Orijinalini görmek için tıklayınız : Park sensörü hk **acil **
Merhabalar, GP'mi alalı 2 gün oldu, çok mutluyum artık :)
Park sensörü taktırmayı düşünüyorum, sadece sesli olan modellerden birini alacağım. Sokakta nadiren gördüğüm farklı markalarda araçlara uygulanmış olan çıkıntısız (ya da çerçevesiz de denebilir) tipte park sensörleri var, mümkün olan en pürüzsüz, çıkıntısız ve küçük çaplı, boyanabilir sensörleri araştırıyorum, bilgisi olan arkadaşlardan marka - model ve nereden kaça alacağımı öğrenmek isterim.
Dediğim gibi, görüntüyü bozacak çıkıntılı veya büyük çaplı sensörlerden asla istemiyorum, mümkünse de ön (2) arka (4) tipinde kaliteli ve görsel park sensörü önerebilecek arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
Görüşmek üzere...
alperyonar
12/07/2010, 02:32
Fiat ın kendi orjinal sensörleri. Fiyat olarak pahallı ama bir o kadar da kaliteli. Yani saat şaşar o sensör şaşmaz :)
Önclikle hoşgeldiniz... kendiniz tanışma bölümünde tanıtırsanız daha iyi olurdu....
EvoKoray
12/07/2010, 14:20
aracınız Dynamic gözüküyor park sensörü yokmu ?
GP COSKUN
12/07/2010, 21:21
FEMOLİ DANIŞMAYA LÜTFEN
femoli nickli üyemiz size bu konuda yardımcı olabilir
kendisinde envayi çeşidi bulunmaktadır
Dediğim gibi, görüntüyü bozacak çıkıntılı veya büyük çaplı sensörlerden asla istemiyorum, mümkünse de ön (2) arka (4) tipinde kaliteli ve görsel park sensörü önerebilecek arkadaşlardan acil cevap bekliyorum.
WiSTaRiA
13/07/2010, 03:17
Aramıza hoşgeldiniz aracınız hayırlı olsun... Müracaat Femoliye sorununuzla ilgili:):)
aracınız Dynamic gözüküyor park sensörü yokmu ?
benimki dynamic ve bende yok maalesef:thumbup1:
krakercocuk
14/07/2010, 01:37
dynamiclerde orjinal olarak park sensörü standardı yokki..sonradan takdırma hepsi benim bildiğim..ayrıca araç dynamic değil Fun
34ozkankurtuldu34
14/07/2010, 03:06
Çabuk FEMOLİ.YE koş elinden geleni yapar bu arada aramıza hoşgeldin istanbul buluşmalarına senide dahil edelim elemeleri geçecekmisin bakalım :)
dynamiclerde orjinal olarak park sensörü standardı yokki..sonradan takdırma hepsi benim bildiğim..ayrıca araç dynamic değil Fun
konfor paketinde vardı yanlış hatırlamıyosam
serkangsk
14/07/2010, 12:27
Arkadaşlar femoli görünürde yok bu sesli olanların arkadaşın dediği gibi olanların fiyatı ne kadar:)
Birde dynamic comford vs.. bi kaç seçenek var sanırım ben 1.3 multijet düşünüyorum ama bununda birden fazla seçeneği varmı paket paket?
Dediğiniz gibi yaptım, Femoli'ye özel msj gönderdim, bekliyorum :)
krakercocuk
14/07/2010, 13:13
multijet actvite
multijet dynamic
multijet emotion
+ opsiyonlar tabi
Ben evo dynamiclerde standart oldu diye biliyorum. Grande Punto Dynamiclerde opsiyoneldi sanki...
Kampanyalı xenon lar bitti ama yinede size özel bir park sensörü 40 tl sesli görüntüsüz ve sorunsuz 1 yılda garantili .. Tüz olarak dersen büyük kafalılardan değil küçük kafalı boyanabilir cinsten .. tampona düz olanlar malesef satış amaçlı değilde fabrikanın taktıklarında oluyor..
Evolarda sadece active ve dynamic var artık.
Grande puntolarda da tek paket
tabi 2010 2011 modeller icin konuşuyorum.
serkangsk
14/07/2010, 23:54
Evolarda sadece active ve dynamic var artık.
Grande puntolarda da tek paket
tabi 2010 2011 modeller icin konuşuyorum.
Dostum eminsin dimi grande punto dizeli tek paket..
Peki bunda ne var böyle park sensörü olsun opsiyonlar varmı içinde?