Orijinalini görmek için tıklayınız : Satılık 17'' Jant ve Lastik
selcukche
09/07/2010, 23:02
Kuzenimin aracında bulunan jant ve lastiği satıyormuş. Üye olmadığı için konuyu ben açtım lastik ve jantlar aynı yerden alınmıştır arkadaşlar ,2 ay önce arac 1.4 77 fıre olduğu için kaldırmıyo diyor eski 16'' jantları takacakmış.. lastik ve jant fiyatı 1.550tl
krakercocuk
10/07/2010, 10:33
hayırlı satışlar..fiyat biraz pahalı gibi geldi
dostum bencede RC jant için çok pahalı fiyat sonuçta RCler çin malı
PLaTiNuN
10/07/2010, 15:20
Gördüğüm kadarıyla lastiklerde jantlarda yeni ancak bu fiyatını yüksek tutmaya neden olmamalı arkadaşlara katılıyorum yinede her malın bi alıcısı vardır hayırlı satışlar...
Yakışmadıgından da satıyo olabilir kuzenin ve fiyat olurunun 2 katı...
bencede yakışmadığı için gibime geliyor. Kullananlar daha iyi bilir ama 1.4 77 fire kaldırır gibime geliyor.
s.uyarfb
10/07/2010, 19:05
k bakma taş koymak değil amaç ama fiyat gercekten abartı hayırlı satışlar inş umduğun olur.saygılar
selcukche
10/07/2010, 19:31
lastikler continantal çok iyi lastik 1.200tl lastiklere verdiği için böle fiyat cıkarmış olabilir die düşünüyorum.ama araca yakışmıyo kanısında sizinle aynı fikirde değilim..
StrawBeeRy
10/07/2010, 22:41
lastikler mercedes c180 lerin fabrikadan çıkarken üzerinde olan lastiklerden.fiyat çok azda olsa pahalı 1550 değilde 850 ile 1000 lira arası iyidir çünkü hem 16 jant hemde RC markadan dolayı.yakışıp yakışmaması bence kırmızıya çok güzel bir jant çok yakışmış hayırlı satışlar
34ozkankurtuldu34
16/07/2010, 13:35
Arkadaşlar kafalar boşuna karışmasın bende 205-40-17 kullanıyorum 1,4 77 bg avtive ve aracım lpg.li nasıl kaldırmazmış gelin benim aracı kullanın kaldııyormu kaldırmıyormu görün forumdaki kişileri yanlış bilgilendirmeyin bu ölçülerde cant lastik kullanmak isteyen olur yanlış fikir olur bu yazdıklarınız amacım konuyu kirletmek degil ama bilgi açısında iyi olmaz form kullanıcıları için herkeze saygılar...
Benim garaja bakın resimlerde göreceksiniz cant ve lastikleri bence on numara yol tutuşu oluyor ama yakıt derseniz yakıt artıyor onu söylim keyfini sürecekseniz külfetinizi ödemelisiniz bu her işte böyledir... Saygılar
mehmetbasli
16/07/2010, 16:30
arkadaş zarar etmek istemiyor ama sıfırını bayiden çıkarın 10 dakikada ne kadar fiyat kırıyor değilmi? o yüzden bir şey sıfırında farksız hatta hiç kullanılmamış olsun adı ikinci else fiyat mutlaka düşer. bu fiyata bunları zor verirsiniz. bence ya kullanın ya da zararı göze alın ya da lastikçiyle anlıp fark vermek suretiyle istegdiklewrinizi alabilirsiniz. mesela jant ve lastiklerimi büyütmek istedim henüz 6 ay kadar kullandığım ki 5000 km yol yapmadığım lastik ve jantlarıma lastikçi 300 lira verdi. ben 6 ay önce yaklaşık 1200 gibi rakam ödemiştim.
arkadaş zarar etmek istemiyor ama sıfırını bayiden çıkarın 10 dakikada ne kadar fiyat kırıyor değilmi? o yüzden bir şey sıfırında farksız hatta hiç kullanılmamış olsun adı ikinci else fiyat mutlaka düşer. bu fiyata bunları zor verirsiniz. bence ya kullanın ya da zararı göze alın ya da lastikçiyle anlıp fark vermek suretiyle istegdiklewrinizi alabilirsiniz. mesela jant ve lastiklerimi büyütmek istedim henüz 6 ay kadar kullandığım ki 5000 km yol yapmadığım lastik ve jantlarıma lastikçi 300 lira verdi. ben 6 ay önce yaklaşık 1200 gibi rakam ödemiştim.
aynen katılıyorum şimdi fiat bayisine gidip 0 km gp alınsa bile alır almaz galericiye satıyorum de kaç para verecekler pazara cıkar kac para verecekler yani birşey satıldıktan sonra 0 alınan parası etmez yarı yarıya düşer ama jantlar yakısmıs güzel jantlar
alperyonar
17/07/2010, 01:02
Hayırlı satışlar..
Marşpiyel in markası ne??