Orijinalini görmek için tıklayınız : Perde
Herkese selamlar...
arkadaşlar Ben Punto EVO'ya GRİ CAM PERDESİ taktırmayı düşünüyorum. sizce nasıl olur yakışırmı taktıran arkadaşlar varsa bi öneride bulunursa iyi olur
nerhal61
12/07/2010, 12:32
Daha çok sedan ve büyük araçlarda iyi olur. Bizimki gibi spor arabalarda hoş durmayacağı kanısındayım. Bence onun yerine hepsiburada.com da da satılan şu bod perdelerden takmanız. Delme vs. yok...Takmatik perde, vakumlu falan değil yani. Forumda ararsanız takanlar var. Dışarıdan cam filmli gibi görünüyor ayrıca, çok şık
alperyonar
12/07/2010, 12:36
Perde doblo tarzı ticari arabalar dahil bütün araçlara gider ama hatchback arabalara yakışmaz..
nerhal61
12/07/2010, 12:58
Arkadaşlar hepsiburada indirim yapmış 125 liraydı 99 lira yapmışlar. İlgilenenlere duyurulur. Eski kasa puntolar için de var...
Son indirim 16 Temmuz demişler...
Daha önceleri yazmıştım. Ankarada Baran firması aynısını 95 liraya satıyor şaşmazda...2 parça olanı ise bauhausta 45 liraya satıyorlar ama uzun süredir yok, hemen bitiyor.
geçen alışveriş merkezinde dolaşırken rast geldim. hemen çoğu araba modeline uygun perdeler vardı ve elbette puntolar içinde vardı. üretici firmanın adresi bu,
Gbaran | MARKET (https://www.gbaran.com.tr/gbaranmarket/)
sanırım şuan için sadece BAUHAUS mağazalarında var. önce çıtalarını takıyor, sonra perdeyi monte ediyorsunuz. yapıştırma falan yok. cam da istenildiği gibi açılıyor. kullanışlı ve kaliteli birşeye benziyordu. almayı düşünüyorum ama kullanan var mı sonra pişman olmayalım diye almadım. sizce alınabilir birşey mi?
Fiyatı hakkında bi bilgi sahibimisiniz ? Sitede de fiyat belirtilmemiş..
Fiyatı hakkında bi bilgi sahibimisiniz ? Sitede de fiyat belirtilmemiş..
2li olan 45 TL BAUHAUS , 3 lü olan 110 TL+kdv site fiyatı
Takıp çıkarması kolay mı acaba? Güneşin direkt vurmadığı yerlerde çıkarmak isterim ben. Birde her bahaus da bulabilir miyiz evo için bilginiz var mı?
Bu arada hepsiburada.com da benzer ürünün ikilisi 110 tl gibi bir fiyata satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
ben bakıcam ürüne gidip arkadaşlar ankara cepa bauhaus dan. Hoşuma gitti web sitelerinde görünce eğer kullanışlı ise alınabilir...daha önce bakan detaylı yazarsa seviniriz arkadaşlar...
Takıp çıkarması kolay mı acaba? Güneşin direkt vurmadığı yerlerde çıkarmak isterim ben. Birde her bahaus da bulabilir miyiz evo için bilginiz var mı?
Bu arada hepsiburada.com da benzer ürünün ikilisi 110 tl gibi bir fiyata satılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
takıp çıkarmasının birkaç dakika sürdüğünü belirtti firma. her bahaus 'da olması lazım, sadece orda satılıyor dediğine göre. hepsi burada zaten yeterince kazık bir site, ordan almaya gerek yok.
ben bakıcam ürüne gidip arkadaşlar ankara cepa bauhaus dan. Hoşuma gitti web sitelerinde görünce eğer kullanışlı ise alınabilir...daha önce bakan detaylı yazarsa seviniriz arkadaşlar...
paketinden çıkartmadım ama perdeler kaliteli gibiydi. asıl önemli olan içeriden dışarısı gözüküyormu? yada tersi? onu göremedim.
Hepsiburada.com : Bod Fıat-tofaş Grande Punto Perde | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/bod-fiat-tofas-grande-punto-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2654&categoryId=20037826)
Hepsiburada.com : Bod Fıat-tofaş Grande Punto Perde | Oto Aksesuar (https://www.hepsiburada.com/Liste/bod-fiat-tofas-grande-punto-perde/ProductDetails.aspx?productId=otbod2654&categoryId=20037826)
arka perdeli 125 TL, arka perdesiz 45 TL. arkaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum, birde arka görüşü engellemez mi takıldığında?
shellcininabisi
26/05/2011, 19:03
izmir de BAUHAUS yok sanırım olsaydı düşünürdüm.. online mağazası varmış ancak orada da bulamadım..
asukasan
26/05/2011, 19:07
arka perdeli 125 TL, arka perdesiz 45 TL. arkaya çok gerek olduğunu düşünmüyorum, birde arka görüşü engellemez mi takıldığında?
montajı çok basit ve takıp çıkarması çok kolay, alırsanız mutlaka arkaya olanıda alın, görüşü engellemediği gibi, gece kullanımında arkadan gelen far ışığında kırılmalar yapıyor ve gözünüzü hiç rahatsız ettirtmiyor, ben siparişini hepsiburada dan verdim, daha önceki aracımdada bod un perdelerini kullanıyordum ve çok memnundum.
montajı çok basit ve takıp çıkarması çok kolay, alırsanız mutlaka arkaya olanıda alın, görüşü engellemediği gibi, gece kullanımında arkadan gelen far ışığında kırılmalar yapıyor ve gözünüzü hiç rahatsız ettirtmiyor, ben siparişini hepsiburada dan verdim, daha önceki aracımdada bod un perdelerini kullanıyordum ve çok memnundum.
