Orijinalini görmek için tıklayınız : Tesekkürler oto
Merhaba arkadaslar dün otoya gittim.arka balataları degiştirdim. sagolsun debimetreyi temizledi.arac su an daha seri.hazır baslamışken bide pasta cila,boya koruma,detaylı iç temizlik,motor koruma yaptırdım garaj otoda. önerdi.gercekten cok ama cok güzel oldu.en yakın zamanda fotoları yüklücem.aracı sabah bıraktım aksam aldım.saolsun kardeşim aracla ilgilendi.gercekten cok iii bi arkadasımız.bence servise deli paralar verceginize kardeşimden bi fiyat alın derim.garaj otoda ise boya koruma ve detaylı temizlik yaptırabilirsiniz arkadaslar gercekten profosyonel şekilde yapıyolar bu işi.cok mennun kaldım. kardeşime ve garaj oto yıkamaya tesekkürler.
Alsana izmire taşınmak için bir neden daha...
SpyHunter33
29/06/2010, 21:13
Valla zaten ekol oldu :) Ankarada Müslüm Abi İzmirde Derim ben :)
edelsang
29/06/2010, 22:57
ilerde gidiceğimiz yeri garantilemiş olduk :)
Ziyaretci046
29/06/2010, 23:41
eyw abi kazasız belasız kullan begenmene sevindim
krakercocuk
29/06/2010, 23:42
cagdar yakında babasından ayrılıp kendi yerini açacak bu gidişle:d
Ziyaretci046
29/06/2010, 23:46
cagdar yakında babasından ayrılıp kendi yerini açacak bu gidişle:d
öyle birşey yaparsam benim zararıma olur babamdan daha öğrenceğim çok şey var büyük usta 33 yıl oldu ben kolay kolay gitmem ;)
koyublack
01/07/2010, 01:09
arabalarımız çocuğumuz gibi. insanın gözü kapalı güvenebileceği güler yüz ve sıcaklık görebileceği kişiler tanıması ne güzel. ben de tam Erkanla aynı şeyi düşünüyorum. şanslısınız İzmir ve Ankara....
Mersine de lazım işinin ehli bir punto sever.
Garantiden sonra servise adım atacağımı sanmıyorum çünkü.
koyublack
01/07/2010, 01:58
haklısın hakan abi. şart öyle bi yer. kazanmasınlar demiyorum ama bu kadar da fahiş fiyat olmazki.
haklısın hakan abi. şart öyle bi yer. Kazanmasınlar demiyorum ama bu kadar da fahiş fiyat olmazki.
malesef soner,işçilik ücreti,yedek parça ücretinden bile çok tutuyor.
Bazı servislerde saatlik ücret aldıkları için kısa sürede bitirilecek işi uzatıyorlarki işçilik fazla yazsın.
Bu sadece otomotiv sektörü için değil,beyaz eşya ve elektronik eşya servisleri içinde geçerli.
güle güle binin.
arka balata değişim ihtiyacı nasıl anlaşıldı ? birde kaç km de değiştirdinz arka balataları. benim de aklımdan geçiyor değiştirmek . zaman ve km çok oldu .
Ziyaretci046
08/07/2010, 10:49
güle güle binin.
arka balata değişim ihtiyacı nasıl anlaşıldı ? birde kaç km de değiştirdinz arka balataları. benim de aklımdan geçiyor değiştirmek . zaman ve km çok oldu .
otomobili durduran ön frendir %75 aracın ön fren durdurur normal kullanımda ön fren balatalası 40,000 km ile 50,000 km arasında biter ve değişir arka balatalarda kampana olanlar için grandepunto gibi olanlar 110,000 km 120,000 km bitip değişir bazende balatalar malzemeden kaynaklanan veya başka bir sebepden sertleşir ötmeye başlar veya kırılır o zaman hemen değişir :fish0000: