Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Üstün otomotiv rezaleti dvm etmekte

Ryu06
25/06/2010, 00:26
yaklaşık 1 yıl once sag arka camurlugum ve sag kapım boyanmıstı. boyadan cıkan aracta dalganma gordum ve tekrar boyanmasını ıstedım lanet olsun KI tekrar boyandı 2ıncı defa. Şimdi gordugum kapı ve camurlugumda boya kalkması var . boyanan yerler kalkmakta . bu nasıl ısletme bu nasıl bı ıscılık ben aracımın 3 kere boyatmak zorundamıyım bu kadar olmaz ya nasıl sıkayet edebılırım nasıl dava yoluna gıdebılırım ve ben bu aracı 3 kere boyatırken aracım 1 er haftadan 3 hafta yatıo bunun karsılıgını ne gıbı ısteyebılırım. lanet ettım nerde gıttım yetkılı fıat servısı dıyorum dısarda boyatsaydım daha ıyıdı . aracın ezıklerınden dolayı boyattıgımın kapı ve camurlugun dısında aracın marspıyelındede atma gordum aracın marspıyelını de boyamıslar herhalde sıgorta sırketınden para almak ıcın ve bunun bılgısnı baana verılmedı . bana sadece kapı ve camurlugnun boyanacagı soylendı marspyelde boyanmıs . ARACI TEKARR BOYUCAKLARDIR INSALLAH YARIN GIDICEM ICIMDEKI HERSEYI SOYLUCEM BEN BU KONUDA MAGDUR OLDUM USTUN OTOMOTIVIN ISCILIGI VE HIZMET ANLAYISI KADAR KOTU BIR BASKA SERVIS GORMEDIM . ARACI TESLIM EDERLERKEN BILE HERTARAFA KİR PAS ICINDE BEMBEYAZ TOZ TOPRAK ICINDE ALDIM BISI DEMEDIM TARTISMAMAK ICIN . BU KONUDA NE GIBI BI YAPTIRIM UYGULATIRIM SERVISE BENIM BU MAGDURIYETIMI NASIL KARSILAYABILIRLER . HEPSINI GECTIM ARACIN MARSPIYELINI NIE BOYADILAR ANLAMADIM KASKO SIRKETINE YAPTIKLARI ISI DAHA YUKSEK GOSTERMEK ICINDE BOYLE BI DOLANDIRICILIK YAPTIKLARINI DUSUNUYORUM BUNUNLA ILGIDE KASKO SIRKETINE BILGI VERICEM ONLARDA BU KONUYLA ILGILI ARASITIRMALARINI YAPICAKLARDIR HERHALDE. OKUYAN HERKEZE TŞKLER BENDEN SIZE TAVSIYE KESINLIKLE USTUN OTOMOTIVE UGRAMAYIN DERİM

Genius
25/06/2010, 00:32
İnsan çileden çıkıyor gerçekten iyi anlıyorum. Forumdaki servis memnuniyeti konusundaki yorumlara göre hareket etmek gerekiyor. Mesela ben Ankara'da olsam Kavaklıdere servisine giderdim. Umarım aracınız ve sizin için bundan sonra daha hayırlı olur.

Ryu06
25/06/2010, 00:36
İnsan çileden çıkıyor gerçekten iyi anlıyorum. Forumdaki servis memnuniyeti konusundaki yorumlara göre hareket etmek gerekiyor. Mesela ben Ankara'da olsam Kavaklıdere servisine giderdim. Umarım aracınız ve sizin için bundan sonra daha hayırlı olur.

boyle arabamı boyanır koca servısın arabayı boyadıgı sekle bak valla param hakkım gecıtıyse boyayan ustadan tut butun calısanlarına haram zıkkım olsun .

dallix
25/06/2010, 00:36
Bu aralar herkeste bi yetkili servis şikayeti var nasıl olacak bilmiyorum???

ibrahim06
25/06/2010, 00:53
Forumu takip ediyorsanız Kavaklıdere ve Üstünoto hakkında mutlaka bişeyler okumuşsunuzdur aslında.

