Orijinalini görmek için tıklayınız : Vck 38 pasta cila boya koruma
arkadaşlar bugün birlik motorlu araçlara gittim saolsun murat abi orda(MURAT_41_41) pasta cila boya koruma yaptırdım
+ olarak oda ücretsiz ve banada baya bi sürpriz oldu ayna kapaklarını boyamış valla çok sevindirdi beni.
resimler telden çekildi çok iyi olmaya bilir ama canlı hali resmen yanıyor
devam
2. resim murat abiye aittir :)
çok güzel olmuş elinize sağlık..
ben de yapamadım bi arabama ince pasta ve cila olayını henüz
ufuk_punto
06/07/2010, 12:48
mas..araclar yakıoo
gzll ollmusss deymış yanı yaptırdıgınaa
ssss2292
06/07/2010, 16:46
güzel olmuş gerçekten. kendiniz cila yapıcaksanız Turtle wax ıce cilayı tavsiye ederim hızlı ve sorunsuz kendiniz cilalayacaksanız.
koyublack
06/07/2010, 21:46
işte bu beeee... millet bazen diyor neden bu kadar arabayla ilgeliniyorsun. ilgilencez tabi madem böyle bir arabaya biniyoruz pırıl pırıl olacak bakan dönüp bir daha bakacak. ve bunun verdiği zevk paha biçilemez. aracının yeni hali hayırlı olsun kardeşim güle güle kirlet demiyorum Allah temiz temiz kullanmak nasip etsin...
işte bu beeee... millet bazen diyor neden bu kadar arabayla ilgeliniyorsun. ilgilencez tabi madem böyle bir arabaya biniyoruz pırıl pırıl olacak bakan dönüp bir daha bakacak. ve bunun verdiği zevk paha biçilemez. aracının yeni hali hayırlı olsun kardeşim güle güle kirlet demiyorum Allah temiz temiz kullanmak nasip etsin...
abi allah razı olsun :)
SpyHunter33
06/07/2010, 23:04
:d ya ben parlamasını da geçtim gözüm jantlara takıldı :D nedir kaç " dir adı şanı fiyatı :D muadili :D
:d ya ben parlamasını da geçtim gözüm jantlara takıldı :D nedir kaç " dir adı şanı fiyatı :D muadili :D
abi jantlar 17" fiyatıda lastiklerle beraber 1350 tl
SpyHunter33
06/07/2010, 23:09
Çok yakışmış ama ;) süpper olmuş..
Çok yakışmış ama ;) süpper olmuş..
saol abi eh işte elimizden geldiği kadar yapıyoruz bişeler
son olarak yan maşpiyelle ön tampon ekini aldım para kalmadı boyatamıyorum para geçince boyatıp takıcam :)
saol abi eh işte elimizden geldiği kadar yapıyoruz bişeler
son olarak yan maşpiyelle ön tampon ekini aldım para kalmadı boyatamıyorum para geçince boyatıp takıcam :)
Aracın harika olmuş ilyas jantlar da mükemmel yakışmış..
Kazasız belasız inşallah..
Birde şu yan maşpiyelle ön tampon ekini nerden nasıl temin edebiliriz bizede söylersen tam süper olacak :)
sowhat788
09/07/2010, 14:52
Güle güle kirlet İlyas cım
Aracın harika olmuş ilyas jantlar da mükemmel yakışmış..
Kazasız belasız inşallah..
Birde şu yan maşpiyelle ön tampon ekini nerden nasıl temin edebiliriz bizede söylersen tam süper olacak :)
ben 2. el aldım ama bunun için bi kaç yer var meliset var ve istanbulda elif tuning var istersen yardımcı olabilirm sana
Güle güle kirlet İlyas cım
saol kubilay abi :)
ama biliyorsun senin ve tuncay abinin payı çok bu arabada
düşün daha çakar yaptık onun videosunu koymadım bile koysam mı f1 çakarlarımı :)
10 numara olmuş maşllah:)
10 numara olmuş maşllah:)
saol daha iyisi sana inş.
maşallah pek bi şık kazasız belasiz.keşke araçlar hep böyle dursa kirlenmese:D
öyle ama durmuyor işte onur bizde sürekli yıkıyoruz artık :)
parlamış canavar :) çok güzel nazar değmesin İlyas
herşey güzel inceden mod. tam benim style ama beni bas diye ağlıyor bu gp kazasız belasız...
abi zaten zaten bi o bide maşpiyellerim eksik maşpiyelleri aldım yan ve ön olarak bide yay aldım mı tmm