peki şimdi arka yan camlara bunları taktık, ön cam açık şekilde giderken, rüzgar bu perdeleri yarinden çıkarmıyor değil mi? yada herhangi bir olumsuz birşey var mı bunun gibi?
arkadaşlar ben aldım perdeyi, ankara şaşmaz da baran oto dizayn denen bir firmadan, gerçekten harika bir ürün, içeriden dışarısı görünüyor ama dışarıdan içerisi o kadar rahat görünmüyor, camlar çalışıyor ve arka camları taktıktan sonra denedim rüzgarda çıkma veya düşme katiyen olmuyor,bagaj kapağı ile birlikte 3 parça set halinde 110 TL ye aldım ve gerçekten çok güzel oldu, karartılmış camlar gibi görünüyor araç :)
1ocak2011
08/06/2011, 09:48
Sayın Doğan,
Resim ekleme şansınız varmı? Varsa birde resimli görelimki bizde firmaya gidelim.
Saygılar
arkadaşlar ben aldım perdeyi, ankara şaşmaz da baran oto dizayn denen bir firmadan, gerçekten harika bir ürün, içeriden dışarısı görünüyor ama dışarıdan içerisi o kadar rahat görünmüyor, camlar çalışıyor ve arka camları taktıktan sonra denedim rüzgarda çıkma veya düşme katiyen olmuyor,bagaj kapağı ile birlikte 3 parça set halinde 110 TL ye aldım ve gerçekten çok güzel oldu, karartılmış camlar gibi görünüyor araç :)
dostum resim yada video gönderebilirsen harika olur. tam olarak nereye monte ediliyor merak ediyorum.
onur2901
08/06/2011, 16:58
BOD OTO PERDE Nedir ?
Aracın modeline uygun yapılan bir perdedir.
Montaj klipsler yardımıyla yapılır.Aracınız delinmez!
Takılması ve sökülmesi gayet basitttir.
Perde takılı durumda iken aracın camı hareket edebilir.
Aracın dışarısından içerisi gözükmez,içerisinden dışarısı çok rahat gözükmektedir.
Perde takılıyken aracın içerisi güneşten korunur.
Gece yolculuklarında arkadan gelen aracın farları sizi rahatsız etmez.
GRANDE PUNTO BOD PERDE (https://www.otoperde.com/tr/index.php?page=urun_detay&kat=36&alt_kat_id=13&id=92)https://www.otoperde.com/tr/urunresim/k_-724263218.jpg (https://www.otoperde.com/tr/index.php?page=urun_detay&kat=36&alt_kat_id=13&id=92)
Can filmini araştırırken bu bod perdeyi buldum biraz inceledim mantıklı geldi kullanan varmı sizce mantıklı mı?
1ocak2011
08/06/2011, 17:28
Fiyatları ben göremedim ?Fiyatları nedir?
Ben de çok araştırdım film mi perde mi alayım diye. Ve sonunda perde aldım. Takana kadar hata yaptım dedim içimden ama perdeyi taktıktan sonra tüm fikrim değişti. Ben perde derim. Tak çıkar yıka boya ne yaparsan yap. Arka koltukta da benim çocuk uyudu geçen güneş altında camları da açtım serin serin 1 saat uyudu. Tabii egzotiğimi aile arabası olarak kullanıyorum.
onur2901
08/06/2011, 17:47
fiyatı 120 TL diye biliyorum
arkadaşlar şimdi gördüm yazdıkalrınızı, çekip ekliyorum perde fotolarını:) akşama resimleri görmüş olurusnuz...
eger kalite bişey ise cam filminin papucunu dama atar hadi hayırlısı
selam arkadaşlar, fotoları ekledim eğer tam belli olmuyo derseniz kapalı otoparktan çıkarıp çekebilrim, dostum takmak çok kolay 4 adet ayak var fitile oturuyor, fitili katiyen bozmuyor ve zorlamıyor...
ankara dışından isteyen olursa ben sizlere alıp burdan kargoya çok rahat verebilirim arkadaşlar...
Mugen_punto
08/06/2011, 21:41
Resimler için teşekkürler. yalnız birşey soracağım bu perdeyi taktıktan sonra cam açılıyor perde içerde sabit kalıyor doğrumu ?
selam arkadaşlar, fotoları ekledim eğer tam belli olmuyo derseniz kapalı otoparktan çıkarıp çekebilrim, dostum takmak çok kolay 4 adet ayak var fitile oturuyor, fitili katiyen bozmuyor ve zorlamıyor...
ankara dışından isteyen olursa ben sizlere alıp burdan kargoya çok rahat verebilirim arkadaşlar...
valla ben beğendim muhtemelen bu hafta sonu takmış olucam. resim için tekrar teşekkürler. dışarıdan içerisi bu kadar rahat görünmüyor sanırım.
hocam camı güzel kapatmış ancak perde sanırım çok gergin durmuyor,yada ben öyle gördüyorum,öyle midir? bir de hepsiburadada bu ürün 124 tl acaba aynı ürün müdür? aynı ürünse orda 12 taksit imkanı da var..
arkadaşlar camlar aynı şekilde çalışmasına devam ediyor hiç şüpheniz olmasın, oldukça gergin arkadaşım sadece sanırım sol yada sağ cam 1 tanesi biraz daha böyle bol gibi ama güneşte düzelir felan dedi satan arkadaş gerçektende toparladı baya, dışardan içerisi gerçekten çok rahat görünmüyor ama içeriden dışarısı görünüyor. bu arada perdeyi dükkandan alacak olan arkadaşlar için, şaşmaza girince TEB bankasının ordan sağa girin 50-60 metre içeride sağda baran oto dizayn...
hocam camı güzel kapatmış ancak perde sanırım çok gergin durmuyor,yada ben öyle gördüyorum,öyle midir? bir de hepsiburadada bu ürün 124 tl acaba aynı ürün müdür? aynı ürünse orda 12 taksit imkanı da var..
uğur abi marka farkı olsada bence aynı ürün, hani takılma mantığı felan aynı anladığım kadarı ile...
1ocak2011
09/06/2011, 09:42
arkadaşlar camlar aynı şekilde çalışmasına devam ediyor hiç şüpheniz olmasın, oldukça gergin arkadaşım sadece sanırım sol yada sağ cam 1 tanesi biraz daha böyle bol gibi ama güneşte düzelir felan dedi satan arkadaş gerçektende toparladı baya, dışardan içerisi gerçekten çok rahat görünmüyor ama içeriden dışarısı görünüyor. bu arada perdeyi dükkandan alacak olan arkadaşlar için, şaşmaza girince TEB bankasının ordan sağa girin 50-60 metre içeride sağda baran oto dizayn...
Orada montaj yapıyorlarmı?
Orada montaj yapıyorlarmı?
yapılıyor olmaları lazım. hafta sonu izlenimlerimi söylerim
1ocak2011
10/06/2011, 12:03
Bekliyoruz...
randevu alayım dedim. cumartesi çalışmıyorlarmış. çok saçma.hafta içi çok zor gitmem. birde ellerinde kalıp var ona göre yapıyorlar. bir nevi atölyede yapılıp hemen takılıyor sanırım ellerinde o an yoksa. öyle bir izlenim bıraktı. bırakın farklı model araçları, her aynı marka model aracın farklı yıl üretimleri de kalıbı değiştiriyor haliyle. şimdi bende evo var. grande kalıp uyar mı acaba? uyar diye düşünüyorum.
1ocak2011
10/06/2011, 12:30
Cumartesi çalışmamaları hemde Sanayi gibi bir yerde çok saçma. Burada Evo için yapan arkadaşta, Grande için olandan taktı acaba...
selam arkadaşlar, orada hemen takıyolar zaten 10 saniye sürüyor takması, evet grande punto kalıbı tam olarak uyuyor bizim araçlarımıza, biraz önce mugen rüzgarlık taktırdım bu arada femoli abiden çok şık oldu beyaz araçla...neyse konuyu dağıtmayayım...
1ocak2011
10/06/2011, 12:51
Eee birde Mugen ile resim koyarmısınız bakalım...
tamam inip çekip geliyorum fotoları :)
1ocak2011
10/06/2011, 12:55
Sana zahmet Anıl kardeşim...
fotolar arkadaşlar :)
bu arada rüzgar sesini sanırım azaltıyor arkadaşlar, daha detaylı deniyeceğim öyle hissettim...
1ocak2011
10/06/2011, 13:11
Teşekkür ederiz, gayet güzel olmuş Evoya
şimdi aradım grande punto kalıbı hazırlamalarını söyledim. ben takabileceğimi düşünüyorum.
Anıl bu arada gayet güzel olmuş araba , güle güle kullan. takarken nasıl takılıyor tarif edebilir misin? yada yakın çekim çıta yerleri varmı resimlerde? cumartesi günleri satış var ama üretim yok diyorlar. yani orda alıp ancak kendim takabilirim. eğip bükmeyelim takarken...
şimdi aradım grande punto kalıbı hazırlamalarını söyledim. ben takabileceğimi düşünüyorum.
Anıl bu arada gayet güzel olmuş araba , güle güle kullan. takarken nasıl takılıyor tarif edebilir misin? yada yakın çekim çıta yerleri varmı resimlerde? cumartesi günleri satış var ama üretim yok diyorlar. yani orda alıp ancak kendim takabilirim. eğip bükmeyelim takarken...
sağol dostum, kardeşim inanılmaz basit her bir perde için 4 tane ayak var onları perdeye tak, sonra aracın içinde otururken camın etrafında fitil var gördüğümüz siyah biraz tüğlü gibi oraya ayakları oturtuyosun olup bitiyor, oturtuyorsun derken zorlama felan yok üflesen oturacak şekilde tutuyor fitilleri...detaylı foto çekip koyuyum en iyisi çok daha iyi olur dostum...
arkadaşlar 2 tane foto çektim, tamamen fikir vericektir sizlere...
beyazda harika durmuş mugenler
beyazda harika durmuş mugenler
evet gerçekten güzel durdu, bende hemen alıştım ve hoşuma gitti iyice, ancak sol taraf ön kapıyı tam ayarlı takamamışız onu nasıl düzelteceğimi düşünüyorum,söküp 3M bant ile tekrar takmak lazım sanırım femoli abiye gidicem tekrar :)
1ocak2011
10/06/2011, 15:09
Anıl hocam gitmişken birde spoiler tak aracına yakışır...
Anıl hocam gitmişken birde spoiler tak aracına yakışır...
ya inan sürekli bakıyorum dostum spoiler, böyle giderse haftaya cumartesi onuda takacaz gibi duruyor :) spoiler araç rengimi olmalı yoksa siyah felanmı sizce? hangisi daha şık durur...karbon malzemede güzel olurmuş gibime geliyor, aynalarımda orjinal karbon aksesuarı takılı çünkü...
1ocak2011
10/06/2011, 15:28
Anıl,
Bana kalırsa orijinal renginde yaptır geçen hafta ben Kardeşimi gönderdim Mehmet sağolsun telefonda Sipariş aldı bilader gittiğinde hazırdı. Hemen yapıştırıp işleri bitmiş. Bence sende kendi renginde yaptır.
anladım dostum evet kendi rengi banada hep daha mantıklı geliyor, karbon fikride sırf aynalarım öyle diye geldi aklıma...sağol fikirlerin için dostum
peki bu spoilerin herhangi bir şeye faydası varmı? yoksa sadece görselmi?
1ocak2011
10/06/2011, 15:34
Valla birşeye yaramıyor sadece görsellik, Ha arka stop belki yağmur almıyordur :D Bu arada eski ayna kapaklarını satmayı düşünüyormusun? Karbon olanları ne kadara aldın?
anladım abi, araç üzerindeki kapaklar çıkmıyor, karbon kılıflar özel bir yapıştırıcı ve üzerindeki bantla orjinal ayna üzerine yapıştırılıyor tuncay abi, sanırım 175 TL ye gelmişti faturaya bakıyorum bulucam az sonra :)
144 TL ye gelmiş :)
1ocak2011
10/06/2011, 15:45
O zaman damalı aynalarda yapıştırıcımı oluyor.?
tabi tabi orjinal aksesuarların tamamı öyle, ben sipariş verdiğimizde aynayı söküp takıcaz sanıyodum bi geldi ürünler italyadan baktık yapıştırma kılıf, bu arada damalıda çok şık...
1ocak2011
10/06/2011, 15:49
Bende damalı düşünüyorumda, ben kapak olduğunu zannediyordum, meğer yapıştırmaymış, sonra sökünce eskisi kullanılabiliyormu acaba....
evet kapak olsa çok daha başarılı olacaktı zaten, o konuda fikrim yok, ama bence alın çok şık olur aracınızda beyaz yıkanınca temizken harika oluyor karbonlar, ama karbonun şu kötü yanı var uzaktan ayna siyamış gibi duruyor yakınca gelince belli oluyor damalı her yerden şık görünür...
Mugen_punto
10/06/2011, 17:36
Arkadaşlar bu perdeleri istanbulda satan yer varmı ?
Arkadaşlar bu perdeleri istanbulda satan yer varmı ?
hiçbir fikrim yok bu konuda arkadaşım...
powerdeep
10/06/2011, 18:04
Bende perde kullanıyorum. Filmden mantıklı tak çıkar sorun yok. Camı aç devam... Hepsiburada dan 105 lira almıştım.... Tavsiye ederim. Arkadaşım....
Onur merhaba, şaşmazda gbaran a gittim aşırı ilgisizliklerinden geri cıktım 2 perdeye 70+kdv dediler aynı ürün bauhouse da 44e satılıyor. Ankarada başka bildiğin yer var mı?
bu perdeleri istanbulda nerde bulabilirim acaba.
bende caza olayından dolayı filme karşıyım ve bu perdeden almak istiyorum,Toplu alım gibi bir şansımız olurmu ek bir indirim almak için?
hilmiusta
10/06/2011, 21:23
arkadaslar bende cok kararsızım cocuk gunese bakamıyor gecen ıcım cız ettı su fılım ısı de polıs yuzun den yaptırmak ıstemıyourum su perdelerden almak ısteyen arkadaslar varsa toplanıp toplu bı alım yapalım ama acele olsun
toplu allıma ben de varım.
kısa süre içinde netleşirse iyi olur.
özellikle çocuklar güneşten baya bi etkileniyor...
amca1985
11/06/2011, 02:02
toplu allıma ben de varım.
kısa süre içinde netleşirse iyi olur.
özellikle çocuklar güneşten baya bi etkileniyor...
slm bod perde aydın merkez batkan oto dizayn tarafından tasarlanmıs ve üretilmiş bir perde çok kullanıslı ayrıca arkadaşlar isteyen olrsa telefon nosunu size verebilirim irtibata geçersiniz
hilmiusta
11/06/2011, 10:07
tamam da bırının oncu olması lazım musaıt olan bı arkadasın
slm bod perde aydın merkez batkan oto dizayn tarafından tasarlanmıs ve üretilmiş bir perde çok kullanıslı ayrıca arkadaşlar isteyen olrsa telefon nosunu size verebilirim irtibata geçersiniz
kardeş fiyatını ve telefonunu bildirirsen bi de oraya soralım ne kadarmış?
batkanın yapmış olduklarının görseli var mı sende?
onur2901
13/06/2011, 13:26
Onur merhaba, şaşmazda gbaran a gittim aşırı ilgisizliklerinden geri cıktım 2 perdeye 70+kdv dediler aynı ürün bauhouse da 44e satılıyor. Ankarada başka bildiğin yer var mı?
bende sahibinden.com da görmüştüm aradım 120 lira diye gördüm senin araştırdığın bod perde araca göre dizeyn edilmiş olan perde olmnmı 44 lira ise çok iyi
onur2901
13/06/2011, 13:37
Bende perde kullanıyorum. Filmden mantıklı tak çıkar sorun yok. Camı aç devam... Hepsiburada dan 105 lira almıştım.... Tavsiye ederim. Arkadaşım....
Bende baktım şimdi hepsi buradaya 125 tl yazıyo sen ne zaman aldın 105-tl ye
onur2901
13/06/2011, 13:38
Batkan Oto tel; 0.256 211 31 93 telefon numarası internetten google bod perde yazınca sitesi çıkıyo ben aradım 120 lira dedi ama toplu olarak alınca fiyatı düşebilir
Arka yan camlar ve bagaj kapağı camı için galiba tüm bu ürünler... Ön-yan camlar için de bulamaz mıyız?
onur2901
13/06/2011, 14:33
ön yan camlar için üretilmemiş arka yan camlar ve bagaj kapağı camı set olarak var
bende sahibinden.com da görmüştüm aradım 120 lira diye gördüm senin araştırdığın bod perde araca göre dizeyn edilmiş olan perde olmnmı 44 lira ise çok iyi
ben fiat linea için sadece arka 2 cam fiyatı almıştım 70+kdv dediler bauhoseda aynı ürün aynı yan cam 44 tl idi, ama linea için yoktu, toplu alımda indirim olması muhtemeldir.
onur2901
13/06/2011, 18:34
Bahause'u bende araştırıyım bulabilirsem modellere uygun bilgi veririm size
Evet birinin öncü olması lazım ve çocuk nedeni ile benimde acil.Ben öncü olurum diycem ama para toplama işine giremem.firma bize şukadar kişi alırsa şukadarlık indirim dermi acaba?
bu gün oradaydım.
toplu alımda bi kolaylık yaparmısınız falan dedim.
biz zaten toptancısıyız, yani toplu toplu veriyoruz falan dediler :d
ben de "iyi o zaman takın benim aarabaya da toptan toptan" dedim.
hemen taktılar, üstüne de fotoğraf çektiler, kullanım kulavuzu mu ne hazırlayacaklarmış onun için...
reklam yıldızı yapacaksınız, hani reklam ücreti dedim benim puntiş için :D
bi araç kokusu verip gönderdiler :D :d :d
ama bu güne kadar aldığım en güzel araç kokusu hediyesiydi :d :d :d
ön yan camlar için üretilmemiş arka yan camlar ve bagaj kapağı camı set olarak var
kardeş ön cam için de sordum.
yapmaya yaparız dediler ama kullanışlı olmayacağını da belirttiler.
örneğin perde takılı vaziyette kimseye yol soramazsın, diyelim ki sordun...hoş bi görüntü ortaya cıkmaz...
bi kaç araba markası için yapmışlar galiba ama talep olmayınca vaz geçmişler.
bizim forumdakiler ister dedim...
gülüp geçtiler :D :D
cam filiminin yerini tutmaz
cam filiminin yerini tutmaz
+10000
hayırlı olsun, ne kadar ödediniz?
Muharrem AYTÜRK :) bu gun aracınıza taktıgımız takmatik perde için baran ailesini tercih ettiğiniz için bir kezde buradan tesekkur edeyim dedim :)
Anıl Egemen Doğan :) aracınıza taktığımız takmatik perde de baran dizayn tercih ettiğiniz için bir kez de buradan teşekkür edeyim dedim :)
arkadaşlar baran dizayn olarak cumartesi günleri üretim departmanımız çalışmıyor :) fakat showroom bolumumuzde hızmete devam :( punto takmatik perde her daim hazır cumartesı gunlerıde saat 16 00 a kadar gelırsenız çayınızı ıcene kadar perdelerınız takılmıs olur :) kahvemızı ıcerkende cam ruzgarlıklarını takarız :) ılgınızden dolayı teşekkurler .. takmatık perde , cam ruzgarlığı v.s. kafanıza takılan sorulara buradan cevap vere bılırm ...
bende istiyorum bende bende :))) Punto evo ya uyarsa Antalya dan alabileceğimiz, yonlendirebilecek birisi varmı?
Eğer bizim takabilecegimiz birşeyse Kargo ile gönderirlermi?
ilk olarak şunu söyleyeyım aracınıza kumaş perde taktırdıgınızda 28 adet cıvata atılacak toplamda , rayları araca sabıtlemek ıcın :( ama ıstersenız uygularız sorun degıl fakat en buyuk dez avantajı bence guneş i kesmesı ıcın cektıgınızde dısarıdakı manzaradan muaf kalıyorsunuz :)
arkadaşlar hepsiburada daki bot perde evo içinde oluyormu.birde perde trafikte yasak falan değil dimi teşekkürler.
arkadaşlar hepsiburada daki bot perde evo içinde oluyormu.birde perde trafikte yasak falan değil dimi teşekkürler
arkadaşlar hepsiburada daki bot perde evo içinde oluyormu.birde perde trafikte yasak falan değil dimi teşekkürler
sanırım hepsiburadadan alıcaz ,öyle gözüküyor.
içerden dışarısı net görünürken dışarıdan içerisi baya bi zor görünüyor:D
bu arada akşam eve gelirken s...lak ın biri arkamdan uzun farlarını yakmş bi şekilde geliyordu, sellektörü yaktım kısa farları yaksın diye ama bana mısın demedi. perde zaten uzun far ışığını süzdüğü ve rahatsız etmeyecek düzeye getirdiği için ve gıcıklık olsun diye hızımı 80 de 30 lara kadar düşürdüm. adam da baktı olacak gibi değil uzunları söndürdü. yani kısacası uzun farlarda da işe yarıyor.
Sabah ayrıntısı ile inceleme fırsatım oldu.
benle bereber işe gelip arkada oturan arkadaşlar kendilerini film yıldızı gibi hissettiklerini söylediler. inip kapılarını da açsam tam olacaktı :d
uzun lafın kısası...
faydalı bir ürün, ihtiyacı olanlar için kaçırılmayacak bir ürün...
hele benim durumumda olup cocukları güneş ışığı ve ısısından rahatsız olanlar için de fayadalı...
şehirler arası yollardaki faydalarına değinmiyorum bile :d
son olarak;
ilgi ve alakalarından dolayı baran ailesine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
umut perde oluyor kardeş :) trafık acısından da hıc bır sıkıntısı yok :) urun zaten farklı versıyonlarda farklı araç markalarında fabrıka cıkısı uzerınde cıkıyor :)
1ocak2011
15/06/2011, 10:58
Sayın baran06,
şimdi tam net fiyatı nedir? Akşamları kaça kadar çalışıyorsunuz?
akşam saat 19 00 a kadar buralardayız :) fakat saat 18 00 a kadar gelırsenız daha mutlu oluruz ...
yasak değil aracınızada perde uygulanıyor :)
1ocak2011
15/06/2011, 11:43
...