Ryu06
25/06/2010, 01:03
Forumu takip ediyorsanız Kavaklıdere ve Üstünoto hakkında mutlaka bişeyler okumuşsunuzdur aslında.

takıp edıyorum forumu kavaklıdereden cok memnum ama zamanında ıste ustunde yaptırmıstık

femoli
25/06/2010, 01:13
gecmis olsun atahan yapacak bisi yok bende tamponumu ustunde boyatmistim pul pul dokuldu getir bir daha boyayalim dediler ama goturmedim basima gelecekleri bildigim icin goturdum muslume gerekeni yaptilar simdi mis gibi .Artik bununla gecmis olsun araci komle boyamamislar :)

Ryu06
25/06/2010, 01:32
gecmis olsun atahan yapacak bisi yok bende tamponumu ustunde boyatmistim pul pul dokuldu getir bir daha boyayalim dediler ama goturmedim basima gelecekleri bildigim icin goturdum muslume gerekeni yaptilar simdi mis gibi .Artik bununla gecmis olsun araci komle boyamamislar :)

arabanın yenıısnı ıstıcem :D

femoli
25/06/2010, 01:49
tabi bendende selam sole :D

demon
25/06/2010, 02:06
Aynen bendende selam söyle :)

femoli
27/06/2010, 02:05
ne yaptin atahan son durum nedir ?

Ryu06
27/06/2010, 02:14
ne yaptin atahan son durum nedir ?

abı goturdum gosterdım sızın yapacagınız ıs bu kadar olur. 3 kere araba boyatmak zorundamıyım oledır boledır tartıstık mudur yardımcı varmıs orda bıtane rıfat dıe o dıo haklısınız soledır boledır ama yapabılcegım bısı yok tekrar boyarız dıo bende dedım tekrar boyarsınızda benım magdurıyetım ne olcak kac kere geldım ettım 4 er gun arabam yatmak zorundamı benım dedım rent a car ıstedım vermedıler sadece dıolarkı boyarız gecerız hıc bısı yokmus gıbı bogaz bogaza geldım .rengı tutturamıslar benden habersız marspıyelıde boyamıslar . bu marspıyelıde boyayıp benım kaskomdan ıscılık ucretını almıslar .dolandırcılık sıfır hızmet kalıte anlayısıyla calısan bı fırma . Fiata sıkayetımı bıldırıcem artık kasko sırketımede sıkayetı bıldırcem haberlerı olsun benım haberım olmadan fazla parca boyayıp bununda ucretını sızden almıslardır dıe bılgı verıcem . bunlarda olmassa sınırımı alamayıp ordakı mudur yardımıcısnı dovecem gitsin hastanede rektefeye soksun kendını

Ryu06
27/06/2010, 02:52
mod arkadaslar konuyu sılerse sevınırım ii calısmalar

femoli
27/06/2010, 23:06
neden sildirmek istiyorsun konuyu anlamadim?

edelsang
27/06/2010, 23:23
bence konu kalsın ankaradaki arkadaşlar üstün otomativ diye aratınca bu konu çıkar okurlarsa gitmezler madurda olmazlar
çok çok geçmiş olsun bu tür durumlarda insan çileden çıkabiliyor zaten yazılardada belli ne kadar sinirlendiğiniz :).

demon
27/06/2010, 23:29
En güzeli git döv. Başka türlü seni dahada sinir ederler :) Fiat müşteri hizmetleri hak getire.

magic
28/06/2010, 12:40
Atahan ben de anlamadım neden konuyu sildirmek istediğini ???

brabus
28/06/2010, 13:10
neden silinsin ki konu

hhhed
28/06/2010, 14:36
servis müdürüne bişey olursa delil teşkil eder :)
şaka bir yana kaskoya bildirmeniz iyi fikir, biraz uğraşıp didinirler en azından.

Ryu06
28/06/2010, 23:54
he neden sılınıo kı :D bende anlamadım . silinmesın konu herkez bılsın . bugun aracı verdım lanet olsun dedım cuma sabahı da teslım alıcam ama aracın 3 defa kendılerı tarafından hatalı boyadıklarına dair bı kagıt ıstedım arac teslımınde verırız dedıler . artık bu sfer de bısı olursa bılemıorum naparım . puntosundan fıatından da sogudum bı daha fiat mıat almam dahada gıtmem üstüne

alpimmm
29/06/2010, 02:24
Atahan gerçekten sinir bozucu bir durum, inşallah şu son boyamayı bari güzel yapsalar diycem ama senin yaşadıklarına bakılırsa pek öyle olmayacak gibi. geçmiş olsun kardeşim.

tempesty
29/06/2010, 02:32
Aaaahhhh AAaaahhhhh benim dilimde tüy bitti walla artık hiçbişey diyemiyorum bu Üstün oto Allahından bulsun artık !!

brabus
29/06/2010, 02:44
he neden sılınıo kı :D bende anlamadım . silinmesın konu herkez bılsın . bugun aracı verdım lanet olsun dedım cuma sabahı da teslım alıcam ama aracın 3 defa kendılerı tarafından hatalı boyadıklarına dair bı kagıt ıstedım arac teslımınde verırız dedıler . artık bu sfer de bısı olursa bılemıorum naparım . puntosundan fıatından da sogudum bı daha fiat mıat almam dahada gıtmem üstüne

yukarda silinsin diyen sen değil misin?
sürekli gülüyorsun bunu anlayamadım.

Romeo_er2
29/06/2010, 02:44
valla birmotunda son boya işçiliğini hiç sevmedim..arka tamponum çok kötü boyandı..

femoli
29/06/2010, 10:51
Atahan kafanmı iyi olm psikolojinmi bozuldu hem silinsin hem neden silinsin , üstün psikolojini bozdu galiba.:D

Painkiller
29/06/2010, 15:19
Atahan bey çok geçmiş olsun.
Ben de ön kaput ve arka tampondaki derin çizikler yüzünden 2 parçayı boyatmayı düşünüyordum. Evime yakın olması nedeniyle üstün oto yu aklımdan geçirmemiştim değil...
Bu konuyu açmanız isabet oldu. Ben de daha önce başka nedenlerden dolayı gittiğim üstün otomotivde yaşadığım bazı problemleri dile getirmiştim forumumuzda. Kaporta bölümü hakkında bir bilgim yoktu ki sayenizde o bölümünün de berbat olduğunu öğrendik, teşekkürler.

Ryu06
29/06/2010, 20:40
yukarda silinsin diyen sen değil misin?
sürekli gülüyorsun bunu anlayamadım.

burda anlıcagın konu bu deıl onun ıcın kafanı bunlara yorma . konuyu anla yeter . guluyorum evet nıe gulmıyım oturup aglıcam mı sılınmesı ıstedım sonra vazgectım .

Ben de ön kaput ve arka tampondaki derin çizikler yüzünden 2 parçayı boyatmayı düşünüyordum. Evime yakın olması nedeniyle üstün oto yu aklımdan geçirmemiştim değil...
Bu konuyu açmanız isabet oldu. Ben de daha önce başka nedenlerden dolayı gittiğim üstün otomotivde yaşadığım bazı problemleri dile getirmiştim forumumuzda. Kaporta bölümü hakkında bir bilgim yoktu ki sayenizde o bölümünün de berbat olduğunu öğrendik, teşekkürler.

tşkler oldugu gıbı kalıtesız malzeme kullanıyor parayı nasıl kazancaklarını sasırmıslar .

Atahan kafanmı iyi olm psikolojinmi bozuldu hem silinsin hem neden silinsin , üstün psikolojini bozdu galiba.:D

abi sorma ya :D lanet ettım valla bu kadar nefret ettırdıler arabadan da servısınden fıatın dan da

valla birmotunda son boya işçiliğini hiç sevmedim..arka tamponum çok kötü boyandı..

satalım arabayı 2 tane scooter alıp bınelım :D sözde araclarımızı yetkılı servısde boyatıyoruz benım sanayıde kı ustalarım fabrıka cıkıslı gıbı boyuyorlar. aracı sımdı servısde boyattırmasak yarın bırgun satılcagında 2 3 adam cıkar araba servısde boyannamıs der sanki servısde boyanınca ne oluyorsa .

gurik
01/07/2010, 01:51

Fiatın ne günahı var be usta. servisin hatası bu. kavaklıderede mucizeler yaratıyor Müslüm bey. Herkes oradan memnun.

gurik
01/07/2010, 01:52

kaporta bölümü maalesef zamanında beni de üzmüştü.

Ryu06
01/07/2010, 03:26
Fiatın ne günahı var be usta. servisin hatası bu. kavaklıderede mucizeler yaratıyor Müslüm bey. Herkes oradan memnun.

yok fıatın da sucu var servıslerını kontrol etmesı gerekır . yetkılı servıs dıe bosa denmıor . muslum abı de yaptırıroum da ılk boyam ılk servısım ora olmustu kavaklıdereyı bılmıodum bıle oraya verırıken saglık olsun yaPCAK BISI YOK