Orijinalini görmek için tıklayınız : Arkadaşlar takas teklifi geldi +6.000 istiyor
arkadaşlar bileni tecrbe edeniniz var mı aranızda bu peugeot lar nasıl... yorum ve fikirlerinizi bekliyorum....
takas istenilen araç Peugeot / 407 / 2.0 HDi Comfort / 2005 ÇOK TEMİZ 407 sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-407-2005-cok-temiz-407/detay)
eexelanss
04/07/2010, 22:04
Peuegotların biraz sorunlu olduğunu duymuştum özellikle şase problemleri oluyormuş.. Dikkat ederek almanızda fayda var diye düşünüyorum..
Kesinlikle araba değil tavsiye etmem ,aslında peugeot markası taşıyan hiçbişeyi tavsiye etmem.iyi bi araba olsa o segmentten bizim segmente düşmek istemez
paraya ihtiyacı varmış ama yinede bilinmez tabi....
krakercocuk
04/07/2010, 22:09
elektronik aksam problemi cok yasarsın pejoda
seysey37
04/07/2010, 22:15
ilanda daha yüksek bir modelli araçlar takas demiş yalnız..bence peugeotlar iyidir 206lar hariç..babam 2 tane 307 aldı gayette memnundu bakım yaptırıp bindi tepe tepe,çokta memnundu..hatta bende ilerde 407 düşünüyodum güzel bir örnek oldu bu :) bence düşünebilirsin..
cok kararsızım ... ilerde pişmam olmaktan korkuyorum...
berkeraaa
04/07/2010, 22:26
ben kullanıyorum ara sıra 407 ve çok beğeniyorum açıkçası...Konfor konusunda başarılı motoru zaten piyasanın en iyi dizeli bana kalırsa....Volvo Citroén Peugeot ve hatırlayamadığım birkaç marka aynı motoru kullanıyor...Eğer üst segment e geçmek isterseniz 407 yi tavsiye ederim...
seysey37
04/07/2010, 22:42
ben kullanıyorum ara sıra 407 ve çok beğeniyorum açıkçası...Konfor konusunda başarılı motoru zaten piyasanın en iyi dizeli bana kalırsa....Volvo Citroén Peugeot ve hatırlayamadığım birkaç marka aynı motoru kullanıyor...Eğer üst segment e geçmek isterseniz 407 yi tavsiye ederim...
+1000:punk0000:
2.0 motorun vergisi ne kadardır? ona da bakmak lazm 1.6 hdi olsaymş keşke
407 arkadaşlarımda vardı çokta memnunlardı araçtan ancak ben bu takas teklien süphelenmedim desem yalan olur daha üst model bir araçla para verilip takas edilir derken nasıl olurda segmentini düsürür ve paraya ihtiyacım var diyebilir. araç km iyi fakat 407ye bineceksen böyle bir düşüncen varsada bu rengine binme arabayı hiç göstermiyo bu benim şahsi fikrim tabi :)
sakın ha. alan kimseden hayır gelmedi. ocağına incir ağacı dikiyor. elektronik hatası çok fazla olan ve de onarılamayan bir araç.
hatasını filan bilmiyorum ama siyahları süper bunların :)
segment yükseltecek olsam ilk araştıracağım model.
ama fransız olduğunu da unutmamak lazım ne olursa olsun.
krakercocuk
05/07/2010, 01:28
bu araba 200 krşmu yakar sizce:)
EvoKoray
05/07/2010, 01:29
performans konusunda baya bi tatmin edici 1.6 HDİ seriyse 2.0 HDİ daha fenadır ama Peugeot olduğunu unutmayalım.. şu an bir arızası yoksa da ilerde pişman olursunuz
aslam0740
05/07/2010, 01:45
arkadaş ben kaportacıyım ( 5 sene oldu bırakalı) peco mu öte parçası el yakıyor. birde parçası hemen bulunmuyor bazı parçaları tabi. san bir iki örnek vereyim. halamın kızında bi 307 vardı alttan koruma plastiği vardı düşmüş bizde ne kadar tutacakki dedik ve servisten bu parçayı istedik o zamanaın parası ile(2004 te) 275 tl ye aldık. pişman olsuk ama bi kere siparişi vermiş olmuştuk. yine bi keresinde 2005 te 206 dizel bi araba arakadan kaza yapmış biladere alalım dedik fazla bi hasarı yoktu bize göre arka bağaj arka sağ kapı çamurluk ve iç direk sacı değişecekti parçalarını bi sorduk 14.000 tl dediler. bunun gibi birçok örnekleri var. bana kalırsa ağrısız başını ağrıtma .alırsan sıfır al garantisi bitince sat.
