Orijinalini görmek için tıklayınız : Beni hangi hayvan yedi acaba?
Kriminal
23/06/2010, 15:17
"Bilindiği gibi, doğa' da çok çeşitli hayvanlar balık avlayarak
karınlarını doyururlar: Ayılar, tilkiler, kediler, kuşlar vs vs.
Balık yenilip mideye inince etrafına bakarmış ve
eğer mide' de rakı yok ise
30 saniye kadar beklermiş.
30 saniye sonunda hala rakı gelmemiş ise kendi kendine sorarmış;
Beni hangi hayvan yedi acaba?"
Şaka bir yana balık, roka ve rakı hele birde denizin karşısında isen ambians süperrr......
https://resimzade.com/Show.html?i=2293
izmirin başka düşündüğü bişi yokmudur :D:D
izmirin başka düşündüğü bişi yokmudur :D:D
var var :)
bu olay yanlış balık hafızası 3 saniyedir 30 sn gibi bir süre söz konusu olamaz:D:D:D
Kriminal
23/06/2010, 15:25
bu olay yanlış balık hafızası 3 saniyedir 30 sn gibi bir süre söz konusu olamaz:D:D:D
Bu en akkıllı balık nefesını ttutunca 30 sn hatırlayabılıyorlar
katılıyorum... hayvanlar balığı çiğ yer... hadi o zaman düşündü diyelim.... kızgın yağda haşlandıktan yada fırınlandıktan sonra balığın düşünecek hali kalmaz ki...
Kriminal
23/06/2010, 15:30
Mizah arkadaşlar mizah..Olayı 5 bılınmeyenlı denklem haline getırdınız
SpyHunter33
23/06/2010, 15:32
eheheheh :D burda yazılan konu gibi verilen cevaplar da ince mizahın birer örneği bence :)
rakıseverlerin ünlü sözleri bunlar...
ademtahir
23/06/2010, 16:03
off offf offf
şimdi deniz levreği olsa güzelce kızarmış yanında yeşil salatası büyüğümüzde basanın ortasında
masaya her zaman bir büyük lazım :)
fuzzylife
23/06/2010, 16:16
durduk yerde insanın canı neler çekiyor bak şimdi :)
Kriminal
23/06/2010, 16:18
off offf offf
şimdi deniz levreği olsa güzelce kızarmış yanında yeşil salatası büyüğümüzde basanın ortasında
masaya her zaman bir büyük lazım :)
Evet bi büyük lazım...C.tesi kısmetse :)
ademtahir
23/06/2010, 16:22
dün akşam büyük umutlarla gittik dağlık bir restoranta üşümekten rakının tadını alamadık titredik zekat keçisi gibi :)
Kriminal
23/06/2010, 16:35
zekat keçisi gibi :)
Çok iyi ya :P
Bir büyüge sormak lazım :))
Kriminal
23/06/2010, 19:46
Ali naptın abıcım alemciler ortaya cıkmaya basladı...
bravo_sercan
23/06/2010, 19:50
ağlar ağlar :'(
WiSTaRiA
23/06/2010, 20:01
Hadi arkadaşlar tekirdağa... Gelinde halis mulis rakı için :) https://profile.ak.fbcdn.net/object2/1596/20/n13917190513_3084.jpg
Kısmet olsada şöyle GPTR ci dostlarımla özel Tekirdağ rakısı içebilsek.... İzmir EFE ye falan benzemez arkadaşlar.. Bende Efenin Yeşiline bitiyorum... :)
dün akşam büyük umutlarla gittik dağlık bir restoranta üşümekten rakının tadını alamadık titredik zekat keçisi gibi :)
:))))))))) zekat keçisi nasıl bişeydir yav otobüste gülüyorum millet deli sanacak
WiSTaRiA
23/06/2010, 20:17
Bir büyüge sormak lazım :))
https://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs090.snc3/15739_205520862384_180725337384_3534951_6627987_n. jpg
BiR BüYüĞe SoRMaK LAZımDa; büyüğe saygı küçüğe sevgi.Ufak rakıyı unutmayalım hiçbir zamannnn :):):)
Herzaman başımıza bir büyük gerek.... :):)
farukileri
23/06/2010, 20:56
eh be orçun abi burada çektiriyosun şimdi yahu :D Ankara'larda nerde bulcez Tekirdağ'ı,Efe yaş üzümü taze taze...
