PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Buyrun folyo ile far karartma ve stop karartma yaptırmak isteyenler

StrawBeeRy
21/06/2010, 11:19
Arkadaşlar Nette Gezerken Gördüm Folyo ile Far karartma veya Stop karartma yapıyorlarmış aramızda soranlar ve yaptırmak isteyenler olmuştu umarım yardımcı olur

"Cam Boyası yada Stop Boyası Kullanmıyoruz.Cam Filmi Kullanmıyoruz.

Özel Olarak Ön Farlar ve Stoplar İçin Folyo Çekiyoruz.

Ön Farlara Çekilen Folyo; Far Ampülü yada Xenon Işığını Kesinlikle ETKİLEMEMEKTEDİR..."

https://img576.imageshack.us/img576/168/transparanseffaffolyofa.jpg (https://img576.imageshack.us/i/transparanseffaffolyofa.jpg/)

Adres ve Telefon no:
Crazy Garage Car Care System - Oto Kuaför,Boya Koruma Sistmeleri

Aziz Mahmud Hüdayi Mah. Doğancılar Cad. No: 37 Üsküdar,İstanbul,Turkey

0216 530 0 434
0532 686 02 13

Crazy Garage - Oto Kuaför Car Care System (https://www.crazy-garage.com/)

ademtahir
21/06/2010, 11:30
kardeş tşk.
konyada ben uğraştım stoplar için folyo kaplama düzgün olmuyor malesef gplerin stopları malumun ortasında bir çıkıntı var o yüzden düzgün olmadı bende söktüm :(
boya ile bu işlem yapılıyor lakin onunda fiyatı oldukça yüksek bir çözüm bulacam inşaallah nöbetlerden fırsat bulupta eczaneden çıkarsam tabiki :)

StrawBeeRy
21/06/2010, 11:34
kardeş tşk.
konyada ben uğraştım stoplar için folyo kaplama düzgün olmuyor malesef gplerin stopları malumun ortasında bir çıkıntı var o yüzden düzgün olmadı bende söktüm :(
boya ile bu işlem yapılıyor lakin onunda fiyatı oldukça yüksek bir çözüm bulacam inşaallah nöbetlerden fırsat bulupta eczaneden çıkarsam tabiki :)
başka bir sitede sponsor bu adamlar araç kaplama felanda yapıyorlar gerçekten profesyoneller bu işte o yüzden bir fara folyo çekemicek değillerdir herhalde

ademtahir
21/06/2010, 11:39
istanbula gelmek düşer öyleyse bana :)

StrawBeeRy
21/06/2010, 11:41
yanlış anlamayın bunlarla benm bir alakam yoktur reklam vs uğraşmam böyle işlerle bunu buraya koymamım sebebi geçen gün bir konuda olurmu diye soranlar olmuştu o yüzden bulmuşken sizinle paylaşmak istedim :)

femoli
21/06/2010, 11:45
Mert bu yeni bir şey değil heryerde yapanlar var tüm reklamcılarda bu malzemeler var transparan folyo deniliyor buna ama şunu söyleyeyim ışığı kesmiyor diyen yalan söyler :)

ademtahir
21/06/2010, 11:46
tşk ederim kardeş ben puntoyu birazda bu siteyle sevdim ne mutlu ki senin gibi arkadaşlar her konuda bilgilerini paylaşıyor biz yeni puntoculara yardımcı oluyorsunuz.

ayrıca bu firma ile alakanda olabilir çok normal karşılamak gerekir mühim olan işimizin görülmesi.

StrawBeeRy
21/06/2010, 11:47
Mert bu yeni bir şey değil heryerde yapanlar var tüm reklamcılarda bu malzemeler var transparan folyo deniliyor buna ama şunu söyleyeyim ışığı kesmiyor diyen yalan söyler :)
biliyorumda abi transparan folyo her reklamcı olmayabiliyor stopları karartmak için azmı sordum reklamcılara bir taneside çıkıp bende var demedi sonunda boyadık bizde :)

tutkuaydin41
21/06/2010, 11:56
sen iyisi sprey boya istenmedı zaman gazlı bezle sılındıgı zaman cıkıyor...