seysey37
05/07/2010, 04:19
fransız pegueot citroen falan diyorsunuzda sanki bizimkilerde hiç sıkıntı yok..ön yargılı olmayın arkadaşlar..fiat larda bi okadar sorunlu..2tane 307 dizel,şuanda da citroen c5 var gayette memnunuz arabadan..
sorunsuz araba istiyorsanız mercedes-bmw-audi gidiceksiniz ki arkadaşım yeni e class e250cdi aldı 85bin euro ya 2 kere yolda kaldı...şanzıman değişti ki bu "sıfır" MERCEDES..
ön yargılı olmayalım...
PLaTiNuN
05/07/2010, 09:30
Araba konfor ve sürüş rahatlığı olarak çok başarılı ama kronik hataları olduğunu bende duymuştum bununla alakalı peugeot forumlarına göz atıp az da olsa fikir edinebilirsin...ama benimde anlayamadığım daha pahalı bi araçla takas olur derken aynı zamanda paraya ihtiyacı olduğunu söylemesi çelişkili...dikkat!
ademtahir
05/07/2010, 09:51
arkadaşlar bileni tecrbe edeniniz var mı aranızda bu peugeot lar nasıl... yorum ve fikirlerinizi bekliyorum....
takas istenilen araç Peugeot / 407 / 2.0 HDi Comfort / 2005 ÇOK TEMİZ 407 sahibinden.com'da (https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-407-2005-cok-temiz-407/detay)
tolga kardeş
pejo kötü bir araç değil ben yıllarca kullandım bir tanesi hariç sorun yaşamadım ondada sorun yaşamamım sebebi araç kazalı çıktı pertmiş bi youna getirdiler bende almış bulundum ama diğer pejolarımdan hiç bir sorun yaşamadım bence binilecek araba sorunsuz hiç bir araç yoktur bunu unutma pejo olsun çamurdan oldun :)
2003 model sorunsuzdu
2009 model tepee ( abime sattım o kullanıyor sıkıntısı yok)
2004 model xr 307 bir kere bile sorun yaşamadım
2003 model xt bva ( canı çıksın ömrümü yedi)
1999 model 406 asla sorun çıkarmadı
kadir_yilmaz
05/07/2010, 12:21
4 sene pejo kullanan bir araç sahibi olarak tavsiye etmem.ne zaman nerde ne türlü bir sorun çıkaracağı hiç belli olmuyor.
insomnia06
05/07/2010, 14:09
2005 model 206hdı kullanıcısıydım,görünürde bi sıkıntı çıkarmadı ama kaza yaptığımda anladım ki arkadaşlarında dedikleri gibi parçaları inanılmaz pahalı.bir kez daha düşün derim.ayrıca bu araba 200krş dan fazla yakar bence.
Fransız araba adamı bitirir kardeşim.
Ben c4 arabasının başında yere çömelmiş ağlayan adam gördüm.54 kere aynı arızayı yapmış ,servis adama arabayı uçurumdan at tamiri yok demiş telefonda.
alperyonar
05/07/2010, 14:30
Araç çok güzel, konforlu ama ön tampon çok aşağıda her yere sürtersin. Vergisi fazla yıllık 1400 gibi bir rakam. Her ne kadar dizel ama 25 krş dan aşağı yakmazsın..
Adem Bey ve Seyhun genelde sorunsuz şeklinde söylemişler ama ben aksini düşünüyorum.
Benim bir arkadaşım Pejo 307 sahibiydi resmen oto elektrikçisi oldu çocuk. Aynı şekilde başka arkadaşım da çok sorun yaşadı 307'den.
Ama 206 sahibi 2 arkadaşım çok memnun.
