz ya
derken ocaktaki yemeği yanan fatma hanım teyze desti izdivaçı izlerken yapğtıgı yorumlardan bunalan spiderman biranda bizim okey masasına oturdu.Ortadan taş çekmeye ağlarını attgıını için sinirlenen koca ayı ve yaralı avcı bunun üstüne çullandı tam bu esnada vazo sen sallan sallan ve düş....
bu nedir ya bu nedir sabah sabah, hikaye yazalım dediler çocuk korku masalına döndü yok ayı okey oynuyomuş yok ak sakllı dede traş olmamış bu nedir ya ben oynamıyorum yaa:D:D:D sabah sabah gülme krizine soktunuz beni teşekkürler arkadaslar.
ÜSTTEN DEVAM.
spidermene çaktım o ordan düşerken ayı ile boğuşmaya başladım... yaralı avcı da ayıdan olmasınmı.. ikisi ile boğuşurken ayının elini kırdım.. spiderman de oturmuş bizi izliyordu...
şimdiye kadar hanımefendi edasını koruyarak sessiz kalan ve tek görevi cüceyi korumak olan güzel bayan düşen vazonun etkisiyle zivanadan çıkmıştı. gözleri pörtlemiş, ağzından salyalar akarken tüm hışmıyla masaya çullandı. " yeter be çıkın evimden yokmu sizin işiniz gücünüz." diye bağırıyordu ki..
herkes evet işimiz yok o zaman cıkmıyoruz dedi.daha sonra kadın Zeyna gibi...
kadının güzelliği , allah yarattı demedim.. ağzı ile burnu arasına karışık oturrtum... ama bana saldıracak sanmışım..
bir o camda , bir bu camda . oyun hamuru gibi ... durmuyordu...
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 11:34
ahaahahahhhahahhahahhahaahahahaahahahahhahahaahhha
yarıldım artık yaaa
derken fondan bi ses geldi gölgelerin gücü adına o da kim dedim bi an
güç bende gayri diye bağıran kaslı bir adam. yanında da koca bir kaplan vardı. bize doğru kılıcını uzatmış tehditler savuruyordu..
(en son okuduğu kitap cin ali olanlar gurubuna hoş geldiniz :D :D )
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 11:38
bu ne saçmalık diye düşünürken sisler arasında bıyıklı bir adam çıktı ve seslendi
"meseleeee okey değil yiğen mesele okey oynarken oyunu takip etmek"
dedim bu ne saçmalıyor
Kriminal
14/07/2010, 11:41
Derken kafasına caktım okeyı bı yandanda yengenın kestıgı karpuzları yıyordum cekırdeklerıde ayının kafasına atıyordum.Birden o urkutucu ses geldı arkama dondugumde ne goreyım shrek kızı kacırmıs bıze getırıyordu..Napıyon olm sen demeye kalmadan arkasında 10.000 askerle kral artur belırıyordu toz bulutu olmustu heryer oklar havada ucusuyordu bır tanesıde...
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 11:44
elimle tutuverdim oksuz elimle fırlattım oku ağaçtan sekerek yanlışlıkla tusubasanın bacağına saplandı cok uzgundu cunku yarın vakabayaşi ile maçı vardı ağlıyordu teselli etmeye çalıştım ama fayda etmiyordu
vijdan azabı böyle bir şeydi galiba.. bu bana bir ders olmuştu. artık kaçış serüvenimize devam etmemiz gerektiğini söyledi cüce. 7 kişi yine yollara koyulduk. geçmemiz gereken uçsuz bucaksız tehlikelerle dolu bir orman vardı.
Bir kuyruklu yıldız dünyaya çarptı ve herkes öldü :D:D:D:D
fakat bir mucize oldu ve biz 7 kişi hepimiz kurtulduk ve ...
Kriminal
14/07/2010, 11:55
vijdan azabı böyle bir şeydi galiba.. bu bana bir ders olmuştu. artık kaçış serüvenimize devam etmemiz gerektiğini söyledi cüce. 7 kişi yine yollara koyulduk. geçmemiz gereken uçsuz bucaksız tehlikelerle dolu bir orman vardı.
Ormanda 50 60 metrelık dev cam agaclarının arasında 10-15 mtrelık yılanlar vardı hemen bırını yakalayıp kendıme kemer yaptım..Su arıyordum delıcesıne susamıstım bı köy vardı uzakta o koy ...
evet evet o köy bizim köyümüzdü...
