Orijinalini görmek için tıklayınız : Solarmaster cam filmi 120TL(5 cam)!!!
fiyat iyi de cezası var bunun.. bu aralar çok dikkat ediyorlar... çektirdikten iki gün sonra söktürürlerse...
Bende o yüzden ucuz olsun fazla para vermeyeyim istiyorum ama kalitesizde olmasın yani..hemde polisin oldugu yollarda pek bulunmuyorum genelde tem-köprü ve E5 üzerinde yoldayım.
Bende o yüzden ucuz olsun fazla para vermeyeyim istiyorum ama kalitesizde olmasın yani..hemde polisin oldugu yollarda pek bulunmuyorum genelde tem-köprü ve E5 üzerinde yoldayım.
bende çevirmeye falan hiç yakalanmadım... .. olurda çektirdikten sonra yakalanırsak.... ben hep şehir içindeyim ve güzergahlarımın hepsi de uygulama yapılan yollar.. risk almıyorum bu yüzden..
SpyHunter33
23/06/2010, 17:32
Valla bende düşünmüyorum bu sıralar ama şöyle açık renklisinden göze çok batmayacak bir şey olsun istiyorum. Mersin de malum güneş tepeden mi altımızdan mı ısıtıyr anlayamıyoruz :D
Valla bende düşünmüyorum bu sıralar ama şöyle açık renklisinden göze çok batmayacak bir şey olsun istiyorum. Mersin de malum güneş tepeden mi altımızdan mı ısıtıyr anlayamıyoruz :D
Valla bende düşünmüyodum da bakıyorum ne kadar arac varsa yarısına yakın film var artı benim arac öyle göze batacak bi modifiyede yok(henüz:) )aksama kadar günesin altında döseme ve ön konsol renk atacak o yüzden yoksa bende film istemem!!! artı görüntüde iyi oluyo tabi:D
Erdem Bozdağ
23/06/2010, 18:02
valla polisten dolayı ucuz olsun demişsin ama şunu unutmamak gerek.Yakalanırsan hem 100 küsür cezası hem de sökme zahmeti oluyor.Çok laf edersin sonra.Şu zamanda film işi hakkaten sakat,polisler yer arıyorlar çünkü.Olmuyo olmuyo birinde denk gelince çıkartıyorlar acsını.Yaşadıgım için iyi biliyorum.Sökmesi bi dert cezası bi dert gördüğün muamele bi dert.Bence iyi düşün derim
İstanbul da cam filmi uygulatan ya da solarmaster filminin kaliteli mi kalitesiz mi oldugunu bilen yok mu yaa.Bi yorum yapın cam filmi yaptırcam sayenizde sevaptır:)
GünahsizSeytan
24/06/2010, 17:40
Bulunduğun bölgede cevirmeye pek rastlamıyorsanız hiç düşünmeyin :) siyah araca yakışır
Bulunduğun bölgede cevirmeye pek rastlamıyorsanız hiç düşünmeyin :) siyah araca yakışır
Talas kız yurdunun önündekilerden kurtuldugum günden beri polis cevirmedi cok şükür:D
GünahsizSeytan
24/06/2010, 18:25
Filmi cektirdikten sonra 6 ay 1 sene kadar (kalitesine bağlı) sökmekte bir sıkıntı yaşamazsınız kendiniz pratik bi şekilde sökersiniz, hemen cıkar.. Cevirmeye girerseniz polisin karsısında sökün , o zaman bazı polsiler ceza yazmıyor :) cezadan + muayeneden kurtulursunuz
bravo_sercan
24/06/2010, 23:28
Nerde bu yer abi =)
Müsayit oldugum zaman bende yaptırmayı dusunuyorum..
uvv karşıdaymış =)
Aziz Mahmud Hüdayi Mah. Doğancılar Cad. No: 37 Üsküdar,İstanbul,Turkey
StrawBeeRy
24/06/2010, 23:31
Crazy Garage Car Care System - Oto Kuaför,Boya Koruma Sistmeleri
Aziz Mahmud Hüdayi Mah. Doğancılar Cad. No: 37 Üsküdar,İstanbul,Turkey
0216 530 0 434
0532 686 02 13
toplanalım hep beraber yaptıralım:D:D hatta ben anket acayım Üsküdar uyar mı diye:D:D
mgturkan
30/06/2010, 17:39
Arkadaşlar ben de baya bi uzun süredir cam filmlerini araştıryorum.
Solar master cam filmleri şu an piyasadaki gerçek Amerikan filmidir. Bunun yanında fiyatı biraz daha düşük olan LLUMAR marka ve ELGARD marka cam filmleri de kaliteli olarak kabul edilmekte.