1ocak2011
15/06/2011, 11:45
akşam saat 19 00 a kadar buralardayız :) fakat saat 18 00 a kadar gelırsenız daha mutlu oluruz ...
Tam fiyatı nedir? Hep farklı fiyatlar söyleniyor. Hepsiburada vs karıştı tamamen
benimde perdelerim az önce geldi öğlen motajı yapıcam baya kaliteli duruyor gayet gergin ve düzgün..
onur2901
15/06/2011, 12:12
fiyat konusunda yardımcı oldular mı yoksa 120+kdv mi fiyat belirtebilirsen taktıracak kişilere faydalı olur
onur2901
15/06/2011, 12:15
baran otonun forum üyelerine ayrıca indirim yapması gerekir diye düşünüyorum :muz:
onur2901
15/06/2011, 12:19
Muharrem AYTÜRK :) bu gun aracınıza taktıgımız takmatik perde için baran ailesini tercih ettiğiniz için bir kezde buradan tesekkur edeyim dedim :)
fiyatı konusunda yardımcı olunda bu kadar perde taktırmak isteyende size teşekkür etsin:thumbs_up2:
benim perdelerim bugün geldi gittigidiyordan 114 tl ye aldım 12 taksit imkanıda var
Z TECH FIAT GRANDE PUNTO TAKMATİK PERDE 3 PARCA GittiGidiyor.com'da #40953677 (https://urun.gittigidiyor.com/Z-TECH-FIAT-GRANDE-PUNTO-TAKMATIK-PERDE-3-PARCA_W0QQidZZ40953677)
buda linki arkadaşlar..
5-10 tl ucuz olacak diye bilmediğim bir ürünü internetten almaktansa görerek almak daha mantıklı geldi bana...
onur2901
15/06/2011, 12:35
benim perdelerim bugün geldi gittigidiyordan 114 tl ye aldım 12 taksit imkanıda var
Z TECH FIAT GRANDE PUNTO TAKMATİK PERDE 3 PARCA GittiGidiyor.com'da #40953677 (https://urun.gittigidiyor.com/Z-TECH-FIAT-GRANDE-PUNTO-TAKMATIK-PERDE-3-PARCA_W0QQidZZ40953677)
buda linki arkadaşlar..
bilgilendirdiğin için teşekkür ederim taktın mı perdeleri peki punto evo yada olurmu kalitesi nasıl
100-125 milyona da perde alıp arabaya takmak bence anlamlı değil. 125 milyona perde mi olur ya :(
Bilmedik bir ürün değil bod kutusunda bod etiketli geliyor tabiki tercih meselesi
evo ya uyarmı onu bilemem ama sanırım uyar gibi geliyor ban..
Bilmedik bir ürün değil bod kutusunda bod etiketli geliyor tabiki tercih meselesi.
kardeş yanlış analadın galiba...
benim demek istediğim, tereddütü olanlar içindi.
bakarak görerek ve gerektiğinde müdahale ederek almayı demek istedim...
az önce baran'ın şaşmazdaki yerine giderek perdeleri taktırdım. artı 2 koltuk tshirt'ü aldım. perdeler , ilgi, alaka 10 numara. bilmeyenler için yolu da söyleyeyim istanbul yolundan köprü altından şaşmaza dönünce ilk sağa dönün, 20 metre ileride sağ tarafta köşede hemen bulacaksınız. Fatih bey'e ilgi ve alakası için ayrıca teşekkür ederim. perde ve tshirt montajı yapan arkadaşın ismini soramadım. belki Ersan beydir. ona da ayrıca teşekkür ederim. sık sık görüşücez artık :)
Arkadaşlar Grande Punto EVO Gbaran Takmatik Perde Resimleri Ektedir.
İmalatçı firma gbaran şaşmaz girişi teb ve vakıf bankası arkadasındadır yanlış hatırlamıyorsam ersan bey vardı size yardımcı olacatır.
1ocak2011
15/06/2011, 13:59
Ne kadar ücret ödediniz. T-Shirt ve Perde için? Resim yapma şansınız varmı?
kardeş neye göre pahalı ben yaptıgı işleve bakıyorum arkada çocuk rahat rahat oturuyor :) hor hor uyuyor dışarıdaki güneş umrunda bile değil :) evo için fotoları yükledim bu arada :)
kardeş yanlış analadın galiba...
benim demek istediğim, tereddütü olanlar içindi.
bakarak görerek ve gerektiğinde müdahale ederek almayı demek istedim...
yanlış anlama falan yok olurmu öyle şey ben eksik bilgi vermiş olabilirim diye dedim öye ..
Parası olana herşey ucuz dostum.. :)
bu gun forum uzerınden 2 kısı geldı :) gereken yardım yapıldı hatta fotolarınıda yukledım.. forum uzerınden gelenler ıcın 110 tl lık bı fıyat baz alınmıs :) 15 dakıkalık zaman ayırın yeter
.... hatta fotolarınıda yukledım..
hani benim puntişin fotoları :D
Ne kadar ücret ödediniz. T-Shirt ve Perde için? Resim yapma şansınız varmı?
ilk sayfadaki egeevo arkadaşımızın dediği gibi 110 TL den perde + 30 = 140 TL ödedim. resimleri de koymuşlar zaten üstteki mesajda saolsunlar. bilsem aracı yıkardım :D
abi senin resimler türkiye deki fiat servıslerınde geziyor :) şu anda
eyvallah...
benimkine o yakışır zaten :d
arkadaşlar hepsiburadadaki grande punto için olan bod perde evoyada olurmu bilgi verirseniz sevinirim
arkadaşlar hepsiburadadaki grande punto için olan bod perde evoyada olurmu bilgi verirseniz sevinirim
oluyormuş birebir aynıymış
oradaki oluyormu bılmıyorum ama gbaran da evo perde var resımlerınıde yayınlamıs lar :)
fiyat 115 miş sizde sanırım... taksit de var mı?
