Orijinalini görmek için tıklayınız : Buda bizim dostumuz
tanreall
22/06/2010, 22:03
İZMİR'DEN HERKEZE MERHABALAR DÜĞÜNÜM SEBEBİYLE RESİMLERİ KOYAMAMISTIM ŞU AN TATİLDEN DÖNDÜM BUDA BİZİM EMEKTAR DOSTUMUZ :group000:
StrawBeeRy
22/06/2010, 22:06
maşallah kazasız belasız kullanın
bravo_sercan
22/06/2010, 22:08
Maşallah, kazasız belasız cezasız, iyi gunlerde binin =)
SpyHunter33
22/06/2010, 22:09
Allah mesut bahtiyar etsin :)
tanreall
22/06/2010, 22:19
Cok teşekkür ederim saolun
yaldır, yaldır, çok yakışılı bir kırmızı kazasız belasız...
hayırlı olsun.. bir ömür boyu mutluluklar....
maşallah.... allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
Romeo_er2
22/06/2010, 23:39
maşallah nazar değmesin.. =)
Koray öncelikle ömür boyu mutluluklar. Telaşlarıda atlattığınıza göre konuştuğumuz gibi kırmızıyı ve eşin ile seni buluşmalarda görmek isteriz. :)
mutluluklar kardeşimm :) arabanız da çok fiyakalı olmuş. kazasız belasız kullanın inşallah
seysey37
23/06/2010, 01:29
maşallah ışıl ışıl :) kazasız belasız sürüşler..
Kriminal
23/06/2010, 09:52
Allah mesut etsin...Güle gule kullan Emektarını ...
Erdem Bozdağ
23/06/2010, 10:01
kazasız belasız cezasız günlerde kullanmanız dileğiyle..
tanreall
23/06/2010, 11:09
hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar.sade bir modifiye hayranı olarak bir t-jet jantları takabılseydım daha guzel olcaktı ama takarsan ıktırırsın dedıler bende vazgectım:D tekrar herkese cok tesekkurler
arabayı kazasız belasız kullanman dilegiyle.Hayırlı olsun bir ömür boyu huzurlu ve mutlu yaşarsınız inşallah.
ufuk_punto
23/06/2010, 11:45
maş. allah kaza bela wermesin.
StrawBeeRy
23/06/2010, 12:03
hepinize cok tesekkur ederım arkadaslar.sade bir modifiye hayranı olarak bir t-jet jantları takabılseydım daha guzel olcaktı ama takarsan ıktırırsın dedıler bende vazgectım:D tekrar herkese cok tesekkurler
çukurlardan kasislerden yavaş geçersiniz brşey olmaz takarsanız çok güzel olur :)
ömür boyu mutluluklar dilerim ben de.
izmirde nerede çektiniz bu fotoğrafları tanıdık geliyor özellikle market yazısı. Altındağ tarafı olabilir mi
Ne de olsa kırmızı cazibesi yeter.Mutluluklar...
Ben de benim emektarı gelin arabası yapacaktım ancak gelinin Ankaraya gelmesi gereken (1ton) eşyalarıyla dolunca başka araç kullandık :) Allah mesut etsin.
Kazasız belasız inşallah.
tanreall
23/06/2010, 19:21
çukurlardan kasislerden yavaş geçersiniz brşey olmaz takarsanız çok güzel olur :)
ya olemi diyosun ben cekıs ıyıce duser dıye korktum uzaklastım bı ara fun jantı takıyım dedım onuda pek begenmedım ama bı degerlendırecegım tesekkur ederım yardımın ıcın.bu arada herkese tesekkur ederım saolun allah bekar arkadaslarımızada evlılıgı nasıp etsın. fotoların cekıldıgı yer yesilyurt kardesim.
SpyHunter33
23/06/2010, 19:25
ya olemi diyosun ben cekıs ıyıce duser dıye korktum uzaklastım bı ara fun jantı takıyım dedım onuda pek begenmedım ama bı degerlendırecegım tesekkur ederım yardımın ıcın.bu arada herkese tesekkur ederım saolun allah bekar arkadaslarımızada evlılıgı nasıp etsın. fotoların cekıldıgı yer yesilyurt kardesim.
Amiiiiiiiinnnnnnnnnnnn :D
maşallah kazasız belasız ...