Eskişehir Otoking servis müdürü ile solar marka cam filmleri hakkında konuştuk aynı zamanda muhasebesini tuttuğumuzdan 6 m lik cam filminin geliş fiyatı 145 TL olduğunu söyledi.Diğer markaları da işçilik dahil 100-150 TL civarında bulabilirsiniz. 120 TL işçilik dahil 5 cam fiyatı çok uygun fakat kalitesi gerçek solar master olmaya bilir arkadaşlar bilginize...
kalitesini nasıl anlayabiliriz peki bunun hakkında bir bilginiz var mı???
mgturkan
30/06/2010, 18:05
Servisteyken bi aleti ilk olarak güneşe tuttu zararlı ışınların oranını gösterdi daha sonra solar marka cam filmnin arkasından ölçüm yaptı %90 oranında rakamda azalma oldu. Cam filmine dokunduğumda biraz daha kalın ve yoğun bi maddeden yapıldığı belli oluyor,diğerleri biraz daha kağıt havası veriyor dokunduğunuzda.
Bilgi için tesekkürler detaylı bir sekilde sorgularım cam filmini inşallah haftaya yaptıracam.
Huseyın 120 tl cam fılımı fıyatı ıyıde kardes polıs ızın vermıyor sıkıntı cıkartıyor sen sımdı verecen 120 tlyı 2 gun sonra sokturecekler 120 tl cope bende yaptıracagım fakat polıs dusunduruyor yaptırır ısem 50-60 tl bısey olur gıderse 50 tl gıtsın 120 uturur ıcıme
StrawBeeRy
01/07/2010, 01:39
2 numarlı film var camlarımda 3 senedir sorunsuz kullanıyorum şuana kadar çook polis çevirdi ama filmlerden ceza yazmadı ilk filmlerden cezayı boğaz köprüsünde yemiştik oda 4 numara simsiyahtı söktü filmleri ceza yazdı gönderdi o günden sonra arka cam hariç 4 camda 2 numaralı film var arka cam ise hala simsiyah
Mert kardesim şimdi bu 2 numara cam filmi tüm markalarda aynı koyulukta mı senin ki gibi yaptırsak ön camda dahil yaptırcam 2 numara işimizi görür mü yoksa farklılık olur mu 2 numarayı yaptırınca zenci gibi bişeyle karsılasmayalım:D
StrawBeeRy
01/07/2010, 11:24
Mert kardesim şimdi bu 2 numara cam filmi tüm markalarda aynı koyulukta mı senin ki gibi yaptırsak ön camda dahil yaptırcam 2 numara işimizi görür mü yoksa farklılık olur mu 2 numarayı yaptırınca zenci gibi bişeyle karsılasmayalım:D
çok fazla fark olmaz ne çok açık nede çok koyu olucak işte :)
çok fazla fark olmaz ne çok açık nede çok koyu olucak işte :)
eywallah camda bi bakarım ona göre ayarlarım.
StrawBeeRy
01/07/2010, 11:34
bak abi benim ön camda ufak bir film varya 3 numara işte o
bak abi benim ön camda ufak bir film varya 3 numara işte o
3 numara o mu o zaman ben 0.5 numara yaptırayım o ne öle kapkara:D neyse artık arka cam 3 numara geri kalan hepsi 2 numara olur heralde yada ön cam biraz daha acık olur poliste durdurursa kader deriz napalım.
StrawBeeRy
01/07/2010, 11:39
3 numara o mu o zaman ben 0.5 numara yaptırayım o ne öle kapkara:D neyse artık arka cam 3 numara geri kalan hepsi 2 numara olur heralde yada ön cam biraz daha acık olur poliste durdurursa kader deriz napalım.
benim arka cam kapkara hiç içerisi gözükmüyor :) ön camda 3 numara yan camlar 2 numara hepsinden var ama ön cama 2 çektirebilirsin çok sorun etmezler
benim arka cam kapkara hiç içerisi gözükmüyor :) ön camda 3 numara yan camlar 2 numara hepsinden var ama ön cama 2 çektirebilirsin çok sorun etmezler
eyvallah kardesim yardımların için dedigin gibi yapalım o zaman arka 3 gerisi 2 olsun mantıklı olan bu gibi zaten öne cektirmem lazım asıl arac aksama kadar güneş altında duruyo.ön taraf iptal olcak yoksa rengi solcak belki cam filmi biraz fayda eder.
mgturkan
02/07/2010, 19:35
Ama cam filmi de çok güzel gidio GP lere inş az kaldı yaptırmama