WiSTaRiA
23/06/2010, 21:14
İsteyen karsta bile bulur tekirdağ rakısını kardeşim.... Yeterki iste yada bilahare sana taktiğini söylüyeyim Ankarada bul Tekirdağ rakısını :):)
https://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs121.snc3/16870_300969410039_271173070039_3396543_4218571_n. jpg (https://www.facebook.com/photo.php?pid=3396659&id=271173070039)
Kriminal
24/06/2010, 10:06
Buzu sonradan koymak lazımmış bak onuda belırtelım
[ımg]https://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs121.snc3/16870_300969410039_271173070039_3396543_4218571_n. jpg[/ımg] (https://www.facebook.com/photo.php?pid=3396659&id=271173070039)
ahhh ahhh rakıyı her türlü içerim lakin buzlu olursa bir başka içerim :))
StrawBeeRy
24/06/2010, 11:11
ıyy hiçte sevmem varya :D :D :D
içmesi pek güzel oluyor ama sabahı kalkması olması.. o baş ağrısından dolayı içmiyorum... başağrısı olmasa acaip içerim ama...
Kriminal
24/06/2010, 11:19
içmesi pek güzel oluyor ama sabahı kalkması olması.. o baş ağrısından dolayı içmiyorum... başağrısı olmasa acaip içerim ama...
Onunda yöntemi var camı açıp yatıcaksın sakın ola havasız bır odada uyku uyuma..Eğer bol oksijen alırsan içindeki alkolu yakıp atıyor denedım test ettım benımde senın gıbı sorunum vardı..Oksijen yanıcı bır madde oldugundan alkolu yakıp bıtırıyor vucutta..Sen sen ol camı acıp havadar bı yerde uyu sabah dinç kalkarsın :)
StrawBeeRy
24/06/2010, 11:21
Onunda yöntemi var camı açıp yatıcaksın sakın ola havasız bır odada uyku uyuma..Eğer bol oksijen alırsan içindeki alkolu yakıp atıyor denedım test ettım benımde senın gıbı sorunum vardı..Oksijen yanıcı bır madde oldugundan alkolu yakıp bıtırıyor vucutta..Sen sen ol camı acıp havadar bı yerde uyu sabah dinç kalkarsın :)
abi tecrübe konuşuyor diyorsun yani :D
Kriminal
24/06/2010, 11:24
abi tecrübe konuşuyor diyorsun yani :D
Aynen öyle taş gibi kalkıyosun sabahleyin...
denemek lazım.. eyvallah Deniz.... bu hafta sonu bir deneyelim bakalım.. eve hırsız girmesin sonra... ev 1. kat...
Kriminal
24/06/2010, 11:32
Hmm...Girmez heralde yaw
Ukrayna da arkadasın yanına gittim bir içtik ne ararsan var en son lavaboya girdigimi hatırlıyorum öyle içmiştim en son rakı ve aradada tekila atıyorduk arkadasım bana bi kömür gibi bişey verdi simsiyah tadıda tuhaf 10 tane var pakette her biri küçük küp şeker kadar bundan 10 tane içtim ne baş agrısı nede baska bişey sabah zımba gibi kalktık ordan gelirken bi koli aldım ondan simdi her içtigimde cakıyom bi 10 tane sabah tertemiz.İlk basta dedim ben bunu içmem zorla içirdi kendide içince eywallah dedik içtik sonra bi baktım herkes içiyo orda o hapı.ama TÜRKİYE de yok maalesef.
Kriminal
24/06/2010, 11:51
Araştırdınmı ne hapıymış ?
ewet alkol sonrası ertesi gün hapı:D(Arkadas öyle söyledi orda öyle diolarmış) adı rusca yazıyor İngilizce bile birsey yazmıyor sadece orda satılıyormus arkadas gelip gittikce getiriyor saolsun.zaten ilk geldigi gün birer paket cakıyoz Kanatçı Haydar dan cıkınca:D
zaten hap deil sadece şekli öyle bişey bildigin yuvarlak nargile kömürleri varya cakmakla bile yanan onlara benziyor.