E iyide biz bu ürünleri istanbulda nereden alacaz. bauhaus'da satılan ürünler baran'ın sattığı ürün ile aynı mı ?
Aslında cam filmi yaptırana kadar bu daha mantıklı gibi. Çünkü trafikte polisler en çok film cama takılıyor. Bende düşünüyorum.
arkadaşlar merhaba bugün iş çıkışı şaşmazda gbaran 'a gittim, Ersan bey ile tanıştım, önceki ilgisizliklerine nazaran gercekten çok ilgilendi:shutup20: öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum, ustada hemen taktı gayet güzel oldu, cam filmi mi takmatik perde mi derken en son bu perdede karar kılmış oldum, herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.
kendisi burda fakat fiyat ve taksit konusunda açıklama yapmıyor... en iyisi hbden alayım ben 12 taksitle...
ürün'ü istanbul kozyatağı bauhaus'dan almak isteyen arkadaşların dikkatine ! ürün kalmamış...diğer marka araçlar için var ama punto için olan perde yoktu gittiğimde...tel ile halledecem artık. bauhaus fiyatı iki arka cam için 44 tl..tüm araçlar için aynı fiyat
hilmiusta
18/06/2011, 02:32
oglumun o gunese gozlerını kamastırarak bakmaması ıcın verıırm ;-)
aslında cok para dogru fakat yapacak baska bı sey yok cam fılmıne ben de sıcak bakmıyorum bı ceza yedımmı sonra perde perde dıye bagırmaktansa :-))) tak matık :D:muz:
normalde 2 yan cam için 70+kdv fiyat veriyorlar gittiğinizde Ersan beyi bulup forumdan olduğunuzu söylerseniz size indirim yapacaktır en başta bende garipsemiştim fiyat konusunda ama gittiğimde gördüm gercekten büyük bir fabrikada üretim yapıyorlar, gittiğinizde hem çayınızı içer hemde orda ustaya hemen uğraşmadan taktırırsınız.
Bugün bende taktirdim perdelerimi hem çok ilgilendiler hemde ürün çok şık oldu teşekkürler baran oto
Bu perdeden almak için Söğütözü Bauhause daydım bugün ama kalmamıştı aradım baranı bi bayan açtı, dedim ki ;Takmatik perde almak istiyorum grandepunto için var mı? - Modelini sordu ve olduğunu söyledi, fiyat nedir dedim 120+KDV dedi sadece yan perdeleri istiyorum dedim, o zaman 70 yada 80 + KDV dedi galiba şaşırdığım için anlamadım tam olarak, dedim ki; şimdi bauhause dayım aynısı burda 49 lira siz neden bu kadar yüksek söylüyorsunuz? Cevap olarak biz oraya toptan veriyoruz oraya söyleyin sipariş alsınlar yollayalım dedi bayan. Ben bu firmadan şimdi nasıl alışveriş yapayım? bauhause da 49 olduğunu görmesem 80+KDV ye aynı malı bana verecekler. Gittim 5 milyona vantuzlulardan aldım. Böyle iş ahlakı olan firmadan almayı istemedim, alacak olan varsa da gidip firmadan direk alacağına elin Almanının üzerine kar koyarak daha ucuza sattığı bauhause da daha uygun fiyata bulabilir. İlginç ama gerçek.
1ocak2011
19/06/2011, 17:24
Bu perdeler açılıp kapanıyormu? Yoksa açmak için sökmekmi gerekiyor?
c.tesı gunu bende ankara bauhaus ta ıdım orada perde yoktu bızım araclara gore , oradan baran a gıttım , 70 lıra dedıler yan ıkı cama dedımkı orada 45 lıra neden burada 70 lıra dedıler kı oraya bız belırlı aracları verıyoruz , tıcarı reklam acısından en fazla 4-5 arabanın perdesı var mıs orada :) gercekten de oyle ıdı yanı bız farklı bı pencereden bakıyomusuz :) bızım arabaların perdesı yok mus kı bauhausta yanı kımse 45 e bızım perdelerı almamıskı :) bende forumdan geldıgımı soyledım ersan bey gerekenı yaptı bu arada saol sun perdemızı taktık ıkramları kabul ettık , çok buyuk bi fabrıka ımış gezdık ıcerıyı :) perdeler çok ta şık oldu .. tesekkurler baran ailesi :) ben yan camlar ve arka cam 110 tl ye aldım ..
c.tesı gunu bende ankara bauhaus ta ıdım orada perde yoktu bızım araclara gore , oradan baran a gıttım , 70 lıra dedıler yan ıkı cama dedımkı orada 45 lıra neden burada 70 lıra dedıler kı oraya bız belırlı aracları verıyoruz , tıcarı reklam acısından en fazla 4-5 arabanın perdesı var mıs orada :) gercekten de oyle ıdı yanı bız farklı bı pencereden bakıyomusuz :) bızım arabaların perdesı yok mus kı bauhausta yanı kımse 45 e bızım perdelerı almamıskı :) bende forumdan geldıgımı soyledım ersan bey gerekenı yaptı bu arada saol sun perdemızı taktık ıkramları kabul ettık , çok buyuk bi fabrıka ımış gezdık ıcerıyı :) perdeler çok ta şık oldu .. tesekkurler baran ailesi :) ben yan camlar ve arka cam 110 tl ye aldım ..
