PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul/Kadıköy'den herkese merhaba

yokum
20/06/2010, 21:17
Merhaba Arkadaşlar;
Ben Uğur Gökmn. 29 Yaşındayım. Zihin Engelliler Öğretmeni'yim. İstanbul'da ikamet etmekteyim. 18 hazirandan itibaren 2006 model GP Starjet Emotion sahibiyiz. Sahibiyiz diyorum, GP'yi eşime aldık. Ben hiç araba kullanmadım. Yıllardır motosiklet kullanmaktayım. Ama GP'den sonra otomobil içinde ehliyet almaya karar verdim:)
Eski taşıtımız 97 model Ford Fiesta idi. Açıkçası Fiat hiç düşünmemiştik. Aynı markadan devam edelim diyorduk ama şans eseri bir galeriye girdik ve bize aldığımız aracı gösterdi galeri sahibi. O anda alıyoruz dedik.
Aracımız rock siyah, sky dome var ve tek kapı.
Almaya karar verince hemen internette araştırmaya girdim ve 2 haftadır forumlarınızı okuyorum. Çok fazla bilgi edindik ama tabiki sorularım olacak ilerleyen zamanlarda.
Yine bir forumda bir arkadaşın eklediği kullanma klavuzunu baştan sona okudum.
Küçük bir soru sormak istemekteyim. Aracımızda klavuzda bulunan özelliklerden hangilerinin bulunup bulunmadığını az çok anladım ama aracın tüm özelliklerini yani hangi özelliklerin kesin olarak bulunduğunu nasıl öğrenebilirim?
Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Keyifli paylaşımlar dileğiyle.

JASMINE
20/06/2010, 21:33
Aramıza hoşgeldiniz Uğur. Aracınız hayırlı olsun, güzel bir tercih olmuş. Keyifli ve aktif forumlar.

Scottie
20/06/2010, 22:04
hoşgeldin.... keyifli forumlar...
aracınız hayırlı olsun... Allah kaza bela vermesin... nazardan saklasın..

ozdem
20/06/2010, 22:17
Hoşgeldiniz. İyi günlerde kazasız, belasız kullanmanız dileğiyle...

erdiyilmaz
20/06/2010, 22:34
hosgeldiniz keyifli forumlar dilerim

lionT-JET
20/06/2010, 22:41
hayirlisi olsun.gule gule kullanin.keyifli forumlar.araci hayirli otomotivdenmi aldiniz?

yokum
20/06/2010, 22:49
hayirlisi olsun.gule gule kullanin.keyifli forumlar.araci hayirli otomotivdenmi aldiniz?
Evet, Hayırlı otomotiv'den aldık.
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

lionT-JET
20/06/2010, 22:57
cok guzel ve full bir aracti,gule gule kullanin.

yokum
21/06/2010, 00:05
cok guzel ve full bir aracti,gule gule kullanin.

Sizde mi bakmıştınız? Teşekkür ederim tekrar.

lionT-JET
21/06/2010, 00:15
aslinda bu aralar kardesime bir arac bakiyorum.galeriyi aradim aracin satildigini soylediler uzulmustum ama forumdan birisi aldigi icinde sevindim.50000 km de ve full bir arac olmasi guzeldi.forumdan bir arkadasimizda satiyordu onu da kacirdik..en kisa zamanda bizde buluruz insallah

yokum
21/06/2010, 00:20
Sanırım bu işler şans işi. Biz arabayı gördüğümüz anda kaporayı bıraktık ve aracın ilanı internete de yeni verilmişti. Biz şans eseri motosikletle evimizin yakınlarındaki galerilere bakmaya çıkmıştık ve temiz bir araba bulamayacağımızı düşünmeye başlamıştık. Umarım sizde en kısa zamanda gönlünüze göre bir araba bulursunuz.

StrawBeeRy
21/06/2010, 00:30
hoşgediniz aracınız hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin keyifli forumlar

farukileri
21/06/2010, 10:51
Hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Aracın hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek için fiat'ın sitesinde donanım tablosu vardır,ona bakmak lazım.Ancak hala daha GP'nun tamamının tablosu var mı bilmiyorum evo'dan sonra.

