Orijinalini görmek için tıklayınız : Egzoz gurultusu
Arkadaslar herkesın kandılı kutlu olsun evım ana cadde uzerınde ve yokus var bazı arabaların egzozundan oyle sıdetlı ses cıkıyorku sankı arac sekızıncı kata cıkmıs yanımda eksozunu bagırtıyor acayıp bır gurultu var bu aracların plakasını alıp 155 e sıkayet etsem sonuc cıkarmı sızce (gercı 155 yapılan tum ihbarlara bakmak zorunda fakat tarfık olayı bu ).
Ankara polısı cam fılımyle ugrasacagına su egzosla ugrassada kafamız dınc olsa
Romeo_er2
08/07/2010, 22:39
allah allah bizleri şikayet etceğinize dedemden kalma belediye otobüslerini şikayet edin etrafı dumana boğup çılgınca ses çıkarıyorlar+dolmuşlar....biz mülkiyet yakınlarında basmadıkça trafikte kime zararımız varki..? sonra en ufak çevirmede bizimde başımız ağrıyor..halbuki izin verilen belli bir db sınırı var egzoz sesi için ben silencerımı taktığımda 75db in altında ses oluyor mesela..
not:sözüm ara sokaklarda çakallık yapan şahinci vs krolara değil..onlar hakediyo cezayı..
allah allah bizleri şikayet etceğinize dedemden kalma belediye otobüslerini şikayet edin etrafı dumana boğup çılgınca ses çıkarıyorlar+dolmuşlar....biz mülkiyet yakınlarında basmadıkça trafikte kime zararımız varki..? sonra en ufak çevirmede bizimde başımız ağrıyor..halbuki izin verilen belli bir db sınırı var egzoz sesi için ben silencerımı taktığımda 75db in altında ses oluyor mesela..
not:sözüm ara sokaklarda çakallık yapan şahinci vs krolara değil..onlar hakediyo cezayı..
Ertug senmı gectın bıraz once cukurambar Bigshef ın onundekı yoldan .
Ertug acayıp ses abı 75 db kat katı kurban olam 75 e ev 8 katta pencere kapalı araba sankı balkonda bu arada beyaz bmw kısalar mavı cakalın kosan cınsı eleman her aksam gecıyor kafa kalmadı artık onun yuzunden tamam actırda ıyıde cevreyıde rahatsız etme arasırada 0 cekıyor arabayı bagırttırıyor ee yeteer yaa artık
Romeo_er2
08/07/2010, 23:22
benim ev de o taraftada ben geçmedim :D bizim buraya uzaklardan bi bmw sesi geliyo hep sıfır çizerken o olabilir belki :D
sebnemsaydam
18/06/2016, 12:12
eksozun dan cıkardıgı sesle cevresindekileri rahatsız eden ruhsal sorunu olan bu tur insan benzeri canlılar icin uzak dogu ogreti dinlerinden budizm de 129 sayfa en alt satırda insan benzeri bu canlılar icin ne kadar dümdüz giderseniz o kadar sevap alıp cennetin kapılarını sonuna kadar acar sınız der