Şeytan diyo bauhausa git ver siparişi al perdeyi 49 a çek resmini hem perdenin hem fişinin koy buraya sonra iade et al parayı... Vakit olmadığı için dinlemiyorum.
ilk msjda çok reklam kokan hareket oldu bu , forumda haybiye reklam oluyor bu firmanın hayırlısı..
1ocak2011
20/06/2011, 11:15
ilk msjda çok reklam kokan hareket oldu bu , forumda haybiye reklam oluyor bu firmanın hayırlısı..
İyi tespit:g0000000:
powerdeep
20/06/2011, 16:34
tavsiye ederim resimleri ekledim tekrar.....memnun kalısınız...........
tavsiye ederim resimleri ekledim tekrar.....memnun kalısınız...........
Bu arada arka kapı açma kolları güzel olmuş.
1ocak2011
20/06/2011, 16:46
Perdelerin açık halinin resmi varmı? Açık halde nasıl duruyor?
onur2901
21/06/2011, 12:42
:Xbende bugün taktırıyorum perdeleri resimleri yarın sizinle paylaşırım arkadaşlar
1ocak2011
21/06/2011, 12:54
Sayın Alkan,
Perdeler açılıp kapanabiliyormuymuş?
onur2901
21/06/2011, 13:13
Sayın Alkan,
Perdeler açılıp kapanabiliyormuymuş?
Perde açılıp kapanmıyo takmatik istediğin zaman çıkarabilirsin. cam rahar açılıp kapanıyo cam filmi gibi düşünün diğer taktıran arkadaşlar resimleri eklemişler oradanda kontrol edebilirsin.
onur2901
22/06/2011, 14:34
:ÇArkadaşar Dün akşam Kazım Karabekir Caddesi Üzerinde Cancan otoda perdeleri taktırdım nakit alırsanız 100,-tl taksitli 110 tl'ye takıolar gayet şık oldu arabanın resimlerini en kısa zaman da ekliyeceğim takıp çıkarması çok kolay
sunnymoon
22/06/2011, 14:43
Bod perdeyi hyundai marka aracım için hepsiburada.com dan aldım. Kutudan farklı bir araca ait perde çıktı. Değişim için geri yolladım. Nerdeyse 3 ay dolacak. Hala bir ses yok. Sürekli aynı soruları sorup duruyorlar. Sipariş numarası, kargo gönderi kodu? Ben cevap vermekten bıktım onlar aynı soruları sormaktan bıkmadı. Bu nedenle alacak arkadaşlara internetten almalarını kesinlikle tavsiye etmiyorum. Gidin alın bir oto aksesuarcıdan, orda taktırtın da. Sonra da paşa paşa kullanın. Benim gibi paranızla rezil olmayın.
onur2901
22/06/2011, 14:59
Şikayet edin tüketici haklarına faturanız ve iade gönderiniz elinizde ise hiç beklemeyin bırakın onlar uğraşsın
1ocak2011
22/06/2011, 15:10
Sayın ALKAN,
Taktırdığınız perdeler aynı markamıdır?
onur2901
22/06/2011, 15:38
Sayın Aydemir,
Markası Baran Perde
hilmiusta
22/06/2011, 21:35
kocaelide taktıran alan varmı arkadaslar bende netten alma taraftarı degılım
internetten perdemı alınır ya her yer perde :) gıdıyosun takıyolar şipşak :(
onur2901
28/06/2011, 13:10
Merhabalar Taktırdığım bod perde resimlerini sonunda ekleyebildim..
güzel duruyor iyi günlerde kullan
onur2901
28/06/2011, 14:03
güzel duruyor iyi günlerde kullan
teşekkür ederim çokk saol
arkadaşalr şunda bende yaptım fatih bey saolsun çok ilgilendi çok kaliteli bi firma tavsiye ediyorum baran oto dizayn
powerdeep
29/06/2011, 12:44
merhabalar taktırdığım bod perde resimlerini sonunda ekleyebildim..
güle güle kullan.
onur2901
29/06/2011, 16:54
güle güle kullan.
teşekkür ederim
bizde bu gun arkadaşın evo su ıcın kazımkarabekır dekı cancan oto ya gıttık , orada taktırdı .. malum tatıl hazırlıkları basladı :)
onur2901
30/06/2011, 15:44
bizde bu gun arkadaşın evo su ıcın kazımkarabekır dekı cancan oto ya gıttık , orada taktırdı .. malum tatıl hazırlıkları basladı :)
hayırlı olsun güle güle kullansın bende cancanda taktırdım kaça taktırdınız.
120 tl taktırdı arkadas , baran a gidelım dedım kazım karabekırden sasmaz a yogun bı trafık vardı :( 10- 20 tl ıcın deymez dedı oradan taktırdı :)
nurullah0435
07/07/2011, 12:42
arkadaşlar bende bu perdelerden taktırmaya karar verdim ama aklıma takılan bir şey var aracı yıkattığımızda yıkamacı camları nasıl silecek her seferinde tak çıkar mı olacak
bu gun batıkent tekı yenı açılan atlantis avm de perdenın ımalatcası olan fırma ( baran ) aksesuar mağazası açmış oradan aldık dayı oğlunun yenı evosunun perdesını gezmeye gıtmıstık tesaduf gorduk 100 tl set fıyatı :)
aykut_1914
15/12/2011, 20:38
hort :)
var mıdır izmirde bod perde satan,takan vs vs?
kafama takılıyo ama birkaç şey..
yıkarken zırt pırt takıp çıkarıcaz mı bunları :) o düşündürücü..
bide hızlı giderken camı açsak rüzgar zarar verirmi veya içeriye dogru rahatsız edici bi şekilde esner mi?