GP ÜMİT
21/06/2010, 12:26
aramıza hoşgeldin,keyifli formlar.

yokum
21/06/2010, 12:56
Teşekkür ederim arkadaşlar.

yokum
21/06/2010, 13:00
Hoşgeldiniz,aracınız hayırlı olsun,kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
Aracın hangi özelliklere sahip olduğunu öğrenmek için fiat'ın sitesinde donanım tablosu vardır,ona bakmak lazım.Ancak hala daha GP'nun tamamının tablosu var mı bilmiyorum evo'dan sonra.

Teşekkür ederim Faruk Bey. Fiat'ın sitesinde artık bizim aracımızın özelliklerinde GP gözükmüyor. Kurcalayarak öğrenmeye çalışıyoruz.

frç
21/06/2010, 21:40
Hoş geldin kazasız belasız iyi günlerde kullanın...

farukileri
21/06/2010, 22:08
Teşekkür ederim Faruk Bey. Fiat'ın sitesinde artık bizim aracımızın özelliklerinde GP gözükmüyor. Kurcalayarak öğrenmeye çalışıyoruz.

Google'da araştırdım,buldum donanım tablosunu,neler var neler yok öğrenirsiniz buradan

==== BANOTO ==== (https://www.banoto.com/puntodonanimtablo.html)

bir fiat bayisinin sitesinden alınmadır.

yokum
21/06/2010, 23:02
Çok teşekkür ederim Faruk Bey. Çok aydınlatıcı oldu benim için.

farukileri
21/06/2010, 23:26
Çok teşekkür ederim Faruk Bey. Çok aydınlatıcı oldu benim için.

Ne demek,yardımcı olabildiysem ne mutlu :)

magic
23/06/2010, 19:02
Aramıza hoşgeldin Uğur, aracınız hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar dilerim. GP'nin koltuğuna oturduğunda birdaha motorunu kullanmak istemeyebilirsin, dikkatli ol :)

whitegold
23/06/2010, 19:08
uğur aramıza hoşgeldın

yokum
23/06/2010, 23:22
Aramıza hoşgeldin Uğur, aracınız hayırlı olsun, kazasız sürüşler, keyifli forumlar dilerim. GP'nin koltuğuna oturduğunda birdaha motorunu kullanmak istemeyebilirsin, dikkatli ol :)
Motorumdan vazgeçmem çok zor gözüküyor. Hele ki İstanbul trafiği varken. Bu arada rüzgarı hissetmekte ayrı bir keyif. Bende gözbebeğiniz araçlarınızın yanına büyük ya da küçük bir motor tavsiye ediyorum:)
Ama tabiki kısa sürede araba ehliyetide alacağım ama sanırım sadece şehirdışı kullanırım. Şehiriçi dayanamam gibi geliyor.

Bu arada konuksever tüm dostlara tekrar teşekkürler.

magic
28/06/2010, 13:06
Motorumdan vazgeçmem çok zor gözüküyor. Hele ki İstanbul trafiği varken. Bu arada rüzgarı hissetmekte ayrı bir keyif. Bende gözbebeğiniz araçlarınızın yanına büyük ya da küçük bir motor tavsiye ediyorum:)
Ama tabiki kısa sürede araba ehliyetide alacağım ama sanırım sadece şehirdışı kullanırım. Şehiriçi dayanamam gibi geliyor.

Bu arada konuksever tüm dostlara tekrar teşekkürler.

İstanbul gibi bir yer için doğru söze ne diyebilirim ki...
Sen de hakılısın, o zaman şöyle diyelim, sık sık uzun yola çıkmak isteyeceksin :)

yokum
02/07/2010, 12:38
İstanbul gibi bir yer için doğru söze ne diyebilirim ki...
Sen de hakılısın, o zaman şöyle diyelim, sık sık uzun yola çıkmak isteyeceksin :)

Gerçekten doğru söylüyorsun. Eşim bana vermemeye çalışsada, ehliyetimi alayım, çocuk gibi anahtarı çalıp arabayı kaçıracağım:)