Ukrayna da arkadasın yanına gittim bir içtik ne ararsan var en son lavaboya girdigimi hatırlıyorum öyle içmiştim en son rakı ve aradada tekila atıyorduk arkadasım bana bi kömür gibi bişey verdi simsiyah tadıda tuhaf 10 tane var pakette her biri küçük küp şeker kadar bundan 10 tane içtim ne baş agrısı nede baska bişey sabah zımba gibi kalktık ordan gelirken bi koli aldım ondan simdi her içtigimde cakıyom bi 10 tane sabah tertemiz.İlk basta dedim ben bunu içmem zorla içirdi kendide içince eywallah dedik içtik sonra bi baktım herkes içiyo orda o hapı.ama TÜRKİYE de yok maalesef.
iyiymiş valla.... nekadar içersen iç. bir şey yok sabaha.. alkolü öldüren bir şeydir...
valla alkolü öldürüyo beni kurtarıyo çünkü bir kere rakı içtigimde sek içmiştim nargilede vardı balkonda efkarlıydıkta biraz üniversitede iken iki gün yattım agrıdan o gün tiksinmiştim rakı içmem diyodum bu olay tekrar baslattı beni cünkü agrı yok, ki hep agrırdı basım simdi tık yok:)
Kriminal
24/06/2010, 12:14
ewet alkol sonrası ertesi gün hapı:D(Arkadas öyle söyledi orda öyle diolarmış) adı rusca yazıyor İngilizce bile birsey yazmıyor sadece orda satılıyormus arkadas gelip gittikce getiriyor saolsun.zaten ilk geldigi gün birer paket cakıyoz Kanatçı Haydar dan cıkınca:D
zaten hap deil sadece şekli öyle bişey bildigin yuvarlak nargile kömürleri varya cakmakla bile yanan onlara benziyor.
10 tane cok be abıcım doz aşımı olmuyomu..Yaw o zamanda ıctıgın içkinin hakkını veremıyosun be abıcım bıraz sallayacak senı agrıtacak içtik da
abi içtigin içkinin hakkı ertesi gün kendi kendine lanet etmekse bidaha az içecem ben yokum o hakkı verme olayında:D
abi içtigin içkinin hakkı ertesi gün kendi kendine lanet etmekse bidaha az içecem ben yokum o hakkı verme olayında:D
+1000 katılıyorum... ertesi günü çekmektense... içtikten sonrası kötü içerken bir şey yok...
Kriminal
24/06/2010, 12:29
Aga dedıklerımı yapın agrımasın basınız bız eskıden yenı kapaklı halınden önce rakı şişesinin içindeki anasonu almak için(baş agrıtan) rakıyı kapagını actıktan sonra yakardık..
Nasılmı;Şişeyi açtıktan sonra tam dolana kadar su koyardık uzerıne zaten cok az bısey eksık oluyo.Sonra çakmağı çakardık ayvaş yavaş yanardı sonra kendılıgınden sonerdı 5 dk falan..ondan sonra 40 şişede içsen baş agrısı yapmazdı....
Damıtma stili yapmıssın abi:) valla ben onu bunu bilmem yok tekirdag yok efe yesil yok yas diolar bazı konularda bas agrısı yapmayan bir rakı içtiysem oda Hatay da arkadasın babası kendi yapıyo boğma rakı yok böle bi keyif hem seyrediyon yapılırken hemde içiyon gram yormuyo bünyeyi bogma rakıda 4 dubleyi gecmiceksin demişti ama arkadasın babası.
Kriminal
24/06/2010, 12:45
Damıtma stili yapmıssın abi:) valla ben onu bunu bilmem yok tekirdag yok efe yesil yok yas diolar bazı konularda bas agrısı yapmayan bir rakı içtiysem oda Hatay da arkadasın babası kendi yapıyo boğma rakı yok böle bi keyif hem seyrediyon yapılırken hemde içiyon gram yormuyo bünyeyi bogma rakıda 4 dubleyi gecmiceksin demişti ama arkadasın babası.
Boğma Rakıyı herkes yapamaz iyi yapabılen usta eller lazım..
Uzo tavsıye ederım sıze...!!!
Aynen öyle taş gibi kalkıyosun sabahleyin...
Deniz bu taş gibi kalkmak açık kalan camdan dolayı her tarafın tutulduğundan olmasın :) :)
Deniz bu taş gibi kalkmak açık kalan camdan dolayı her tarafın tutulduğundan olmasın :) :)
süperdi valla... çok güldüm..
Kriminal
25/06/2010, 10:42
Yasemın hanım öyle degıl ama yaa sız ne kadar cam varsa acmıssınız...Yattıgın odanın camını aç gerisi teferruattır :)
StrawBeeRy
25/06/2010, 11:33
Yasemın hanım öyle degıl ama yaa sız ne kadar cam varsa acmıssınız...Yattıgın odanın camını aç gerisi teferruattır :)
:D