atom43
21/06/2010, 12:31
transparan kırmızı folyoyu bulmak kolaydırda ben senelerdir transparan siyah folyo arıyorum bulamadım bu adamlardan işimi görecek kadar parça folyo istesem bi dünya para isterler 5-10 liralık parçaya diye tahmin ediyorum

StrawBeeRy
21/06/2010, 12:38
transparan kırmızı folyoyu bulmak kolaydırda ben senelerdir transparan siyah folyo arıyorum bulamadım bu adamlardan işimi görecek kadar parça folyo istesem bi dünya para isterler 5-10 liralık parçaya diye tahmin ediyorum
aynen bende çok aradım transparan siyah ama bulamadım sonunda spreyle fıs fıs boyadım :)

hsyn28
21/06/2010, 12:49
Arkadaşlar bende inceledim şimdi bir sitedee reklamlarını buldum adamlar solarmaster cam filmini 150TL ye ön cam hariç çekiyorlar hatta site üyelerine 120TL ye yapıyorlar bana uygun geldi fiyat yani öyle folyodanda cok para isteyeceklerini sanmıyorum.Bu arada paylaşım için teşekkürler Mert sayende cam filmi yaptıracam adamlara:)

femoli
21/06/2010, 13:12
Transparan siyah zor bişi değil arkdaşlar isteyenlere temin ederim ..

Öğlen bilgi verrim size ;)

sawyer
21/06/2010, 15:26
başka bir sitede sponsor bu adamlar araç kaplama felanda yapıyorlar gerçekten profesyoneller bu işte o yüzden bir fara folyo çekemicek değillerdir herhalde
mer bu adamlar artık o işi yapmıyor ya far folyo çekme işlemini bırakalı çok oldu bu adamların artık malzemeyi getirtemiyorlar o yüzden de bıraktılar normal içini açıp boyama yapıyorlar onada garanti vermiyor slikondan su girme olayı olabilir diyor adam

StrawBeeRy
21/06/2010, 18:11
mer bu adamlar artık o işi yapmıyor ya far folyo çekme işlemini bırakalı çok oldu bu adamların artık malzemeyi getirtemiyorlar o yüzden de bıraktılar normal içini açıp boyama yapıyorlar onada garanti vermiyor slikondan su girme olayı olabilir diyor adam
girdiğim sitede adamlar daha 2 gün önce böyle bir konu hakkında kampanya başlatmışlar

atom43
21/06/2010, 18:36
Arkadaşlar bende inceledim şimdi bir sitedee reklamlarını buldum adamlar solarmaster cam filmini 150TL ye ön cam hariç çekiyorlar hatta site üyelerine 120TL ye yapıyorlar bana uygun geldi fiyat yani öyle folyodanda cok para isteyeceklerini sanmıyorum.Bu arada paylaşım için teşekkürler Mert sayende cam filmi yaptıracam adamlara:)

bahsedilen cam filmi degil yalnız cama çekilen karartma usülü folyo ben bi ara cam filmiyde denedim olmadı

"femoli" abi bi haber versene transparan siyah folyo bulabilirsen parça şeklinde alıcıyımdır

Punto_Can
21/06/2010, 19:14
ben femoli de transparan siyah boya attırmışım, 1-2 ton koyulaştı. boyada herhangi bir atma vs. de olmadı, 5-6 aydır sorunsuz kullanıyorum...

atom43
06/07/2010, 11:25
Transparan siyah zor bişi değil arkdaşlar isteyenlere temin ederim ..

Öğlen bilgi verrim size ;)

abi ayarladınmı şu folyolardan az biraz bulsan yollasan inan cok iyi olur

hhhed
06/07/2010, 12:07
beyler benim stoplarda siyah folyo var, ilk aşamada çok güzel oldu tabi o çıkıntı falanda problem yaratmadı ancak 1 sene sonra çıkıntının etrafı kabartı ve çatlamalar oldu şimdi kötü bir görüntü var söküp boyatmayı planlıyorum. Birde ben ilk girdiğim dükkanda buldum :) Ankarada

aydnmhmt
25/06/2015, 06:03
masrafı ne kadar ??