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 12:19
biranda susadım çeşmeye gittim ama gitmez olaydım o köylü kızının elinden bir tas su içmez olaydım
krakercocuk
14/07/2010, 12:25
ve birden ter içinde uyandım ve gördüklerimin hepsi bir kabusmuş..dün gece fazla kaçırdığım rom'un etkisiydi sanırım..allahtan günlerden pazardı..yoksa bu sıkıntıyla işe gitsem hiç de verimli bir gün olmayacaktı benim için..bir yandanda gördüğüm kabusun etkesinde çok kalmıştım, sanki o ormana daha önce gitmiştim... derken evet evet hatırladım.. Cold Montane ormanıydı orası hatırlamıştım..rüyanın üzerimdebıraktığı bu etkiyle tedirgin bir şekilde biraz sütlü ekmek ve bir bardak kahve ile günün ilk öğününü tamamlamıştım..
rüyanın etkisinden kurtulamıyordum. gerçek gibiydi yaşadıklarım. ve bu etkiyle işimin olmadığı bu pazar sabahında hazırlanıp o ormana gitmem gerekiyordu. beni çağıran birşeylerin olduğunu hissettim. üzerime yürüyüş için rahat birşeyler giydikten sonra arabayla ormana doğru yola çıktım. yaklaşık bir saat süren yolculuk sonunda dün gece hiç bitmeyen rüyamdaki ormandaydım artık. arabamı parkedip ormanın derinliklerine doğru yürümeye başlamıştım. tıpkı rüyamda gördüğüm çalılığın önüne gelmiştim ki....
krakercocuk
14/07/2010, 12:26
gördüklerime inanamadım..rüyamda gördüğüm avcının kan izleri oradaydı..
içime bir korku sarmıştı , korkuyordum hemde çok. rüya ve gerçek. kan buradaysa avcı neredeydi. bu ne demek oluyordu? kan izlerini takip etmeye başladım ama kalp atışlarım ormanın sessizliğinde duyulur olmuştu...
krakercocuk
14/07/2010, 12:30
ancak ilginçtirki dere ve ahşap bungalov ev orada değildi..
Kriminal
14/07/2010, 12:35
Madem kan var nıye ev yok ya uzaktakı koy allahım cıldıracaktım.Hemen gerı donup Gp me bındım dusunuyordum napmalı ne etmelı kaynanamı kızgın suya atmalı derken arabamın uzerıne dusen bır nesneyle kendıme geldım o dusen şey.........
Erdem Bozdağ
14/07/2010, 12:38
doluydu deli gibi dolu yağıyor aracın kaportasına zararveriyordu başladım bende gazlamaya
Kriminal
14/07/2010, 12:57
Gazlıyodum ama araba gaz yemıyodu sanırım enjektorler yıne dolmustu..Birden gümm diye bir sesss aman tanrım oda ne
krakercocuk
14/07/2010, 13:17
tabiki lastik patlamıştı.
aracıma çarpan koca bir geğik. sağ arka çamurluktan içeri gitmişti boynuzları. boynuzun ucunda küçük bir not vardı. kağıt değildi bu. ceylan derisine hint mürekkebi ile yazılmış, çam reçinesi ile tabaklanmış, kan izleri üzerinde olan bir not. aldım notu usulca..
Kriminal
14/07/2010, 13:26
Okuyamıyordum cunku eskı turkce bır yazıttı bu geyık kac yasında acaba dıye dusunmeye baslamıstım..Acaba kendımı yazdı hazırmı almıstı ?
Kriminal
14/07/2010, 18:34
Devammmmmmmmmm
hasar gören arabamı orman yolunun kenarına çektim. üzerine zımbalanmış geğiği çıkaramıyacağımı biliyordum ve uğraşmadım. yine orman, yine ben ve elimde bilinmeyen bir not. bu sefer yoldan ayrılmaya niyetim yoktu. yürümeye başladım ...
Kriminal
14/07/2010, 18:55
Sonra acıktıgımı farkettım ve dedımkı;neden o geyıgı yemıyorum ben wuwww super fıkır dıyerek gerı dondum ama aracıma saplanan ne geyık vardı nede bır hasar.Hemen hasarın olustugu bolgeye baktım fakat bır cızık bıle yoktu
Allahım bu bır ruyamı dıyerek tam aracıma bınecektımkı bırde ne goreyım...
Abi stefan king romanına döndü bu yaa ahahaha
DEVAM.....
StrawBeeRy
15/07/2010, 01:07
aslında bunları kitap haline getirmek lazım güzel şeyler çıkıyor