PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir Şiirin iki kıtasıyız seninle- Şiir.

SpyHunter33
09/07/2010, 16:39
Eskilerden ufacık bişey.

Bir şiirin iki kıtasıyız seninle nedense aramızda hep Bir satır Boşluk !!!
Hani diyorum bir gün yüklemini özneni bırakıp inermisin bir aşağı diye, ama yok hiç inmedin. sen çok sevdin aramızdaki boşlukları.
Hangi zamanı çalsam diye uğraşırken akreple yel kovandan seni senle yaşamayı özler hale geldim. bir gün diyorum yalansız olsan da bulsam seni kaybettiğim yollarda. bulduğum yallarda da kaybetsem ve her kaybedişlerim de bir kere daha özlesem seni. Bilirsin değerler kaybedildikten sonra anlaşılır. Benseni Kaybedemedim ki.
Bir şiirin iki mısrasıyız seninle. Aramızda hep bir satır boşluk. Ne zaman yan yana gelsek bütün şiirler bize ağlar. Ne zaman yanyana gelsek ve el ele tutuşsak bu şehir bir kere daha isyan eder. Ve Biz yan yana gelsek bütün boşluklar dolar. Biz yan yana gelsek…Gelemeyiz ki !!!

Scottie
09/07/2010, 16:41
Erkan adın aşk çocuğuna çıkacak.. çok yaralamışlar kalbini.. yüreğine sağlık...

alpimmm
09/07/2010, 16:43
Erkan kitap ne zaman çıkıyor kardeşim :) aslında şiiri çok sevmem ama sen çıkar ben alıcam ilk. eline ve kalbine sağlık romantik arkadaşım.

SpyHunter33
09/07/2010, 16:46
Erkan adın aşk çocuğuna çıkacak.. çok yaralamışlar kalbini.. yüreğine sağlık...

:) Üstad yara yar yoluna açılan en kutsal acıdır aslın da. Aşk yaşayıpta yaralanmadan çıkan savaşçı varmıdır :)
Aşk çocuğu da fena değil :D bide Aşk olsa :D:D

Erkan kitap ne zaman çıkıyor kardeşim :) aslında şiiri çok sevmem ama sen çıkar ben alıcam ilk. eline ve kalbine sağlık romantik arkadaşım.

:) Kitap değilde param defter çıkartmaya yetiyor şu an :d çıksın dağıtacam zaten hayratlık :D