Bir arkadaşım 207 sahibi az memnun.
Dayım 407 benzinli sahip parçası bakımı pahalı diyor ama çok az kullanan biri aracı
Ben de 2003 yılında 406 coupe almıştım kar etmek amacıyla çok az kullandım. Hiç gitmiyordu araç :) Lada Samara'dan geçtim diye ona belki öyle gelmiştir :)
Ben de sonuçta araç alırken bunların hepsini düşündüm sonra Grande Punto'da karar verdim.
Ben o aracı düşüneceğinize Opel Astra Dizel düşünün derim. 2006 2007 2008
seysey37
05/07/2010, 14:53
benim belirtmek istediğim önceki mesajımda da yazdım 85bin euroluk "sıfır E250CDI MERCEDES" bile 2kere yolda kaldı 1 sene içinde..bizzat şahidiyim ve şanzıman değişti ufak bişeyde değil...çok ön yargılı yaklaşılıyor onu belirtmek istedim sorunsuz araba yok gibi birşey..
ezelin kullandığı Maserati Quattroporte'ler bilekaç kez sıkıntı çıkarmış,serviste onlarca şikayet var..
Ama 407 de çok yakışıklı be :)
grandecaglar
05/07/2010, 16:43
araçtan araca değişir sorun yaşatması puntolarda olmadımı forumda aratın pişman olup aracını satan çok arkadaşımız oldu unutmayın gtı serisi çok tutuldu ve bende hastasıydım 407 de güzel bir araç :clapping:
mehmetbasli
05/07/2010, 21:50
hiç bir otomobil üretiicisi sorunlu araç piyasaya sürmez. pejoların elektronik problemleri çok krpniktir. ancak mekanikleri sağlamdır. üst segmen bir araç için extra donanımlar konforu ve kaliteyi artığır sürüşe katkıda bulunr ancak arzlanması durumunda can yakabilir. O zaman olmayan özellik bozulmaz mantığıyla haraket edip alt sınıflarda kalacaksın. motorun hacmi kaynaklı tüketim ve vergi dezavantajı var ama sürüş keyfi ile buna değer derim. önceki aracım lagunanın debriyaj baskı balata takım ve debriyaj halatı değişimi işçilik dahil 800 liraya mal olmuştu ancak opel astramdaki aynı değişikli için 325 lira ödedim. olay şu üst segmen bir araç alıyorsun meziyetleri kadar hezeyanlarıda olur. adamın teklifi mideni bulandırmasın bu alışveriş gidersin bir bosch servise dinamometre testi kaporta, amortisör vs. testi falan ne olduğunu anlarsın ama unutmada iyi pejo servisinde ve tramerden mutlaka servis geçmişine baktır. chazada mutlaka bağlat. onarım gerektiren ne varsa çıkar aman paraya acıma ha. sadece olumsuz tek diyeceğim aracın 2.0 motor hacmi ve rengi tercih edilmeyen türden dizel olması bir kenar ama fiyatını kırar gene satarsın . hayırlısı olsun
narkoz30
05/07/2010, 22:13
407 hdi hariç pejonun hiçbir modeli iyi çıkmadı çıksa da parça parasına yetişilmez mercedesten pahalı pejoya bineceğine mercedes al ona bin daha iyi hiç değilse parçaları hakkını veriyor. 407 ler ise sürüş ve yakıt olarak çok iyi ancak yine de pejo işte
evrenarisoy
07/07/2010, 19:24
Yakıt ve vergi si yüksek olduğundan g.punto'nu çok ararsın...
zafermutlu
08/07/2010, 13:33
bence güsel araç kullandıgım zevkli konforlu bir araba.. şunu söylim bahsettigimiz arbalar arasında uçurumlar var.. ön yargılı olmayalım araç birazda şanstır.. hiç sorun çıkartmayan şahinde olabilir. sorun çıkartan mercedesde olabilir... farklı segmentin arabası.. ben şahsen tercih etmem.. o segmente kullanan bir adamında bizim arabaları tercih etmesine şüphe ile yaklaşırım... arkası sedan hiç bir araba almam.. alırsamda o arabaya şöför tutar arka koltukta keyif yaparım:)